Επισκέπτης
Ότι σ'αρέσουν οι εγχειρισμένες;Βλέπω τόσην ώρα και τη "φίλη" μου τη Ζέτα, εδώ δίπλα στο μπανεράκι που δουλεύει το χρυσό μου!
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!...
Ότι σ'αρέσουν οι εγχειρισμένες;Βλέπω τόσην ώρα και τη "φίλη" μου τη Ζέτα, εδώ δίπλα στο μπανεράκι που δουλεύει το χρυσό μου!
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!...
το θεμα ειναι λεπτο ομως και θελω να ξερω αν εριξες τετοιο σφαλμα
Ότι σ'αρέσουν οι εγχειρισμένες;
Ε, ρίχνεις και κάναν πούτσοΜόνον κύβους ῥίπτω.
Μα πως να γινει αυτο αφου τα κουκια δεν εβγαιναν και δεν ειχαν 151 βουλευτες; Ζητησε να δει ηγετες της Ευρωπης με τους οποιους θα αλλαζε την ευρωπιακη οικονομικη πολιτικη και εφαγε τετοιο φτυσιμο... Τωρα παει Γαλλια και Γερμανια και θα εχει συναντησεις με κατι κομματα κατω του 1%.μόνο έχω μια απορία αφού στο τέλος οι δυο τους θα κυβερνήσουν ποιος ηταν ο λόγος να σύρουν τη χώρα σε ακυβερνησία εδω και 2 μήνες;
Ε, ρίχνεις και κάναν πούτσο
τύπε μάλλον δεν κατάλαβες τι εννόησα;είπα οτι αφού ήξεραν απο την αρχη ΠΡΙΝ τις εκλογές της 6ης μαιου οτι δεν προκιεται να κάνει κάνεις αυτοδύναμη κυβέρνηση και μαλιστα απο οτι φάνηκε τα ειχαν βρει μεταξυ τους ..άσχετα αν έκατσε στραβό αποτέλεσμα έτσι ώστε να μην μπορέσουν οι δυο τους να συγκεντρώσουν 151 βουλευτές ;)αν δεν επέμενε ο βλαμμένος ο σαμαράς και μένανε στη συγκυβέρνηση που είχαν δεν θα έστελναν τη χωρα σε ακυβερνησία..αυτό λέω τύπε ;)δηλαδή για να καταλάβεις πόσο μαλάκες είναι οι δυο τους κάνανε εκλογές για να αποφασίσουν τελικά ότι θα κυβερνήσουν πάλι μαζί για τέτοια μυαλα μιλαμεΜα πως να γινει αυτο αφου τα κουκια δεν εβγαιναν και δεν ειχαν 151 βουλευτες; Ζητησε να δει ηγετες της Ευρωπης με τους οποιους θα αλλαζε την ευρωπιακη οικονομικη πολιτικη και εφαγε τετοιο φτυσιμο... Τωρα παει Γαλλια και Γερμανια και θα εχει συναντησεις με κατι κομματα κατω του 1%.
Οποιος ειδες ανακοινωσεις της G8 ολοι μιλανε οτι η ελλαδα θα τυχει βοηθειας μονο αν τηρησει τις δεεσμευσεις της. Πως ο Τσιπρας πιστευει το αντιθετο; και πως ο κοσμος πιστευει τον Τσιπρα;
Για τον Σαμαρα εχω χειροτερη αποψη απο τον Τσιπρα. Ειναι δυνατον να γαμας τον κοσμο στα μετρα να του λες τον Ιουνη θα σε σκισω και εσυ να κατεβαινεις σε εκλογες μονο και μονο γιατι θες να κανεις γραφειο σου το Μαξιμου;; Δημας και Αβραμοπουλος του λεγαν ειναι αυτοκτονια, αλλα αυτος δεν ακουγε. Τωρα βεβαια καταλαβαν την παπαρια αλλα ειναι αργααν δεν επέμενε ο βλαμμένος ο σαμαράς και μένανε στη συγκυβέρνηση που είχαν δεν θα έστελναν τη χωρα σε ακυβερνησία..αυτό λέω τύπε
υπαρχουν και εξαιρεσεις που πιστευουν οτι το προγραμμα του συριζα θα φερει αναπτυξη.
εχετε σκεφτει ποτε και εσυ και ο αλεξ οτι μερικοι δεν ψηφιζουν τσιπρα για αυτους τους λογους ουτε οτι παρακαλανε να "ψοφηση" και η κατσικα του γειτονα,αλλα γιατι πιστευουν οτι δουλεια και αναπτυξη μπορει να φερει ο Τσιπρας και ΣΙΓΟΥΡΑ οχι αυτοι που τον φερανε ως εδω και τα καταστρεψαν ολα (πασοκ νδ)????
ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ειναι αποδεδειγμενα αποτυχημενοι!
το θεμα ειναι οτι μαζι με τον αλεξη και τους αλλους συριζαιους τα πιστευουν και αλλοι και νομιζουν οτι απλως μπλοφαρουνε και τρομοκρατουνε...δεν ειναι ομως ετσι...και φυσικα οι εκλογες ειναι δημοψηφισμα στην ουσια τους.Μονον ο Αλεξης τα πιστευει αυτα!
Mr. Cameron pointed out that, of course, “the G-8 can’t instruct the euro-zone what to do.”
But he said: “I’d say there is a growing sense of urgency that action needs to be taken, contingency plans need to be put in place and the strengthening of banks, governments, firewalls… needs to take place very fast.”
Τωρα τι θελει να πει με αυτο μονον ο γατος ξερει!!
Eιμαι βεβαιος οτι οι περισσοτεροι που στηριζουν Τσιπρα το κανουν επειδη βλεπουν ελπιδα και εναν αλλο δρομο.
εχετε σκεφτει ποτε και εσυ και ο αλεξ οτι μερικοι δεν ψηφιζουν τσιπρα για αυτους τους λογους ουτε οτι παρακαλανε να "ψοφηση" και η κατσικα του γειτονα,αλλα γιατι πιστευουν οτι δουλεια και αναπτυξη μπορει να φερει ο Τσιπρας και ΣΙΓΟΥΡΑ οχι αυτοι που τον φερανε ως εδω και τα καταστρεψαν ολα (πασοκ νδ)????
ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ειναι αποδεδειγμενα αποτυχημενοι!
Καντε ενα μηνα υπομονη, η αριστερη διακυβερνηση ερχεται
α και κατα τα αλλα λες τον στρατηλατη γραφικο...Καντε ενα μηνα υπομονη, η αριστερη διακυβερνηση ερχεται
Σε θεωρω καλοπιστο και ακουω την αποψη σου , αλλα, ας αφησουμε το νεο να ερθει ,ελπιδα φερνει οχι καταστροφηEιμαι βεβαιος οτι οι περισσοτεροι που στηριζουν Τσιπρα το κανουν επειδη βλεπουν ελπιδα και εναν αλλο δρομο.
Ειμαι βεβαιος οτι ειναι καλοπιστοι.
Ετσι ομως κι εσεις να δεχθειτε οτι κι εγω ειμαι καλοπιστος, οταν φοβαμαι παρα πολυ οτι θα ειναι μια καταστροφικη επιλογη.
Ολοι το καλο της Ελλαδας θελουμε. Δεν νομιζω να μπαινουν εδω τραπεζιτες, εργολαβοι ή τα τσιρακια τους.
Παντα φιλικά.
Γραφικος ειναι οποιος πιστευει σε φασιστοειδεις κομητεςα και κατα τα αλλα λες τον στρατηλατη γραφικο...
Σε θεωρω καλοπιστο και ακουω την αποψη σου , αλλα, ας αφησουμε το νεο να ερθει ,ελπιδα φερνει οχι καταστροφη
συριζαιο διαβασε εδω εσυ που εισαι καλοπιστος γιατι δεν υπαρχει νεο και παλιο σε αυτες τις εκλογες.οριστε.Γραφικος ειναι οποιος πιστευει σε φασιστοειδεις κομητες
Σιγα τη σοβαρη αναλυση που παραθετεις, δεν περναει η τρομοκρατια του νεοφιλελευθερισμου τυπε, πεθανε αυτος παει θα τον θαψουμε με τη Μερκελ παρεασυριζαιο διαβασε εδω εσυ που εισαι καλοπιστος γιατι δεν υπαρχει νεο και παλιο σε αυτες τις εκλογες.οριστε.