Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Γιατί οι γυναίκες ψηφίζουν Αλέξη

Κατά κάποιον τρόπο, ο Αλέξης Τσίπρας, διαθέτει όλα αυτά που κάνουν έναν άντρα ελκυστικό σε μία γυναίκα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» είναι νέος, μόλις 37 ετών, την ώρα που οι ανταγωνιστές του έχουν πατήσει προ πολλού τα 50, γεγονός που κάνει και αρκετούς επώνυμους να εκφράζουν την προτίμησή τους στο πρόσωπό του.
Όπως ισχυρίζεται άλλωστε ο Θάνος Ασκητής «Η εξουσία από μόνη της είναι σεξουαλικά ελκυστική. Ο πολιτικός είναι πρότυπο και εκπέμπει ηδονή. Κατ’ επέκταση ο πολίτης θέλει να τον κατακτήσει».

«Πιστεύω ότι ο Τσίπρας έχει το πακέτο που αρέσει στις γυναίκες» αναφέρει η συγγραφέας best seller που λατρεύουν οι γυναίκες Χρυσηίδα Δημουλίδου. «Στις γυναίκες αρέσουν οι άντρες που είναι σοβαροί και low profile. Που μιλάνε ωραία και λένε πράγματα λογικά. Επίσης, είναι αντικειμενικά όμορφο παιδί. Σίγουρα πιο όμορφος απ’ όλους τους άλλους στην πολιτική. Σε αυτό συμφωνεί και η παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου, η οποία δηλώνει «Άσχετα αν εμένα μου αρέσει η όχι, είναι ο πιο νέος και ωραίος πολιτικός».

«Ο Τσίπρας είναι μελαχρινός και μου αρέσουν οι μελαχρινοί. Δεν είναι αυτό το γραβατωμένο, το πνιγμένο», έχει δηλώσει η Κατερίνα Στικούδη, sex symbol η ίδια, στην εκπομπή «ΟΛΑ» απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Όταν εμφανίστηκε ο Τσίπρας ήταν σαν να έβλεπες τον κολλητό σου από το σχολείο να μπαίνει στη Βουλή. Δεν ήταν ο κλασικός πολιτικός με το κοστούμι και αυτή η απλότητα του ήταν ελκυστική για τις γυναίκες», λέει η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη, που είχε να δώσει και μία συμβουλή στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ: «Να προσέξει γιατί όταν ο άντρας αρχίζει να ναρκισσεύεται και να αποκτά ύφος, χάνει τις αρετές που τον έκαναν ελκυστικό».

Παλι ό,τι να' ναι. Αν δεις την κατανομη ψηφου ανά φύλο, θα δεις οτι οι γυναικες σε μεγαλυτερο ποσοστο ψηφιζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Ο πολυδιαφημισμένος Τσίπρας βιάζεται νομίζω, πριν ακόμα καλά καλά οργανώσει μια σωστή οικονομική πολιτική στο προεκλογικό του πρόγραμμα...να αυνανιστεί πάνω στις δημοσκοπήσεις που δίνουν πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ χάρη και μόνο της νεανικής του αύρας.

Ο Τσίπρας όμως δεν είναι καινουργιος στην πολιτική. Αρα είναι μια λυση ανάγκης για το λαο. Και ο ίδιος πια, μπροστά στην - ανέλπιστη προοπτική - διακυβέρνησης της χώρας, βιάζεται να αντιστρέψει τους όρους που μας συνηθισε. Εκει που έριχνε το μνημονιο στον πυρ το εξώτερον τώρα μιλάει για επαναδιαπραγματευση του. Εκει που γύριζε την πλάτη στην Ευρώπη και έκλανε στα μούτρα την Μέρκελ τώρα μιλάει πως θέλει να διαφυλάξει την ευρωπαικη συμμετοχή της Ελλάδας και φέρεται ως Ζαμπούνης απέναντι στη Μερκελ.

Νομίζω ο Τσίπρας βιάζεται όχι να μας βάλει μέσα στην κολυμπήθρα του Σιλωάμ..αλλά με μια σπρωξια να μας πετάξει μέσα σε αυτη. Τόσο απότομα που κινδυνευουμε να σπασουμε τα μουτρα μας.

Εμένα προσωπικά δε με πειθει αυτη η αύρα του νεανία Τσίπρα.
Αλλά δυστυχώς στους τυφλους...βασιλεύει ο μονόφθαλμος..

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Όπως ισχυρίζεται άλλωστε ο Θάνος Ασκητής «Η εξουσία από μόνη της είναι σεξουαλικά ελκυστική. Ο πολιτικός είναι πρότυπο και εκπέμπει ηδονή. Κατ’ επέκταση ο πολίτης θέλει να τον κατακτήσει».

