Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.100
Πόντοι
6.515
Ο Τσιπρας οτι ειχε να δωσει το εδωσε. Με τις μπαρουφες του εδωσε ποσοστο στα χρυσαυγα. Μας εφτασαν να ακουμε τα χρυσαυγα που λενε τα αυτονοητα, ο απολυτος εξεφτελισμος, την εναλλακτικοτητα τους μεσσα.

η αληθεια είναι ότι τα τελευταια 30 χρονια σε ολη την ευρωπη και στην ελλαδα τα κομματα που ειχαν τον μανδυα της σοσιαλδημοκρατιΑς εγιναν υπηρετες του μεγαλου κεφαλαιου και των τραπεζων.

Στους τελευταίους δεν υπεκυψαν τα εθνικιστικα κομματα όπως της Λεπεν και της ΧΑ.

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Αστον ρε, σιγα μην απολογηθουμε κιολας για τα πιστεύω μας.
Χαίρομαι όταν βλέπω συνεννόηση ανάμεσα σε δύο άτομα τόσο μα τόσο ιδεολογικά αντίθετα όπως εσύ κι ο τσόνι.
Πραγματικά συγκινούμαι..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Χαίρομαι όταν βλέπω συνεννόηση ανάμεσα σε δύο άτομα τόσο μα τόσο ιδεολογικά αντίθετα όπως εσύ κι ο τσόνι.
Πραγματικά συγκινούμαι..
Οταν συμφωνησαμε εμεις οι δυο για την μη αναγκαιοτητα απολυσεων στο Δημοσιο, συγκινηθηκες εξισου? :grin:

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Εφόσον πράττει κατά συνείδηση δε θα εχει συνειδησιακο προβλημα, δε νομιζω οτι κανείς μας διεκδικεί το αλαθητο και στην τελικη ο σαμαρακος κ ο καθε σαμαρακος τι θα έπρεπε να κανουν???

Όπως πράττει τώρα δεν έχει πρόβλημα. Αφού πιστεύει ότι αυτό είναι το "σωστό", γιατί να έχει εξάλλου? Εγώ είπα ότι θα έχει θέμα αν κάποια στιγμή ξυπνήσει αυτό που αποκαλούμε ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. Και τα σφάλματα καλά είναι, αν δεν υπήρχαν δεν θα μάθαινες από αυτά. Ο σαμαράκος και ο κάθε σαμαράκος θα έπρεπε να μην μας κοροιδεύουν πρώτα από όλα. Κατά δεύτερον να μην είναι τόσο ΚΑΒΛΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. Αυτά...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Πιστεύω στον Εαυτό μου. Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβεις. Και σίγουρα με το iq αμοιβάδας που διαθέτεις πιστεύεις ότι αναφέρομαι στον εγωισμό μου. Βασικά πιστεύω ότι η μόνη επανάσταση που μπορεί να γίνει είναι η Επανάσταση Συνείδησης. Εσύ μπορείς να έχεις πίστη στον ΓΑΠ, ο μαλακοδικηγόρος στον σαμαράκο. Μόνο μην πιστέψετε σε Εσάς, θα τους θυμώσετε και δεν θέλετε να κακοκαρδίσετε τους σωτήρες σας!

μαλιστα και το αποτελεσμα της επαναστασης συνειδησης ποιο θα ειναι;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Πιστεύω στον Εαυτό μου. Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβεις. Και σίγουρα με το iq αμοιβάδας που διαθέτεις πιστεύεις ότι αναφέρομαι στον εγωισμό μου. Βασικά πιστεύω ότι η μόνη επανάσταση που μπορεί να γίνει είναι η Επανάσταση Συνείδησης. Εσύ μπορείς να έχεις πίστη στον ΓΑΠ, ο μαλακοδικηγόρος στον σαμαράκο. Μόνο μην πιστέψετε σε Εσάς, θα τους θυμώσετε και δεν θέλετε να κακοκαρδίσετε τους σωτήρες σας!
Ο καθενας στον εαυτο του λοιπον. Ως ιδιωτης φανταζομαι.
Τι λεγανε οι αρχαιοι για κατι τετοιους ξερεις?

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Ο καθενας στον εαυτο του λοιπον. Ως ιδιωτης φανταζομαι.
Τι λεγανε οι αρχαιοι για κατι τετοιους ξερεις?

Δεν το πιάνεις το νόημα. Αν δεν έχεις αναπτύξει το Εγώ σου (επαναλαμβάνω ότι δεν αναφέρομαι στον εγωισμό) πως θα λειτουργήσει η Συλλογική Συνείδηση? Αφού μελετάς τόσο τους αρχαίους, για να σου δώσω ένα χειροπιαστό παράδειγμα δες με τι τρόπο κατασκεύασαν τις τριήρεις που χρησιμοποίησαν στους Περσικούς Πολέμους. Κάτι που οι δικοί σου δεν θα έκαναν ΠΟΤΕ για την ανάθεση δημοσίων έργων (μην κακοκαρδίσουν τους κολλητούς τους).

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Πραγματικά συγκινούμαι..
θα τα βρεις και εσύ με τον αλεξ, κάτσε να ξαναγίνουν βουλευτικές βέβαια.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
μαλιστα και το αποτελεσμα της επαναστασης συνειδησης ποιο θα ειναι;

Θα πάψεις να είσαι τόσο ΖΩΟ που να στηρίζεσαι σε αυτόκλητους σωτήρες για αρχή. Να πιστεύεις στο ΠΑΙΧΝΙΔΙ τους. Από εκεί και πέρα (αν το μυαλό σου λειτουργεί πραγματικά, γιατί για να φτάσουμε σε κατάσταση να λειτουργήσει το δικό σου σημαίνει ότι ξύπνησαν ΟΛΟΙ), θα φτιάξουμε ΠΑΙΧΝΙΔΙ με τους ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ κανόνες.

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Οταν συμφωνησαμε εμεις οι δυο για την μη αναγκαιοτητα απολυσεων στο Δημοσιο, συγκινηθηκες εξισου? :grin:

Ποιος σου είπε πως συμφωνώ με τη μη αναγκαιότητα απολύσεων στο δημόσιο??
Ίσα ίσα, πιστεύω πως πρέπει να ξηλωθεί σύσσωμο το δημόσιο, να κοπούν μαχαίρι όλες οι συντάξεις και να φτάσει η φορολογία στο 70% από το πρώτο ευρώ με προκαταβολή φόρου 200% για κάθε χρόνο και για τα επόμενα 20 χρόνια. Επίσης η φορολογία ακινήτων να τετραπλασιαστεί.
Και δεν τρολλάρω. Τα εννοώ ένα προς ένα αυτά που προτείνω..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ποιος σου είπε πως συμφωνώ με τη μη αναγκαιότητα απολύσεων στο δημόσιο??
Ίσα ίσα, πιστεύω πως πρέπει να ξηλωθεί σύσσωμο το δημόσιο, να κοπούν μαχαίρι όλες οι συντάξεις και να φτάσει η φορολογία στο 70% από το πρώτο ευρώ με προκαταβολή φόρου 200% για κάθε χρόνο και για τα επόμενα 20 χρόνια. Επίσης η φορολογία ακινήτων να τετραπλασιαστεί.
Και δεν τρολλάρω. Τα εννοώ ένα προς ένα αυτά που προτείνω..
Αλλος εμπαινε απο το προφιλ σου προχθες?  :think:

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Το ρωτας? η ψηφος στο Συριζα ή τη Χρυση Αυγη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Με σένα δεν χρειάζεται να ξανασχοληθώ (αν και η μαλακία που σε δέρνει είναι τόσο προκλητική που θα χρειαστεί να καταβάλω μεγάλη προσπάθεια). Αν αυτό κατάλαβες από τα λεγόμενα μου απορώ πως είσαι δικηγόρος (υποθέτω ότι αυτοί που έχουν υποστεί λοβοτομή δεν μπορούν να εργαστούν).

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δεν το πιάνεις το νόημα. Αν δεν έχεις αναπτύξει το Εγώ σου (επαναλαμβάνω ότι δεν αναφέρομαι στον εγωισμό) πως θα λειτουργήσει η Συλλογική Συνείδηση? Αφού μελετάς τόσο τους αρχαίους, για να σου δώσω ένα χειροπιαστό παράδειγμα δες με τι τρόπο κατασκεύασαν τις τριήρεις που χρησιμοποίησαν στους Περσικούς Πολέμους. Κάτι που οι δικοί σου δεν θα έκαναν ΠΟΤΕ για την ανάθεση δημοσίων έργων (μην κακοκαρδίσουν τους κολλητούς τους).
Πώς τις κατασκευασαν? Με δούλους. Αυτο το προτιμας απο την αναθεση δημοσιων εργων?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Θα πάψεις να είσαι τόσο ΖΩΟ που να στηρίζεσαι σε αυτόκλητους σωτήρες για αρχή. Να πιστεύεις στο ΠΑΙΧΝΙΔΙ τους. Από εκεί και πέρα (αν το μυαλό σου λειτουργεί πραγματικά, γιατί για να φτάσουμε σε κατάσταση να λειτουργήσει το δικό σου σημαίνει ότι ξύπνησαν ΟΛΟΙ), θα φτιάξουμε ΠΑΙΧΝΙΔΙ με τους ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ κανόνες.

οι οποίοι θα είναι ???

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Με σένα δεν χρειάζεται να ξανασχοληθώ (αν και η μαλακία που σε δέρνει είναι τόσο προκλητική που θα χρειαστεί να καταβάλω μεγάλη προσπάθεια). Αν αυτό κατάλαβες από τα λεγόμενα μου απορώ πως είσαι δικηγόρος (υποθέτω ότι αυτοί που έχουν υποστεί λοβοτομή δεν μπορούν να εργαστούν).
Εκτος απο αμπελοφιλοσοφιες, εχεις να προτεινεις συγκεκριμενη πολιτικη επιλογη?
Εκλογες εχουμε.

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Αλλος εμπαινε απο το προφιλ σου προχθες?  :think:

Όχι, εγώ ήμουν. Απλώς έγραφα το πόσο καταστροφικές για την οικονομία οι απολύσεις. Αυτό δε σημαίνει πως διαφωνώ με την πλήρη διάλυση..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom