Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Αγαπητέ όσο υπάρχει το ΠΑΣΟΚ ο σφετερισμός του πρωταθλητισμού στην ενόργανη γυμναστική είναι ιεροσυλία.

αγαπητε ανεκαθεν το προβλημα των δεξιοαριστερων αυτο ηταν η υπαρξη του πασοκ

κορυφαιο γεγονος το 89  φαγατε τα μουτρα σας και ησυχασατε

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Μόνο που οι αριθμοί με τις πρακτικές που ακολουθεί η κυβέρνηση, όχι μόνο δεν έρχονται στα ίσια τους, αλλά στραβώνουν κι άλλο.
Δε μπορείς για παράδειγμα ν'αυξάνεις τους συντελεστές και να περιμένεις ν'αυξηθεί και το γινόμενο όταν αυξάνοντας το συντελεστή μειώνεις δραματικά τον άλλο παράγοντα.
Απλά μαθηματικά..

ποιες πρακτικες μωρε? εναν κινουμενο στοχο κυνηγανε, τωρα το φτασανε στα ορια του ντεν εχει αλλα λεφτα μπαρμπα να σε δωκω. Μαθηματικα δε θα φτασουν στο στοχο, κανεις δε μπορει να φτασει. 2 δρομοι υπηρχαν να φτασουν στο στοχο, ο ενας ηταν το βιαιο μπουμ που θα σε αναγκασει ν' αλλαξεις ροτα ο αλλος ειναι η διολισθηση μπας και σ' αρπαξει κανεις απο τα μαλλια και σε σωσει. Η λιγοτερη βιαια επιλογη της διολισθησης για καποιους ειναι πιο ανωδυνη.Αν με ρωτας εμενα τι προτιμω, θα σου ελεγα μπουμ να τελειωνουμε, τραβας το τσιροτο κι αρχιζεις απο την αρχη. Αλλα οφειλω να σου πω οτι το λεω αυτο χωρις να περνω κανενα ρισκο, οτι και να γινοταν (η να γινει) δε θα εχει καμια επιδραση στο προσωπικο επιπεδο ζωης μου.

Επισκέπτης
Αν με ρωτας εμενα τι προτιμω, θα σου ελεγα μπουμ να τελειωνουμε, τραβας το τσιροτο κι αρχιζεις απο την αρχη. Αλλα οφειλω να σου πω οτι το λεω αυτο χωρις να περνω κανενα ρισκο, οτι και να γινοταν (η να γινει) δε θα εχει καμια επιδραση στο προσωπικο επιπεδο ζωης μου.

Αν ζεις στην Ελλάδα και έχεις οικογένεια στην Ελλάδα,
πως μπορείς να το λες αυτό ;;;;;;;

Επισκέπτης
Ο Μπαμπης περσι τετοιες μερες δεν ασχοληθηκε με απλα μαθηματικα...γαμαμε το συμπαν στις αποδοχες=ερχεται αναπτυξη=μετα το κρατος περνει φορους και ξεχρεω...Δηλαδη ο Μπαμπης εκανε χρεωλογια δια της καραμπολας,τωρα οποιος ηθελε το πιστευε...

Αυτα ελεγε παντως και δεν κουνηθηκε φυλλο απο τους ναιμεναλλα που δεν ειναι της δυαδικης λογικης.

Ο Μπάμπης δε χρειάζεται να ξέρει μαθηματικά. Το χαρτάκι διαβάζει.
Το θέμα μας είνει είτε αυτοί που έμαθαν μαθηματικά τύπου μπόλντη κι αυτοί που έμαθαν μαθηματικά τύπου τράνυ.
Από τη μία δλδ αυτοί που νομίζουν πως έμαθαν μαθηματικά κι από την άλλη οι γνώστες των μαθηματικών του θετικού προσήμου για την τσεπούλα τους..

Επισκέπτης

:2funny: :2funny: :2funny:

Πλην εντελως απιθανου απροοπτου τα ντεμι(του ΣΥΡΙΖΑ περιλαμβανομενου)τελειωνουν οπου να 'ναι,στο 2013 ειμαστε...αντε γεια τσονη...
Ο Μπάμπης δε χρειάζεται να ξέρει μαθηματικά. Το χαρτάκι διαβάζει.
Το θέμα μας είνει είτε αυτοί που έμαθαν μαθηματικά τύπου μπόλντη κι αυτοί που έμαθαν μαθηματικά τύπου τράνυ.
Από τη μία δλδ αυτοί που νομίζουν πως έμαθαν μαθηματικά κι από την άλλη οι γνώστες των μαθηματικών του θετικού προσήμου για την τσεπούλα τους..
Οι δευτεροι υποσχονται στους πρωτους οτι"θα"(το τραβαει και ο οργανισμος τους των Μπολντηδων μετα απο 20τοσα χρονια παρτακισμου αλλωστε)και ο γνωστος Μπαμπης φροντιζει για τα γεροντια με τα φαρμακα στο σπιτι,παστρικες δουλειες.

ΥΓ μετα ερχονται και οι ΦαΠες και σου τριβουν στη μουρη την"λαικη εντολη"...και γαμω λεμε...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μόνο που οι αριθμοί με τις πρακτικές που ακολουθεί η κυβέρνηση, όχι μόνο δεν έρχονται στα ίσια τους, αλλά στραβώνουν κι άλλο.
Δε μπορείς για παράδειγμα ν'αυξάνεις τους συντελεστές και να περιμένεις ν'αυξηθεί και το γινόμενο όταν αυξάνοντας το συντελεστή μειώνεις δραματικά τον άλλο παράγοντα.
Απλά μαθηματικά..

μαζι σου αλλα και τον πουστη τον ελληνα που 'γεννησε' αυτους τους πολιτικους δε τον πιανεις πουθενα.
να βρεις λεφτα απο εξοικονομηση? οχι, θελω πολυ δημοσιο και μηδεν φορους.
να βρεις λεφτα απο αναπτυξη? οχι, θελω να κατουραει ο σκυλος μου σε γρασιδι στο ελληνικο να κανω πικνικ στη χαλκιδικη και να βοσκουν οι περδικες εκει που θα μπαιναν ανεμογεννητριες.

φυσικα η ωραια λυση που θελεις διαχρονικα ειναι να σου δινουν ολοι οι αλλοι λαοι λεφτα χαρισμα επειδη εισαι ομορφος και γαμιας και μαγκας και επειδη καποτε εκλανες μαθηματικα και φταρνιζοσουνα φιλοσοφια.

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Και θα πάψουν οι οδηγοί της ΕΘΕΛ να παίρνουν 5000€ το μήνα ;;;;;

στο πουτσο μου οι οδηγοι της ΕΘΕΛ κι οι ΔΕΗτζιδες. Θεμα νοοτροπιας ειναι. Η νοοτροπια αλλαζει? Η θα λεει ο οδοντογιατρος (αν δε κανω λαθος σε ενα thread ειπες οτι εισαι οδοντογιατρος)  στ'αρχιδια μου δε κοβω αποδειξη γιατι να πληρωνω φορους οταν ο ΕΘΕΛατζης περνει 5 χιλιαρικα. Κι ο ΕΘΕΛατζης θα λεει θελω 5 χιλιαρικα γιατι ο πουστης ο οδοντογιατρος κρυβει 100 χιλιαρικα εισοδημα το χρονο.

Η νοοτροπια ειναι το θεμα,  η Ελληνικη μαλακια του μη κοιτας εμενα, κοιτα τον απεναντι. Δες τους αγροτες. Οταν κανανε απεργια οι ναυτικοι σκουζανε γιατι σαπιζει το εμπορευμα. Τους επιστρατευσαν τους ναυτικους, δε σαπιζει το εμπορευμα, σου λεει ο αγροτης ετσι γουσταρω κλεινω το δρομο πανε γαργαλησου. Ολοι οι Ελληνες την παρτυ τους κοιτανε και λενε εγω? τι λες μωρε τον αλλο απεναντι κοιτα. Κι οι πολιτικοι ... ζμπουτσα τους. Χαιδευουν τους πιο πολυπληθεις. Νοοτροπια ομως κανεις δεν εχει τ'αρχιδια ν'αλλαξει στον Ελληνα

Επισκέπτης
ποιες πρακτικες μωρε? εναν κινουμενο στοχο κυνηγανε, τωρα το φτασανε στα ορια του ντεν εχει αλλα λεφτα μπαρμπα να σε δωκω. Μαθηματικα δε θα φτασουν στο στοχο, κανεις δε μπορει να φτασει. 2 δρομοι υπηρχαν να φτασουν στο στοχο, ο ενας ηταν το βιαιο μπουμ που θα σε αναγκασει ν' αλλαξεις ροτα ο αλλος ειναι η διολισθηση μπας και σ' αρπαξει κανεις απο τα μαλλια και σε σωσει. Η λιγοτερη βιαια επιλογη της διολισθησης για καποιους ειναι πιο ανωδυνη.Αν με ρωτας εμενα τι προτιμω, θα σου ελεγα μπουμ να τελειωνουμε, τραβας το τσιροτο κι αρχιζεις απο την αρχη. Αλλα οφειλω να σου πω οτι το λεω αυτο χωρις να περνω κανενα ρισκο, οτι και να γινοταν (η να γινει) δε θα εχει καμια επιδραση στο προσωπικο επιπεδο ζωης μου.

Τότε το μπουμ θα τίναζε κι άλλους στον αέρα, οπότε ίσως να σου έσβηναν αυτοί το φυτίλι.
Τώρα πλέον θα τους ενοχλήσει όσο ένα δυναμιτάκι πασχαλιάτικο.
Πες μου τώρα ποιους προστάτεψε η διολίσθηση..

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
στο πουτσο μου οι οδηγοι της ΕΘΕΛ κι οι ΔΕΗτζιδες. Θεμα νοοτροπιας ειναι. Η νοοτροπια αλλαζει? Η θα λεει ο οδοντογιατρος (αν δε κανω λαθος σε ενα thread ειπες οτι εισαι οδοντογιατρος)  στ'αρχιδια μου δε κοβω αποδειξη γιατι να πληρωνω φορους οταν ο ΕΘΕΛατζης περνει 5 χιλιαρικα. Κι ο ΕΘΕΛατζης θα λεει θελω 5 χιλιαρικα γιατι ο πουστης ο οδοντογιατρος κρυβει 100 χιλιαρικα εισοδημα το χρονο.

Η νοοτροπια ειναι το θεμα,  η Ελληνικη μαλακια του μη κοιτας εμενα, κοιτα τον απεναντι. Δες τους αγροτες. Οταν κανανε απεργια οι ναυτικοι σκουζανε γιατι σαπιζει το εμπορευμα. Τους επιστρατευσαν τους ναυτικους, δε σαπιζει το εμπορευμα, σου λεει ο αγροτης ετσι γουσταρω κλεινω το δρομο πανε γαργαλησου. Ολοι οι Ελληνες την παρτυ τους κοιτανε και λενε εγω? τι λες μωρε τον αλλο απεναντι κοιτα. Κι οι πολιτικοι ... ζμπουτσα τους. Χαιδευουν τους πιο πολυπληθεις. Νοοτροπια ομως κανεις δεν εχει τ'αρχιδια ν'αλλαξει στον Ελληνα
Το πολιτικό σύστημα τους έμαθε αυτή την νοοτροπία.

Επισκέπτης

Για πες μας , εσύ ο ουδέτερος κριτής,
ποιός από τους δύο ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ;;;;;;;;;

[size=9pt](Και είσαι υπερβολικός στα νούμερα. Οδοντίατροι , που κρύβαν 100Κ το χρόνο ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ , ζήτημα να ήταν 10. Οδοντίατροι με ετήσιο καθαρό εισόδημα από την οδοντιατρική γύρω στα 100Κ επίσης ήταν λίγοι. Άντε να ήταν καμιά 200άρα πανελαδικώς, οι οποίοι δήλωναν κανα 20Κ οπότε πλήρωναν 3-4 χιλ. )[/size]

Επισκέπτης
Τότε το μπουμ θα τίναζε κι άλλους στον αέρα, οπότε ίσως να σου έσβηναν αυτοί το φυτίλι.
Τώρα πλέον θα τους ενοχλήσει όσο ένα δυναμιτάκι πασχαλιάτικο.
Πες μου τώρα ποιους προστάτεψε η διολίσθηση..
Φιλος ΔΥ(ΠΕ)με ΑΣΕΠ,αλλα οχι σε κομμα,περιμενει οτι θα παρει ποδι με την"αξιολογηση"...Εννοειται οτι τα κομματοσκυλα απο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ειναι απολυτως ανετα,ε?Πλην ορισμενων που τα παιζουν ολα για ολα με τον ΣΥΡΙΖΑ...

Αυτα οσον αφορα την"καθαρση της κοπρου του Αυγειου"μεσω του ΔΝΤ...

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566

Νομίζεις πως τώρα ζούμε μέρες του 89?

Δηλαδή το ΠΑΣΟΚ είναι ο αδικημένος της υπόθεσης?  

Επισκέπτης
Φιλος ΔΥ(ΠΕ)με ΑΣΕΠ,αλλα οχι σε κομμα,περιμενει οτι θα παρει ποδι με την"αξιολογηση"...Εννοειται οτι τα κομματοσκυλα απο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ειναι απολυτως ανετα,ε?Πλην ορισμενων που τα παιζουν ολα για ολα με τον ΣΥΡΙΖΑ...

Εννοείται αυτό. Το σκατό πάντα επιπλέει.
Τα άλλα είναι να'χαμε να λέγαμε..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Για πες μας , εσύ ο ουδέτερος κριτής,
ποιός από τους δύο ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ;;;;;;;;;

[size=9pt](Και είσαι υπερβολικός στα νούμερα. Οδοντίατροι , που κρύβαν 100Κ το χρόνο ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ , ζήτημα να ήταν 10. Οδοντίατροι με ετήσιο καθαρό εισόδημα από την οδοντιατρική γύρω στα 100Κ επίσης ήταν λίγοι. Άντε να ήταν καμιά 200άρα πανελαδικώς, οι οποίοι δήλωναν κανα 20Κ οπότε πλήρωναν 3-4 χιλ. )[/size]

καλα ρε λακη χλωμιαζεις να ακους για 100 χιλιαρικα ετησιο και μου κανεις και τον καπιταλα? ποσο λιγα καθαριζεις ρε  

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

και φυσικά δεν παλεύει ώστε η "αξιολόγηση" να γίνει ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ αλλά στο να συνεχίσουν να είναι άνετα τα κομματόσκυλα...

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.665
Πόντοι
3.427
Καλά ... όταν καταλάβετε ότι είμαστε κωλοφάρα του κερατά ... ίσως να σταματήσετε να τρώγεστε μεταξύ σας... (αν και αυτή η φαγωμάρα είναι μία από τις συνιστώσες της κωλοφάρας)

Και μη μου πείτε ότι δεν είμαστε κωλοφάρα ... διότι εκ το αποτελέσματος βγαίνει ο χαρακτηρισμός

Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι είμαστε ο λαός που επινόησε δύο τα δύο μεγαλύτερα άλοθι για την πάρτι του :
-- Τον "αποδιοπομπαίο τράγο" (όποτε στριμωχνόμαστε ... όλο και κάποιος άλλος μας φταίει)
-- Τον "από μηχανής θεό"     (όποτε στριμωχνόμαστε ... όλο και κάποιος άλλος θα μας σώσει)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Φιλος ΔΥ(ΠΕ)με ΑΣΕΠ,αλλα οχι σε κομμα,περιμενει οτι θα παρει ποδι με την"αξιολογηση"...

Υπερβάλλει ο φίλος σου...πόδι θα πάρουν όσοι έχουν πειθαρχικά παραπτώματα ή είναι ΔΕ, ΥΕ σε άχρηστες υπηρεσίες....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom