Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Βρε παλιόπαιδα, έτσι εύκολα ξεχνάτε τα φιλαράκια σας; Τόσες ώρες στην πλατεία που χτυπάγατε κατσαρόλες και κραδαίνατε κρεμάλες τζάμπα πήγαν; :'(

:2funny:
Βήξε,βήξε,δεν θα κατέβει εύκολα.  :birdman: :birdman: :birdman:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Παπατρόλη, αληθεύει ότι πήγες και σε συναυλία του Καιάδα μετά που γίνατε κολλητάρια; :2funny:
καλε συ ροζακι εγινες;

:2funny: :2funny: :2funny:
Ψόφος,σας έρχεται....πέτρα που θα σπάσετε!!! :birdman: :birdman: :birdman:

%CF%83%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CE%BD+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%82.jpg

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Λοιπόν, εγώ το σκέφτηκα σοβαρά σήμερα και αποφάσισα να ψηφίσω τον Τσίπρα, διότι με συμφέρουν αυτά που λέει πως θα κάνει!

Στα πρόθυρα της χρεοκοπίας είμαστε έτσι κι αλλιώς, με τον Αλέξη είναι σίγουρη. Όπως και η έξοδος από το ευρώ βεβαίως.

Μόνο που έχω φροντίσει να έχω ήδη στείλει τα ωραία μου ευρουδάκια στο εξωτερικό, οπότε όταν η ισοτιμία μετά την αλλαγή του νομίσματος θα είναι 1 ευρώ = 1.200δρχ. (το έχουν ήδη προσδιορίσει οι αγορές αυτό) θα παίρνω από τους τόκους 2.500.000 δρχ το μήνα και θα περνάω μπέηκα ΧΩΡΙΣ να δουλεύω!!

Αν κάποιος σας παίρνει τέτοιον μισθό να μου το πει... :) :)

Επισκέπτης
Λοιπόν, εγώ το σκέφτηκα σοβαρά σήμερα και αποφάσισα να ψηφίσω τον Τσίπρα, διότι με συμφέρουν αυτά που λέει πως θα κάνει!

Στα πρόθυρα της χρεοκοπίας είμαστε έτσι κι αλλιώς, με τον Αλέξη είναι σίγουρη. Όπως και η έξοδος από το ευρώ βεβαίως.

Μόνο που έχω φροντίσει να έχω ήδη στείλει τα ωραία μου ευρουδάκια στο εξωτερικό, οπότε όταν η ισοτιμία μετά την αλλαγή του νομίσματος θα είναι 1 ευρώ = 1.200δρχ. (το έχουν ήδη προσδιορίσει οι αγορές αυτό) θα παίρνω από τους τόκους 2.500.000 δρχ το μήνα και θα περνάω μπέηκα ΧΩΡΙΣ να δουλεύω!!

Αν κάποιος σας παίρνει τέτοιον μισθό να μου το πει... :) :)

Ἐπίσης ἐὰν ἡ ἰσοτιμία προσδιορισθῇ εἰς 1€ = 12.000δρχ θὰ λαμβάνετε μηνιαίως 25.000.000δρχ. Ἐλύθη τὸ βιοποριστικὸν πρόβλημα!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Το 1.200 δεν το έβγαλα από την κοιλιά μου. Το έχουν προσδιορίσει κύκλοι του "Σίτι" λέμε.

Αυτό που προσπαθώ δε να πω είναι πως το "εγώ" δεν σημαίνει απαραίτητα (και κατά μείζονα λόγο ούτε αποκλειστικά μόνον), εμένα.
Αφορά τον όποιον είχε την διορατικότητα να έχει εξασφαλίσει μια ρευστότητα μεσαία εξαψήφια, όσο δηλαδή κόστιζε προ τριετίας ένα μέτριο νεόδμητο διαμέρισμα 100 τ.μ.

Αλίμονο σε όσους θα αμοίβονται με 200 και 300 χιλιάδες δραχμές, ήτοι λιγώτερο από σημερινά 300 ευρώ...

Επισκέπτης
Το 1.200 δεν το έβγαλα από την κοιλιά μου. Το έχουν προσδιορίσει κύκλοι του "Σίτι" λέμε.

Αυτό που προσπαθώ δε να πω είναι πως το "εγώ" δεν σημαίνει απαραίτητα (και κατά μείζονα λόγο αποκλειστικά μόνον), εμένα.
Αφορά τον όποιον είχε την διορατικότητα να έχει εξασφαλίσει μια ρευστότητα μεσαία εξαψήφια, όσο δηλαδή κόστιζε προ τριετίας ένα μέτριο νεόδμητο διαμέρισμα 100 τ.μ.

Αλίμονο σε όσους θα αμοίβονται με 200 και 300 χιλιάδες δραχμές, ήτοι λιγώτερο από σημερινά 300 ευρώ...

Ἡ ἀποταμίευσις εἶναι ἀντεπαναστατικὴ πρακτικὴ καὶ θὰ σᾶς εὕρουν ἐκ τῶν ἐμβασμάτων τῶν τραπεζῶν.

Μὴ νομίζητε ὅτι ἡ πλειοψηφία τῶν ἐκτελεσθέντων εἰς τὰ κομμουνιστικὰ καθεστῶτα ἀνῆκε εἰς τὴν ἄκραν δεξιάν.

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Εμεις οι μπλέ και πράσινοι στόκοι,κλασσικά προτιμάμε αυτούς που απο δημόσιοι υπάλληλοι γίνανε πολιτικοί και δεν ξέρουν τί εχουν απο περιουσία.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφερθεί ότι ο κ. Ρεγκούζας ήταν πρώην εφοριακός υπάλληλος με μισθό που δεν ξεπερνούσε τις 3.000 ευρώ. Η ιδιαίτερα έντονη πολιτικοκοινωνική δραστηριότητα όμως τις προηγούμενες δεκαετίες τον βοήθησε ώστε να γίνει ιδιαίτερα γνωστός αφού διετέλεσε πρόεδρος των εφοριακών Κεντρικής Μακεδονίας μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου ενώ το 1994 εξελέγη νομαρχιακός σύμβουλος Θεσσαλονίκης.

Είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας από το 1974. Από το 1996 εκλέγεται Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Β′ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης ενώ τον Μάρτιο του 2004 έως τον Οκτώβριο του 2005 διετέλεσε Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών.

Αυτός και οι ομοιοί του,λένε τα παπαγαλάκια οτι θα μας σώσουν...οσοι τους πιστεύουν ακόμα...καλά σαράντα.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.402
Πόντοι
786
Η καθαρεύουσα είναι μάλλον αντιδραστική.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Ἡ ἀποταμίευσις εἶναι ἀντεπαναστατικὴ πρακτικὴ καὶ θὰ σᾶς εὕρουν ἐκ τῶν ἐμβασμάτων τῶν τραπεζῶν.

Μὴ νομίζητε ὅτι ἡ πλειοψηφία τῶν ἐκτελεσθέντων εἰς τὰ κομμουνιστικὰ καθεστῶτα ἀνῆκε εἰς τὴν ἄκραν δεξιάν.

Εν τάξει ρε σύ, το έχω προνοήσει κι αυτό!
Έχω και κάτι "ψιλά" στο σεντούκι για να την κοπανήσω όταν ζορίσουν τα πράγματα και αρχίσουν να στήνονται τα λαϊκά δικαστήρια!  ;) :grin:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
εγω ψηφιζω τσιπρα. με τις δραχμες θα φυγουν οι πακιστανοι. δεν θα τις θελουν

Επισκέπτης
με όλα αυτά που διαβάζω καταλαβαίνω ότι ο κίνδυνος της Ελλάδας για αν γυρίσει στη δραχμή είναι ο τσιπρας :grin: δηλαδή ολα πριν είχαν γίνει καλά και τώρα ξαφνικά που λέμε τωρα   κυβερνήσει ο τσιπρας η Ελλάδα θα κινδυνέψει...ενώ φυσικά αν αναλάβει ο Αντωνάκης με τον Βαγγελάκη τότε δεν έχουμε κανέναν απολύτως κίνδυνο :grin:...όταν όμως τους ρωτάνε και τους δυο τι θα γίνεις τον ιουνιο και μετά και τα μέτρα που θα πάρουν...τότε εκεί κάτι παθαίνουν και ξαναπάνε την κουβέντα στο τσιπρα και τον κίνδυνο που έχει η χώρα αν δεν κυβερνήσουν αυτοί :2funny:..οπότε καταλαβαίνετε τι έχει να συμβεί όταν θα συνεχίσουν το έργο εκεί που το άφησαν..μόνο έχω μια απορία αφού στο τέλος οι δυο τους θα κυβερνήσουν ποιος ηταν ο λόγος να σύρουν τη χώρα σε ακυβερνησία εδω και 2 μήνες; αυτοί οι μεγάλοι σωτήρες και πατριώτες; και μην βιαστεί κανείς να πει ότι λέω ότι ο τσιπρας είναι ικανός να κυβερνήσει..δεν είναι...αλλα ολοι εσείς που κάνετε Αγώνα να μην βγει ο τσιπρας είστε σίγουροι ότι μπορούν να κυβερνήσουν ΠΑΣΟΚ ,ΝΔ;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
τι δουλεια θα κανουν στο μελλον τα πουστρακια και οι μοντελες των  μμε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom