Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Δε ασχολούμαι με τις σαπιες συνομιλικες μου που όλες πάνε με φλωρουμπες τελειωμένους με μούσια και τατουάζ,πουτανες μόνο.
έτσι ξεκίνησαν όλα τα ναυάγια σε βαστά μέλη του σάιτ

αν δε θες σε 10 χρόνια να ξημεροβραδυάζεσαι στις ελλεηνίδες και να λες τον πόνο σου καλύτερα να το ξανά σκεφτείς :confused::confused::confused:

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
Περίμενε το 2015 ο Κούλης έχασε από το Τσίπρα σωστά

Λαθος

Ιανουαριο του 15 προεδρος της ΝΔ ηταν ο Σαμαρας
Σεπτεμβριο του 15 προσωρινος προεδρος της ΝΔ ηταν ο Μειμαρακης

Ο Σαμαρας οταν εχασε, παραιτηθηκε. Ο Μειμαρακης ηταν προσωρινος προεδρος μεχρι να εκλεγει ο επομενος.

Ο Μητσοτακης προς το παρον δεν εχει χασει απο τον Τσιπρα

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
Περίμενε το 2015 ο Κούλης έχασε από το Τσίπρα σωστά?γιατί δε παραιτήθηκε ο Κούλης?ξέρεις γιατί?γιατί δε έχει αξιοπρέπεια ενώ τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε από τον Κούλη ο ΣΥΡΙΖΑ παραιτήθηκε.Τελος ο Τσίπρας νικάει το Κούλη στη ανθρωπιά και στη αξιοπρέπεια.Φατε στη μάπα τον γλυκό Κούλη σας που έκανε το ένα απανωτο λάθος μετά το άλλο,μέχρι που έβαλε στα γεροντακια να πληρώσουν πρόστιμο 100€ το μήνα αν δε κάνουν εμβόλιο αυτή είναι η νέα Δημοκρατία να τη χαίρεστε καθήκια που την βγαλατε.

Ρε φίλε μήπως είσαι ο Αλέξης και μας κάνεις τιμή που γράφεις;

oreos = όπως τον λιβάνιζαν τόσα χρόνια τα κανάλια ότι είναι νέος και καυλιάρης
23 = η διαφορά-πούτσα στις τελευταίες εκλογές.

Λέω γιατί τέτοιες μαλακίες μόνο αυτός μπορούσε να γράφει. Ούτε καν η Περιστέρα όταν έκλαιγε μαζί με τον απλό λαό το 2015.

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Ε και σου είπα την γνώμη μου....όταν την μια βδομάδα φωνάζουν "εξασφαλίζουμε την ασφάλεια'' και την επόμενη βδομάδα μαθαίνεις ότι πέθαναν 100 άνθρωποι επειδή δεν υπήρχε καμία ασφάλεια...

υπάρχει ποινική ευθύνη....και αφού μιλάμε για την πραγματικότητα απάντα μου σε αυτό :

Αν ο σιδηρόδρομος άνηκε σε μια ιδιωτική εταιρεία ''Ελληνικά Τραίνα ΑΕ" και γινόταν αυτό...θα υπήρχαν ποινικές ευθύνες του διαχειριστή της εταιρείας? Θα είχε συλληφθεί την επόμενη του συμβάντος? Αν υπήρχαν ενδείξεις ότι ο διαχειριστής πήρε χρηματοδότηση από το κράτος 1 δις και αντί να φτιάξει τις γραμμές έφτιαξε εξοχικό δεν θα υπήρχαν ευθύνες?

Αυτό μετράει μόνο
Ως συνήθως, λες βλακείες. Ο διαχειριστής του ΟΣΕ, είναι ο Μητσοτάκης;

!πορεία να φέρεις 2_3 παραδείγματα σε πολύνεκρα ατυχήματα παγκόσμια, που να ασκήθηκε δίωξη σε πρωθυπουργό;

Ποινική δίωξη ασκήθηκε και σε Διευθυντές ΟΣε.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Λαθος

Ιανουαριο του 15 προεδρος της ΝΔ ηταν ο Σαμαρας
Σεπτεμβριο του 15 προσωρινος προεδρος της ΝΔ ηταν ο Μειμαρακης

Ο Σαμαρας οταν εχασε, παραιτηθηκε. Ο Μειμαρακης ηταν προσωρινος προεδρος μεχρι να εκλεγει ο επομενος.

Ο Μητσοτακης προς το παρον δεν εχει χασει απο τον Τσιπρα
Άστο ρε φίλε δε πείθεις είπαμε νίκησε ο Κούλης και τώρα που παραιτήθηκε ο Τσίπρας θα νικάει μια ζωή αλλά άνθρωπος δε είναι με αξιοπρέπεια.Ανθρωπος με αξιοπρέπεια είναι ο Κούλης.Μου βάζεις για ανθρωπο το Σαμαρά που άνοιξε τα σύνορα στους Αλβανούς και ήρθαν όλοι εδώ τι να σου πω ρε φίλε έχεις θέμα χοντρό εσύ,έλα πουλο τώρα.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ρε φίλε μήπως είσαι ο Αλέξης και μας κάνεις τιμή που γράφεις;

oreos = όπως τον λιβάνιζαν τόσα χρόνια τα κανάλια ότι είναι νέος και καυλιάρης
23 = η διαφορά-πούτσα στις τελευταίες εκλογές.

Λέω γιατί τέτοιες μαλακίες μόνο αυτός μπορούσε να γράφει. Ούτε καν η Περιστέρα όταν έκλαιγε μαζί με τον απλό λαό το 2015.
Ότι και να πεις απέδειξε πολύ καλά ο Τσίπρας ότι είναι άνθρωπος με αξιοπρέπεια ενώ ο Κούλης όχι,δε μπορούμε να τα έχουμε όλα,νίκησε ο Κούλης στις εκλογές αλλά αξιοπρέπεια δε θα έχει ποτέ.

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
Άστο ρε φίλε δε πείθεις είπαμε νίκησε ο Κούλης και τώρα που παραιτήθηκε ο Τσίπρας θα νικάει μια ζωή αλλά άνθρωπος δε είναι με αξιοπρέπεια.Ανθρωπος με αξιοπρέπεια είναι ο Κούλης.Μου βάζεις για ανθρωπο το Σαμαρά που άνοιξε τα σύνορα στους Αλβανούς και ήρθαν όλοι εδώ τι να σου πω ρε φίλε έχεις θέμα χοντρό εσύ,έλα πουλο τώρα.

Εχω την αισθηση οτι εχεις καποιες δυσκολιες στην κατανοηση κειμενου

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
Ότι και να πεις απέδειξε πολύ καλά ο Τσίπρας ότι είναι άνθρωπος με αξιοπρέπεια ενώ ο Κούλης όχι,δε μπορούμε να τα έχουμε όλα,νίκησε ο Κούλης στις εκλογές αλλά αξιοπρέπεια δε θα έχει ποτέ.

Ναι τρομερή αξιοπρέπεια. Τι να σου πω. Ειδικά με τις απομαγνητοφωνήσεις στο Μάτι που γνώριζαν για νεκρούς και κορόιδευαν τον κόσμο.

Ναι ξέρω ότι στα Τέμπη σκοτώθηκαν 50 άτομα και ο Καραμανλής επανεξελέγη.

Αδερφέ χαρά στο κουράγιο σου να μας τρολάρεις τώρα 2-3 μέρες. Γιατί μόνο τρολ τα γράφει αυτά.

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Ακριβώς πάνω απολα να είσαι αξιοπρεπής ο Τσίπρας έχασε αλλά το πήρε με αξιοπρέπεια και παραιτήθηκε ο Κούλης τότε που έχασε από το Τσίπρα στις εκλογες όμως το 2015 δε παραιτήθηκε νομίζω τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους δε έχω να πω κάτι άλλο,ο Τσίπρας νικάει αυτή τη στιγμή εις διπλούν από το Μητσοτάκη γιατί είναι πάνω από όλα αξιοπρεπής άνθρωπος ας δούμε λοιπόν ο Κούλης αφού λυσαξε να πάρει τη εξουσία και τα κατάφερε τι θα κάνει τώρα για τη χώρα που είμαι συγουρος πως άλλη μια φορά θα τα κάνει πιο θάλασσα και από το 2019-2023 που κυβέρνησε που έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο.
Συνεχισεις τις χαζομαρες σου αιτε
Ο Κυριακος ποτε δεν εχασε απο τον Τσιπρα.Το 2015 ηταν ο Σαμαρας οποιος παραιτηθηκε μετα την ηττα και τον Σεπτεμβριο ο Μειμαρακης.
Το 2016 εγινε αρχηγος της μεγαλης δεξιας παραταξης και την απογειωσε

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Ως συνήθως, λες βλακείες. Ο διαχειριστής του ΟΣΕ, είναι ο Μητσοτάκης;

!πορεία να φέρεις 2_3 παραδείγματα σε πολύνεκρα ατυχήματα παγκόσμια, που να ασκήθηκε δίωξη σε πρωθυπουργό;

Ποινική δίωξη ασκήθηκε και σε Διευθυντές ΟΣε.
Τύπε εσύ είσαι από τις κλασικές περιπτώσεις που από το λογαριασμό του κλώνου σου λες μεγαλύτερες βλακείες από τον κανονικό σου. Συνήθως γίνεται το αντίθετο....

για βρες μου ρε επιστήμονα που θες να κάνεις και διαπιστώσεις που είπα εγώ ότι πρέπει να ασκηθεί δίωξη στον πρωθυπουργό? Ίσα ίσα είπα το αντίθετο. Για τον υπουργό είπα αφού είναι ο ανώτερος πολιτικός προϊστάμενος και επειδή φώναζε σα κυράτσα μέσα στη βουλή ότι εξασφαλίζει την ασφάλεια.

άντε να βάλεις κάνα πλυντήριο και καμιά σκούπα και άσε τις διαπιστώσεις που πουλάς και πνεύμα :tooth:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.207
Πόντοι
5.506
Δε μπορώ να καταλάβω τι ζόρι τραβάς ρε πουστη μου,ο Τσίπρας έφυγε ορίστε,ποιο το πρόβλημα σου?το δικό σας πέρασε.Απολαυσε το λοιπόν χωρίς να πριζεις μπάλες.Μπορει ο Κούλης να νίκησε αλλά χάνει στη αξιοπρέπεια κάτι που νικάει ο Τσίπρας δλδ ο Κούλης νίκησε στις εκλογές χάνει όμως στη αξιοπρεπεια γιατί αν είχε αξιοπρεπεια με τα τέρατα που έχει κάνει θα είχε παραιτηθεί.Ο Τσίπρας όμως παραιτήθηκε δείχνοντας σημάδια αξιοπρέπειας.Πιστεψε με δε έχουν καμία σημασία οι εκλογές πάνω απολα να είσαι άνθρωπος και όχι κτήνος σα το Κούλη,ο Τσίπρας λοιπόν είναι άνθρωπος με τσαγανο για να παραιτηθεί.

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Γιατί? Η μόνη δουλειά του υπουργού δεν είναι να ελέγχει τους απο κάτω του? Άσε τον προθυπουργό μη κάτσω τώρα να μπω σε τέτοια σενάρια...

Τι δεν ήξερε ο υπουργός δηλαδή? ότι δεν υπάρχουν συστήματα ασφαλείας???? Και τι κάνει στο γραφείο του?

ρε είστε με τα σωστά σας??
Αντε και ο Υπουργός έχει για όλα ευθύνη. Την ώρα του ατυχήματος στην Λάρισα έπρεπε να είναι παρόντες τρεις σταθμάρχης, οι δύο την κοπανησαν. Να θυμίσουμε ότι η πρώτη αντίδραση συνδικαλιστών και ζαιων, ήταν ότι το ατύχημα έγινε λόγω έλλειψης προσωπικού!!!

Ευθύνη του Υπουργού και αυτό?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Αντε και ο Υπουργός έχει για όλα ευθύνη. Την ώρα του ατυχήματος στην Λάρισα έπρεπε να είναι παρόντες τρεις σταθμάρχης, οι δύο την κοπανησαν. Να θυμίσουμε ότι η πρώτη αντίδραση συνδικαλιστών και ζαιων, ήταν ότι το ατύχημα έγινε λόγω έλλειψης προσωπικού!!!

Ευθύνη του Υπουργού και αυτό?
Καλύτερα να θυμηθείς ότι η πρώτη αντίδραση της κυβέρνησης ήταν να βγάλει πόρισμα ότι ήταν ανθρώπινο λάθος...10 λεπτά μετά το ατύχημα...

μετά να θυμηθείς ότι ο σταθμάρχης ήταν βύσμα της τοπικής γαλάζιας εκεί......

και το κυριότερο να θυμηθείς να σκουπίσεις τη γαλάζια γλίτσα που σε πήρε ο πόνος για το τι έλεγαν οι Συριζαίοι ενώ έχουν πεθάνει 60 άνθρωποι

παντόφλα και ύπνο τύπε :zombie:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ναι τρομερή αξιοπρέπεια. Τι να σου πω. Ειδικά με τις απομαγνητοφωνήσεις στο Μάτι που γνώριζαν για νεκρούς και κορόιδευαν τον κόσμο.

Ναι ξέρω ότι στα Τέμπη σκοτώθηκαν 50 άτομα και ο Καραμανλής επανεξελέγη.

