Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.435
Πόντοι
12.756
"Οικισμός Τέμπη δεν υπάρχει".
Εμπεριστατωμενη θέση ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οdin συγγνώμη, λάθος παράθεση
αφου λενε οτι δεν υπαρχει και ο Αλεξ και ο αλλος που δεν ειναι ξερόλας

Jason.vavv

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
394
Πόντοι
26
αφου λενε οτι δεν υπαρχει και ο Αλεξ και ο αλλος που δεν ειναι ξερόλας
Εγώ προχθές πέρασα οδικώς έξω από εκεί..
Κάτι λέει και το internet ότι είναι οικισμός στη Λάρισα, 100 μ. υψόμετρο και 63 κατοίκους το 2011.Μαλακιες λέει μάλλον το ίντερνετ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.435
Πόντοι
12.756
Εγώ προχθές πέρασα οδικώς έξω από εκεί..
Κάτι λέει και το internet ότι είναι οικισμός στη Λάρισα, 100 μ. υψόμετρο και 63 κατοίκους το 2011.Μαλακιες λέει μάλλον το ίντερνετ

Αφου σου λεμε το λεει ο @alex71 και ο @james tiberius kirk
Μηπως δεν περασες απο εκει και ειναι η ιδέα σου
Οικισμος λεει ο Αλεξ δεν ειναι

Jason.vavv

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
394
Πόντοι
26

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.435
Πόντοι
12.756
Μήπως δεν είμαι καν εγώ, μήπως πρόκειται για αλλον.

καλη παρατηρηση
Αν εισαι αριστερος μάλλον δεν ησουν εσυ , εισαι α΄΄λλος
Σε εχει πειράξει η 20% διαφορα και βλεπεις διαφορα

Jason.vavv

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
394
Πόντοι
26
καλη παρατηρηση
Αν εισαι αριστερος μάλλον δεν ησουν εσυ , εισαι α΄΄λλος
Σε εχει πειράξει η 20% διαφορα και βλεπεις διαφορα
Μπα, δεν εναποθέτω τις ελπίδες μου στα κόμματα, ξέρω τι είναι, γι αυτό και δεν με πειράζει καμμία διαφορά. Άλλωστε δεν διαφέρουν και πολύ μεταξύ τους.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.106
Πόντοι
2.606
:coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee:

347257750_6421257754616701_7895932305051448730_n.jpg

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Ο Κούλης κάνει τη ζωαρα του ενώ κάποιοι στα Τέμπη είναι στο χώμα εξαιτίας του και βλέπεις το Κούλη να βγάζει φωτογραφιες μέσα στο γέλιο ντροπή απλά.Εσυ μωρη σκουλικαντερα που τον υποστηρίζεις δείχνεις απλά πόσο μαλακας είσαι.Επειδη έχεις συμφέρον από τον Κούλη κάθεσαι και δε κοίτας και τη άλλη πλευρά,τη πλευρά των γονιών που θα κάνουν καλοκαίρι χωρις τα παιδιά τους.Στο διάολο ναυάγιο λε κλερς και εσύ και όποιος τον υποστηρίζει.

Ποσο χαίρομαι που το 40+% των Ελλήνων διαφωνεί μαζί σας συριζώα.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ποσο χαίρομαι που το 40+% των Ελλήνων διαφωνεί μαζί σας συριζώα.
Δε μπορώ να καταλάβω τι ζόρι τραβάς ρε πουστη μου,ο Τσίπρας έφυγε ορίστε,ποιο το πρόβλημα σου?το δικό σας πέρασε.Απολαυσε το λοιπόν χωρίς να πριζεις μπάλες.Μπορει ο Κούλης να νίκησε αλλά χάνει στη αξιοπρέπεια κάτι που νικάει ο Τσίπρας δλδ ο Κούλης νίκησε στις εκλογές χάνει όμως στη αξιοπρεπεια γιατί αν είχε αξιοπρεπεια με τα τέρατα που έχει κάνει θα είχε παραιτηθεί.Ο Τσίπρας όμως παραιτήθηκε δείχνοντας σημάδια αξιοπρέπειας.Πιστεψε με δε έχουν καμία σημασία οι εκλογές πάνω απολα να είσαι άνθρωπος και όχι κτήνος σα το Κούλη,ο Τσίπρας λοιπόν είναι άνθρωπος με τσαγανο για να παραιτηθεί.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Δε μπορώ να καταλάβω τι ζόρι τραβάς ρε πουστη μου,ο Τσίπρας έφυγε ορίστε,ποιο το πρόβλημα σου?το δικό σας πέρασε.Απολαυσε το λοιπόν χωρίς να πριζεις μπάλες.Μπορει ο Κούλης να νίκησε αλλά χάνει στη αξιοπρέπεια κάτι που νικάει ο Τσίπρας δλδ ο Κούλης νίκησε στις εκλογές χάνει όμως στη αξιοπρεπεια γιατί αν είχε αξιοπρεπεια με τα τέρατα που έχει κάνει θα είχε παραιτηθεί.Ο Τσίπρας όμως παραιτήθηκε δείχνοντας σημάδια αξιοπρέπειας.Πιστεψε με δε έχουν καμία σημασία οι εκλογές πάνω απολα να είσαι άνθρωπος και όχι κτήνος σα το Κούλη,ο Τσίπρας λοιπόν είναι άνθρωπος με τσαγανο για να παραιτηθεί.
πάνω από όλα η αξιοπρέπεια τύπε :coffee:

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36

α) ο Τσιπρας δεν "παραιτηθηκε" .. εκανε στην ακρη για να μπουν μπροστα αλλοι. Σε δυο χρονια παλι εδω θα ναι, αφου τους αφησει να γινουν μαδομουνι οι Ζαιοι θα επιλεξει ποιους θελει για το ριμπουτ

β) αν ο Τσιπρας ειχε αξιοπρεπεια θα ειχε παραιτηθει το 2015. Σας φλομωσα στο παραμυθι, σορρυ, φευγω

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
πάνω από όλα η αξιοπρέπεια τύπε :coffee:
Ακριβώς πάνω απολα να είσαι αξιοπρεπής ο Τσίπρας έχασε αλλά το πήρε με αξιοπρέπεια και παραιτήθηκε ο Κούλης τότε που έχασε από το Τσίπρα στις εκλογες όμως το 2015 δε παραιτήθηκε νομίζω τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους δε έχω να πω κάτι άλλο,ο Τσίπρας νικάει αυτή τη στιγμή εις διπλούν από το Μητσοτάκη γιατί είναι πάνω από όλα αξιοπρεπής άνθρωπος ας δούμε λοιπόν ο Κούλης αφού λυσαξε να πάρει τη εξουσία και τα κατάφερε τι θα κάνει τώρα για τη χώρα που είμαι συγουρος πως άλλη μια φορά θα τα κάνει πιο θάλασσα και από το 2019-2023 που κυβέρνησε που έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Ακριβώς πάνω απολα να είσαι αξιοπρεπής ο Τσίπρας έχασε αλλά το πήρε με αξιοπρέπεια και παραιτήθηκε ο Κούλης τότε που έχασε από το Τσίπρα στις εκλογες όμως το 2015 δε παραιτήθηκε νομίζω τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους δε έχω να πω κάτι άλλο,ο Τσίπρας νικάει αυτή τη στιγμή εις διπλούν από το Μητσοτάκη γιατί είναι πάνω από όλα αξιοπρεπής άνθρωπος ας δούμε λοιπόν ο Κούλης αφού λυσαξε να πάρει τη εξουσία και τα κατάφερε τι θα κάνει τώρα για τη χώρα που είμαι συγουρος πως άλλη μια φορά θα τα κάνει πιο θάλασσα και από το 2019-2023 που κυβέρνησε που έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο.
τύπε αντί να βγάζεις συμπεράσματα καλύτερα πήγαινε έξω να βγάλεις καμιά γκόμενα

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
α) ο Τσιπρας δεν "παραιτηθηκε" .. εκανε στην ακρη για να μπουν μπροστα αλλοι. Σε δυο χρονια παλι εδω θα ναι, αφου τους αφησει να γινουν μαδομουνι οι Ζαιοι θα επιλεξει ποιους θελει για το ριμπουτ

β) αν ο Τσιπρας ειχε αξιοπρεπεια θα ειχε παραιτηθει το 2015. Σας φλομωσα στο παραμυθι, σορρυ, φευγω
Όχι φίλε μπορεί να νίκησε ο Κούλης στις εκλογές αλλά δε θα μου βγάλετε και τον Τσίπρα αναξιοπρεπη είπαμε ο Τσίπρας νικάει στη ανθρωπιά ο Κούλης μόνο στις εκλογές νικάει.Σας πονάει αλλά ναι νικάει και κάπου ο Τσίπρας ζώα της νεας δημοκρατιας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τύπε αντί να βγάζεις συμπεράσματα καλύτερα πήγαινε έξω να βγάλεις καμιά γκόμενα
Δε ασχολούμαι με τις σαπιες συνομιλικες μου που όλες πάνε με φλωρουμπες τελειωμένους με μούσια και τατουάζ,πουτανες μόνο.

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36

ηταν προεδρος της ΝΔ ο Μητσοτακης το 2015?

τυπε στο χω ξαναπει, τα χαπια μας τα γραφει ο γιατρος για να παιρνουμε

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
ηταν προεδρος της ΝΔ ο Μητσοτακης το 2015?

τυπε στο χω ξαναπει, τα χαπια μας τα γραφει ο γιατρος για να παιρνουμε
Περίμενε το 2015 ο Κούλης έχασε από το Τσίπρα σωστά?γιατί δε παραιτήθηκε ο Κούλης?ξέρεις γιατί?γιατί δε έχει αξιοπρέπεια ενώ τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε από τον Κούλη ο ΣΥΡΙΖΑ παραιτήθηκε.Τελος ο Τσίπρας νικάει το Κούλη στη ανθρωπιά και στη αξιοπρέπεια.Φατε στη μάπα τον γλυκό Κούλη σας που έκανε το ένα απανωτο λάθος μετά το άλλο,μέχρι που έβαλε στα γεροντακια να πληρώσουν πρόστιμο 100€ το μήνα αν δε κάνουν εμβόλιο αυτή είναι η νέα Δημοκρατία να τη χαίρεστε καθήκια που την βγαλατε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom