ποιος λοιπόν θα κυβερνήσει αυτή τη χώρα; ο κανένας;
μια ομαδα ακαδημαικων. να καταργηθουν οι πολιτικοι και τα κομματα. μεχρι να βγουμε απο το τουνελ και μετα βλαπουμε.
ποιος λοιπόν θα κυβερνήσει αυτή τη χώρα; ο κανένας;
το ΚΚΕ λεει οχι σε ολατο κκε όμως όταν απαντάει έτσι δεν τους αρέσει
αμ πως
Εεε όχι ακόμα πρόεδρος βιάζεσαι,αντιπρόεδρος προς το παρόν...Ο Αλεξης προεδρος της αριστερης διεθνους,
τωρα βεβαια, το γιατι με τετοια αστερια να μας κυβερνανε, η χωρα εχει πεσει στο βοθρο.....μαλλον ειναι πολυ μικρη η Ελλαδα για να χωρεσει την ταλενταρα τους!
Eεεελα ρε Αλεξης
για να δειτε ποσο αχαριστοι ειστε ολοι εσεις που λεγατε τοσο καιρο οτι δεν εχουμε καλους πολιτικους!
Ο Αλεξης προεδρος της αριστερης διεθνους, ο Τσαντ προεδρος της σοσιαλιστικης διεθνους, ο Αντωνακης του αντιστοιχου δεξιου
τους καλυτερους πολιτικους εχουμε ε ολο τον κοσμο λεμε!!!
διεθνως αναγνωρισμενοι!!!
τωρα βεβαια, το γιατι με τετοια αστερια να μας κυβερνανε, η χωρα εχει πεσει στο βοθρο.....μαλλον ειναι πολυ μικρη η Ελλαδα για να χωρεσει την ταλενταρα τους!
τους ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια στα νεα τους καθηκοντα και οσο το δυνατο πιο γρηγορα να ασχοληθουν αποκλειστικα με τη νεα τους θεση! Να φυγετε γρηγορα απο δω, ο κοσμος ολος σας χρειαζετε καμαρια μου!!!! Κριμα να χαραμιζετε το ταλεντο σας για μια χουφτα νοματαιους
Αλέξης Τσίπρας: εξελέγη αντιπρόεδρος του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΙΣ ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ ΜΑΣ
μη μου τριβεσαι σημερα, εχω πυρετο και καθολου ορεξη για τις μαλακιες σου...γαμεμάκη πάλι τις κόρες άφησες στο περίπτερο;
ελληνάρα επιχειρηματία εσύ!!!
Το ΚΚΕ δεν είναι το ψοφίμι ο τράμυ,είναι κοτζάμ τιμημένο!!!το κκε όμως όταν απαντάει έτσι δεν τους αρέσει
αμ πως
deponμη μου τριβεσαι σημερα, εχω πυρετο και καθολου ορεξη για τις μαλακιες σου...
Το ΚΚΕ δεν είναι το ψοφίμι ο τράμυ,είναι κοτζάμ τιμημένο!!!
ποιον θες εσύ τράνυ μου;
Kαλά ας γίνει πρώτα κκες κ βλέπουμε...τιμή του τράνυ τότε που απάντησε αλά κουκουε
ποτέ δεν είναι αργά, ακόμα και στα γεράματα έχω ακούσει ότι το αλλάζουν στο κουμουνιστικό μερικοί
μη μου τριβεσαι σημερα, εχω πυρετο και καθολου ορεξη για τις μαλακιες σου...
Kαλά ας γίνει πρώτα κκες κ βλέπουμε...
άντε πάγαινε ρε νούμερο που θα μας βάλεις και ιντερνετικούς περιορισμούς
Kαλά ας γίνει πρώτα κκες κ βλέπουμε...
Μιλάω κ στο FB μωρή παίζω κ σκάκι,ντάξει δείξει λίγο ελεος...πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ρε πούστη μου, ο αποσυντονισμός σου είναι ανεκδιήγητος λέμε.
πάμε, στράτα στρατούλα.
ρώτησες κάτι τον τράνι.
ο τράνι απάντησε με "όχι πάντως..."
αυτή είναι η στάνταρ απάντηση που καταλογίζουν στο κκε (και δίκαια).
άμα βρίζεις κάποιον για τη συμπεριφορά του, δεν κάνεις τα ίδια μ'αυτόν.
ο τράνι απάντησε όπως το κκε.
πλέον δεν έχει δικαίωμα να γκρινιάζει ότι το κκε λέει πάντα "όχι πάντως"
αυτό λέω τόση ώρα
Για τους νέους μάθαμε,δεν είσαι...για τα πτώματα τί λέει ο Sir Winston Churchill ;;;"αλλοίμονο σε αυτόν που σαν νέος δεν ήταν κομμουνιστής και τρισαλλοίμονο σε αυτόν που παραμένει κομμουνιστής"
Sir Winston Churchill
Μιλάω κ στο FB μωρή παίζω κ σκάκι,ντάξει δείξει λίγο ελεος...
Δεν διαβάζω πάντα κ όλα τα ποστ ολόκληρα...κυρίως του τράνυ...
εγώ είχα χτες, ντεπόν αναβράζον και πολλή μαλακία (με το μπαρδόνε) και αύριο θα είσαι περδίκι