Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
ΔΝΤ και ξερό ψωμί λέμε παπαζόλη !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα αποφασίσεις τελικά ποιος στ αλήθεια ειμ' εγώ και που πάω;
Γιατί μερικοί φίλοι σου ισχυρίζονται πως είμαι άλλος.
Το μόνο σίγουρο πάντως είναι οτι εσύ είσαι σιχαμένος.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
Νεοφιλελεύθερος είμαι εγώ που υποστηρίζω την φορολογική πολιτική του Πούτιν. 13% ανεξαρτήτως εισοδήματος. ;)
ΑΝΑΠΤΥΞΗ και στον πούτσο μου λουλούδια τα άλλα!!

Ο Βολταίρος που υποστηρίζει το ΔΝΤ που μας ζητάει κι άλλους φόρους ενώ ΗΔΗ πληρώνουμε σχεδόν 50% (όσοι δουλεύουμε και πληρώνουμε βεβαίως! ;)) τί σκατά νεοφιλελεύθερος να είναι;
Νεοκεϋνσιανιστής ίσως...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Πες του μωρέ κι εσύ πως όταν λες "ασφαλίτη" δεν εννοείς της Ελληνικής Αστυνομίας, που είναι "κακοί" και δέρνουν όσους αντιστέκονται στην σύλληψη!
Αλλά της Στάζι ας πούμε που ήταν "φρουρός του σοσιαλισμού" και φρόντιζε για το καλό του λαού! :grin: :grin:
Διαλύθηκε κι αυτή γαμώ το!
Της Βόρειας Κορέας τότε!
Καλά που υπάρχει κι αυτή για να έχουμε ζωντανό το πολιτικό απολίθωμα του "υπαρκτού"!

Για μας καλά! Για τους Βορειοκορεάτες όχι και τόσο βέβαια...

Τι μου λες τώρα.

Σκέψου να έρθει ο Αλεξάκης στην εξουσία και να σε ανακρίνει ο ΠΠ ή να έχεις για εισαγγελέα την συντρόφισσα Ζωή.

Εγώ θα προτιμούσα ακόμη και αυτόν:

Συνημμένα

• Comrade ZK.gif
    Comrade ZK.gif
    29,2 KB · Εμφανίσεις: 42

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Νεοφιλελεύθερος είμαι εγώ που υποστηρίζω την φορολογική πολιτική του Πούτιν. 13% ανεξαρτήτως εισοδήματος. ;)

Ο Βολταίρος που υποστηρίζει το ΔΝΤ που μας ζητάει κι άλλους φόρους ενώ ΗΔΗ πληρώνουμε σχεδόν 50% (όσοι δουλεύουμε και πληρώνουμε βεβαίως! ;)) τί σκατά νεοφιλελεύθερος να είναι;
Νεοκεϋνσιανιστής ίσως...

Ναι, καλά.

Εγώ με πλεόνασμα 3% του προϋπολογισμού που να διατηρείται σταθερό επί 10 τουλάχιστον έτη είμαι κεϋνσιανός νέτα - σκέτα.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
Ναι, καλά.

Εγώ με πλεόνασμα 3% του προϋπολογισμού που να διατηρείται σταθερό επί 10 τουλάχιστον έτη είμαι κεϋνσιανός νέτα - σκέτα.

Κι άλλο 3 με 5% ύφεση ετησίως βέβαια, μίστερ Γκαλμπραίηθ! ;)

Επισκέπτης
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ;;;;;;;;;;;

Ο ΤΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗ ... ΧΑΛΙΚΙΔΙΚΗ ;;;;;;;;;;;

Ε ρε γλέντια !!!!!!!!!!

Επισκέπτης
O Βολταιρος νομιζει οτι μπορει να στηριζει πληρως τις επιλογες"οποιου εφαρμοζει καλυτερα το προγραμμα του ΔΝΤ",εν προκειμενω των ΣαμαροΒοριδηδων σημερα,κυριος οιδε ποιανου αυριο μεθαυριο,και ταυτοχρονως να μη χρεωνεται το πολιτικο κοστος απο τις ακροδεξιες πολιτικες του Σαμαρα επειδη ο ιδιος θεωρει τον εαυτο του κατι διαφορετικο πολιτικα απο αυτο που στηριζει με χερια και ποδια πολιτικα.

Μιλαμε για τσαρλατανισμο τωρα.

Βασικα το ιδιο κανει και ο τραμου αλλα στο πολυ πιο χυδαιο,εδω παιζει ρολο και η εμφυτη βλακεια βεβαια.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Νεοκεϋνσιανιστής ίσως...

Δες αγαπητέ.

Οποιος υποστηρίζει το παρόν πρόγραμμα είναι πρωτίστως κομπλεξικός.

Γιατί πώς αλλιώς να χαρακτηριστεί οιοσδήποτε ο οποίος θεωρεί χαράτσια που αναβίωσαν απο την Τουρκοκρατία επιβεβλημένα;

Δεδομένου βεβαίως ότι είμαι εναντίον της βίας θεωρώ ότι αυτό που συνέβη στην Τρίπολη θα έχει αντίστοιχη επανάληψη στην ελληνική πραγματικότητα πολύ σύντομα και το τραγικότερο είναι ότι οι κύριοι που κυβερνούν δεν το έχουν πάρει στα σοβαρά.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
O Βολταιρος νομιζει οτι μπορει να στηριζει πληρως τις επιλογες"οποιου εφαρμοζει καλυτερα το προγραμμα του ΔΝΤ",εν προκειμενω των ΣαμαροΒοριδηδων σημερα,κυριος οιδε ποιανου αυριο μεθαυριο,και ταυτοχρονως να μη χρεωνεται το πολιτικο κοστος απο τις ακροδεξιες πολιτικες του Σαμαρα επειδη ο ιδιος θεωρει τον εαυτο του κατι διαφορετικο πολιτικα απο αυτο που στηριζει με χερια και ποδια πολιτικα.

Βασικα το ιδιο κανει και ο τραμου αλλα στο πολυ πιο χυδαιο,εδω παιζει ρολο και η εμφυτη βλακεια βεβαια.

Δεν υπάρχει κανένας τσαρλατανισμός

Επιλογή είναι και μαλιστα Πασοκική.

Εδώ δημοσίως πλέον δηλώνουν οι Πασοκτζήδες να φύγουν απο την κυβέρνηση αλλά να συνεχίσουν να την στηρίζουν.

Ποιό ξεδιάντροπο μόρφωμα απο το Πασοκικό είτε το νέο είτε το παλαιό δεν εχει δει ουδέποτε ξανά το πολιτικό μας σύστημα.

Τώρα μάλιστα κάνουν και άνοιγμα στην κεντροαριστερά. Ξέπουλες του αισχίστου είδους.

Καμμία αιδώ και καμμιά ηθική αναστολή.

Ολα στο βωμό του σωσιβίου του προσωπικού τους τομαριού.

Επισκέπτης

Γιατί πώς αλλιώς να χαρακτηριστεί οιοσδήποτε ο οποίος θεωρεί χαράτσια που αναβίωσαν απο την Τουρκοκρατία επιβεβλημένα;
Φιλος του γνωστου Μπαμπη.

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16

δεν το καταλαβαινω αυτο. Και εγω θεωρω τον Σαμαρα ως πανυβλακα, μοναδικο του saving grace ισως οτι ειναι ο λιγοτερο επικινδυνος απο ολους τους πανυβλακες υποψηφιους/εν δυναμει πρωθυπουργους, αλλα απο την αλλη θεωρω την εκμηδενιση του δημοσιονομικου ελλειματος μονοδρομο. Ποια η ανακολουθια?

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
δεν το καταλαβαινω αυτο. Και εγω θεωρω τον Σαμαρα ως πανυβλακα, μοναδικο του saving grace ισως οτι ειναι ο λιγοτερο επικινδυνος απο ολους τους πανυβλακες υποψηφιους/εν δυναμει πρωθυπουργους, αλλα απο την αλλη θεωρω την εκμηδενιση του δημοσιονομικου ελλειματος μονοδρομο. Ποια η ανακολουθια?

Η ανακολουθία είναι στον τρόπο.

Εξακολουθούμε να μιλάμε για μηδενισμό του ελλείμματος χωρίς συρρίκνωση και κάθαρση του δημοσίου τομέα.

Το μαγαζί θα κλείσει σε μία νύχτα.

Να το θυμάσαι αυτό.

Επισκέπτης
Σορρυ,αλλα οποιος στηριζει την κυβερνηση,την οποια κυβερνηση,ΤΗΝ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.

Εμενα ετσι με μαθανε,τωρα πως σας εμαθαν εσας στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ειναι δικο σας θεμα.

Αλλα και ετσι να ειναι οπως το λετε(που δεν ειναι)απο που και ως που θεωρειτε οτι πρεπει ο ΠΠ να απολογηθει για τις ανακολουθιες του ΣΥΡΙΖΑ?Αφου μπορει να ειναι κανεις ναιμεναλλα σε στυλ ΔΗΜΑΡ και να μην τρεχει μια,λετε.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Δεν υπάρχει κανένας τσαρλατανισμός

Επιλογή είναι και μαλιστα Πασοκική.

Εδώ δημοσίως πλέον δηλώνουν οι Πασοκτζήδες να φύγουν απο την κυβέρνηση αλλά να συνεχίσουν να την στηρίζουν.

Ποιό ξεδιάντροπο μόρφωμα απο το Πασοκικό είτε το νέο είτε το παλαιό δεν εχει δει ουδέποτε ξανά το πολιτικό μας σύστημα.

Τώρα μάλιστα κάνουν και άνοιγμα στην κεντροαριστερά. Ξέπουλες του αισχίστου είδους.

Καμμία αιδώ και καμμιά ηθική αναστολή.

Ολα στο βωμό του σωσιβίου του προσωπικού τους τομαριού.

Το ΠΑΣΟΚ το ενδιαφερει να βρίσκεται στη ΚΑΘΕ κυβερνήση, εστω και με 6%-7%, για να προστατεύσει τα στελέχη του από διώξεις.

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ βγει πρώτο κόμμα, το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει το ΣΥΡΙΖΑ, εδώ θα είμαστε....    

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
Δες αγαπητέ.

Oπότε συμφωνούμε! Μειώνουμε την φορολογία, αλλά επίσης μειώνουμε και το "κράτος", ιδίως το άχρηστο κράτος (το 90% άχρηστο είναι!) για να βγαίνουν οι αριθμοί.

Ερώτησις 1. Μήπως είσαι κι εσύ νεοφιλελεύθερος, σαν εμένα, κια δεν το ξέρεις; (Ή δεν το ομολογείς στον ούτε εαυτό σου;)
Ερώτησις 2. Το "Θα διορίσουμε ακόμα 100.000 Δ.Υ." πως σου είχε φανεί;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εξακολουθούμε να μιλάμε για μηδενισμό του ελλείμματος χωρίς συρρίκνωση και κάθαρση του δημοσίου τομέα.

αφου κανενα κομα δε θελει να πειραχτει ο δημοσιος τομεας ρε τυπε. τυχαιο? να παει στο διαολο το μαγαζι με τις ευλογιες μας θαπρεπε. αλλα ειναι λιγοι αυτοι που θα ευλογουσαν κατι τετοιο.
στις τελευταιες εκλογες ταζανε το ακλονητο της θεσουλας, εκει που σε παλαιοτερες εκλογες ταζανε θεση καινουργια.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Το ΠΑΣΟΚ το ενδιαφερει να βρίσκεται στη ΚΑΘΕ κυβερνήση, εστω και με 6%-7%, για να προστατεύσει τα στελέχη του από διώξεις.

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ βγει πρώτο κόμμα, το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει το ΣΥΡΙΖΑ, εδώ θα είμαστε....    

Δε λέμε κάτι διαφορετικό.

Δες ας πούμε τι κάνει ο Λοβέρδος.

Κινείται ολούθε.

Είναι μεν ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν είναι πλέον ΠΑΣΟΚ, δεν είναι ΝΔ αλλά στηρίζει την κυβέρνηση σε όλα κ.ο.κ.

Μιλάμε για πολιτικούς αλήτες του αισχίστου είδους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom