pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Nτάξει συγγνώμη..απ'εδώ κ μπρος θα επανορθώσω...ευαγγέλιο θα τα χω.τα δικά μου να τα έχεις ευαγγέλιο, τόση σοφία ούτε ο περσόνας νταξ?
Nτάξει συγγνώμη..απ'εδώ κ μπρος θα επανορθώσω...ευαγγέλιο θα τα χω.τα δικά μου να τα έχεις ευαγγέλιο, τόση σοφία ούτε ο περσόνας νταξ?
πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ρε πούστη μου, ο αποσυντονισμός σου είναι ανεκδιήγητος λέμε.
πάμε, στράτα στρατούλα.
ρώτησες κάτι τον τράνι.
ο τράνι απάντησε με "όχι πάντως..."
αυτή είναι η στάνταρ απάντηση που καταλογίζουν στο κκε (και δίκαια).
άμα βρίζεις κάποιον για τη συμπεριφορά του, δεν κάνεις τα ίδια μ'αυτόν.
ο τράνι απάντησε όπως το κκε.
πλέον δεν έχει δικαίωμα να γκρινιάζει ότι το κκε λέει πάντα "όχι πάντως"
αυτό λέω τόση ώρα
αυτήν πορδόπαπε...
η μαλακία ρίχνει τον πυρετό;
τότε ο γαμεμάκης { } πως έβαλε πυρετό;
και για να συνεχίσω... δεν έχει τόση σημασία το ποίος Θα κυβερνήσει όσο το πως θα κυβερνήσει και τι στόχο θα έχει η διακυβέρνηση του..
και κατά την γνώμη μου θεωρώ ότι η χώρα αυτή πρέπει να συνεχίσει να κυβερνάται με εκλεγμένη από τον λαό κυβέρνηση, με αυτοδύναμη πλειοψηφία στην Βουλή με βουλευτές όμως οι οποίοι είτε εκλέγονται μέσω λίστας είτε μέσω τοπικών ψηφοφοριών.. στόχος του δε θα πρέπει να είναι να ανορθώσει και πάλι την χώρα τόσο οικονομικά όσο και κοινωνικά..
Εσένα πάντως για να περάσεις έτσι την ώρα σου κάτι σου λείπει,τί κάνεις πας στον γείτονα;;;να τονε ρίχνει δεν ξέρω αλλά άμα είσαι κρεβατωμένος όλη μέρα κάπως πρέπει να περάσει η ώρα
να τονε ρίχνει δεν ξέρω αλλά άμα είσαι κρεβατωμένος όλη μέρα κάπως πρέπει να περάσει η ώρα
ο μέμος είναι ρωσία ρε, κάνει κρύο εκεί
σε ελληνικό τίποτις έχεις ;;;
κρυφοΓΑΠ/ΠΑΠΑΚ κι εσύ ;;;
όλα τα κρυφοπασόκια στην πίστα!
η χώρα αυτή πρέπει να συνεχίσει να κυβερνάται με εκλεγμένη από τον λαό κυβέρνηση
ωραία ...
και ποιο κόμμα/ηγέτη προκρίνεις για την ειδυλλιακή αυτή πολιτική;
Εσένα πάντως για να περάσεις έτσι την ώρα σου κάτι σου λείπει,τί κάνεις πας στον γείτονα;;;
Σφύριξα κι έληξες.
Εεε δεν είπε ΠΑΣΟΚ ο ''άνθρωπος''...υπάρχει κ η ΝΔ...ούτε στο μυαλό του να ήσουν:
Επιτέλους άρχισε να αποκτά ενδιαφέρον ξανά το θρεντ...διαλέγει τεκνά από δω...
Εεε δεν είπε ΠΑΣΟΚ ο ''άνθρωπος''...υπάρχει κ η ΝΔ...
ωραία ...
και ποιο κόμμα/ηγέτη προκρίνεις για την ειδυλλιακή αυτή πολιτική;
κατά την γνώμη μου θεωρώ ότι η χώρα αυτή πρέπει να συνεχίσει να κυβερνάται με εκλεγμένη από τον λαό κυβέρνηση, με αυτοδύναμη πλειοψηφία στην Βουλή με βουλευτές όμως οι οποίοι είτε εκλέγονται μέσω λίστας είτε μέσω τοπικών ψηφοφοριών.. στόχος του δε θα πρέπει να είναι να ανορθώσει και πάλι την χώρα τόσο οικονομικά όσο και κοινωνικά..
Άντε καλορίζικος,να μπαίνει που κ που λίγο νέο αίμα γιατί έχουνε γεμίσει πουρά στην υπόγα...Τι ειναι αυτα ρε; ποιος τσιπρας, ποιος συριζα αυτα πεθαινουν, γελαει ο κοσμος ρε.
πες μου εσύ πρώτα και θα σου πω και γώ.. μόνο ερωτήσεις ξέρεις να κάνεις..