Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
έτος 2014, καθημερινός κόσμος έχει 2-3-5 πτυχία, κάνει έρευνα, ξέρεις 3-4 ξένες γλώσσες από τη μία,
από την άλλη ο σωτήρας της ελλάδας δεν μπορεί να μιλήσει αγγλικά, προερχόμενος από πάμπλουτη οικογένεια, δεν στερήθηκε ποτέ τίποτα και ότι έχει καταφέρει στη ζωή του είναι από προσωπική επιλογή και όχι από εξωτερικούς οικονομικούς/κοινωνικούς παράγοντες.
όλα αυτά ξέρεις που καταλήγουν;
έναν ακόμη βουτυρομπεμπέ κωλοπαιδαρά που μας τον πλασάρουν για ηγέτη της αριστεράς.
έτσι είναι οι αγωνιστές, που δεν έχει ιδρώσει ο κώλος τους για τίποτα;
κάτι τέτοιοι ούτε στο μικέλ δεν τους παίρνουν γιατί καταρρίπτουν τη θεωρία εξέλιξης των ειδών του δαρβίνου,
ούτε με παιδί 15 χρονών δεν μπορείς να τον συγκρίνεις γιατί το 15χρονο έχει και ένα λόουερ...
έβλεπε τον κασιδιάρη να μπατσώνει τον κανέλο και γέλαγε ο βλάκας.
Φανταζομαι με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ εισαι ευχαριστιμενος ετσι?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τι ζορι τραβας με το τι αμαξι εχουν δν μπορω να καταλαβω  :-
εικαστική παρέμβαση,
παιδιά του μόχθου που σκέφτονται τον συμφοιτητή τους.
σε αυτούς να πας να συζητήσεις για το φαί της λέσχης και για τα ακριβά εισιτήρια των αστικών στο ηράκλειο.
είδες αντίθεση;
θες και άλλη;
όσα λεφτά είχαν μερικοί να περάσουν το μήνα, αυτοί τα έβαζαν για καύσιμο στα αυτοκίνητά τους και πήγαιναν να τους εκπροσωπήσουν σε συνελεύσεις και διαμαρτυρίες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
πιπούλη περιμένω απάντηση σε αυτό .. τι έχεις να πείς ???
Εγω εχω να πω οτι εισαι βλακας.Ασχετα που δεν πιστευω τους παπαρες τους συριζαιους οτι θα εκαναν κατι τετοιο,γιατι ειναι δικαιοτατο,που βλεπεις το κακο;
Υπαρχει δημοσιος υπαλληλες που παιρνει κατω απο 700 ευρω;οχι.Ενω στον ιδιωτικο τομεα υπαρχουν ανθρωποι που δουλευουν ακομη και με 450 ευρω για να ζησουν.
Αν εσυ βρε βλακα εχεις λεφτα,να σκεφτεσαι και τον αλλον που παλευει για να ζησει και μην λες μαλακιες.Ο ιδιωτικος τομεας δεν εχει μονιμοτητα,και μακαρι
να υλοποιηθει.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
εικαστική παρέμβαση,
παιδιά του μόχθου που σκέφτονται τον συμφοιτητή τους.
σε αυτούς να πας να συζητήσεις για το φαί της λέσχης και για τα ακριβά εισιτήρια των αστικών στο ηράκλειο.
είδες αντίθεση;
θες και άλλη;
όσα λεφτά είχαν μερικοί να περάσουν το μήνα, αυτοί τα έβαζαν για καύσιμο στα αυτοκίνητά τους και πήγαιναν να τους εκπροσωπήσουν σε συνελεύσεις και διαμαρτυρίες.
ε και?ετσι ειναι ο καπιταλισμος  :grin:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Εγω εχω να πω οτι εισαι βλακας.Ασχετα που δεν πιστευω τους παπαρες τους συριζαιους οτι θα εκαναν κατι τετοιο,γιατι ειναι δικαιοτατο,που βλεπεις το κακο;
Υπαρχει δημοσιος υπαλληλες που παιρνει κατω απο 700 ευρω;οχι.Ενω στον ιδιωτικο τομεα υπαρχουν ανθρωποι που δουλευουν ακομη και με 450 ευρω για να ζησουν.
Αν εσυ βρε βλακα εχεις λεφτα,να σκεφτεσαι και τον αλλον που παλευει για να ζησει και μην λες μαλακιες.Ο ιδιωτικος τομεας δεν εχει μονιμοτητα,και μακαρι
να υλοποιηθει.
Εχει 300.000 στην ακρη ζει σε τρωγλη στην Αγγλια κατα τα λεγομενα του εχει καλη δουλεια κ βαζει κ στην ακρη....!Λες ρε τυπε να νοιαστει για καποιον που περνει 520 ΜΟΙΚΤΑ??? Παρακαλαει να πεσει κ αλλο ο μισθος...των αλλων ομως..!Δεν εχει τα @@ να ερθει Ελλαδα να δουλεψει κ μετα να δουμε ποσα θα περνει κ τι θα λεει αλλα απο σπερμα πουτανας σαυρας τι περιμενεις? Εαν αναζητησεις το τι εχει γραψει θα καταλαβεις για τι τυπο μιλαμε...τουλαχιστον ο αλεξ το βουλωνει δεν λεει τοσες μαλακιες αυτος το υπερασπιζεται κιολας

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ρε παιδια οχι ρε ο τραμουντανας ο βασιλικοτερος του βασιλεως  :2funny: :2funny:μονο τοσα εχει?χωρια οτι ζει στη κωλοαγγλια  :2funny:
εδω γνωστοι μου 40αρηδες εχουν φαει για αμαξια γκομενες κτλ πανω απο 80χιλ,αυτος 40χρονια δουλευε και μονο τοσα???
TRAGIC  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Μπορει τοσα να εχει σε 1 λογαριασμο...εχει και Ελλαδα κ Αγγλια τυπε για διαφορα στην Ισοτιμια...να κερδιζει τι να σου πω..! ΑΠο τα λεγομενα του καταλαβενεις τι ειναι

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Εχει 300.000 στην ακρη ζει σε τρωγλη στην Αγγλια κατα τα λεγομενα του εχει καλη δουλεια κ βαζει κ στην ακρη....!Λες ρε τυπε να νοιαστει για καποιον που περνει 520 ΜΟΙΚΤΑ??? Παρακαλαει να πεσει κ αλλο ο μισθος...των αλλων ομως..!Δεν εχει τα @@ να ερθει Ελλαδα να δουλεψει κ μετα να δουμε ποσα θα περνει κ τι θα λεει αλλα απο σπερμα πουτανας σαυρας τι περιμενεις? Εαν αναζητησεις το τι εχει γραψει θα καταλαβεις για τι τυπο μιλαμε...τουλαχιστον ο αλεξ το βουλωνει δεν λεει τοσες μαλακιες αυτος το υπερασπιζεται κιολας

ρε παιδια οχι ρε ο τραμουντανας ο βασιλικοτερος του βασιλεως  :2funny: :2funny:μονο τοσα εχει?χωρια οτι ζει στη κωλοαγγλια  :2funny:
εδω γνωστοι μου 40αρηδες εχουν φαει για αμαξια γκομενες κτλ πανω απο 80χιλ,αυτος 40χρονια δουλευε και μονο τοσα???
TRAGIC  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Μπορει τοσα να εχει σε 1 λογαριασμο...εχει και Ελλαδα κ Αγγλια τυπε για διαφορα στην Ισοτιμια...να κερδιζει τι να σου πω..! ΑΠο τα λεγομενα του καταλαβενεις τι ειναι

καταλαβαινω  :grin: :grin:
]

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

παικτη μου μια χαρά ζώ και περνάω... 90.000 λίρες τον χρόνο παίρνω μικτά (στην Ελλάδα έπαιρνα τα ίδια αλλά με γαμούσε ΙΚΑ και εφορία) και καθαρά βγαίνει γύρω στα 5500 τον μήνα  (7500 χιλιάρικα σε ευρώπουλα)..πληρώνω γύρω στα 850 τον μήνα (1100 ευρώ) για μια μονοκατοικία με δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο, WC σαλόνι και κουζίνα πλήρως επιπλωμένη με περίπου 150 τμ κήπο και αποθήκη 20 τμ μέσα στον κήπο (πρασιά μπροστα, κήπο πίσω) με όλα τα έξοδα και φόρους πληρωμένα (county tax που είναι 105 λίρες τον μήνα,γκάζι, ηλεκτρικό, νερό, τηλεφωνο και ιντερνετ που είναι τζάμπα λόγω εταιρείας κλπ) και δίνω περίπου ένα κατοστάρικο τον μήνα για καθαριότητα (καθαρίστρια) και έναν γείτονα πιτσιρικά να μου φτιάχνει το γκαζόν και τον κήπο… Το σπίτι είναι υπερπλήρες με ψυγείο, καταψύκτη, πλυντήριο, στεγνωτήριο, κρεβάτια με στρώματα memory foam, ντουλάπες, σαλόνια, πολυθρόνες κλπ ακόμη και ένα απλό stereo έχει. Διπλά τζάμια παντού, κουφώματα uPVC και μοκέτα ολοκαίνουργια σε όλο το σπίτι πλην κουζίνας και μπάνιου. Η εταιρεία μου διαθέτει και αυτοκίνητο όποτε το χρειάζομαι (τυπικό για να μην το φορολογούμαι σαν εισόδημα) από ένα pool αυτοκινήτων που έχει για τα στελέχη. Επίσης προσφέρει και φαγητό σε εστιατόριο για το προσωπικό (πρωί-μεσημέρι) με 2 λίρες (και αυτό για να μην θεωρείται παροχή και φορολογείται το προσωπικό γιαυτό) .. Ειδική ασφάλεια για σύνταξη, για περίθαλψη εκτός συστήματος και για οδοντίατρο (όλα πληρωμένα). Και στην Ελλάδα γύρω στα 6000-6500 μικτά τον μήνα μάζευα (σε ευρώ) αλλά στο τέλος μου μένανε 3.500 εχοντας να πληρώνω ένα τεράστιο κράτος, συντάξεις σε 40αρηδες και πεθαμένους, μέση σύνταξη 950 ευρώ σε ανθρώπους που έχουν πληρώσει ελάχιστα… και από πάνω να έχεις τύπους με αλτζχάιμερ σαν τον Γλέζο να σου ζαλίζουν τα αρχίδια ότι είσαι πλούσιος και πρέπει να πληρώσεις και άλλα…

Και μια χαρά πληρώνω και στην ώρα τους τα χαράτσια για το σπίτι και το εξοχικό και τους άλλους φόρους για το ότι έχω αφήσει πίσω στην Ελλάδα…

Γκε γκε… αυτός που θέλει και προσπαθεί ποτέ δεν χάνεται… αυτός που κλαψομουνιάζεται όλη την μέρα είναι άξιος της τύχης του. Την τύχη δεν την βρίσκεις την φτιάχνεις … και για να καταλάβεις τι σημαίνει αυτό διάβασε (αν δεν είσαι σαν τον Τσίπρα και ξέρεις λίγα αγγλικα)

Annette Stones

Annette Stones, a Billing Admin and Collections Team Leader has been at Plusnet for 14 years. Plusnets 10th Birthday Party.jpg

During her time at Plusnet, Annette has occupied a number of roles spanning from Cleaner, Catering Assistant, Customer Service Advisor right through to a Provisioning Team Leader which she marks as her career highlight, leading to her current role.

"It's the variety and passion of the people who work at Plusnet, combined with the fast paced and ever changing environment that has kept me here," says Annette.

Annette has numerous memories of her time at Plusnet yet she recalls receiving her very first recognition award whilst working in the kitchen as the fondest,  "It was amazing to be given this little glass block knowing I was part of a great team, my passion had well and truly started then and has never left me...Plusnet is in my blood!"

Annette is still equally happy in her role today and comments, "I love the culture of Plusnet and do try to embody 'all that is Plusnet' by giving people the chance to succeed and grow in roles.

"I am lucky to have been given a great opportunity to grow in what was such a small company at the time.  I realise I am lucky to share the journey with such great people."

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
παικτη μου μια χαρά ζώ και περνάω...

1376491_739399712741140_1780987180_n.jpg

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
παικτη μου μια χαρά ζώ και περνάω... 90.000 λίρες τον χρόνο παίρνω μικτά (στην Ελλάδα έπαιρνα τα ίδια αλλά με γαμούσε ΙΚΑ και εφορία)
AAAA εσενα κακος σε γαμουσε η εφορια τους αλλους που τους φορολογει χωρις ορια ειναι καλο εεε? Που να ψοφησεις καριολη

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
AAAA εσενα κακος σε γαμουσε η εφορια τους αλλους που τους φορολογει χωρις ορια ειναι καλο εεε? Που να ψοφησεις καριολη

δεν είπα ότι κακώς.. είπα ότι πλήρωνα φόρους για να τρώνε άχρηστοι...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Γιούνκερ: Ακατάλληλος για την πρωθυπουργία ο Τσίπρας – Δε θα συνεργαστεί με την ΕΕ
Ο υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την προεδρία της Κομισιόν αναφέρει ότι σε περίπτωση που εκλεγεί ο Αλέξης Τσίπρας, δεν θα συνεργαστεί αποτελεσματικά με την Ε.Ε. και αυτό θα ήταν μεγάλος κίνδυνος για την Ελλάδα.

O Αλέξης Τσίπρας δεν είναι αυτήν τη στιγμή κατάλληλος για πρωθυπουργός της Ελλάδας δηλώνει ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, σε συνέντευξή του στο Euro2day.gr.

Ο υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την προεδρία της Κομισιόν αναφέρει ότι σε περίπτωση που εκλεγεί ο Αλέξης Τσίπρας, δεν θα συνεργαστεί αποτελεσματικά με την Ε.Ε. και αυτό θα ήταν μεγάλος κίνδυνος για την Ελλάδα.

«Εγώ θα ήμουν διατεθειμένος να συνεργαστώ μαζί του, αλλά δεν νομίζω να ήταν αυτός διατεθειμένος να το κάνει, εάν γινόταν πρωθυπουργός της Ελλάδας. Αυτό θα ήταν μεγάλος κίνδυνος για τη χώρα. Γιατί πιστεύω ότι δεν έχει καταλάβει επαρκώς ποια είναι τα προβλήματα στην Ελλάδα και ποια στην Ευρώπη όσον αφορά την Ελλάδα. Θα ήθελα να αναλάβει μεγάλες ευθύνες, αλλά δεν πιστεύω ότι θα ήταν ο κατάλληλος άνδρας για τη χώρα αυτήν τη δεδομένη στιγμή, αυτήν τη δραματική στιγμή για την Ελλάδα» λέει χαρακτηριστικά στη συνέντευξή του.

Πηγή:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν είπα ότι κακώς.. είπα ότι πλήρωνα φόρους για να τρώνε άχρηστοι...

ρε μαλεα θα στο πω. σεντονια λεπτομερειες για τη ζωη σου? τοσο αναγκη εχεις απο επιβεβαιωση εδω μεσα καθε μερα?

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Γιούνκερ: Ακατάλληλος για την πρωθυπουργία ο Τσίπρας – Δε θα συνεργαστεί με την ΕΕ

O Αλέξης Τσίπρας δεν είναι αυτήν τη στιγμή κατάλληλος για πρωθυπουργός της Ελλάδας δηλώνει ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, σε συνέντευξή του στο Euro2day.gr.

«Εγώ θα ήμουν διατεθειμένος να συνεργαστώ μαζί του, αλλά δεν νομίζω να ήταν αυτός διατεθειμένος να το κάνει, εάν γινόταν πρωθυπουργός της Ελλάδας. Αυτό θα ήταν μεγάλος κίνδυνος για τη χώρα. Γιατί πιστεύω ότι δεν έχει καταλάβει επαρκώς ποια είναι τα προβλήματα στην Ελλάδα και ποια στην Ευρώπη όσον αφορά την Ελλάδα. Θα ήθελα να αναλάβει μεγάλες ευθύνες, αλλά δεν πιστεύω ότι θα ήταν ο κατάλληλος άνδρας για τη χώρα αυτήν τη δεδομένη στιγμή, αυτήν τη δραματική στιγμή για την Ελλάδα» λέει χαρακτηριστικά στη συνέντευξή του.

Πηγή:
Ακόμα να κρυφτείς εσυ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom