Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
εαν εχετε προσωπικές διαφορές γιατι δεν τις λύνετε ομορφα σε τηλεφωνικό η προσωπικό επιπεδο;

Δεν το ξεκίνησα εγώ, αδερφέ.
Πήγαινε δυο τρεις σελίδες πίσω σ αυτό το νήμα και θα δεις οτι λέω αλήθεια.
Απο κει και πέρα όμως, όποιος κάνει μαγκιές, του απαντάω ανάλογα.
Το ίδιο θα έκανες κι εσύ, υποθέτω.

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Δεν πιστεύω τώρα να παρεξηγηθείς αν από εδώ και εμπρός σε αποκαλώ "ασφαλίτη".

Μάλιστα.
Ο συνοδοιπόρος του Βορίδη, του Άδωνι και του Δένδια, θα πει εμένα ασφαλίτη.
Ε ρε θρασύτης, που έλεγε και ο Νίκος Σταυρίδης...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Αλλά για τη μάνα του βρέφους που πέθανε απο ασιτία ή για τους τέσσερις πιτσιρικάδες του Βελβεντού σε κόφτει και σε σφάζει, ε;
Φτου σου ρε ξεφτιλισμένε.

ειδικά για τους τέσσερις ληστές και συμμορίτες με ενδιαφέρει να τύχουν της μεγίστης των ποινών που προβλέπονται από τους νόμους για τις πράξεις...

όσο για την γαμιόλα που άφησε το παιδί της άπλυτο και νηστικό μια από τα ίδια...

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
ειδικά για τους τέσσερις ληστές και συμμορίτες με ενδιαφέρει να τύχουν της μεγίστης των ποινών που προβλέπονται από τους νόμους για τις πράξεις...

όσο για την γαμιόλα που άφησε το παιδί της άπλυτο και νηστικό μια από τα ίδια...

Συνέχισε να δείχνεις πόσο αλήτης είσαι, 57 χρονών σκατόγερος.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Μάλιστα.

εγώ δεν θα σε αποκαλέσω ασφαλίτη... σου πάει πολύ ..

ρουφιάνος σου ταιριάζει καλύτερα...

αααα ναι σου έχω την την φωτό σου με τα συντρόφια σου

Συνημμένα

• soviet-plakat-1939-liberation-of-workers-in-western-ukraine-belorussia-400.jpg
    soviet-plakat-1939-liberation-of-workers-in-western-ukraine-belorussia-400.jpg
    60,8 KB · Εμφανίσεις: 47

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Δεν το ξεκίνησα εγώ, αδερφέ.
Πήγαινε δυο τρεις σελίδες πίσω σ αυτό το νήμα και θα δεις οτι λέω αλήθεια.
Απο κει και πέρα όμως, όποιος κάνει μαγκιές, του απαντάω ανάλογα.
Το ίδιο θα έκανες κι εσύ, υποθέτω.
Αγαπητέ όποιες διαφορές έχω τις έχω με πραγματικούς ανθρώπους όχι με χρήστες σε ιστοτόπους.

Ο συγκεκριμένος χρήστης διαπίστωσα οτι είνα αρκετά ειρωνικός και επιθετικός, πέραν αυτού δε νομίζω ότι ξεπερνάει τα όρια του πολιτισμένου διαλόγου.

Αλλά ακόμα και έτσι ποιός ο λόγος να τσακώνεστε σε φόρα του ίντερνετ;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Μάλιστα.

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.

Εσύ είσαι βέβαια μπουμπούκι.

Αγνό τέκνο της επανάστασης.

(Κατά τα άλλα και επί της ουσίας: μόκο.
Αν κάποιος ξέρει τι ποστάρισε κάποιο άλλο μέλος του bou.com έχει ασφαλίτικες τάσεις. Αν ΕΣΥ ψάχνεις είσαι απλώς ένας επαναστάτης που καταγγέλει τους αστούς. )

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Αγαπητέ όποιες διαφορές έχω τις έχω με πραγματικούς ανθρώπους όχι με χρήστες σε ιστοτόπους.

Ο συγκεκριμένος χρήστης διαπίστωσα οτι είνα αρκετά ειρωνικός και επιθετικός, πέραν αυτού δε νομίζω ότι ξεπερνάει τα όρια του πολιτισμένου διαλόγου.

Αλλά ακόμα και έτσι ποιός ο λόγος να τσακώνεστε σε φόρα του ίντερνετ;

Ο "χρήστης" αυτός, προ ημερών αποκάλεσε (και συνεχίζει να αποκαλεί ακόμα και σήμερα, μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνος σου) τη μητέρα που θρηνούσε το μωρό της που πέθανε απο ασιτία "γαμιόλα", και μάλιστα ήταν και πολύ περήφανος για το κατόρθωμά του.
Αν εσύ θεωρείς οτι αυτό είναι μέσα στη σφαίρα ενός πολιτισμένου διαλόγου, έχουμε άλλη άποψη προφανώς.
Και θα μου επιτρέψεις να κρατήσω τη δική μου.
Πρόκειται για το απόλυτο σίχαμα της κοινωνίας.
Και του φέρομαι αναλόγως,

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ο "χρήστης" αυτός, προ ημερών αποκάλεσε (και συνεχίζει να αποκαλεί ακόμα και σήμερα, μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνος σου) τη μητέρα που θρηνούσε το μωρό της που πέθανε σκότωσε αφήνοντας το νηστικό και άπλυτο απο ασιτία "γαμιόλα", και μάλιστα ήταν και πολύ περήφανος για το κατόρθωμά του.

να τα γράφεις σωστά και όπως γίνανε παλιοψέυτη

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ο "χρήστης" αυτός, προ ημερών αποκάλεσε (και συνεχίζει να αποκαλεί ακόμα και σήμερα, μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνος σου) τη μητέρα που θρηνούσε το μωρό της που πέθανε απο ασιτία "γαμιόλα", και μάλιστα ήταν και πολύ περήφανος για το κατόρθωμά του.
Αν εσύ θεωρείς οτι αυτό είναι μέσα στη σφαίρα ενός πολιτισμένου διαλόγου, έχουμε άλλη άποψη προφανώς.
Και θα μου επιτρέψεις να κρατήσω τη δική μου.
Πρόκειται για το απόλυτο σίχαμα της κοινωνίας.
Και του φέρομαι αναλόγως,

Δεν το γνωρίζω ούτε ήμουν παρών. Επίσης δεν γνωρίζω το ιστορικό της συγκεκριμένης μητρός οπότε δε μπορώ να εκφέρω καμμιά αποψη.

Βεβαίως το να πεθάνει ένα μωρό απο ασιτία και όχι η μάνα, θεωρώ ότι πρέπει τουλαχιστον να υπάρχει κάποιο θέμα αντίληψης απο την πλευρά της μανας για τις προτεραιότητες της μητρότητας.

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6

Αν κάποιος ξέρει τι ποστάρισε κάποιο άλλο μέλος του bou.com έχει ασφαλίτικες τάσεις. Αν ΕΣΥ ψάχνεις είσαι απλώς ένας επαναστάτης που καταγγέλει τους αστούς. )

Τελικά έχεις κι ένα δίκιο.
Μόνο εγώ και ο lakis ασχολούμαστε μαζί σου.
Εις το εξής λοιπόν, σε συνδέω με Κάιρο.
Βρες τα με τα κουμπούρια του lakis.
Άντε γειααααααα.........

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206

Πες του μωρέ κι εσύ πως όταν λες "ασφαλίτη" δεν εννοείς της Ελληνικής Αστυνομίας, που είναι "κακοί" και δέρνουν όσους αντιστέκονται στην σύλληψη!
Αλλά της Στάζι ας πούμε που ήταν "φρουρός του σοσιαλισμού" και φρόντιζε για το καλό του λαού! :grin: :grin:
Διαλύθηκε κι αυτή γαμώ το!
Της Βόρειας Κορέας τότε!
Καλά που υπάρχει κι αυτή για να έχουμε ζωντανό το πολιτικό απολίθωμα του "υπαρκτού"!

Για μας καλά! Για τους Βορειοκορεάτες όχι και τόσο βέβαια...

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Βεβαίως το να πεθάνει ένα μωρό απο ασιτία και όχι η μάνα, θεωρώ ότι πρέπει τουλαχιστον να υπάρχει κάποιο θέμα αντίληψης απο την πλευρά της μανας για τις προτεραιότητες της μητρότητας.

Σε κάθε περίπτωση, μια μάνα που θρηνεί το παιδί της είναι μια μάνα που θρηνεί το παιδί της.
Όποιος δεν το σέβεται αυτό, είναι απλώς ένα κτήνος.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Πες του μωρέ κι εσύ πως όταν λες "ασφαλίτη" δεν εννοείς της Ελληνικής Αστυνομίας, που είναι "κακοί" και δέρνουν όσους αντιστέκονται στην σύλληψη!
Αλλά της Στάζι ας πούμε που ήταν "φρουρός του σοσιαλισμού" και φρόντιζε για το καλό του λαού! :grin: :grin:
Διαλύθηκε κι αυτή γαμώ το!
Της Βόρειας Κορέας τότε!
Καλά που υπάρχει κι αυτή για να έχουμε ζωντανό το πολιτικό απολίθωμα του "υπαρκτού"!

μην ξεχνάς και την Κούβα....  ;)

εξάλλου ο συγκεκριμένος εις την προηγούμενη ζωή του στον ιστότοπο αυτόν ήταν φανατικός λάτρης της Κούβας και του Φιντέλ (αλήθεια ζεί ακόμη αυτός ??)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Σε κάθε περίπτωση, μια μάνα που θρηνεί το παιδί της είναι μια μάνα που θρηνεί το παιδί της.
Όποιος δεν το σέβεται αυτό, είναι απλώς ένα κτήνος.

να σεβαστω αυτήν την γαμιόλα που αφού σκότωσε κυριολεκτικά το παιδί της κάνει ότι κλαίει...  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

τι λες ρε παπάρα ?????

σαν τον πατροκτόνο που ζητούσε ελαφρυντικά στο δικαστήριο ως ορφανός...

τι αλλημαλακία θα διαβάσουμε ρε γαμώτο...

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
να σεβαστω αυτήν την γαμιόλα που αφού σκότωσε κυριολεκτικά το παιδί της κάνει ότι κλαίει...  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

τι λες ρε παπάρα ?????

τι αλλημαλακία θα διαβάσουμε ρε γαμώτο...

Ε ναι.
Εσένα δεν σε κόφτει τι έκανε ο πατέρας και ο παππούς σου στην Κατοχή (σιγά μη δε σε κόφτει- λέμε τώρα), αλλά σε κόφτει να μην τολμήσει να πει κανείς οτι το 2013 πεθαίνουν στην Ελλάδα μωρά απο την πείνα.
Γαμώ το μνημόνιό σου κι εσένα, ξεφτίλα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ε ναι.
Εσένα δεν σε κόφτει τι έκανε ο πατέρας και ο παππούς σου στην Κατοχή (σιγά μη δε σε κόφτει- λέμε τώρα), αλλά σε κόφτει να μην τολμήσει να πει κανείς οτι το 2013 πεθαίνουν στην Ελλάδα μωρά απο την πείνα.
Γαμώ το μνημόνιό σου κι εσένα, ξεφτίλα.

φυσικά και πεθαίνουν παιδιά από την πείνα... όταν τα αφήνουν οι γαμιόλες οι μάνες τους νηστικά...

ΔΝΤ και ξερό ψωμί λέμε παπαζόλη !!!!!!!!!!!!!!!!!!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Τελικά έχεις κι ένα δίκιο.
Μόνο εγώ και ο lakis ασχολούμαστε μαζί σου.
Εις το εξής λοιπόν, σε συνδέω με Κάιρο.
Βρες τα με τα κουμπούρια του lakis.
Άντε γειααααααα.........

Μπααααααα.

Να σου θυμίσω ότι ΕΣΥ άρχισες να ασχολείσαι μαζί μου:

Δεν ισχυρίστηκα οτι είναι υποχρεωμένος ο Βολταίρος να δηλώσει πολιτικό στίγμα εδώ.
Εφόσον όμως υποστηρίζει πως το έχει ήδη κάνει, γίνεται να με πληροφορήσει και μένα;
ΑΝ θέλει φυσικά.

Μέχρι τότε δεν σου είχα απευθύνει καν τον λόγο.
Εσύ ξυνόσουνα στην γκλίτσα του τσοπάνη για να σου "αποκαλύψω" το πολιτικό μου παρελθόν (λες και δεν το ήξερες... ).

Επί της ουσίας.
Ασχολείται μαζί μου και ο χρήστης supermouse.

Μόλις ποστάρω κάτι αμέσως απαντάει καταγγέλοντας με ως "νεοφιλελεύθερο".

Παβλοφική η αντίδραση θα έλεγα, οπότε αυτουνού δεν μπορείς να του το κόψεις.......

(Ο Βόθρος δεν μετράει)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
να σεβαστω αυτήν την γαμιόλα που αφού σκότωσε κυριολεκτικά το παιδί της κάνει ότι κλαίει...  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

τι λες ρε παπάρα ?????

τι αλλη μαλακία θα διαβάσουμε ρε γαμώτο...

Είδες κάτι εντελώς χαζά ανέκδοτα που κάποτε γίνονται πραγματικότητα;

Για να αποφορτίσω λίγο την ένταση.
Μου έλεγε λοιπόν κάποια φορά μια εκδιδόμενη, που το ξεκίνησε σε κάποια ηλικία, μετά από κάποιο τηλέφωνο που είχε δεχθεί από πελάτη που δεν θυμώταν, αλλά έπρεπε να δείξει πως τον θυμώταν.
"Σαν το ανέκδοτο που λέει, εσάς καπου σας ξέρω, μήπως σας έχω πάρει τσιμπούκι; Και το άκουγα παλιά και έλεγα πόσο χαζό ανέκδοτο θεέ μου! Γίνεται να μην θυμάσαι κάποιον που του έχεις πάρει τσιμπούκι;"

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Επί της ουσίας.
Ασχολείται μαζί μου και ο χρήστης supermouse.

Μόλις ποστάρω κάτι αμέσως απαντάει καταγγέλοντας με ως "νεοφιλελεύθερο".

'Ωστε δεν είσαι νεοφιλελεύθερος;
Για πες, για πες.      :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom