Εχει 300.000 στην ακρη ζει σε τρωγλη στην Αγγλια κατα τα λεγομενα του εχει καλη δουλεια κ βαζει κ στην ακρη....!Λες ρε τυπε να νοιαστει για καποιον που περνει 520 ΜΟΙΚΤΑ??? Παρακαλαει να πεσει κ αλλο ο μισθος...των αλλων ομως..!Δεν εχει τα @@ να ερθει Ελλαδα να δουλεψει κ μετα να δουμε ποσα θα περνει κ τι θα λεει αλλα απο σπερμα πουτανας σαυρας τι περιμενεις? Εαν αναζητησεις το τι εχει γραψει θα καταλαβεις για τι τυπο μιλαμε...τουλαχιστον ο αλεξ το βουλωνει δεν λεει τοσες μαλακιες αυτος το υπερασπιζεται κιολας
παικτη μου μια χαρά ζώ και περνάω... 90.000 λίρες τον χρόνο παίρνω μικτά (στην Ελλάδα έπαιρνα τα ίδια αλλά με γαμούσε ΙΚΑ και εφορία) και καθαρά βγαίνει γύρω στα 5500 τον μήνα (7500 χιλιάρικα σε ευρώπουλα)..πληρώνω γύρω στα 850 τον μήνα (1100 ευρώ) για μια μονοκατοικία με δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο, WC σαλόνι και κουζίνα πλήρως επιπλωμένη με περίπου 150 τμ κήπο και αποθήκη 20 τμ μέσα στον κήπο (πρασιά μπροστα, κήπο πίσω) με όλα τα έξοδα και φόρους πληρωμένα (county tax που είναι 105 λίρες τον μήνα,γκάζι, ηλεκτρικό, νερό, τηλεφωνο και ιντερνετ που είναι τζάμπα λόγω εταιρείας κλπ) και δίνω περίπου ένα κατοστάρικο τον μήνα για καθαριότητα (καθαρίστρια) και έναν γείτονα πιτσιρικά να μου φτιάχνει το γκαζόν και τον κήπο… Το σπίτι είναι υπερπλήρες με ψυγείο, καταψύκτη, πλυντήριο, στεγνωτήριο, κρεβάτια με στρώματα memory foam, ντουλάπες, σαλόνια, πολυθρόνες κλπ ακόμη και ένα απλό stereo έχει. Διπλά τζάμια παντού, κουφώματα uPVC και μοκέτα ολοκαίνουργια σε όλο το σπίτι πλην κουζίνας και μπάνιου. Η εταιρεία μου διαθέτει και αυτοκίνητο όποτε το χρειάζομαι (τυπικό για να μην το φορολογούμαι σαν εισόδημα) από ένα pool αυτοκινήτων που έχει για τα στελέχη. Επίσης προσφέρει και φαγητό σε εστιατόριο για το προσωπικό (πρωί-μεσημέρι) με 2 λίρες (και αυτό για να μην θεωρείται παροχή και φορολογείται το προσωπικό γιαυτό) .. Ειδική ασφάλεια για σύνταξη, για περίθαλψη εκτός συστήματος και για οδοντίατρο (όλα πληρωμένα). Και στην Ελλάδα γύρω στα 6000-6500 μικτά τον μήνα μάζευα (σε ευρώ) αλλά στο τέλος μου μένανε 3.500 εχοντας να πληρώνω ένα τεράστιο κράτος, συντάξεις σε 40αρηδες και πεθαμένους, μέση σύνταξη 950 ευρώ σε ανθρώπους που έχουν πληρώσει ελάχιστα… και από πάνω να έχεις τύπους με αλτζχάιμερ σαν τον Γλέζο να σου ζαλίζουν τα αρχίδια ότι είσαι πλούσιος και πρέπει να πληρώσεις και άλλα…
Και μια χαρά πληρώνω και στην ώρα τους τα χαράτσια για το σπίτι και το εξοχικό και τους άλλους φόρους για το ότι έχω αφήσει πίσω στην Ελλάδα…
Γκε γκε… αυτός που θέλει και προσπαθεί ποτέ δεν χάνεται… αυτός που κλαψομουνιάζεται όλη την μέρα είναι άξιος της τύχης του. Την τύχη δεν την βρίσκεις την φτιάχνεις … και για να καταλάβεις τι σημαίνει αυτό διάβασε (αν δεν είσαι σαν τον Τσίπρα και ξέρεις λίγα αγγλικα)
Annette Stones
Annette Stones, a Billing Admin and Collections Team Leader has been at Plusnet for 14 years. Plusnets 10th Birthday Party.jpg
During her time at Plusnet, Annette has occupied a number of roles spanning from Cleaner, Catering Assistant, Customer Service Advisor right through to a Provisioning Team Leader which she marks as her career highlight, leading to her current role.
"It's the variety and passion of the people who work at Plusnet, combined with the fast paced and ever changing environment that has kept me here," says Annette.
Annette has numerous memories of her time at Plusnet yet she recalls receiving her very first recognition award whilst working in the kitchen as the fondest, "It was amazing to be given this little glass block knowing I was part of a great team, my passion had well and truly started then and has never left me...Plusnet is in my blood!"
Annette is still equally happy in her role today and comments, "I love the culture of Plusnet and do try to embody 'all that is Plusnet' by giving people the chance to succeed and grow in roles.
"I am lucky to have been given a great opportunity to grow in what was such a small company at the time. I realise I am lucky to share the journey with such great people."