1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ρε είσαι τελείως μαλάκας;Είσαι ο μόνος που δεν έχεις καταλάβει ότι η δραχμή θα υποτιμηθεί Αυτό θέλω να σου πώ.
εχεις κάνει λάθος.
η επομενη μερα
οι άλλοι θα μας τα προστατεύσουν πάση θυσία.λατρεια ο τσιπρας παντως εχει κακο σκοπο. τα λεφτα μας και τα σπιτια μας >
οι κυπραίοι όταν μιλούν αγγλικά δεν καταλαβαίνεις εάν είναι κύπριοι.
ενω ο μπενυ και ο αντωνακης θελουν μας σωσουν.Η διαφορα ειναι οτι ο τσιπρας θελει και τα παιδια μας ...και τα νεφρα μαςλατρεια ο τσιπρας παντως εχει κακο σκοπο. τα λεφτα μας και τα σπιτια μας >
οι άλλοι θα μας τα προστατεύσουν πάση θυσία.
λατρεια ειμαστε σε χειροτερο διλημμα και απο τον αχαχουχα οταν ψαχνει ονομα για κλωνο :-
εχεις δίκιο.Ααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχα !
ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ !
Δεν υπάρχουν ανθρωποι που να προφερουν χειρότερα τα αγγλικά
από τους Κύπριους !
Και καταλαβαίνει κανεις ΑΜΕΣΩΣ ότι είναι
ΚΥΠΡΙΟΣ αυτός που μιλάει αγγλικά !
Δεν εχετε παρα να παρακολουθησετε το ΡΙΚ και τα άλλα
καναλια των Κυπρίων !
δεν εχεις γνωρίσει τσάρληδες ....και γω κατι κυπριους που ειχε παρει τ'αυτι μου σαν ινδοι τα μιλαγαν τα αγγλικα
ρε μαλάκες κεντάτε σήμερα μ έχει πιασει νευρικό γέλιο.
ριμοουτ σαππορτ λέγεται αυτό.δεν ειναι ωρα για γελια. αμα γινει η στραβη παντως να ξερεις θα παιξω λακης κατασταση. το πανοραμα θα γινει κουγκι των σουλιωτων δε θα το πατησει κανενας
θα φυλαξω και το δικο σου το γιατακι μιας και εισαι γειτονακι
ριμοουτ σαππορτ λέγεται αυτό.
εγώ θα κάνω μπάνιο στον πρωταρά και συ και φυλάς τα νώτα μου.
αν υποτιμηθει το νομισμα ΜΑΛΑΚΑ σημαινει πως θα τυπωθει περισσοτερο χρημα, θα παιρνεις μεγαλυτερο μισθο και η αγοραστικη σου δυναμη θα παραμεινει ιδια... επισης ιδια θα μεινουν και τα δικαιωματα σου, εργατικα, ατομικα, δημοκρατικα....Οταν υποτιμηθεί το νομισμα -παράδειγμα 30% Οι τιμές στα s.m. την άλλη μέρα θα είναι πανω 30% γιατί πολύ απλά τα περισσοτερα είδη είναι εισαγώμενα.Δεν το έχεις καταλάβει εσύ ότι δεν παράγουμε τίποτα?