Επισκέπτης
κλεφτες θα γινουμε εμεις τυπε?
Τώρα που ανοίγει η δουλειά να ξεφυτρώσει ανταγωνιστής??
Δε λέει αρχηγέ..
κλεφτες θα γινουμε εμεις τυπε?
τυπε παλι τα καρτελ θα καβατζωθουν με τα κρεματορια :SΤώρα που ανοίγει η δουλειά να ξεφυτρώσει ανταγωνιστής??
Δε λέει αρχηγέ..
Η διεθνής αμνηστία με τόσα έσοδα κάνει το 1/100 από ότι κάνει πω ο πατέρας Αντώνιος στον Κολωνό με πολύ πιο πενιχρά μέσα. Μόνο από το κράτος παίρνει κάτι μυρια που φυσικά πάνε σε τσέπες στελεχών της.
καμιά πηγούλα έχουμε ή είναι δικής σου παραγωγής η ΛΑΣΠΗ?
αυτή σου κάνει ???
ναζιστάκο, στην αγέλη σου αυτά.
έχεις στοιχεία για όσα είπες ή είναι η συνήθης ακροδεξιά λάσπη?
Τα τύπου λεφτ και τα τύπου ραιτ μας έχουν φέρει ως εδώ,δεν ΞΕΚΟΛΑΤΑΤΕ.όταν θα μου απαντήσεις συγκεκριμένα πότε εμφανίστηκαν οι φασίστες που μέχρι τότε ήσασταν μια χαρά και δε θα μου λες αόριστες μαλακίες περί μεσοπόλεμου, θα σου απαντήσω κουμουνιστάκο
όι δικές σου πηγές δηλαδή τύπου λεφτ είναι πολύ αξιόπιστες
όταν θα μου απαντήσεις συγκεκριμένα πότε εμφανίστηκαν οι φασίστες που μέχρι τότε ήσασταν μια χαρά και δε θα μου λες αόριστες μαλακίες περί μεσοπόλεμου, θα σου απαντήσω κουμουνιστάκο
όι δικές σου πηγές δηλαδή τύπου λεφτ είναι πολύ αξιόπιστες
Και τι ήθελες να το γυρίσει σε ΝΤΙΣΚΟ?Οπου πατρίς όπου και τσάμικο,καλύτερα να του έλεγες για ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ.σάλτα και αυνανίσου φασισταριό...
ακόμα μια φορά ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ότι φυσικός σου χώρος είναι η ΛΑΣΠΗ.
πετάς λάσπη σα γουρούνι που είσαι κι όταν κάποιος σε αποκαλύψει, το γυρνάς στο τσάμικο.
Ρε μάγκα ΜΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,που δεν έχει κάνει το ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΞΩ?Μα τι διαπιστώσεις είναι αυτές.Βίλλα Αμαλία, λαθρομετανάστες, μισθός παπάδων, αργυροπελεκάνοι τού Αιγαίου κ.α. είναι τά θέματα τού Syriza πού είναι το κόμμα τής αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Πλήρης ανυπαρξία θέσεων για τα προβλήματα πού καίνε τον ελληνικό λαό.Τρείς χιλιάδες Ελληνες έχουν αυτοκτονήσει κι αυτοί αγρόν ηγόρασαν!
Χρησιμοποιούν διάφορους λαγούς (Τατσόπουλος, Κουράκης, Διαμαντόπουλος, Στρατούλης), τούς βάζουν να λένε διάφορες μαλακίες με μοναδικό σκοπό να ασχολείται ο κόσμος με τό
Syrizo-Πασοκ.Επικοινωνιακά παιχνίδια γιά κορόιδα.
Μιά άχρηστη αντιπολίτευση είναι μιά επικίνδυνη κυβέρνηση.Το ξεφούσκωμα θα διευρύνεται.
Ο Syriza ίσως είναι ανεπαρκής για τον ρόλο πού τού έδωσαν οι Αμερικανοεβραίοι.Σύντομα θα ψάξουν για αποτελεσματικότερους υπαλλήλους (Διαμαντοπούλου κλπ.)
Βρε παπαράκοσάλτα και αυνανίσου φασισταριό...
ακόμα μια φορά ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ότι φυσικός σου χώρος είναι η ΛΑΣΠΗ.
πετάς λάσπη σα γουρούνι που είσαι κι όταν κάποιος σε αποκαλύψει, το γυρνάς στο τσάμικο.
εδώ είσαι φάουλ... τα νεκροταφεία ανήκουν στον δήμο κατά κυριότητα και διαχείριση... η εκκλησία δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με αυτά...
Αν και εξακολουθω να διαφωνω(με τοσα λεφτα που εχει η εκκλησια αυτα τα θεματα θα επρεπε να τα κανονιζει μονη της και σε αυτο δεν μπορει να με πεισει κανεις για το αντιθετο. Σε αλλα θεματα η εκκλησια παταει ποδι, σε αυτο οχι? Περιεργα πραγματα) δεν θα βγαλει πουθενα η οποια συνεχιση της κουβεντας απο μερους μου, οποτε πασο ;)
δυνατότης αγοράς τάφου υφίσταται... σε όλα τα νεκροταφεία της χώρας (ισχύουν τα ίδια που ισχύουν στην αγορά γής)...
Ισως παρατηρήσατε κάποιοι μία σημαντική λεπτομέρεια από τό ταξίδι τού Alexis στη χώρα τού μπαρμπα Σαμ.
Οταν απαντούσε σε διάφορες ερωτήσεις, κυττούσε συχνά με ερευνητικό βλέμμα έναν ασπρομάλλη θείο με γυαλιά σα να περίμενε κάποια εντολή.Τι ρόλο παίζει ο θείος;
Βρε παπαράκο
το πρόβλημα σου είναι ότι χρησιμοποίησα την διεθνή αμνηστια?? αν έλεγα πχ την action aid θα έλεγες τα ίδια?
δεκάδες είναι οι μκο που τα παίρνουν και δεν κάνουν τίποτα
Μεταφραστης. Τα αγγλικα του τσιπρα ειναι επιπεδου μπαγεβιτς στα ελληνικα