tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Γιατι δεν εχεις ολα τα λεφτα σου στην Ελλαδα εγω ρωτησα
διαμοιρασμός ρίσκου...
διαφορετικό μίγμα νομισμάτων διαμοιρασμός ρίσκου...
δεν σου φτάνει αυτό ??
Γιατι δεν εχεις ολα τα λεφτα σου στην Ελλαδα εγω ρωτησα
Αφου γλυτωσαμε την χρεωκοπια γιατι δεν τα φερνεις ολα στην Ελλαδα? Τι φοβασε?διαμοιρασμός ρίσκου...
Αφου γλυτωσαμε την χρεωκοπια γιατι δεν τα φερνεις ολα στην Ελλαδα? Τι φοβασε?
Ναι αλλα το κρατος θελει τα λεφτα σου για το τραπεζικο συστημα...γιατι τα παιρνεις μακρια?? Για να εχεις οφελος εσυ? Μα δεν κοιτας το κρατος σου κ λιγο?πτώση του ευρώ γενικά...
Ναι αλλα το κρατος θελει τα λεφτα σου για το τραπεζικο συστημα...γιατι τα παιρνεις μακρια?? Για να εχεις οφελος εσυ? Μα δεν κοιτας το κρατος σου κ λιγο?
Να πληρωσουν αδικους φορους? ΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ? Οχι τυπε δεν βοηθας το κρατος μονο ετσι πρεπει να φερεις τις καταθεσεις πισω μεχρι το τελευταιο cents και οτι βγαζεις να τα στελνεις εδωτο κοιτάω πληρώνοντας ανελλιπώς τους φόρους μου και τις ασφαλιστικές μου εισφορές και διατηρώντας ακίνητο ένα σεβαστό ποσό σε δύο ελληνικές τράπεζες...
ας πληρώσουν και οι άλλοι τους φόρους τους (όποιοι και όσο άδικοι και αν είναι αυτοί), τις ασφαλιστικές τους εισφορές και μετά να μιλάνε...
Να πληρωσουν αδικους φορους? ΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ? Οχι τυπε δεν βοηθας το κρατος μονο ετσι πρεπει να φερεις τις καταθεσεις πισω μεχρι το τελευταιο cents και οτι βγαζεις να τα στελνεις εδω
Ε φερτα ρε τυπε τι περιμενεις?? Ποιες νομοθετικες ρυθμισεις? Τα ελλειματα τους τα πληρωνει το κρατος τι αγχωνεσαι?καλα καλα μας επεισες... ότι μου λείπει θα το εμβάζω από εδώ στην Ελλάδα...
ααα και θα φέρω ότι έχω και δεν έχω στην ελλάδα όταν δοθεί ελέυθερο στις τράπεζες να λειτουργήσουν σαν τράπεζες δηλαδή να τις αφήσουν να κάνουν μόνες τους κουμάντο στα κόκκινα στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια χωρίς περιορισμούς και νομοθετικές ρυθμίσεις..
Ε φερτα ρε τυπε τι περιμενεις?? Ποιες νομοθετικες ρυθμισεις? Τα ελλειματα τους τα πληρωνει το κρατος τι αγχωνεσαι?
Γιατι ρε τυπε τι σε ενοχλει η πρωτη κατοικια? Απο τα δικα σου λεφτα θα τα παρουν?ποια ελλείματα πληρώνει το κράτος...??
μια φορά έκανε ανακεφαλαιοποίηση με 26.5 δισ...
τα κόκκινα δάνεια είναι καμμιά 40 δις...
κάτι νομοθετικές ρυθμίσεις περί πρωτης κατοικίας κλπ κλπ κλπ αυτές εννοώ...
τότε θα τα φέρω...
Γιατι ρε τυπε τι σε ενοχλει η πρωτη κατοικια? Απο τα δικα σου λεφτα θα τα παρουν?
Γιατι ρε τυπε απο τα δικα σου? Πως δλδ? Εκτος εαν πηγες να τα σηκωσεις κ σου το ειπαν στην τραπεζα..οπως επισης εκτος εαν ησουν στο PSIαπό τα δικά μου τα έχουν πάρει.. από τις καταθέσεις μου δώσαν δάνεια δεν τα δώσαν από τον αέρα...
Γιατι ρε τυπε απο τα δικα σου? Πως δλδ? Εκτος εαν πηγες να τα σηκωσεις κ σου το ειπαν στην τραπεζα..οπως επισης εκτος εαν ησουν στο PSI
δεν πιστεύεις τον Αντώνης για το ότι βγήκαμε απο την κρίση;;;ρε παπάρα τα δανεικά από που δίνονται από μια τράπεζα ??
φάγανε ένα φέσι με τα ομόλογα που δανείζανε το κράτος και που ξέρω ότι δεν θα τους ρίξουνε ακόμη ένα φέσι με τα ακίνητα...
δεν πιστεύεις τον Αντώνης για το ότι βγήκαμε απο την κρίση;;;
αααα τυπε μου τα μασάς κάθε μέρα μας ζαλιζεις τα παπαρια με την ΝΔ κ τώρα δεν την εμπιστεύεσαι;;;; Ντροπήκαι ποιός μου λέει ότι ο αντωνάκης ή το πιθανότερο ο αλεξάκης δεν θα το παίξει γαλαντόμος με λεφτά άλλων (των καταθετών) και δεν θα χαρίσει τα δάνεια πρώτης κατοικίας ή κάποια επιχειρηματικά που έχουν σαν ακούμπα την πρώτη κατοικία ??
όταν λοιπόν φύγουν από την μέση κάτι τέτοιοι λαικισμοί τότε το συζητάμε.. .
εξάλλου βλέπω στον ορίζοντα μια πιθανή υποτίμηση του ευρώ.. οποτε δεν με συμφέρει να έχω πολλά ευρώ ...
«Ο κατώτατος μισθός θα επανέλθει στα προ του μνημονίου επίπεδα»
Αντεπίθεση ΣΥΡΙΖΑ σεΑσημακοπούλουtramountana
«Η ανεπίδεκτη μαθήσεως εκπρόσωπος της ΝΔ tramountana για άλλη μια φορά πιάνεται αδιάβαστη και μετέρχεται μεθόδους μονταζιέρας. Κύρια εκπρόσωπε, καταλάβετε επιτέλους πως με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση ο κατώτατος μισθός θα επανέλθει στα προ του μνημονίου επίπεδα. Άντε γεια και ραντεβού στις κάλπες», αναφέρει, σε σχόλιό του ο ΣΥΡΙΖΑ, για τις δηλώσειςΑσημακοπούλουtramountana.
αααα τυπε μου τα μασάς κάθε μέρα μας ζαλιζεις τα παπαρια με την ΝΔ κ τώρα δεν την εμπιστεύεσαι;;;; Ντροπή
βασικά δεν εμπιστεύομαι κανέναν αλλά πολύ περισσότερο δεν εμπιστεύομαι τον Αλέξη...
και πουθενα δεν ανέφερα ότι δεν εμπιστεύομαι την ΝΔ... είπα ότι μπορεί να την πιάσει μια κρίση γαλαντομίας με ξένα λεφτά...
εφοσον γράφεις κ πιθανότατα ψηφίζεις νδ τοτε την υποστοριζειςβασικά δεν εμπιστεύομαι κανέναν αλλά πολύ περισσότερο δεν εμπιστεύομαι τον Αλέξη...
και πουθενα δεν ανέφερα ότι δεν εμπιστεύομαι την ΝΔ... είπα ότι μπορεί να την πιάσει μια κρίση γαλαντομίας με ξένα λεφτά...