Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.186
- Πόντοι
- 12.756
ρε τραβα παρακειθε τυρόβλαχε με την θείτσα ναπουμετα καλυτερα γαμησια κανουν αυτες
ρε τραβα παρακειθε τυρόβλαχε με την θείτσα ναπουμετα καλυτερα γαμησια κανουν αυτες
παντοφλαρε τραβα παρακειθε τυρόβλαχε με την θείτσα ναπουμε
Αυτη διπλα στον Γερουλανο ποια ειναι?
Φουλ Συριζαια μοιαζει αυτηΑυτή ειναι;
Με την Κατερίνα Σπυριδάκη από την Ιεράπετρα κλείνει το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο Λασίθι
η κουμπαρα με τα μπλε ποια ειναι ???
Καραμπατσώλη,ΝΔ ευβοιαη κουμπαρα με τα μπλε ποια ειναι ???
Να μου πεις τι .....παντοφλα
να τους πάνε στα θεωρεία την Βουλης επάνω , να πετάνε και κανα μπουκάλι κάτω ή κανα ρολο ταμειακής μηχανης
Εν τω μεταξυ, στα κουτια στις καρεκλες πρεπει να ειναι καινουργια ταμπλετ για καθε βουλευτη, με εξοδα της Βουλης. Αναρωτιεμαι αν πηραν ταμπλετ και οι βουλευτες της προηγουμενης βουλης για μια ημερα.
Έλα ρε κ εσύ τσιμπάς ..........Εμένα μου αρέσουν τα εργαλεία του 1930 .... είμαι ρομαντικός !
χαχα αυτοι οι νεοδημορατες ειναι γαιδουρια ρε μη φοβασαι και δε προκειται να χασουν τον υπνο τους.Αντε ρε πουστη μου ποτε θα ξεκινησουν τα νομοσχεδια να γινει μαδομουνι
Γαμιωντας θα τον πηγαινουμε εδω μεσα τον Αλεξ
Εχουμε και τοποθετησεις απο την τυπαρα @oreos23 , θα τους κανει να χασουν τον υπνο τους
Και να φωνάζει ο Πρόεδρος της Βουλης «Σπαρτιάτες μην πετάτε αντικείμενα θα τιμωρηθεί η (κοινοβουλευτική) ομάδα σαςνα τους πάνε στα θεωρεία την Βουλης επάνω , να πετάνε και κανα μπουκάλι κάτω ή κανα ρολο ταμειακής μηχανης
χαχα αυτοι οι νεοδημορατες ειναι γαιδουρια ρε μη φοβασαι και δε προκειται να χασουν τον υπνο τους.
το θεμα ειναι οτι ο κουλης που τους γαμαει στη ζωη δε το καταλαβαινουν οι στουρνοι,δε καταλαβαινουν τι τερατα εκανε ο κουλης και τον ξαναβγαζουν.ετσι να τους πηγαινες τα μουνια, τους αρεσει να τους σκιζουν την κωλοτρυπα , εσυ απο το μπου και ο Κουλης στην ζωη
ο συντροφοςζανκλωντoreos23 θα γινει ο εφιαλτης των δεξιων
το θεμα ειναι οτι ο κουλης που τους γαμαει στη ζωη δε το καταλαβαινουν οι στουρνοι,δε καταλαβαινουν τι τερατα εκανε ο κουλης και τον ξαναβγαζουν.
ετσι να τους πηγαινες τα μουνια, τους αρεσει να τους σκιζουν την κωλοτρυπα , εσυ απο το μπου και ο Κουλης στην ζωη
τον ειδα χτες στον υπνο μου να δερνει τραπερςο συντροφοςζανκλωντoreos23 θα γινει ο εφιαλτης των δεξιων
να σου πω τη αληθεια αυτο θελουν ενα γαμησι απο εναν νεαρο δυνατο σα εμενα μπας και βαλουν μυαλο αλλα οχι γαμησι σεξ φαση γιατι δε ειμαι πουστης αλλα φαπες μεχρι να ξυπνησουν και να δουνε τι τερας ειναι ο κουλης.κατω απο το ντους σε εμβρυακι σταση θα κλαινε τα μουνια μολις τους ξεκινησει το γαμησακι με ερωτα ο @oreos23
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μαζι σου θα καταλάβουν τι παει να πει έρωτας