Επισκέπτης
ζεις στον κοσμο σου. Απο το ευρω θα βγεις μονος σου γιατι δεν μπορεις να τυπωσεις χρημα και τα εξοδα σου ειναι 2πλασια απο τα εσοδα
στο πουτσο μας ρε ετσι γουσταρουμε μονοι μασ οποιος δε γουσταρει τον μπουλο
ζεις στον κοσμο σου. Απο το ευρω θα βγεις μονος σου γιατι δεν μπορεις να τυπωσεις χρημα και τα εξοδα σου ειναι 2πλασια απο τα εσοδα
Τα εξοδα σου ειναι διπλασια γιατι πληρωνεις τοκους πανω στους τοκους κλπ..Εσυ ζεις στον κοσμο σου φιλε μου πιστευοντας τις αρλουμπες που σου αραδιαζουν οτι εκτος Ευρωπης χαθηκεςζεις στον κοσμο σου. Απο το ευρω θα βγεις μονος σου γιατι δεν μπορεις να τυπωσεις χρημα και τα εξοδα σου ειναι 2πλασια απο τα εσοδα
ΡΕ μεγάλε αν είναι έτσι γιατί έχουν φαγωθεί να μας σωσουν.μας αγαπανε τοσο πολυ; δεν μπορούν να μας διώξουν και ούτε μπορούν να κάνουν μαγκιές πλέον...ξύπναΠαπάρια φοβηθήκανε. Σόιμπλε είπε δεν μπορεί να υπάρξει αλλαγή στο πρόγραμμα της Ελλάδος, η Μέρκελ είπε στον Ολάντ ότι δε χαλαρώνει το δημοσιονομικο σύμφωνο ο Μπαρόζο είπε ότι η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί. Μη ψαρώνετε θέλουν σαν τρελοί να μας διώξουν, θα κλάιμε όλοι με μαύρο δάκρυ
Τι λες ρε άνθρωπε. Μην λες μαλακίες σκέψου πρώτα. Ναι δε μπορούν να σε διώξουν αλλά θα σου κόψουν τη χρηματοδότηση. Θα στερέψουμε δε θα κυκλοφορεί σέντσι που λένε στο χωριό μου. Θα σε κάνουν να θες να φύγεις εσυ και επειδή δε μπορούν να σε διώξουν θα μαζευτούν ενα ωραίο πρωι στην Ε.Ε. θα κάνουν μια ωραία ψηφοφορία και με το κλίμα που υπάρχει το να υπάρξει έστω μία χώρα που θα πεί όχι στην αποβολή της Ελλάδος απο την ΕΕ είναι ουτοπικόΑπο την Ευρωπη δεν μπορουν να σε πεταξουν.Διαβασε πρωτα και μετα γραψε.Αν ηθελαν θα το ειχαν κανει ηδη
στα παπαρια μο
τα εχω στο λονδινο
citibank
Τα εξοδα σου ειναι διπλασια γιατι πληρωνεις τοκους πανω στους τοκους κλπ..Εσυ ζεις στον κοσμο σου φιλε μου πιστευοντας τις αρλουμπες που σου αραδιαζουν οτι εκτος Ευρωπης χαθηκες
επαγγελματιας trader μαν, χρηματιστιριοποιος εισαι ρε τσοχατζο
Χρηματοδοτηση αν εννοεις τα δανεια το ευχομαι για να μην πληρωνουν τα τρισεγγονα μου δανεια.Αν εννοεις κατι αλλο πες μου να το συζητησουμε.Α και πες μου κατι ακομα απο αυτα που μας δανειζουν ποσα πανε στο Υπουργειο Οικονομικων;Τι λες ρε άνθρωπε. Μην λες μαλακίες σκέψου πρώτα. Ναι δε μπορούν να σε διώξουν αλλά θα σου κόψουν τη χρηματοδότηση. Θα στερέψουμε δε θα κυκλοφορεί σέντσι που λένε στο χωριό μου. Θα σε κάνουν να θες να φύγεις εσυ και επειδή δε μπορούν να σε διώξουν θα μαζευτούν ενα ωραίο πρωι στην Ε.Ε. θα κάνουν μια ωραία ψηφοφορία και με το κλίμα που υπάρχει το να υπάρξει έστω μία χώρα που θα πεί όχι στην αποβολή της Ελλάδος απο την ΕΕ είναι ουτοπικό
είσαι βαθιά νυχτωμένος..ποια χρηματοδότηση να σου κόψουν; τα λεφτά που σου δίνουν δεν μπαίνει ούτε ΕΝΑ ΣΕΝΤΣ στην αγορά..όλα πάνε για τους τόκους αν δεν δώσουν απλά δεν θα πάρουν ;)αν είναι έτσι όπως τα λες γιατι ο σαμαρας μιλαει για αλλαγη ορων και παπαριες; αυτους δεν μπορουσε να τους κάνει πριν υπογράψει;.αντε γιατί εδώ μέσα θα μας τρελάνετε με τις παπαριες που λέτε χωρίς να ξέρετε τα βασικάΤι λες ρε άνθρωπε. Μην λες μαλακίες σκέψου πρώτα. Ναι δε μπορούν να σε διώξουν αλλά θα σου κόψουν τη χρηματοδότηση. Θα στερέψουμε δε θα κυκλοφορεί σέντσι που λένε στο χωριό μου. Θα σε κάνουν να θες να φύγεις εσυ και επειδή δε μπορούν να σε διώξουν θα μαζευτούν ενα ωραίο πρωι στην Ε.Ε. θα κάνουν μια ωραία ψηφοφορία και με το κλίμα που υπάρχει το να υπάρξει έστω μία χώρα που θα πεί όχι στην αποβολή της Ελλάδος απο την ΕΕ είναι ουτοπικό
Χρηματοδοτηση αν εννοεις τα δανεια το ευχομαι για να μην πληρωνουν τα τρισεγγονα μου δανεια.Αν εννοεις κατι αλλο πες μου να το συζητησουμε.Α και πες μου κατι ακομα απο αυτα που μας δανειζουν ποσα πανε στο Υπουργειο Οικονομικων;
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ;)Α και πες μου κατι ακομα απο αυτα που μας δανειζουν ποσα πανε στο Υπουργειο Οικονομικων;
1)Ας ξεκινησουμε σημερα να στηνουμε την παραγωγικη διαδικασια ειναι μια καλη αρχη1. θελεις πολλα χρονια για να στησεις παραγωγικη διαδικασια
2. δυσφημιση της χωρας και "δεν πληρωνω" = δεν παταει τουριστας
3. Χωρις σκληρο συναλλαγμα και διεθνη υποστηριξη δεν μπορεις στοιχειωδως να εξοπλισεις στρατο και οι σκοπιανοι και βουλγαροι κατεβαινουν για πλακα, δεν μιλαω για τουρκους, μπορει να μας λοιπηθουν
φιλικα
είσαι βαθιά νυχτωμένος..ποια χρηματοδότηση να σου κόψουν; τα λεφτά που σου δίνουν δεν μπαίνει ούτε ΕΝΑ ΣΕΝΤΣ στην αγορά..όλα πάνε για τους τόκους αν δεν δώσουν απλά δεν θα πάρουν ;)αν είναι έτσι όπως τα λες γιατι ο σαμαρας μιλαει για αλλαγη ορων και παπαριες; αυτους δεν μπορουσε να τους κάνει πριν υπογράψει;.αντε γιατί εδώ μέσα θα μας τρελάνετε με τις παπαριες που λέτε χωρίς να ξέρετε τα βασικά
Ωραια επιχειρηματα μας επεισεςΚυρικη κοντή γιορτή είναι κοντά η ώρα που θα μετανοιώσετε οικτρα για όλα αυτά που λέτε και ακόμη περισσότερο γιαυτο που ψηφίσατε. Λυπάμαι για όλα αυτα που θα γίνουν γιατί ο Ελληνικός λαός πιστεύει για άλλη μια φορά τους Δημαγωγους. Μπορει και να μας αξίζει, μάλλον μας αξίζει
ΡΕ μεγάλε πες μα τι πίνεις και δεν μας δίνεις.δημαγωγοί ποιοι ειναι αυτοί που δεν έχουν κυβερνήσει η αυτοί που εδώ και 40 χρόνια σε έχουν φτάσει εδώ.αυτούς εννοείς οτι θα μας σώσουν; μιλαμε είσαι περίπτωση μεγάλη αυτοί που έλεγαν επανίδρυση του κράτους αυτοί που έλεγαν η Ελλάδα ειναι δυνατή οικονομία αυτοί που εκαναν το χρηματηστηριο τους κουμπάρους το βατοπαιδι Λεφτά υπάρχουν τη siemens ΘΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩΚυρικη κοντή γιορτή είναι κοντά η ώρα που θα μετανοιώσετε οικτρα για όλα αυτά που λέτε και ακόμη περισσότερο γιαυτο που ψηφίσατε. Λυπάμαι για όλα αυτα που θα γίνουν γιατί ο Ελληνικός λαός πιστεύει για άλλη μια φορά τους Δημαγωγους. Μπορει και να μας αξίζει, μάλλον μας αξίζει
τον ψήφιζα μοιάζει τίμιος ;)τωρα συναντιεται ο τσιπρας με αχαχουχα ;