Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
παπαζόλη,σε τί ελπίζεις και καίγεσαι για το αποτέλεσμα????

πες μου οτι περιμένεις να σου δώσει λεφτά ο ΣΥΡΙΖΑ....
κάποια στιγμή που οι  2 συνεταίροι μελετήσουν τα δημοσκοπικά ευρήματα θα καταλάβουν πως οι ίδιοι έδωσαν όλη αυτή τη δύναμη στον συριζα.αν βάλουν κάτω το τι προηγήθηκε πριν από το κάθε ξεπέταγμα/άνοιγμα της ψαλίδας θα καταλάβουν πολλά.

εσύ βρε μυτζήθρα τυρόγαλο λαρισέικο,που δεν ήξερες τί θα πει ERMENEGIDLO ZEGNA,και ξέρεις τί άνοιξε την ψαλίδα?????

chacarita

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
εσύ βρε μυτζήθρα τυρόγαλο λαρισέικο,που δεν ήξερες τί θα πει ERMENEGIDLO ZEGNA,και ξέρεις τί άνοιξε την ψαλίδα?????
έχεις δίκιο,που να ξέρω εγώ.
εσύ που τα ξέρεις καλλίτερα, να έχεις καλού κακού απόθεμα από ηρεμιστικά σε 2 βδομάδες.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
έχεις δίκιο,που να ξέρω εγώ.
εσύ που τα ξέρεις καλλίτερα, να έχεις καλού κακού απόθεμα από ηρεμιστικά σε 2 βδομάδες.

εγώ τον έδεσα τον γάιδαρό μου που έλεγε και η γιαγιά μου

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
κάποια στιγμή που οι  2 συνεταίροι μελετήσουν τα δημοσκοπικά ευρήματα θα καταλάβουν πως οι ίδιοι έδωσαν όλη αυτή τη δύναμη στον συριζα.αν βάλουν κάτω το τι προηγήθηκε πριν από το κάθε ξεπέταγμα/άνοιγμα της ψαλίδας θα καταλάβουν πολλά.

Ουσιαστικά η επιμονή τους να επιβιώσουν με κάθε κόστος, αυτοί και η διαπλοκή που τους συνοδεύει (τραπεζικοί, επιχειρηματίες κτλ), θυσιάζοντας φυσικά το πόπολο.

ΥΓ. Στο +6% ο σύριζα στην τελευταία δημοσκόπηση που έβγαλε το Ρόιτερ (από ΡΙ).

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ουσιαστικά η επιμονή τους να επιβιώσουν με κάθε κόστος, αυτοί και η διαπλοκή που τους συνοδεύει (τραπεζικοί, επιχειρηματίες κτλ), θυσιάζοντας φυσικά το πόπολο.

ΥΓ. Στο +6% ο σύριζα στην τελευταία δημοσκόπηση που έβγαλε το Ρόιτερ (από ΡΙ).

το CNN δίνει +8,5 στη Νέα Δημοκρατία

πριν από 5 λεπτά ανέβηκε.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
καλό σενάριο είναι να τον αφήσουνε να βγεί πρώτος να κάτσει κενένα τρίμηνο (γιατί τόσο θα αντέξει) να τα κάνει κώλο και μετά να σηκωθεί να πάει στο διάολο να ησυχάσουμε από δαύτον και τους υποστηρικτές του... το πρόβλημα είναι ότι μετά αντίο ευρώ...

Α, εγώ δεν ανησυχώ.

Αφού ο Πέρσυ λέει ότι ο Αλεξάκης είναι άνθρωπος των Αμερικάνων:

κοιτα τότε μου φαινόταν αδιανόητο ότι ο παπαμερικας θα είναι με τη στήριξη αμερικανών.
τώρα θεωρώ σχεδόν απιθανο ο τσίπρας να μην έχει υποστήριξη απο τον αμερικανό.
δεν παίζει. ειναι παρανοικό αυτό που συμβαίνει με τον τύπο όπως παρανοικό και αυτο που συνέβαινε με τον παθανδρέου το 81.
ο τύπος ήρθε απ το πουθενά έγινε σε 2 χρόνια ο απολυτος ηγεμόνας με καθαρά αντιαμερικανική ατζέντα, έκανε τσαμπουκάδες σε τούρκους και εκ των υστερων μάθαμε ότι όλη η χρηματοδότηση ήταν απο αμέρικα μεριά.
τωρα παρακολουθούμε ένα τυπάκι με καλή ρητορική να δηλώνει ότι θα καταγγείλει μονομερώς το μνημόνιο όταν μπένηδες και σαμαράδες δεν τολμάνε να σηκώσουν το χέρι τους.
και η πλάκα είναι ότι ο τύπος έχει την ίδια απίστευτη άνεση με τον ανδρέα, δε φοβάται το κυνηγητό κλπ κλπ

Όλα καλά.

Για τον καπιταλισμό τελικά θα δουλεύει.....

Επισκέπτης
το CNN δίνει +8,5 στη Νέα Δημοκρατία

πριν από 5 λεπτά ανέβηκε.
Παντως εγω κατα καποιο τροπο συμφωνω με το σεναριο τραμουντανα.

Ειναι καλυτερο να γινετε ολοι μαζι μια ωραια κυβερνηση.ΠΑΣΟΚ,ΝΔ και οποιος αλλος,πλην ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ.

Μετα ΜΠΟΡΕΙ(δεν ειναι σιγουρο)να σας παμε πιπα κωλο στους δρομους με απεργιες,μπαχαλα κλπ.,χωρις να επαναληφθουν οι αγανακτησεις και τα ρεστα,εννοειται.

Με τον Τσιπρα κυβερνηση αυτο ειναι χλωμο,ασε που θα φορτωθει την σιγουρη καταρρευση και μετα θα μας κατσικωθειτε με ολιγον,δηλαδη καμποσο,εκφασισμο.

Οποτε παρτε την εξουσια να σας γαμησουμε.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

Ειναι καλυτερο να γινετε ολοι μαζι μια ωραια κυβερνηση.ΠΑΣΟΚ,ΝΔ και οποιος αλλος,πλην ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ.

Μετα ΜΠΟΡΕΙ(δεν ειναι σιγουρο)να σας παμε πιπα κωλο στους δρομους με απεργιες,μπαχαλα κλπ.,χωρις να επαναληφθουν οι αγανακτησεις και τα ρεστα,εννοειται.

Με τον Τσιπρα κυβερνηση αυτο ειναι χλωμο,ασε που θα φορτωθει την σιγουρη καταρρευση και μετα θα μας κατσικωθειτε με ολιγον,δηλαδη καμποσο,εκφασισμο.

καλά λέω ότι δεν έγιναν άδικα τα ξερονήσια

οι αντίστοιχοι της εποχής πήγαιναν εκεί.

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16

Συγκρατηθειτε ρε γαμιαδες αν θυμαμαι καλα απο το 45 μεχρι 73 φαγατε το γαμησι της αλεπους.
και να θυμασε θα γαμαει οποιος εχει τα εβρα οι υπολοιποι απλα θα γαμιουνται. :2funny: :2funny: :2funny:
Αντε γρηγορα γιατι εχω βαλει στο ματι κατι τεμεχια σουπερ . :knockinb: :knockinb:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και εδώ κλάμα ρε παιδιά;
ρε με τέτοιες αδερφές του ελέους και να θες να σκεφτείς να ψηφίσεις έναν απ τους 2 μαλακες το μετανιώνεις την επόμενη στιγμή.

έχουν ξεπεράσει τον βασιλάκη τον καίλα λέμε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

αυτό
τίποτα άλλο

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
ρε με τέτοιες αδερφές του ελέους και να θες να σκεφτείς να ψηφίσεις έναν απ τους 2 μαλακες το μετανιώνεις την επόμενη στιγμή.

έχουν ξεπεράσει τον βασιλάκη τον καίλα λέμε.

Τύπε εντάξει, καταντάει κουραστικό. Ακόμα και στο θρεντ της Τζούλιας, αντί να την βρίζουν, θα βρίζουν τον Αλέξης.

chacarita

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Πρόσεξε μην τον έχεις δέσει σε κανέναν κοτσαδόρο, και στον πάρουν οι γύφτοι.
είναι συγκινητικός πάντως ο αλτρουισμός αυτών που έχουν δέσει το γαϊδαρό τους.αγωνιούν μην τυχόν γυρίσουμε στη δραχμή και καταστραφούμε εμείς που τον έχουμε λυτό.
δάκρυσα τώρα.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Ε τότε γιατί δεν ψηφίζεις ΝΔ και εσύ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom