Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.921
Πόντοι
216

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.951
Πόντοι
26.141
φταιει το κρατος που δεν εχει φροντισει να ολοκληρωσει ενα συστημα ασφαλειας απο το 2004.
αλλα καθε συστημα εχει αστοχιες. και για αυτο εχεις τον ανθρωπο που υποτιθεται ειναι η δικλειδα ασφαλειας.
και εκει ειχες 3 σταθμαρχες που τους χρυσοπληρωνεις και 2 κλειδουχους και παρολα αυτα δεν καταφεραν να συντονισουν ΔΥΟ τραινα.
Τότε να μας απαλλάξει το κράτος από τους αυτοματισμούς ασφαλείας στα εργοστάσια και να βάζω Πακιστανού να τα ελέγχουν ώστε να μην πληρώνουμε εκατομμύρια σε ασφάλεια παρά μισθούς ..
Κ αν γίνει κανένα δυστύχημα να φταίει ο Πακιστανός
Συμφωνούμε

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.921
Πόντοι
216
ποιος το λέει? δεν θα έπρεπε να αποφασίσει κάποιο δικαστήριο?

100 άνθρωποι σκοτώθηκαν
ναι ρε φίλε, δεν είπα ότι έτσι θα γίνει επειδή το είπα εγώ και Μπάμπης και ο Μήτσος.
Γιατί ξαφνικά χάθηκες στο νόημα;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.946
Πόντοι
5.506
Σύμφωνα με αυτά που μάθαμε οι αμαξοστοιχίες (και η συντήρηση τους) ανήκει σε μια ιταλική εταιρεία στην οποία τα πούλησε ο συριζα

Η διαχείριση (και η συντήρηση) των γραμμών (ράγες) ανήκει στο Ελληνικό δημόσιο (εργοσε αν δεν κάνω λάθος)

Το Ελληνικό δημόσιο είναι υποχρεωμένο να διαχειρίζεται με τους υπαλλήλους του (βύσμα σταθμάρχης 3.5Κ το μήνα)....την κυκλοφορία των τρένων. Γιαυτό και η FS κανονικά θα έπρεπε να έχει ταράξει το κράτος σε μηνύσεις αν δεν το έχει κάνει ήδη.

Αν η διαχείριση των γραμμών (ράγες) είχε ιδιωτικοποιηθεί και πουληθεί σε μια εταιρεία ''Ελληνικές Ράγες ΑΕ"...η οποία ήταν θυγατρική της ''Ιταλικές Ράγες SRL'' φυσικά και θα είχε ευθύνες ο διαχειριστής της Ελληνικής εταιρείας.

Εσύ τι νομίζεις? ότι αν το φορτηγό του κοτσόβολου είχε να συντηρηθεί 100 χρόνια και έσπασαν τα φρένα και θέρισε μια στάση με παιδάκια και μαμάδες....και αποδειχθεί...δεν θα έχουν ευθύνη?

Στην περίπτωση μας η κακοδιαχείριση (υπεξαίρεση πρέπει να λέγεται) οδήγησε στον θάνατο των ανθρώπων. Τόσο εξωπραγματικό σενάριο σου ακούγεται?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

όλοι αθώοι ΟΛΟΙ :rockon:
Στο θανατο οδηγησε η μαλακια του σταθμαρχη.&-
Μετρησε λιγο ποσες χιλιαδες διελευσεις εγιναν απο το 2001 που λεγεται οτι επισημανθηκε το προβλημα με την ελλειψη συστηματων ΧΩΡΙΣ ΑΤΥΧΗΜΑ/ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ και ελα να ξαναμιλησουμε.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.261
Πόντοι
3.656
ναι ρε φίλε, δεν είπα ότι έτσι θα γίνει επειδή το είπα εγώ και Μπάμπης και ο Μήτσος.
Γιατί ξαφνικά χάθηκες στο νόημα;
ε για να το λες κάπου το ξέρεις...

αφού το ξέρεις πες το μας και μας...έχει γίνει κάποιο δικαστήριο? πότε πρόλαβε??? οι γονείς των θυμάτων...δεν έχει κάνει κανένας μήνυση στο κράτος? όλοι ευχαριστημένοι είναι που τους έθαψαν τα παιδιά???

γαμημένη εισαγγελία δεν θα έπρεπε αυτεπάγγελτα να κινήσει την διαδικασία για να διερευνηθεί το θέμα? εκείνες τις μέρες άκουγες ότι η σύμβαση με την εταιρεία που θα αναβάθμιζε τις ράγες έπαιρνε παράταση 10 χρόνια για να μην τελειώνει το έργο και να πάει η μίζα σύνεφο...δεν ενδιαφέρεται κανείς??

επειδή το είπε ο σκάι?

υπάρχει κάποιο επίσημο πόρισμα και δεν το ξέρω? εσύ που το ξέρεις?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.261
Πόντοι
3.656
Στο θανατο οδηγησε η μαλακια του σταθμαρχη.&-
Μετρησε λιγο ποσες χιλιαδες διελευσεις εγιναν απο το 2001 που λεγεται οτι επισημανθηκε το προβλημα με την ελλειψη συστηματων ΧΩΡΙΣ ΑΤΥΧΗΜΑ/ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ και ελα να ξαναμιλησουμε.
αν πέσει μια γέφυρα από κατασκευαστικό λάθος έχει σημασία πόσα εκατομμύρια φορές πέρασαν αυτοκίνητα πριν πέσει?

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.921
Πόντοι
216
ε για να το λες κάπου το ξέρεις...

αφού το ξέρεις πες το μας και μας...έχει γίνει κάποιο δικαστήριο? πότε πρόλαβε??? οι γονείς των θυμάτων...δεν έχει κάνει κανένας μήνυση στο κράτος? όλοι ευχαριστημένοι είναι που τους έθαψαν τα παιδιά???

γαμημένη εισαγγελία δεν θα έπρεπε αυτεπάγγελτα να κινήσει την διαδικασία για να διερευνηθεί το θέμα? εκείνες τις μέρες άκουγες ότι η σύμβαση με την εταιρεία που θα αναβάθμιζε τις ράγες έπαιρνε παράταση 10 χρόνια για να μην τελειώνει το έργο και να πάει η μίζα σύνεφο...δεν ενδιαφέρεται κανείς??

επειδή το είπε ο σκάι?

υπάρχει κάποιο επίσημο πόρισμα και δεν το ξέρω? εσύ που το ξέρεις?
είπα εγώ ότι βγήκε κάποια δικαστική απόφαση; Τη νομική μου άποψη λέω.
γιατί υποτιμάς τον εαυτό σου; αφού σου κόβει.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.946
Πόντοι
5.506
Πιο λογικό ακούγεται100 παιδάκια πέθαναν έπρεπε πρώτοι οι νεοδημοκράτες να ανοίγουν καινούριες κωλοτρυπίδες στην κυβέρνηση και τον υπουργό.

Νευρίασα :coffee:
Ειδες που γραφεις μαλακιες;
57 ηταν τα θυματα και τα ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΙΣ και απαιτεις οι ΝΔκρατες (γιατι μονο αυτοι και οχι ολοι;) να ξεκωλιασουν οποιον βρουν μπροστα τους.

Ε, αυτα ουτε στην Ουγκαντα.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.921
Πόντοι
216
αν πέσει μια γέφυρα από κατασκευαστικό λάθος έχει σημασία πόσα εκατομμύρια φορές πέρασαν αυτοκίνητα πριν πέσει?
ξεχνάς ότι μεσολάβησε η μαλακία ενός σταθμάρχη.
ξέρεις τι θα ειπωθεί από την υπεράσπιση στο τυχόν δικαστήριο; και δεν ανακαλύπτω τον τροχό, το έχουν ήδη σκεφτεί οι συνάδελφοι:
Τόσο καιρό δεν υπήρχε τηλεδιοίκηση και δεν έγινε κάποιο ατύχημα. Τι άλλαξε τώρα; Το μοναδικό που μεσολάβησε ήταν το λάθος του σταθμάρχη.
Και κάπου εκεί διακόπτεται αυτό που λέμε στα νομικά "αιτιώδης διαδρομή".
Case dismissed.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.946
Πόντοι
5.506
Συμφωνώ...δεν πάει φυλακή επειδή είναι υπουργός

αν ήταν ceo μιας εταιρείας θα είχε πάει σηκωτός.

είδες πόσο ξεκάθαρα είναι όλα?
Παλι μαλακιες γραφεις, ο ceo ΔΕ θα πηγαινε σηκωτος, παλι ο σταθμαρχης θα πηγαινε μπουζου.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.261
Πόντοι
3.656
είπα εγώ ότι βγήκε κάποια δικαστική απόφαση; Τη νομική μου άποψη λέω.
γιατί υποτιμάς τον εαυτό σου; αφού σου κόβει.
οκ..όλοι την άποψη μας λέμε...εγώ δεν είμαι νομικός.

Η άποψη σου όμως δεν είναι θέσφατο....όταν γίνει δικαστήριο και βγει κάποιο πόρισμα τότε αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να θεωρηθεί πάγιο....μέχρι τότε όλοι λέμε το μακρύ μας και το κοντό μας...και κανένας δεν είναι αθώος επειδή τον ψήφισε ο λαός.

επίσης είμαι σίγουρος ότι με 10 λεπτά googlάρισμα....θα βρω 10 υποθέσεις που ο διαχειριστής ιδιωτικής εταιρείας καταδικάστηκε όταν το έργο του προξένησε θανάτους από αμέλεια στην συντήρηση...

επειδή τυχαίνει να παίρνω και εγώ έργα....δεν θα μπορούσα να φανταστώ μια δουλειά τέτοιου μεγέθους που δεν θα με πήγαιναν σηκωτό...όταν υπογράφεις σύμβαση με το δημόσιο ορίζονται αυτά...αλλά τέλος πάντων...

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.133
Πόντοι
6.056
Α πολυ ωραια η συγκριση αυτη.
Δεν φταιει το κρατος αν φορτωθει ασχημα ενα φορτηγο με μελαμινες, δεν αναμένεις προφανως απο την τροχαια να το ελεγξει, ενω φταιει οταν ενας υπαλληλος στελνει δυο τρενα στην ιδια γραμμη. Δεν λεω, εχει μια λογικη. Τι να κανουμε ομως, δεν κριθηκε οτι η κυβερνηση πρεπει να αλλαξει.
Nαι,ενας καταρτισμενος υπαλληλος με χρονια εμπειριας που εχει αποδειξει την αξια του και εχει πληρη γνωση της λειτουργιας του συστηματος.Αυτος ακριβως ειχαμε,μια ατυχη στιγμη:coffee::confused::confused::confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.946
Πόντοι
5.506
Καταλαβαινεις οτι ενα ενα τα παραδείγματα σου ειναι τελειως ΑΣΧΕΤΑ;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.261
Πόντοι
3.656
ξεχνάς ότι μεσολάβησε η μαλακία ενός σταθμάρχη.
ξέρεις τι θα ειπωθεί από την υπεράσπιση στο τυχόν δικαστήριο; και δεν ανακαλύπτω τον τροχό, το έχουν ήδη σκεφτεί οι συνάδελφοι:
Τόσο καιρό δεν υπήρχε τηλεδιοίκηση και δεν έγινε κάποιο ατύχημα. Τι άλλαξε τώρα; Το μοναδικό που μεσολάβησε ήταν το λάθος του σταθμάρχη.
Και κάπου εκεί διακόπτεται αυτό που λέμε στα νομικά "αιτιώδης διαδρομή".
Case dismissed.
εντάξει harvey specter

δηλαδή θα παραδεχθεί ο δικηγόρος του κράτους ότι ''τόσο καιρό το κράτος παρανομούσε και δεν είχε τα απαραίτητα μέτρα μέχρι που έγινε η μαλακία αλλά ευτυχώς την έκανε ανθρώπινο λάθος''??

και αν είναι αυτό κάτι που στέκει στο δικαστήριο γιατί γαμήθηκε η κυβέρνηση να αποδείξει ότι υπήρχε τηλεδοιήκηση?

είσαι σίγουρος ότι αυτή θα είναι η γραμμή τους?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.261
Πόντοι
3.656
Ειδες που γραφεις μαλακιες;
57 ηταν τα θυματα και τα ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΙΣ και απαιτεις οι ΝΔκρατες (γιατι μονο αυτοι και οχι ολοι;) να ξεκωλιασουν οποιον βρουν μπροστα τους.

Ε, αυτα ουτε στην Ουγκαντα.
Παλι μαλακιες γραφεις, ο ceo ΔΕ θα πηγαινε σηκωτος, παλι ο σταθμαρχης θα πηγαινε μπουζου.
Καταλαβαινεις οτι ενα ενα τα παραδείγματα σου ειναι τελειως ΑΣΧΕΤΑ;
Τύπε μπαρόκ...

Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε

• Like
Αντιδράσεις: barock

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.921
Πόντοι
216
εντάξει harvey specter

δηλαδή θα παραδεχθεί ο δικηγόρος του κράτους ότι ''τόσο καιρό το κράτος παρανομούσε και δεν είχε τα απαραίτητα μέτρα μέχρι που έγινε η μαλακία αλλά ευτυχώς την έκανε ανθρώπινο λάθος''??

και αν είναι αυτό κάτι που στέκει στο δικαστήριο γιατί γαμήθηκε η κυβέρνηση να αποδείξει ότι υπήρχε τηλεδοιήκηση?

είσαι σίγουρος ότι αυτή θα είναι η γραμμή τους?
αυτά περί "γραμμής" είναι αμερικανιές.
η ποινική διαδικασία στο civil law είναι σαφώς πιο πολύπλοκη.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.463
Πόντοι
6.056
δεν έχει συνάφεια η γέφυρα με τον σταθμάρχη και άλλους 3-4 απόντες που ήταν επιφορτισμένοι να ελέγχουν μια γραμμή
Θα ίσχυε το παράδειγμα σου αν το δυστύχημα οφειλόταν σε βλάβη των τραίνων ,αν ήταν ασυντήρητα και επικίνδυνα , δεν ήταν !!!
Ξεκάθαρα ευθύνη των σταθμαρχών , ακόμη και τεχνολογία να τους είχες μπορεί να πίνανε τσίπουρα και να μην παίρνανε χαμπάρι τα sos

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.261
Πόντοι
3.656
αυτά περί "γραμμής" είναι αμερικανιές.
η ποινική διαδικασία στο civil law είναι σαφώς πιο πολύπλοκη.
εντάξει επειδή εγώ δεν είμαι ''attorney at law'' δεν ξέρω πως λέγεται η υπεράσπιση στα αγγλικά τύπε...

δε μου φαίνεται πολύ πιθανό όμως να παραδεχθούν στο δικαστήριο ότι επί 15 χρόνια άφηναν τα μέτρα ασφαλείας με κενά ενώ έχουν πει δημόσια στην τηλεώραση ότι υπήρχε τηλεδιοίκηση.

Από αυτά που είπα το civil law σε πείραξε? :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.261
Πόντοι
3.656
δεν έχει συνάφεια η γέφυρα με τον σταθμάρχη και άλλους 3-4 απόντες που ήταν επιφορτισμένοι να ελέγχουν μια γραμμή
Θα ίσχυε το παράδειγμα σου αν το δυστύχημα οφειλόταν σε βλάβη των τραίνων ,αν ήταν ασυντήρητα και επικίνδυνα , δεν ήταν !!!
Ξεκάθαρα ευθύνη των σταθμαρχών , ακόμη και τεχνολογία να τους είχες μπορεί να πίνανε τσίπουρα και να μην παίρνανε χαμπάρι τα sos

σύμφωνα με όσα διαβάζουμε αν υπήρχε τηλεδιοίκηση θα είχε πάρει χαμπάρι το σύστημα ότι τα τρένα είναι στην ίδια τροχιά και θα σταματούσαν από μόνα τους.

Το θέμα δεν είναι τι λέμε εμείς αλλά τι ορίζει η Ε.Ε. ως απαραίτητα μέτρα ασφαλείας σύμφωνα με τις οδηγίες που εκδίδει και βάση των οποίων (λογικά) πήραν οι κυβερνήσεις και το 1 δις που μασουλήσανε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom