Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
axaxouxa

τι ωρα θα συναντηθεις με τσιπρα ;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.945
Πόντοι
6.515
Ειναι τοσο ασχετοι που δεν γνωριζουν οτι το ποσον που "υπαρχει" στις τραπεζες ειναι μονο θεωρητικο.
Περα απ'αυτο ειναι οφθαλμοφανες οτι οδηγουμαστε στον υπαρκτο σοσιαλισμο και στον απολυτο απομονωτισμο. Το πιστοποιει 2 ημερες το χρηματιστηριο.
Ολοι οι μαγκες  οικονομικοι αναλυτες της δεκαρας θα καταλαβουν συντομα τι σημαινει ελλειψη συναλλαγματος, απαγορευση εξοδου απο τη χωρα και καπουτσινο απο ρεθυθι.

Οσο για τους φιλους του SITE θα χρειαστει συντομα να αποχαιρετιστουμε :'(

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ναι ντουλαπα τριφυλλη αλλα στο ωραιο,καυλα ειμαι πρεπει να με γνωρισεις :-*
:2funny: :2funny:

Εγω τυπε, πως να γινω ωραιο τριφυλο ντουλαπι και καυλα ?
Θελω κι εγω να γνωρισω ενα σεξυ γκομενακι.... Πολλα δεν θελω.... θα χασω την μπαλα  :rolleyes:

Ειμαι ολιγαρκης  :grin:

Eίσαι ήδη ντουλάπι.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
16
Κρίμα που δεν βγήκαν πάλι ΝΔ-ΜΠΑΦΟΚ να συνεχίσουμε να μπαίνουμε ακάθεκτοι στο μπουρδέλα γαμώτο  :uglystupid:. Τώρα έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, τα λέμε σε μια άλλη ζωή παιδιά :rockon:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Μου την τραβηξε τουριστας και μου την εδωσε.....
Ειδες ποζα ο δικος σου ? Ολο ναζι και χαρη  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Υπαρχουν καθυστερημενα και καθυστερημενα ......
αν δεις στον καθρεπτη σου θα δεις ενα κι εσυ !!!!!  :dancing:
τον Στρατούλη εννοούσε ως καθυστερημένο της Κουμουνδούρου ρε μαν :P

danni

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
6
Μετά τους ερασιτεχνες μαθητευομενους Μαγους του ΓΑΠ τωρα ετοιμαστείτε να υποστείτε και τα σοσιαλιστικά πειραματα του Αλεξη. Μην εκπλαγείτε αν παμε για νεο Εμφυλιο!Οχι με όπλα!

danni

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
6
Γιατι αυτή που θα πληρωσει και παλι ειναι η μεσαια ταξη των μισθωτών και επαγγελματιών. Οι φτωχοι δεν εχουν πλεον να δωσουν και οι πλουσιοι ταχουν ήδη βγαλει εξω. Ετοιμαστείτε για χοντρο κουπι...με τις υποχρεώσεις της χωρας σε σκληρο νομισμα (Ευρω ή οτι αλλο θα υπαρχει) και τους μισθους σε νεο Ελληνικο Νομισμα (υποτιμημενο)...ξεχαστε και στουντιο, και ct και δελα του €10. Μακλακια μονο ή βρειτε καμμια ομορφη γυναικα με κτηματική περιουσια και παραγωγές (κτηνη και δημητριακα)!

gregoo

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
Μου την τραβηξε τουριστας και μου την εδωσε.....
Ειδες ποζα ο δικος σου ? Ολο ναζι και χαρη  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Τσ τσ τσ... Ναζι... που είναι ο τόνος οεο;; 'Ενας τόνος κάνει την διαφορά (έστω και Rio Mare)  :grin:

Εδώ βρήκα το απόσπασμα (και το ηχητικό μαζί) της πρωινής χειρηλασίας του tavaric Στρατούλη. Μυαλό έχουμε όλοι, ας βγάλουμε τα συμπεράσματά μας...

www.tovima.gr/vimafm/interviews/article/?aid=456636]http://www.tovima.gr/vimafm/interviews/article/?aid=456636[/url]

Γιατί εγώ τουλάχιστον, συμπέρανα οτι πάλι με τις καταθέσεις του κόσμου θα κάνουν παιχνίδι, αυτή τη φορά ΚΑΙ με ιδιωτικές χρηματοδοτήσεις (με τι κριτήριο; Αλα Κλαδική Κάρτα ΠΑΣΟΚ δεκαετίας 80;).

Τουλάχιστον ο Καμμένος είπε για ομόλογα με ρήτρα γής ή ορυκτού πλούτου (αν είναι εφικτό ή μπαρούφα, εκείνος είναι υπεύθυνος να το αποδείξει), σε τελική ανάλυση , η πολιτική είναι poker, αν κάποιος είναι ανίκανος να κρατά "κλειστά" τα χαρτιά του και λέει ότι θα ΗΘΕΛΕ να κάνει (και όχι ότι μπορεί να κάνει), τότε θα χάσει την παρτίδα και θα του τα φάει τα φράγκα η μπάνκα... Και εδώ τα λεφτά είναι, μάλλον, τα δικά μας και η μπάνκα η ΕΕ-ΔΝΤ-Τρόικα.

Ας τους πει τουλάχιστον κάποιος οτι με 17% δεν έγιναν από την Δευτέρα κυβέρνηση, λίγο εγκράτεια δεν βλάπτει, για εκλογές μπορεί να πάμε σε ένα μήνα, αν δει ο κόσμος όσους βγήκαν τώρα κερδισμένοι, να κυκλοφορούν με πριαπισμό για να πηδήξουν τα πάντα, την έκατσαν. Θα ξεφουσκώσουν σαν σουφλέ και θα γυρίσουν στις τρύπες τους.

Στην φώτο ο προηγούμενος γαμιάς  :2funny: :2funny:

URL]]

Temaxistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16