Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
θεσμός είναι η ασκούσα εισαγγελικά - ανακριτικά καθήκοντα Ζωή...

και η αστυνομία θεσμός είναι αλλά σκούζετε όλοι μαζί για πέντε φάπες που έριξε στα απροσάρμοστα... όταν όμως ένας "θεσμός" (σκατά στα μούτρα της) βασανίζει έναν μάρτυρα το κάνει καλά... σε λίγο θα τους μαστγώνει κιόλας η ξεκωλιάρα...

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
και η αστυνομία θεσμός είναι αλλά σκούζετε όλοι μαζί για πέντε φάπες που έριξε στα απροσάρμοστα... όταν όμως ένας "θεσμός" (σκατά στα μούτρα της) βασανίζει έναν μάρτυρα το κάνει καλά... σε λίγο θα τους μαστγώνει κιόλας η ξεκωλιάρα...

Και μόνον η σύγκριση των καμένων τσιγάρων στο λαιμό των πιτσιρικάδων στο Βελβενδό με τον υποτιθέμενο λεκτικό "βασανισμό" των μαρτύρων (δηλαδή του Βενιζέλου και των άλλων παχύδερμων της λίστας Λαγκάρντ) απο τη Ζωή Κωνσταντοπούλου θα καθιστούσε την περίπτωση  Τραβατρόμπα κωμική, αν δεν ήταν τόσο εμετικά τραγική.
Γιατί έχει να κάνει με τις ζωές μας.
Αυτός έχει κάνει (Κύριος είδε πόσο "νόμιμα", θυμηθείτε τον Βουλγαράκη) το μπαγιόκο του, όπου νά' ναι ξεφορώνεται τα "βαρίδια" (ο ίδιος το λέει), στ' αρχίδια του όλοι οι άλλοι.
Μια φορά χίτης, για πάντα χίτης.
Ξέχειλος απο "ηθος".

Επισκέπτης
και η αστυνομία θεσμός είναι αλλά σκούζετε όλοι μαζί για πέντε φάπες που έριξε στα απροσάρμοστα...

Με μια διαφορά.
Οι μόνοι που σκούζετε είστε εσείς. Δε βγήκε το σενάριο βλέπεις..
Συνέχισε να σκούζεις και για τους βασανισμούς μαρτύρων απ'την Κωνσταντοπούλου γελοίε.
Εμένα μου φτάνουν και μου περισσεύουν οι εφιάλτες σας..

Temaxistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Ρητορικό το ερώτημα...αλλά...πόσο επικίνδυνα αφελής πρέπει να είναι κάποιος για να πιστεύει ότι μπορεί να αποτελέσει ΛΥΣΗ το μόρφωμα ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ, ο ιδεολογικός αχταρμάς ριζοσπαστών, ρεφορμιστών, κομφορμιστών, και πολλών παλαιών αφισοκολλητών του Ανδρέα;

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Ρητορικό το ερώτημα...αλλά...πόσο επικίνδυνα αφελής πρέπει να είναι κάποιος για να πιστεύει ότι μπορεί να αποτελέσει ΛΥΣΗ το μόρφωμα ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ, ο ιδεολογικός αχταρμάς ριζοσπαστών, ρεφορμιστών, κομφορμιστών, και πολλών παλαιών αφισοκολλητών του Ανδρέα;
Εδώ μέσα γεμάτοι είμαστε από τέτοιους.

Επισκέπτης

έχετε άλλη "λύση" κύριε;

και δεν είναι ρητορική η ερώτηση.

Temaxistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
έχετε άλλη "λύση" κύριε;

και δεν είναι ρητορική η ερώτηση.

Πιστεύω, όπως έχω ξαναγράψει, ότι ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ για ένα καλύτερο μέλλον αποτελεί η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος και των κοινωνικών, οικονομικών κ.λπ. παραφυάδων του.

Ο Α. Τσίπρας είναι προϊόν του υπάρχοντος συστήματος.

Είναι ΤΡΑΓΙΚΟ να πιστεύει κάποιος ότι ο Α. Τσίπρας μπορεί να είναι φορέας ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ο τσίπρας και το συριζα μαζί με τα αποκόμματά του, δικαιώνουν τους νδιτες για τη στήριξη στο σαμαρά.
αν ήταν άλλοι πιο ικανοί θα είχαν γαμήσει τα βάρδουλα της νουδούλας.
σκατά και απόσκατα, να προσπαθείς να καταλάβεις ποιος είναι λιγότερο χειρότερος από τον άλλο και όχι ποιος είναι καλύτερος.

Επισκέπτης
Πιστεύω, όπως έχω ξαναγράψει, ότι ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ για ένα καλύτερο μέλλον αποτελεί η πλήρης διάλυση του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος και των κοινωνικών, οικονομικών κ.λπ. παραφυάδων του.

Ο Α. Τσίπρας είναι προϊόν του υπάρχοντος συστήματος.

