Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Ακριβώς τα ίδια πράγματα. Η εκκλησία δεν δέχεται την καύση για συγκεκριμένους λόγους που δεν είναι επί του παρόντος. Ο θείος σου αποτεφρώθηκε στην Βουλγαρία γιατί από ότι ξέρω εδώ ή δεν υπάρχει ακόμα η τεχνολογία ή είναι πολύ ακριβά. Ωστόσο είναι θέμα πολιτικό και όχι εκκλησιαστικό

Σαφώς υπάρχουν ομο που είναι χριστιανοί αλλά δεν γίνεται να κάνουμε τα πράγματα όπως βολεύουν τον καθέναν.

Φίλε μου στην 3ετία και αν και εφόσον η σορός έχει αποσυντεθεί πλήρως (κοινώς έχουν μείνει τα κόκαλα) αυτομάτως γίνεται η εκταφή και η τοποθέτηση των οστών σε οστεοφυλάκιο. Δεν μπορεί να είναι κάποιος σε έναν τάφο για όσο επιθυμούν οι δικοί του εκτός και αν τον αγοράσουν.

Σοβαρέψου, ξέρεις ότι η συντριπτική πλειοψηφία μέσα στον χρόνο κάπου θα παραβρεθεί.

Κάθε πότε και που κάνει μια τόσο μεγάλη οργάνωση συσσίτια. Η εκκλησία κάνει κάθε μέρα, η ΧΑ τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Η αμνηστία που και πότε???
Όταν λες ότι ασχολείται με ξένους, εννοείς ότι οι έλληνες τρώνε πόρτα???

Γιατι δεν ειναι της παρουσης?
Το αποτεφρωτηριο στην θεσσαλονικη θα λειτουργουσε πολυ καιρο πχ αν η εκκλησια δεν διαφωνουσε(Ανθιμος) επι χρονια και αφηνε το θεμα να προχωρησει. Τωρα λεει, δεν συμφωνει αλλα απο την στιγμη που αποφασιστηκε απο την Βουλη δεν μπορει να κανει και αλλιως και δεν θα προβαλλει αλλα εμποδια(αυτο ελειπε).
Η τεχνολογια σαφως και υπαρχει και υπηρχε και πριν.
Δηλαδη επρεπε να βγει δημαρχος το μουρλαδι ο μπουταρης για να γινουν ολα αυτα?

Για τους ομοφυλοφιλους τα παμε, σαφως και θα πρεπει να συμβιβαστουν απο την στιγμη που δηλωνουν χριστιανοι θα πρεπει να σεβαστουν και τους κανονες της εκκλησιας.

Σχετικα με την 3ετια, κακως. Εκει εγκειται η διαφωνια μου. Δεν γινεται καποιος να συνδραμει οικονομικα την εκκλησια επι δεκαετιες και να μην μπορει να εχει μονιμο ταφο αν δεν εχει πλεον η οικογενεια του την οικονομικη δυνατοτητα να τον αγορασει.
Καλα οχι οτι με νοιαζει κιολας προσωπικα το θεμα, απλα λεω για το ηθικο του ζητηματος.

Μαλλον εσυ θα πρεπει να ξαναψαξεις το θεμα νεολαια-εκκλησια. Εγω μια χαρα σοβαρα λεω αυτο που λεω. Και γω την τελευταια φορα που ειχα παει πριν χρονια, ειχα παει να παρω το φως(ή οπως το λενε αυτο) στην ανασταση για να χαρει η γιαγια μου, αυτο ομως δεν με εκανε αυτοματα και οπαδο της εκκλησιας. Οπως δεν κανει και οσους πανε 2 λεπτα πριν την ανασταση και φευγουν στα καπακια. Αφηνω τελειως στην ακρη το ποιοι κατανοουν τον σκοπο αυτης της τελετης(συνειδητοποιημενοι χριστιανοι ή περαστικοι που πανε για το τζερτζελο δηλαδη) γιατι οντως ειναι αλλο θεμα.

Η Αμνηστια δεν κανει φυσικα ουτε κατα προσεγγιση τα συσιτια που κανει η εκκλησια ή η ΧΑ.
Οταν και οποτε μπορει ομως(αμπελοκηποι, φιλιππινεζικο σχολειο) το πραττει.
Φυσικα και το συσιτιο δεν απαγορευεται στους ελληνες. Αν ειναι δυνατον. Απο ελληνες αποτελειται το τμημα. Απλα διοργανωνεται κυριως για τους λαθρομεταναστες και οργανωνεται συνηθως σε κλειστο ιδιωτικο χωρο για να αποφευχθει το ενδεχομενο καποιας επιθεσης. Αυτο δεν σημαινει οτι η οργανωση εχει προβλημα με τους ελληνες, απλα για τους ελληνες φροντιζουν υποτιθεται και αλλοι.

Επισκέπτης
πλακα πλακα καλη δουλεια ειναι ο νεκροθαφτης, αν αντεχεις βεβαια  :grin:

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
16
Το αποτεφρωτηριο στην θεσσαλονικη θα λειτουργουσε πολυ καιρο πχ αν η εκκλησια δεν διαφωνουσε(Ανθιμος) επι χρονια και αφηνε το θεμα να προχωρησει. Τωρα λεει, δεν συμφωνει αλλα απο την στιγμη που αποφασιστηκε απο την Βουλη δεν μπορει να κανει και αλλιως και δεν θα προβαλλει αλλα εμποδια(αυτο ελειπε).

Για τους ομοφυλοφιλους τα παμε, σαφως και θα πρεπει να συμβιβαστουν απο την στιγμη που δηλωνουν χριστιανοι θα πρεπει να σεβαστουν και τους κανονες της εκκλησιας.

Σχετικα με την 3ετια, κακως. Εκει εγκειται η διαφωνια μου. Δεν γινεται καποιος να συνδραμει οικονομικα την εκκλησια επι δεκαετιες και να μην μπορει να εχει μονιμο ταφο αν δεν εχει πλεον η οικογενεια του την οικονομικη δυνατοτητα να τον αγορασει.
Καλα οχι οτι με νοιαζει κιολας προσωπικα το θεμα, απλα λεω για το ηθικο του ζητηματος.

Μαλλον εσυ θα πρεπει να ξαναψαξεις το θεμα νεολαια-εκκλησια. Εγω μια χαρα σοβαρα λεω αυτο που λεω. Και γω την τελευταια φορα που ειχα παει πριν χρονια, ειχα παει να παρω το φως(ή οπως το λενε αυτο) στην ανασταση για να χαρει η γιαγια μου, αυτο ομως δεν με εκανε αυτοματα και οπαδο της εκκλησιας. Οπως δεν κανει και οσους πανε 2 λεπτα πριν την ανασταση και φευγουν στα καπακια. Αφηνω τελειως στην ακρη το ποιοι κατανοουν τον σκοπο αυτης της τελετης(συνειδητοποιημενοι χριστιανοι ή περαστικοι που πανε για το τζερτζελο δηλαδη) γιατι οντως ειναι αλλο θεμα.

Η Αμνηστια δεν κανει φυσικα ουτε κατα προσεγγιση τα συσιτια που κανει η εκκλησια ή η ΧΑ.
Φυσικα και το συσιτιο δεν απαγορευεται στους ελληνες. Αν ειναι δυνατον. Απο ελληνες αποτελειται το τμημα. Απλα διοργανωνεται κυριως για τους λαθρομεταναστες και οργανωνεται συνηθως σε κλειστο ιδιωτικο χωρο για να αποφευχθει το ενδεχομενο καποιας επιθεσης. Αυτο δεν σημαινει οτι η οργανωση εχει προβλημα με τους ελληνες, απλα για τους ελληνες φροντιζουν υποτιθεται και αλλοι.
Η εκκλησία δεν έχει κανέναν λόγο να παρεμβαίνει στο αν κάποιος επιθυμεί καύση ή όχι. Αν το κάνει είναι λάθος.

Είπαμε ότι όλα είναι θέμα χώρου και μόνο

Ακόμα και αυτά τα 2 λεπτά σε κάνουν οπαδό. Αλλιώς δεν θα πάταγες καθόλου. Τώρα το κατά πόσο πιστεύεις είναι άλλο θέμα.

Η διεθνής αμνηστία με τόσα έσοδα κάνει το 1/100 από ότι κάνει πω ο πατέρας Αντώνιος στον Κολωνό με πολύ πιο πενιχρά μέσα. Μόνο από το κράτος παίρνει κάτι μυρια που φυσικά πάνε σε τσέπες στελεχών της.

Επισκέπτης
Εισαι σιγουρος πως ηταν νεκρωσιμος ακολουθια η απλως διαβαστηκε καποια ευχη απο καποιον ιερωμενο; Αυτο που γνωριζω ειναι πως η εκκλησια ειναι καθετη σε τετοια ζητηματα και σε πολλες περιπτωσεις ζητειται και πιστοποιητικο ιατροδικαστη ωστε να μην υπαρχουν προβληματα με τους μητροπολιτες .Αυτο που γινεται καμια φορα καθ'υπερβαση των κανονων ειναι να θεωρησουν πως ο νεκρος ηταν ψυχολογικα ασταθης και δεν ηταν ουσιαστικα υπευθυνος γιατην πραξη του

Ρε φίλε, σε 2 πήγα το Σ/Κ.
Μη λέμε τα ίδια. Τώρα αν είπαν όλες τις ευχές ή όχι δεν το ξέρω. Δεν κατέχω απ'αυτά..

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Η εκκλησία δεν έχει κανέναν λόγο να παρεμβαίνει στο αν κάποιος επιθυμεί καύση ή όχι. Αν το κάνει είναι λάθος.

Είπαμε ότι όλα είναι θέμα χώρου και μόνο

Ακόμα και αυτά τα 2 λεπτά σε κάνουν οπαδό. Αλλιώς δεν θα πάταγες καθόλου. Τώρα το κατά πόσο πιστεύεις είναι άλλο θέμα.

Η διεθνής αμνηστία με τόσα έσοδα κάνει το 1/100 από ότι κάνει πω ο πατέρας Αντώνιος στον Κολωνό με πολύ πιο πενιχρά μέσα. Μόνο από το κράτος παίρνει κάτι μυρια που φυσικά πάνε σε τσέπες στελεχών της.

Συμφωνουμε στο πρωτο, διαφωνουμε στα αλλα.
Και θα παρει πολλη ωρα να τα αναλυσουμε και χρονος(απο την μερια μου) αυτην την στιγμη δεν υπαρχει.
Το θεμα ομως το καλυψαμε επαρκως νομιζω οποτε εγω την κανω.
Αν εχεις να προσθεσεις οτιδηποτε, θα το δω το βραδυ και θα επανελθω.
Καλημερες σε ολους.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Confutatis maledictis,Flammis acribus addictis: Voca me cum benedictis.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.753
Πόντοι
6.515
μεταφερετε ανακριβειες και ασχετιλα.

Τα πολλα χρηματα που σπαταλουνται στα κοιμητηρια καταληγουν στους δημαρχους οχι στην εκκλησια. Αυτοι εχουν λογο να μην αλλάξει τιποτα.
Αυτοι διοριζουν, λαμβανουν ενοικια, λουλουδαδικα, αναφτρες καντηλιων, ενοικια θυριδων, εκσκαφες, δικαιωματα μαρμαραδων, μαυρα λεφτα καλυτερης θεσης και πολλα αλλα.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Πάντως το 99% των παπάδων δεν το κάνουν θέμα και τελούν την τελετή και όχι από ασχετοσύνη …

θα επιμείνω ότι το κάνουν από ασχετοσύνη, επειδή σκέφτονται όπως εσύ κι εγώ και νομίζουν ότι με αυτόν τον τρόπο αφ'ενός μεν θα απαλύνουν των πόνο των συγγενών και αφ'ετέρου θα βοηθήσουν την ψυχή του αυτόχειρα, όμως θεολογικά αποδεικνύεται ότι πετυχαίνουν ακριβώς το αντίθετο για την ψυχή του θανόντος (ακούσια βεβαίως)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

η εκκλησία ορθώς παρεμβαίνει καθώς έχει ευθύνη να σώσει το ποίμνιο (κατά την δική της λογική πάντα), το κράτος κακώς την ακούει

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
θα επιμείνω ότι το κάνουν από ασχετοσύνη, επειδή σκέφτονται όπως εσύ κι εγώ και νομίζουν ότι με αυτόν τον τρόπο αφ'ενός μεν θα απαλύνουν των πόνο των συγγενών και αφ'ετέρου θα βοηθήσουν την ψυχή του αυτόχειρα, όμως θεολογικά αποδεικνύεται ότι πετυχαίνουν ακριβώς το αντίθετο για την ψυχή του θανόντος (ακούσια βεβαίως)

Εδώ θα διαφωνήσω.

Υπάρχει στο ορθόδοξο δόγμα η έννοια της οικονομίας. Πολλές φορές η ορθοδοξη εκκλησία "οικονομεί" -όταν κρίνει δέον- τους κανόνες της.

η εκκλησία ορθώς παρεμβαίνει καθώς έχει ευθύνη να σώσει το ποίμνιο (κατά την δική της λογική πάντα), το κράτος κακώς την ακούει

Εδώ θα συμφωνήσω.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εδώ θα διαφωνήσω.

Υπάρχει στο ορθόδοξο δόγμα η έννοια της οικονομίας. Πολλές φορές η ορθοδοξη εκκλησία "οικονομεί" -όταν κρίνει δέον- τους κανόνες της.
ήμουν κατηγορηματικός αλλά δεν είχα ακούσει ποτέ για παρεκκλίσεις από τον παραπάνω κανόνα λόγω ψυχιατρικής πάθησης, οπότε θα διατηρήσω μια επιφύλαξη αν και μου φαίνεται περίεργο ειδικά για τέτοιον λόγο :think: ως αυτοκτονία πάντως "λογικά" δεν μπορεί να θεωρηθεί η αυτοθυσία, τώρα στα υπόλοιπα...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
ήμουν κατηγορηματικός αλλά δεν είχα ακούσει ποτέ για παρεκκλίσεις από τον παραπάνω κανόνα λόγω ψυχιατρικής πάθησης, οπότε θα διατηρήσω μια επιφύλαξη αν και μου φαίνεται περίεργο ειδικά για τέτοιον λόγο :think: ως αυτοκτονία πάντως "λογικά" δεν μπορεί να θεωρηθεί η αυτοθυσία, τώρα στα υπόλοιπα...

Εάν και εφ΄ όσον έχετε κάποιο ενδιαφέρον, ρίξτε μια ματιά...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

εδώ είσαι φάουλ... τα νεκροταφεία ανήκουν στον δήμο κατά κυριότητα και διαχείριση... η εκκλησία δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με αυτά...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ρε παιδάκι μου ο Τσίπρας κοντεύει να ξεπεράσει σε γκαντεμιά τον ακατανόμαστο...

πήγε Αργεντινή έγινε της πουτάνας ...

πήγε Βραζιλία κάηκε ένα κάρο κόσμος...

τι να περιμένουμε στο Αμέρικα ?? κανένα μακελιό πάλι σε κανένα σχολείο ???

μακρυά από την Βενεζουέλα Αλέξη... .θα τα κακαρώσει ο Ούγκο ...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυποι μην ειστε κοροιδα
να ζητατε να σας θαβουν
αν σας καψουν πως θα αναστηθειτε την 2αρα παρουσια?
δεν λεει

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
τυποι μην ειστε κοροιδα
να ζητατε να σας θαβουν
αν σας καψουν πως θα αναστηθειτε την 2αρα παρουσια?
δεν λεει

Tυπε, καπως ετσι θα σκανε μυτη οι αναστημενοι?

zombiessssssss.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom