1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
yiiiish, σταδιάλα ανατριχίλα με τον καφέ
ασχημο να μην έχεις αντίπαλο ντιμπέιτερ λόγω βλακείας.
κοίτα την απάντηση........
βλαμμένοι εκ γενετής μπούμπα.
yiiiish, σταδιάλα ανατριχίλα με τον καφέ
μην περιμένεις να φυτρώσουν. εκ γενετής είσαι ανάρχιδος. κι αυτό σωματικό είναι αλλά και γονιδιακό.γιατι τα σωματικά εστω κι αργα φτιάχνουν...
1. κι εσύ...
2. πάντα.
.-
που ησουν;ειχες παει για κατουρημα;ανησυχησακλασική κατάληξη διαλόγου με πορνόπαπο
όσο για την τελεία και παύλα, δείξε μαςποιόςτι είσαι
Επίσης κ ποιος κρίνει μετράει.
εχει καιρο να φαει κανα μπαν να στρωσει.....σαν να την έχεις ψωνίσει λίγο τελευταία και δεν καταλαβαίνω τον λόγο
που ησουν;ειχες παει για κατουρημα;ανησυχησα
μην περιμένεις να φυτρώσουν. εκ γενετής είσαι ανάρχιδος. κι αυτό σωματικό είναι αλλά και γονιδιακό.
κλασική κατάληξη διαλόγου με πορνόπαπο
όσο για την τελεία και παύλα, δείξε μαςποιόςτι είσαι
πού τα κλείσαμε;Το ποιος ειναι αναρχιδος αστο να το ξερω καλύτερα
τοσα ραντεβου κλείσαμε και δεν ήρθες ποτε
κάποιοι δουλεύουμε ( ) σήμερα
εγω ρε μλκ που ολη μερα ψαχνω την βιβλιογραφια της παγκοσμιας τσοντας δεν δουλευω;κάποιοι δουλεύουμε ( ) σήμερα
σιγα ρε κοψε κατι.....μια χαρα συγκροτημενη σκεψη εχει ο αλεξης.....ενα μουνοπανο και μισο ειναι και ο Τσιπρας. Αρνητης των παντων, λαικιστης και τρομολαγνος. δε πα να γινει και προεδρος της παγκοσμιας αριστερας, στα @@ μας.
18 ατυνιμοκους εχει - διαβασα- να τον φυλανε!!!! ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ να σου πετυχει.....
εχω βαρεθει να μουτζωνω τον εαυτο μου που ειναι ακομα εδω...
ενα μουνοπανο και μισο ειναι και ο Τσιπρας. Αρνητης των παντων, λαικιστης και τρομολαγνος. δε πα να γινει και προεδρος της παγκοσμιας αριστερας, στα @@ μας.
18 ατυνιμοκους εχει - διαβασα- να τον φυλανε!!!! ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ να σου πετυχει.....
εχω βαρεθει να μουτζωνω τον εαυτο μου που ειναι ακομα εδω...
2. να παρατηρείς προσεκτικότερα το τι λέει η ευρ. αριστερά λοιπόν!
Κι εσύ να πεις στους επιτελάρχες του να μη τον βάζουν να χρησιμοποιεί ορολογία του ΙΘ' αιώνα και λαϊκίστικες κλισαδούρες ενώ μπορεί πολύ καλύτερα.
Α, και να μην προκαλεί με τις εμφανίσεις του. Θυμάσαι πώς εσκασε πριν 2-3 χρόνια στη γιορτή της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο, ε; Τί το ήθελε αυτό μου λες; Αμ το άλλο; Προσκεκλημένος του Πα.Σο.Κ (τόνος στην παραλήγουσα) έκανε είσοδο κατα λάθος από εκεί που θα έβγαινε αργότερα ο Πρόεδρος του κόμματος. Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε αυτό στον κόσμο που θεωρητικά θα μπορούσε να απευθυνθεί...
μη σκας! κλάψε!!!
υγ δεν έχει 18 μπάτσους, 48 έχει.
να του πάνε τα ψώνια, ν' αλλάζουν πάνες στο μωρό κλπ...
δλδ τι συνέχεια ήθελες να έχει ο συγκεκριμένος διάλογος;
αφού διαφωνούμε!
θες ν' αρχίσουμε το μπινελίκι;
...να του αλλαζουν λαδια στην bmw....