boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
θεωρητικά αν μπορεί να πάει με συνοδό θα έπρεπε η πρόσκληση να γράφει "Κον Τάδε και συντροφία" ή κάτι ανάλογο...
μήπως θα χορεύουν και αντικριστά? :S
θεωρητικά αν μπορεί να πάει με συνοδό θα έπρεπε η πρόσκληση να γράφει "Κον Τάδε και συντροφία" ή κάτι ανάλογο...
μήπως θα χορεύουν και αντικριστά? :S
ναι. το τσικ του τσικ ενδέχεται να βλάψει τη δημοκρατία.μήπως θα χορεύουν και αντικριστά? :S
όπου οι προσκλήσεις είναι ονομαστικές υποτίθεται ότι θα παρευρεθεί ο καλούμενος και δεν θα φέρει μαζί του παρέα, εκτός αν το αναγράφει ρητά..
πάλι παρανομίες λοιπόν
πουτάνα αριστερά
δεν με έχουν ποτέ καλέσει στην δεξίωση της προεδρίας για να ξέρω τι γράφει η πρόσκληση και πως απευθύνεται.. πάντως πρίν από χρόνια υπήρξε ένα διπλωματικό θέμα με έναν Ολλανδό ακόλουθο ο οποίος ήταν παντρεμένος αλλά με άντρα.. το τι θα έγραφε στην πρόσλκηση...
παντως οριακά βγαινει αν γινουν εκλογες. καλυτερα. να ασχοληθει με την συζυγο και το μωρο του. η σωτηρια της χωρας, μπορει να περιμενει.
το έχω παρατηρήσει.
Τελειώσαμε τώρα;
Ρε κέρατο τράγιο νομίζεις ότι μπορείς να τα βγάλεις πέρα μαζί μου;
Ατάκα στην ατάκα το πας, ξεφεύγεις από το θέμα πάντα και το παίζεις έξυπνη με χιουμοράκι κατωτάτης ποιότητος και σεφερλίστικες εξυπναδίτσες.
τι να βγάλω πέρα μαζί σου ρε βλάκα;
περιμένεις ν'ασχοληθώ σοβαρά με τις μαλακίες που πετάς;
Οι αγγλοσάξωνες γράφουν significant other...
θα μεταφέρω τη γνώμη σου, αλλά θα επισημάνω ότι δεν πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη!
ομολογώ πάντως, ότι ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ δεν την περίμενα από σένα...
εμεις νομιζεις αυτα που λεει τα λαμβανουμε υπόψη?
τι να βγάλω πέρα μαζί σου ρε βλάκα;
περιμένεις ν'ασχοληθώ σοβαρά με τις μαλακίες που πετάς;
ρε μαγκες δεν νομίετε ότι πολύ ασχοληθήκαμε με το μόγγολο τον Τσιπρα???