kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 645
- Πόντοι
- 376
Ακριβώς τα ίδια πράγματα. Η εκκλησία δεν δέχεται την καύση για συγκεκριμένους λόγους που δεν είναι επί του παρόντος. Ο θείος σου αποτεφρώθηκε στην Βουλγαρία γιατί από ότι ξέρω εδώ ή δεν υπάρχει ακόμα η τεχνολογία ή είναι πολύ ακριβά. Ωστόσο είναι θέμα πολιτικό και όχι εκκλησιαστικό
Σαφώς υπάρχουν ομο που είναι χριστιανοί αλλά δεν γίνεται να κάνουμε τα πράγματα όπως βολεύουν τον καθέναν.
Φίλε μου στην 3ετία και αν και εφόσον η σορός έχει αποσυντεθεί πλήρως (κοινώς έχουν μείνει τα κόκαλα) αυτομάτως γίνεται η εκταφή και η τοποθέτηση των οστών σε οστεοφυλάκιο. Δεν μπορεί να είναι κάποιος σε έναν τάφο για όσο επιθυμούν οι δικοί του εκτός και αν τον αγοράσουν.
Σοβαρέψου, ξέρεις ότι η συντριπτική πλειοψηφία μέσα στον χρόνο κάπου θα παραβρεθεί.
Κάθε πότε και που κάνει μια τόσο μεγάλη οργάνωση συσσίτια. Η εκκλησία κάνει κάθε μέρα, η ΧΑ τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Η αμνηστία που και πότε???
Όταν λες ότι ασχολείται με ξένους, εννοείς ότι οι έλληνες τρώνε πόρτα???
Γιατι δεν ειναι της παρουσης?
Το αποτεφρωτηριο στην θεσσαλονικη θα λειτουργουσε πολυ καιρο πχ αν η εκκλησια δεν διαφωνουσε(Ανθιμος) επι χρονια και αφηνε το θεμα να προχωρησει. Τωρα λεει, δεν συμφωνει αλλα απο την στιγμη που αποφασιστηκε απο την Βουλη δεν μπορει να κανει και αλλιως και δεν θα προβαλλει αλλα εμποδια(αυτο ελειπε).
Η τεχνολογια σαφως και υπαρχει και υπηρχε και πριν.
Δηλαδη επρεπε να βγει δημαρχος το μουρλαδι ο μπουταρης για να γινουν ολα αυτα?
Για τους ομοφυλοφιλους τα παμε, σαφως και θα πρεπει να συμβιβαστουν απο την στιγμη που δηλωνουν χριστιανοι θα πρεπει να σεβαστουν και τους κανονες της εκκλησιας.
Σχετικα με την 3ετια, κακως. Εκει εγκειται η διαφωνια μου. Δεν γινεται καποιος να συνδραμει οικονομικα την εκκλησια επι δεκαετιες και να μην μπορει να εχει μονιμο ταφο αν δεν εχει πλεον η οικογενεια του την οικονομικη δυνατοτητα να τον αγορασει.
Καλα οχι οτι με νοιαζει κιολας προσωπικα το θεμα, απλα λεω για το ηθικο του ζητηματος.
Μαλλον εσυ θα πρεπει να ξαναψαξεις το θεμα νεολαια-εκκλησια. Εγω μια χαρα σοβαρα λεω αυτο που λεω. Και γω την τελευταια φορα που ειχα παει πριν χρονια, ειχα παει να παρω το φως(ή οπως το λενε αυτο) στην ανασταση για να χαρει η γιαγια μου, αυτο ομως δεν με εκανε αυτοματα και οπαδο της εκκλησιας. Οπως δεν κανει και οσους πανε 2 λεπτα πριν την ανασταση και φευγουν στα καπακια. Αφηνω τελειως στην ακρη το ποιοι κατανοουν τον σκοπο αυτης της τελετης(συνειδητοποιημενοι χριστιανοι ή περαστικοι που πανε για το τζερτζελο δηλαδη) γιατι οντως ειναι αλλο θεμα.
Η Αμνηστια δεν κανει φυσικα ουτε κατα προσεγγιση τα συσιτια που κανει η εκκλησια ή η ΧΑ.
Οταν και οποτε μπορει ομως(αμπελοκηποι, φιλιππινεζικο σχολειο) το πραττει.
Φυσικα και το συσιτιο δεν απαγορευεται στους ελληνες. Αν ειναι δυνατον. Απο ελληνες αποτελειται το τμημα. Απλα διοργανωνεται κυριως για τους λαθρομεταναστες και οργανωνεται συνηθως σε κλειστο ιδιωτικο χωρο για να αποφευχθει το ενδεχομενο καποιας επιθεσης. Αυτο δεν σημαινει οτι η οργανωση εχει προβλημα με τους ελληνες, απλα για τους ελληνες φροντιζουν υποτιθεται και αλλοι.