Είναι ΤΡΑΓΙΚΟ να πιστεύει κάποιος ότι ο Α. Τσίπρας μπορεί να είναι φορέας ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.

άρα τα βέλη σας πρέπει να πέφτουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙΣΟΥ και στην κυβέρνηση.
σωστά;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Και μόνον η σύγκριση των καμένων τσιγάρων στο λαιμό των πιτσιρικάδων στο Βελβενδό με τον υποτιθέμενο λεκτικό "βασανισμό" των μαρτύρων (δηλαδή του Βενιζέλου και των άλλων παχύδερμων της λίστας Λαγκάρντ) απο τη Ζωή Κωνσταντοπούλου θα καθιστούσε την περίπτωση  Τραβατρόμπα κωμική, αν δεν ήταν τόσο εμετικά τραγική.
Γιατί έχει να κάνει με τις ζωές μας.
Αυτός έχει κάνει (Κύριος είδε πόσο "νόμιμα", θυμηθείτε τον Βουλγαράκη) το μπαγιόκο του, όπου νά' ναι ξεφορώνεται τα "βαρίδια" (ο ίδιος το λέει), στ' αρχίδια του όλοι οι άλλοι.
Μια φορά χίτης, για πάντα χίτης.
Ξέχειλος απο "ηθος".

είσαι σίγουρος ότι οι μάρτυρες στην υπόθεση περιέχονται στην λίστα ???

και βεβαίως έχει να κάνει με τις ζωές μας τις οποίες ανοιχτά και απροκάλυπτα απείλησαν και απειλούν τα ζωάδια του Βλεβενδού και οι όμοιοι τους...

αλλά τι περιμένεις από τεριρεμ???

αααα και ο χώρος στα αρχίδια μου είναι πολύτιμος ώστε να τον αφιερώσω σε κάτι σαν και του λόγου σου και ομοίους σου.. βολέψου με τα παλιά μου παπούτσια και πολύ σου πάει... και ψόφα διότι μόνο και μόνο η ύπαρξη σου μολύνει ...

Temaxistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
άρα τα βέλη σας πρέπει να πέφτουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙΣΟΥ και στην κυβέρνηση.
σωστά;

Εννοείται.

Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ και η ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗ του συστήματος πρέπει να γίνει, κατά τη γνώμη μου, με ΕΘΝΙΚΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΓΝΩΜΟΝΑ, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος για το ΕΘΝΟΣ.

Η Αριστερά έχει "de facto" διολισθήσει ιστορικά σε ΑΝΤΙπατριωτικές ατραπούς.

Επισκέπτης

γιατί άραγε βλέπω ΜΟΝΟΝ αντισυριζικά ποστς σας ΚΑΙ ΟΧΙ αντικυβερνητικά;

εδώ το εξηγείτε: ο "αγών" σας είναι ΜΟΝΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ...
όχι αντισυστημικός, αλλά υπέρ της δεξιάς και κατά της αριστεράς.
Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ και η ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗ του συστήματος πρέπει να γίνει, κατά τη γνώμη μου, με ΕΘΝΙΚΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΓΝΩΜΟΝΑ, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος για το ΕΘΝΟΣ.

Η Αριστερά έχει "de facto" διολισθήσει ιστορικά σε ΑΝΤΙπατριωτικές ατραπούς.

συνεχίστε, αλλά μην παραμυθιάζεστε και μην μας παραμυθιάζετε.

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
είσαι σίγουρος ότι οι μάρτυρες στην υπόθεση περιέχονται στην λίστα ???

και βεβαίως έχει να κάνει με τις ζωές μας τις οποίες ανοιχτά και απροκάλυπτα απείλησαν και απειλούν τα ζωάδια του Βλεβενδού και οι όμοιοι τους...

αλλά τι περιμένεις από τεριρεμ???

αααα και ο χώρος στα αρχίδια μου είναι πολύτιμος ώστε να τον αφιερώσω σε κάτι σαν και του λόγου σου και ομοίους σου.. βολέψου με τα παλιά μου παπούτσια και πολύ σου πάει... και ψόφα διότι μόνο και μόνο η ύπαρξη σου μολύνει ...

Στην κηδεία σου, το πολύ να είναι 4-5 άτομα, παλαιοί χίτες όπως κι εσύ.
Όλοι σε αγαπάνε, ως γνωστόν.
Και θα πλαντάξουν απο το κλάμα όταν με το καλό αποδημήσεις.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
παπαζολη μα εχεις ζαλισει τα αρχιδια εσυ και ο τσιπρας...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
υπερτιμάτε τους όρχεις σας.

16.000 ποστς γράφτηκαν για τον Τσίπρα,
δε νομίζω να γράφτηκαν πάνω από 4 για τ' αρχίδια σας.
ε κανε την πραξη να δεις...16000 ποστ χ 2..32000 αρχιδοτσιπρεοι.. ;)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

δεν είμαι ο πατέρας σου ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom