Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Κι εσενα τι σε χαλει ? Ζηλευεις τον Αλεξη που ειναι ωραιο παιδι ?
Όχι, εγώ είμαι ωραιότερος
Κι εσενα τι σε χαλει ? Ζηλευεις τον Αλεξη που ειναι ωραιο παιδι ?
αυτά είναι συνοδοί, όχι μαλακίεςφυσικα και μπορεις...ο σαρτζ ας πουμε εφερνε την κορη......δι ευνοητους λογους....ο μητσοτακης παλι εφερνε την γκαντεμια του,ο χριστοδουλος κανα ανεκδοτο κλπ.....
Ακουσε να δεις λεβέντισσα.
Αυτό που έκανε μου ξενίζει. Εδώ σε βάπτιση και γάμο φίλου δε σκάω συνοδευόμενος άμα δεν είμαι σίγουρος ότι ΑΥΤΗ είναι. Στο γάμο σας παιδιά θα έλθω με αυτήν. Στη βάπτιση του παιδιού που θα κάνετε θα σκάσω με άλλη. Στο γάμο του αδελφού κάποιου από εσάς θα σκάσω με τρίτη. Και πάει λέγοντας...
Ακουσε να δεις λεβέντισσα.
Αυτό που έκανε μου ξενίζει. Εδώ σε βάπτιση και γάμο φίλου δε σκάω συνοδευόμενος άμα δεν είμαι σίγουρος ότι ΑΥΤΗ είναι. Στο γάμο σας παιδιά θα έλθω με αυτήν. Στη βάπτιση του παιδιού που θα κάνετε θα σκάσω με άλλη. Στο γάμο του αδελφού κάποιου από εσάς θα σκάσω με τρίτη. Και πάει λέγοντας...
ασε ρε μητρο που συμφωνεις κιολας.....δουλεψε λιγο.....μπηκε πελατης.....συμφωνώ απόλυτα
άμα δεν είμαι σίγουρος ότι ΑΥΤΗ είναι.
Ότι έχουμε λέει πέσει κτλ
ασε ρε μητρο που συμφωνεις κιολας.....δουλεψε λιγο.....μπηκε πελατης.....
πόσο άρλεκιν έχεις διαβάσει;;
εγώ που πάω με φίλους μου δηλαδή το λέρωσα το μέτωπο
εξώλης και προώλης
ντροπή της οικογένειας, καλά τα έλεγε ο μπόλντης
γιατί, τι είναι η δεξίωση στο προεδρικό μέγαρο?
δεξίωση
είναι κάτι άλλο?
δεν μπορείς να φέρεις όποια σου καπνίσει?
Ώχουλέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...
προσωπικά, επειδή αυτές οι στιγμές (γάμοι, βαφτίσια κτλ) περνάνε σε φωτογραφίες και κοσμούν τραπεζάκια σε σαλόνια συγγενικών σπιτιών, δεν θα ένιωθα άνετα να έβλεπα τον εαυτό μου με την τάδε ενώ τελικά έχω παντρευτεί την δείνα...
όχι ότι οφείλει να λογοδοτήσει κανείς για το παρελθόν του, αλλά...
άμα είναι παντρεμένοςσυνήθως η πρόσκληση είναι ονομαστική δηλαδή "Κον και Κα Τάδε", "Κον Δείνα" "Κα Ταδοπούλου" ...
αν είναι εκείνηηηηηηηηηηηη
στρώσε τραπέζιιιιιιιιιι
και βάλε ένα δίσκο να παίζει
κιόλας;Τελειώσαμε τώρα;
κανενα τοξοβολο.. πώς και δέν πήρε μαζί του για σωματοφύλακα....
«Σήμερα, η Αριστερά αγωνίζεται για να δώσει φωνή στους ανθρώπους “χωρίς”. Στους ανθρώπους χωρίς χαρτιά, στους ανθρώπους χωρίς δουλειά, στους ανθρώπους χωρίς μέλλον, στους ανθρώπους χωρίς δικαιώματα».Αυτό δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος συνόδευσε στην αποψινή δεξίωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας για την 34η επέτειο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας την Καντίτζα Σανκό, ως εκπρόσωπο, όπως ανέφερε, μιας γενιάς ανθρώπων που έχουν γεννηθεί στη χώρα μας, έχουν πάει σε ελληνικό σχολείο, μιλούν την ελληνική γλώσσα, δουλεύουν και φορολογούνται στην Ελλάδα, αλλά η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει την ύπαρξή τους.
«Στη Δημοκρατία μας, οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να αποκτήσουν φωνή, όπως πρέπει να αποκτήσουν φωνή αυτοί που χάνουν τη δουλειά τους, αυτοί που δεν έχουν χρήματα για διακοπές, αυτοί που ζουν με διακόσια και τριακόσια ευρώ το μήνα. Για να ακουστεί η φωνή αυτών των ανθρώπων, η Αριστερά θα κάνει ό,τι μπορεί» τόνισε.
τι δεν κατάλαβες ΦΠ;
κιόλας;
κιόλας;
Εγώ αργώ λίγο.
άμα δεν είναι ή άμα γουστάρει να πάει με κάποια άλλη?
άμα είναι η πρόσκληση μόνο στο όνομα κάποιου είναι κανόνας να πάει μόνος του?
ρε τι είστε σεις ρε, κουμάντο στο ποιον γουστάρει ο καθένας να έχει ως συνοδό θα κάνετε?