ροζαλια σου εκπεμπει ηδονη ο 37αρης;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μαζευτήκατε πουλάκια μου..... :grin:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Παλι ό,τι να' ναι. Αν δεις την κατανομη ψηφου ανά φύλο, θα δεις οτι οι γυναικες σε μεγαλυτερο ποσοστο ψηφιζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Δεν μιλάει πουθενά για ποσοστό.

Λεεί γιατί,τους λόγους δηλαδή.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δεν μιλάει πουθενά για ποσοστό.

Λεεί γιατί,τους λόγους δηλαδή.
Ειπα εγω οτι μιλαει εκει για ποσοστα?
Λεω, αν ψαξεις την κατανομη ψηφου ανα φυλο, θα δεις οτι ο Συριζα ειναι χαμηλοτερα στις γυναικες απο οτι στους ανδρες.
Αρα το αρθρο ειναι μια μαλακια και μιση.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ειπα εγω οτι μιλαει εκει για ποσοστα?
Λεω, αν ψαξεις την κατανομη ψηφου ανα φυλο, θα δεις οτι ο Συριζα ειναι χαμηλοτερα στις γυναικες απο οτι στους ανδρες.
Αρα το αρθρο ειναι μια μαλακια και μιση.
Ρε άνθρωπε του θεού,το άρθρο γράφει ΓΙΑΤΙ οι γυναίκες ψηφίζουν Αλέξη.-

Δεν έχει ανάλυση,ούτε ποιος παίρνει τα περισσότερα ψηφαλάκια από τις γυναίκες,ούτε τίποτα....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ρε άνθρωπε του θεού,το άρθρο γράφει ΓΙΑΤΙ οι γυναίκες ψηφίζουν Αλέξη.-

Δεν έχει ανάλυση,ούτε ποιος παίρνει τα περισσότερα ψηφαλάκια από τις γυναίκες,ούτε τίποτα....
Κι εγω σου λεω οτι οι γυναικες ΔΕΝ ψηφιζουν ΣΥΡΙΖΑ.
Τωρα, αν το αρθρο γραφτηκε για να μας πει το νούμερο η Στικουδη οτι θεωρει σεξυ τον Αλεξη, στ΄αρχιδια μας. Δεν ειναι πολιτικη διαπιστωση αυτη.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Κι εγω σου λεω οτι οι γυναικες ΔΕΝ ψηφιζουν ΣΥΡΙΖΑ.
Τωρα, αν το αρθρο γραφτηκε για να μας πει το νούμερο η Στικουδη οτι θεωρει σεξυ τον Αλεξη, στ΄αρχιδια μας. Δεν ειναι πολιτικη διαπιστωση αυτη.
Το άρθρο εξηγεί ΓΙΑΤΙ οι γυναίκες ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ψηφίζουν  Αλέξη το κάνουν.

Πιο απλά δεν γίνεται να το εξηγήσω...  :rolleyes:

Κόλλησε η βελόνα.... :P

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί εκτίμησε ότι «αναμφίβολα θα τεθεί» θέμα εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη εάν η Αθήνα δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις της όσον αφορά το πρόγραμμα λιτότητας που έχει συμφωνήσει να εφαρμόσει σε αντάλλαγμα για τον δανεισμό της από την ΕΕ, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ, σε περίπτωση ανάδειξης στην εξουσία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

τωρα τι μας λει ο alexis

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Το άρθρο εξηγεί ΓΙΑΤΙ οι γυναίκες ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ψηφίζουν  Αλέξη το κάνουν.

Πιο απλά δεν γίνεται να το εξηγήσω...  :rolleyes:

Κόλλησε η βελόνα.... :P

το "εξηγεί" μ' αρέσει. δηλαδή οι γυναίκες ψηφίζουν με τα κριτήρια που λέει το άρθρο. μάλλον δεν ξέρει ο αρθρογράφος ότι δικαίωμα ψήφου έχουν οι 18+ και όχι οι 18-

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.541
Πόντοι
4.615
Ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί εκτίμησε ότι «αναμφίβολα θα τεθεί» θέμα εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη εάν η Αθήνα δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις της όσον αφορά το πρόγραμμα λιτότητας που έχει συμφωνήσει να εφαρμόσει σε αντάλλαγμα για τον δανεισμό της από την ΕΕ, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ, σε περίπτωση ανάδειξης στην εξουσία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

τωρα τι μας λει ο alexis
Αυτό ισχύει και για τον Antonis πάντως, δηλαδή θα πρέπει και αυτός να τηρήσει τις όποιες δεσμεύσεις της χώρας..... Επομένως, ποιος κοροϊδεύει ποιον τελικά;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Α, εγώ δεν ανησυχώ.

Αφού ο Πέρσυ λέει ότι ο Αλεξάκης είναι άνθρωπος των Αμερικάνων:

Όλα καλά.

Για τον καπιταλισμό τελικά θα δουλεύει.....

λες να μας βγάλει από το ευρώ και να μας πάει στο δολλάριο ?????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom