ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
και επισης του ειπε ο ζητιανος οτι εβγαζε πολλα χρηματα
ναι αλλα εχει αλλη χαρη το σκηπτρο με τα λαχεια καρφωμενα πανω. πως να το κανεις.
και επισης του ειπε ο ζητιανος οτι εβγαζε πολλα χρηματα
Δεν κανω κατι φοβερο,ειναι θεμα γονιδιωνΕγω τυπε, πως να γινω ωραιο τριφυλο ντουλαπι και καυλα ?
Θελω κι εγω να γνωρισω ενα σεξυ γκομενακι.... Πολλα δεν θελω.... θα χασω την μπαλα
Ειμαι ολιγαρκης![]()
Ολοσωστος τυπε.......ναι αλλα εχει αλλη χαρη το σκηπτρο με τα λαχεια καρφωμενα πανω. πως να το κανεις.
Δωσε μου μερικα κι εμενα αν θελεις φυσικα.....Δεν κανω κατι φοβερο,ειναι θεμα γονιδιων![]()
Ναι ντουλαπα τριφυλλη αλλα στο ωραιο,καυλα ειμαι πρεπει να με γνωρισεις :-*
Εγω τυπε, πως να γινω ωραιο τριφυλο ντουλαπι και καυλα ?
Θελω κι εγω να γνωρισω ενα σεξυ γκομενακι.... Πολλα δεν θελω.... θα χασω την μπαλα
Ειμαι ολιγαρκης![]()
τον Στρατούλη εννοούσε ως καθυστερημένο της Κουμουνδούρου ρε μανΜου την τραβηξε τουριστας και μου την εδωσε.....
Ειδες ποζα ο δικος σου ? Ολο ναζι και χαρη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υπαρχουν καθυστερημενα και καθυστερημενα ......
αν δεις στον καθρεπτη σου θα δεις ενα κι εσυ !!!!!![]()
αφού το θέμα απ'όπου ξεφύγαμε ήταν ο Στρατούλης και τα κεντρικά του ΣΥΡΙΖΑ είναι στην ΚουμουνδούρουΞερει αυτος ποιον εννοουσε.... και δεν με ενδιαφερει ....
Εχεις δικιο ....τον Στρατούλη εννοούσε ως καθυστερημένο της Κουμουνδούρου ρε μαν![]()
εχεις δικιο ....αφού το θέμα απ'όπου ξεφύγαμε ήταν ο Στρατούλης και τα κεντρικά του ΣΥΡΙΖΑ είναι στην Κουμουνδούρου![]()
Μου την τραβηξε τουριστας και μου την εδωσε.....
Ειδες ποζα ο δικος σου ? Ολο ναζι και χαρη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατί.. αρχισε η διανομή κουτόχορτου;Άρχισε το ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ της Αριστεράς.
Άρχισε το ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ της Αριστεράς.
Δωσε μου μερικα κι εμενα αν θελεις φυσικα.....