Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Λοιπόν τέρμα τα παραμυθια. Το δίλημμα που θα υπάρξει στις εκλογές είναι ενα: Καπιταλισμός και ελπίδα για συνολική ευρωπαική λύση ή απόλυτος μποσελβικισμός και διεθνής απομόνωση. Διαλέχτε και πάρτε. Ευτυχώς που ο συριζα την εχει δει γαμαω και δερνω και θα δουνε και οι τυφλοί περι τίνος πρόκειται. Μοναδική ελπίδα στο λεφτα υπάρχουν του 2012 μία ΕΝΙΑΙΑ ΔΕΞΙΑ παράταξη με συμμετοχή ΝΔ-ΔΗΣΥ-ΛΑΟΣ-ΔΡΑΣΗ-ΔΗΜ.ΞΑΝΑ εναντίον του απολύτου λαικισμού της αριστερας που με συριζα-ανταρσύα-δημαρ-οικΩλογοι θέλουν να κάνουν τη χώρα Σοβιέτ. Ο ΘΕΟΣ να βάλει το χέρι του
δικε μου και εμεις οι βασιλοφρονες θα ερθουμε

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66

Συνημμένα

• 195725_203554292033_6576262_n.jpg
    195725_203554292033_6576262_n.jpg
    18,4 KB · Εμφανίσεις: 29

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Ρε παπαρες τι δεν καταλαβατε???Ποιος θα σου παρει τις καταθεσεις?Εκει ειναι τα λεφτα σου...αντι να τα χειριζεται η τραπεζα οπως κανει θα τα χειριζεται το κρατος...!Ποιος σου ειπε θα στης παρει?Ε ρε τι αλλο θα ακουσω εδω μεσα...!
καλα μαν εσυ αστε μεσα τοτε εγω θα τα παρω,αριστερο κομα να διαχειριζεται τα λεφτας μας δε του εχω εμπιστοσυνη σορρυ κιολας :grin:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Με σημαία τον Αντωνάκη; Ο άνθρωπος είναι ΠΟΛ.ΑΝ. δεν κάνει για τίποτα παραπάνω.

Αν δε, πάρει το τιμόνι ο Αβραμό, βράστα... ΚΕΠ θα το κάνει και θα μείνει εκτός βουλής.

Η καταστροφή της Δεξιάς επήλθε από Γέρο Καραμανλή και μετά.

Αν οι "πολιτικοί ηγέτες" μας δεν έχουν μάθει να λένε ΟΧΙ και να κρατούν έντιμη και σταθερή θέση σε καίρια ζητήματα, κωλοτούμπες θα τους ανεβοκατεβάζει ο "λαουτζίκος" και θα πάρουν την τωρινή θέση Καρατζαφέρη...

Μεταξας-Πλαστήρας-Παπαδόπουλος... μετά μας τελείωσαν οι πατριώτες, γιατί ήρθε το δολλάριο.

Έπρεπε τότε με τον Ασπίδα, να τον είχε καθαρίσει ο Παπαδόπουλος, τον Παπανδρέου, μαζί με την Margaret και τα άλλα μπάσταρδά του... Μινέικο Πολωνός πατριώτης... :shit: :shit: :shit:
η μονη λυση!!!

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
αν ηταν στην θεση που επρεπε ο Μεγαλειοτατος τυπε δεν θα επετρεπε ποτε να γινουν αυτα
εγω ακομα περιμενω!!!αυτη την στιγμη υπαρχει ακυβερνησια και ειναι ευκολο να παρει με πραξικοπημα την εξουσια

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
κατω τα χερια απτα λεφτα ρε  :bottom:
και ο μιχαλολιακος δεν ειχε πει για δεσμευση του 50% των καταθεσεων,ρε ουστ ολοι τα λαμογια :birdman:
ας δω πρωτα τις καταθεσεις του τσιπρα σε ελληνικη τραπεζα και των λοιπων τους και μετα ξαναμιλαμε για δεσμευση η μαλλον για διαχειρηση οπως ακουστηκε :jerking:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εγω ακομα περιμενω!!!αυτη την στιγμη υπαρχει ακυβερνησια και ειναι ευκολο να παρει με πραξικοπημα την εξουσια
τυπε ο Μεγαλειοτατος θελει να ερθει με τιμες και ζητωκραυγες απο ολο τον ελληνικο λαο

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και ο μιχαλολιακος δεν ειχε πει για δεσμευση του 50% των καταθεσεων,ρε ουστ ολοι τα λαμογια :birdman:
ας δω πρωτα τις καταθεσεις του τσιπρα σε ελληνικη τραπεζα και των λοιπων τους και μετα ξαναμιλαμε για δεσμευση η μαλλον για διαχειρηση οπως ακουστηκε :jerking:
απο 50% και αλλο 100% τυπε :grin:

ΠΙΡΙΝΙΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Like
4
Πόντοι
1
που να τρεχει τωρα κ αυτος στη μπανανια..μια χαρα ειναι στο λονδινο.πηγαινοερχεται κ για κανενα μπανακι στο μονακο.
κ σκαει με τη  κοτεραρα του στο αιγαιο για κανενα ψαρακι..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τα διαι σκατα ειναι αν γινει η αρχη δε θα μεινει διφραγκο μεσα στις τραπεζες ξερεις τι λαμογια ειναι οι πολιτικοι :grin:
γιατο πρεπει να αλλαξει το πολιτευμα και να κυβερνα μονο ο Βασιλεας τυπε :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μετά την πρωινή μας γνωριμία (και έπειτα από ταύτιση απόψεων) δεν τον εμπιστεύομαι τον συγκεκριμένο....

Ανήκει στο γνωστό μπλόκ των Ipad-ιανών... Ας το γυρίσει σε Android και το ξανασκέπτομαι. :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Ρε πούστη μου, πρέπει να πεθάνω την μισή Ευρώπη για να φτάσω τα post του Lebron;;  :grin: :grin: :grin: :grin:
Εχω και android  :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• galaxy-tab-gt-p1000-3.jpg
    galaxy-tab-gt-p1000-3.jpg
    28,5 KB · Εμφανίσεις: 25

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom