Επισκέπτης
Έλα ρε μαλάκα ....αφου κανενα κομα δε θελει να πειραχτει ο δημοσιος τομεας ρε τυπε. τυχαιο? να παει στο διαολο το μαγαζι με τις ευλογιες μας θαπρεπε. αλλα ειναι λιγοι αυτοι που θα ευλογουσαν κατι τετοιο.
Φώναξες ;;;;;;;;
Έλα ρε μαλάκα ....αφου κανενα κομα δε θελει να πειραχτει ο δημοσιος τομεας ρε τυπε. τυχαιο? να παει στο διαολο το μαγαζι με τις ευλογιες μας θαπρεπε. αλλα ειναι λιγοι αυτοι που θα ευλογουσαν κατι τετοιο.
Oπότε συμφωνούμε! Μειώνουμε την φορολογία, αλλά επίσης μειώνουμε και το "κράτος", ιδίως το άχρηστο κράτος (το 90% άχρηστο είναι!) για να βγαίνουν οι αριθμοί.
Ερώτησις 1. Μήπως είσαι κι εσύ νεοφιλελεύθερος, σαν εμένα, κια δεν το ξέρεις; (Ή δεν το ομολογείς στον ούτε εαυτό σου;)
Ερώτησις 2. Το "Θα διορίσουμε ακόμα 100.000 Δ.Υ." πως σου είχε φανεί;
Δε λέμε κάτι διαφορετικό.
Δες ας πούμε τι κάνει ο Λοβέρδος.
Κινείται ολούθε.
Είναι μεν ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν είναι πλέον ΠΑΣΟΚ, δεν είναι ΝΔ αλλά στηρίζει την κυβέρνηση σε όλα κ.ο.κ.
Μιλάμε για πολιτικούς αλήτες του αισχίστου είδους.
Για το καλό του τόπου, το ΠΑΣΟΚ πρεπει να πέσει κάτω του 3% για να διαλυθεί.
Το κακό είναι πως ΚΑΙ πάλι θα επιβιώσει ως ζόμπι μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ.
Σορρυ,αλλα οποιος στηριζει την κυβερνηση,την οποια κυβερνηση,ΤΗΝ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.
Εμενα ετσι με μαθανε,τωρα πως σας εμαθαν εσας στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ειναι δικο σας θεμα.
Αλλα και ετσι να ειναι οπως το λετε(που δεν ειναι)απο που και ως που θεωρειτε οτι πρεπει ο ΠΠ να απολογηθει για τις ανακολουθιες του ΣΥΡΙΖΑ?Αφου μπορει να ειναι κανεις ναιμεναλλα σε στυλ ΔΗΜΑΡ και να μην τρεχει μια,λετε.
1.
Εγώ είμαι με ότι συνάδει με τη λογική.
2.
Τραγικό. Αστείο.
Το κρατος το ελληνικό είναι ένα συνονθύλευμα απο απατεώνες, τεμπέληδες, αργόσχολους και χαραμοφάηδες. Εάν δεν γκρεμιστεί αυτό το καρκίνωμα η χώρα δεν πρόκειται να ανακάμψει ποτέ.
Συνεχιστε ετσι,κανενα προβλημα.α οκ ... το αγχος σου εσενα ειναι να κολλησεις ταμπελα. ΟΚ τοτε. Αμα η σκεψη σου ειναι το δυαδικη εγω τι να σου κανω.
αλλοι κολοτουμπαιοι απο δω
Οπότε, επειδή τα προς τρίτον ίσα είναι και μεταξύ τους ίσα,
Δεν ισχύει παντού αρχηγέ μου αυτό..
Βράχε μου ακλόνητε.
Ο Κώστας Σκανδαλίδης επισημαίνει ότι αν το ΠΑΣΟΚ δεν αλλάξει θα έχει την τύχη του Ζίγδη και του Μαύρου
Σκανδαλίδης: «Ξαναγράφτηκα στο ΠΑΣΟΚ, κανείς δεν θα μου κόψει τη διαδρομή»
Την ώρα που το ΠΑΣΟΚ μπαίνει στο δρόμο για το Συνέδριο του Φεβρουαρίου, ο Κώστας Σκανδαλίδης επανέρχεται, μετά τη διαγραφή του, δηλώνοντας στο MEGA ότι ξαναγράφτηκε στις οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ, καθώς κανείς δεν μπορεί να του κόψει τη διαδρομή στο Κίνημα.
Παράλληλα αμφισβητεί τη συμμετοχή του κόμματος στην κυβέρνηση συνεργασίας και επιρρίπτει ευθύνες για τη δημοσκοπική συρρίκνωσή του στον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Τους κινδύνους απο την έλλειψη μιας δημιουργικής κεντροαριστεράς που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα σε έναν νέο διχασμό, επισημαίνει σε άρθρο του ενόψει του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ ο Κώστας Σκανδαλίδης.
Όταν ο κύριος Σκανδαλίδης οδηγούσε το ΠΑΣΟΚ της 3ης του Σεπτέμβρη στο ΔΝΤ, ψήφιζε μνημόνια, μεσοπρόθεσμα κι εξαθλίωση του λαού ήταν σε ύπνωση;
Όταν μας έβαζε κι αυτός τα ΧΑΡΑΤΣΙΑ δεν είχε "κεντροαριστερές" ανησυχίες;
Προφανώς και όχι.
Απλοποιήσεις προσθαφαίρεσης σε πράξεις απειροστικού λογισμού.
Συνεχιστε ετσι,κανενα προβλημα.
αγαπητε τα ιδια και ιδια οπως και τα δεξια
τις κολοτουμπες σας δεν τις κοιτατε
Εσενα μπορει να μη σ'αρεσει η εννοια αλλα για το 90% του κοσμου εξω απο τα στενα ιδεολογικα σου ορια οι αριθμοι μετρανε, λαθος σωστο, θελουμε δε θελουμε πρεπει να ρθουν στα ισια τους.
για το 90% του κοσμου εξω απο τα στενα ιδεολογικα σου ορια οι αριθμοι μετρανε, λαθος σωστο, θελουμε δε θελουμε πρεπει να ρθουν στα ισια τους.
Δεν μπαινω σε χρεωλογιες,και οποιος μπαινει πεφτει στην υπερτατη λουμπα(η θελει να ριξει αλλους).Εσενα μπορει να μη σ'αρεσει η εννοια αλλα για το 90% του κοσμου εξω απο τα στενα ιδεολογικα σου ορια οι αριθμοι μετρανε, λαθος σωστο, θελουμε δε θελουμε πρεπει να ρθουν στα ισια τους.
Ο Μπαμπης περσι τετοιες μερες δεν ασχοληθηκε με απλα μαθηματικα...γαμαμε το συμπαν στις αποδοχες=ερχεται αναπτυξη=μετα το κρατος περνει φορους και ξεχρεω...Δηλαδη ο Μπαμπης εκανε χρεωλογια δια της καραμπολας,τωρα οποιος ηθελε το πιστευε...Μόνο που οι αριθμοί με τις πρακτικές που ακολουθεί η κυβέρνηση, όχι μόνο δεν έρχονται στα ίσια τους, αλλά στραβώνουν κι άλλο.
Δε μπορείς για παράδειγμα ν'αυξάνεις τους συντελεστές και να περιμένεις ν'αυξηθεί και το γινόμενο όταν αυξάνοντας το συντελεστή μειώνεις δραματικά τον άλλο παράγοντα.
Απλά μαθηματικά..