Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.047
- Πόντοι
- 3.656
Αμαξάρες όμως σκυλιά τα φορτώνεις 1.5 τόνο και λένε και ευχαριστώτυπε παρτο πισω, τετοια οδηγουνε κατι κουριερ της ACS μονο
Αμαξάρες όμως σκυλιά τα φορτώνεις 1.5 τόνο και λένε και ευχαριστώτυπε παρτο πισω, τετοια οδηγουνε κατι κουριερ της ACS μονο
Σιγά μη σας κάνω τη χάρη και αποχωρήσω νεοδημοκρατικες σκουλικαντερες
Τυπε για να δείξεις σε όλους ότι δεν μασάς νεοδημοκρατικά τσουτσεκια πρέπει να αναμετρηθεις με το μέλος daima μόνο τότε θα κερδίσεις τον σεβασμό ´Σιγά μη σας κάνω τη χάρη και αποχωρήσω νεοδημοκρατικες σκουλικαντερες
Δε τον ξέρωΤυπε για να δείξεις σε όλους ότι δεν μασάς νεοδημοκρατικά τσουτσεκια πρέπει να αναμετρηθεις με το μέλος daima μόνο τότε θα κερδίσεις τον σεβασμό ´
Δε τον ξέρω
Γιατι μηπως γνωριζει ποια ειναι η λαβιδα kocher ;Λες να ξέρει σε τι διαφέρει το βελονοκάτοχο mathieu από το hegar ;;;
αν ρωτήσεις στο νήμα του Μητσοτάκης ποιος είναι ο Νο1 γλύφτης κατουρημένων ποδιών της νέας δημοκρατίας θα σε στείλουν εκειΔε τον ξέρω
Εντάξει μαναν ρωτήσεις στο νήμα του Μητσοτάκης ποιος είναι ο Νο1 γλύφτης κατουρημένων ποδιών της νέας δημοκρατίας θα σε στείλουν εκει
τις τελευταίες μέρες δεν μπαίνει γιατί κάνει σεμινάριο στην προπαγάνδα
όπου τον βρίσκεις να ανοίγεις συζήτηση μαζί του
μόνο έτσι θα πάρεις το respect
Χαχα εσυ συμφωνείς συνέχεια μαζί μου και σε πάωΘα στο γνωρισω εγω το μουνόπανο , κατσε να μπει μονο γιατι μαλλον μπορει και να πεθανε απο τις προσφορες που τρωει
Χαχαχαχα τι μλκς
Στίχοι
Μη φεύγεισ μη με πόνο σου φωνάζω
Σαν ναυαγόσ στο κύμα σ' αγκαΜη φεύγεισ μη χωρίσ εσένα χάνομαι το αισθάνομαι
Δεν μπορώ το τέλοσ μου είν' εδώ
Μη φεύγεισ μη με δάκρυα στο λέω
Το λάθοσ μου θα ‘ναι το τελευταίο
Μη φεύγεισ μη κι αν έχω φταίξει νιώσε με
Και σώσε με μια στιγμή απ' την καταστροφή
Στον κόσμο αυτό τι θα ‘χω να λέω πωσ υπάρχω
Δε θα ‘ναι πια δικόσ μου ούτε κι ο εαυτόσ μου
Σαν να ‘μαι κυπαρίσσι βοριάσ θα με τσακίσει αν θα σε χάσω
Μη φεύγεισ μη με πόνο σου φωνάζω
Σαν ναυαγόσ στο κύμα σ' αγκαλιάζω
Μη φεύγεισ μη χωρίσ εσένα χάνομαι το αισθάνομαι
Δεν μπορώ το τέλοσ μου είν' εδώ
Στον κόσμο αυτό τι θα ‘χω να λέω πωσ υπάρχω
Δε θα ‘ναι πια δικόσ μου ούτε κι ο εαυτόσ μου
Σαν να ‘μαι κυπαρίσσι βοριάσ θα με τσακίσει αν θα σε χάσω
Ενας λοβοτομημενος που ριχνει δαγκωτο μητσο τακα τακη και μετα ψαχνει τις προσφορες στα lidl για να μην ψοφησει απο την πειναΔε τον ξέρω
Χαχα εσυ συμφωνείς συνέχεια μαζί μου και σε πάω
Ρε τυπε οταν ησουν μικρος δεν σου ειχε πει η μανα σου να μην παιρνεις καραμελες απο ξενους?Χαχα εσυ συμφωνείς συνέχεια μαζί μου και σε πάω
Τι ασυναρτησίες λες κουτσουνα μου?Ρε τυπε οταν ησουν μικρος δεν σου ειχε πει η μανα σου να μην παιρνεις καραμελες απο ξενους?
ΕντάξειΤυπε ο κυριος Νιπλης να ξερεις ειναι κρυφονεοδημοκρατης, αμα σου κανει καμια κασκαρικα ριξτου βρισιμο
Απλά τραγικό αδερφέ,φαντάσου τι μυαλό που έχει το ναυάγιο.Νδ δικαιολογείται να ψηφίζουν μόνο οι φραγκατοι.Αυτοι που είναι φτωχοί και ψηφίζουν Κούλη είναι για ζουρλομανδύα.Ενας λοβοτομημενος που ριχνει δαγκωτο μητσο τακα τακη και μετα ψαχνει τις προσφορες στα lidl για να μην ψοφησει απο την πεινα
Και που σαι ακόμη...Σαν κλαμένο μουνί ήταν ο κοπρίτης, σήμερα.
Έφτιαξα κάτι για την περίσταση.