Αδερφέ χαρά στο κουράγιο σου να μας τρολάρεις τώρα 2-3 μέρες. Γιατί μόνο τρολ τα γράφει αυτά.
Όποιος ψηφίζει Μητσοτάκη είναι τρολερ,τρολερ της ζωής μεγάλος άσε με εμένα χίλιες φορές Τσίπρας παρά Μητσοτάκης.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Συνεχισεις τις χαζομαρες σου αιτε
Ο Κυριακος ποτε δεν εχασε απο τον Τσιπρα.Το 2015 ηταν ο Σαμαρας οποιος παραιτηθηκε μετα την ηττα και τον Σεπτεμβριο ο Μειμαρακης.
Το 2016 εγινε αρχηγος της μεγαλης δεξιας παραταξης και την απογειωσε
Μου βάζεις τώρα το Σαμαρά για ανθρωπο ο οποίος έφερε εδώ όλους τους μετανάστες τους Αλβανούς κλπ.Οπως και να έχει ακόμα και να παραιτήθηκε ο Σαμαράς δε είναι το ίδιο.Ο Σαμαράς ήταν λαμόγιο μεγάλο οπότε δε μετράει η δήθεν ανθρωπια του ο Τσίπρας τουλάχιστον δε άνοιξε τα σύνορα ώστε να φέρει εδώ μετανάστες είχαν ανοίξει ήδη από το Σαμαρά τα συνορα και δε έκανε τα χίλια 2 λάθη που έκανε η νέα Δημοκρατία οπότε η ανθρωπιά του Τσίπρα μετράει πολύ περισσότερο έλα Τσάο τώρα αρκετά είπαμε πρηξαρχιδες.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
Όποιος ψηφίζει Μητσοτάκη είναι τρολερ,τρολερ της ζωής μεγάλος άσε με εμένα χίλιες φορές Τσίπρας παρά Μητσοτάκης.

Δηλαδή είναι τρολ κάποιος που είδε το βασικό μισθό να πάει από τα 480 στα 660 που είναι τώρα; Που μέσα στην κρίση μικρή ή μεγάλη μπόρεσε έστω και με επιδόματα να κρατηθεί κάπως; Που λειτούργησε το 112 και μπορεί να ενημερώνεται για φυσικές καταστροφές; Που δεν κάηκε ούτε ένας άνθρωπος σε φωτιές διότι πρώτη προτεραιότητα ήταν η ανθρώπινη ζωή; Που άλλα χίλια δυο;

Αλλά ξέχασα. Έπρεπε να είναι στα Τέμπη να αλλάζει κλειδιά και στην Πύλο να σώζει λαθρό. Μην ξεχάσεις την άλλη φορά που θα πας να κατουρήσεις να του πεις να έρθει να σου την τινάξει. Γιατί και αυτός είναι ο ρόλος του ΠΘ. Να φροντίζει την ευημερία του λαού του. Διότι αν δεν την τινάξεις σωστά θα λεκιάσεις το σώβρακο και θα μυρίζει κατρουλιό.

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Μου βάζεις τώρα το Σαμαρά για ανθρωπο ο οποίος έφερε εδώ όλους τους μετανάστες τους Αλβανούς κλπ.Οπως και να έχει ακόμα και να παραιτήθηκε ο Σαμαράς δε είναι το ίδιο.Ο Σαμαράς ήταν λαμόγιο μεγάλο οπότε δε μετράει η δήθεν ανθρωπια του ο Τσίπρας τουλάχιστον δε άνοιξε τα σύνορα ώστε να φέρει εδώ μετανάστες είχαν ανοίξει ήδη από το Σαμαρά τα συνορα και δε έκανε τα χίλια 2 λάθη που έκανε η νέα Δημοκρατία οπότε η ανθρωπιά του Τσίπρα μετράει πολύ περισσότερο έλα Τσάο τώρα αρκετά είπαμε πρηξαρχιδες.
βρε ανοικε σου απαντω στην ανοησια που εγραψες οτι το 2015 εχασε ο Κυριακος απο τον ΑΛ6
Δεν εχασε αιτε της Κουμουνδουρου αυτος
Η εισαι χαζος ή τον παριστανεις !!!!!!

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Τύπε εσύ είσαι από τις κλασικές περιπτώσεις που από το λογαριασμό του κλώνου σου λες μεγαλύτερες βλακείες από τον κανονικό σου. Συνήθως γίνεται το αντίθετο....

για βρες μου ρε επιστήμονα που θες να κάνεις και διαπιστώσεις που είπα εγώ ότι πρέπει να ασκηθεί δίωξη στον πρωθυπουργό? Ίσα ίσα είπα το αντίθετο. Για τον υπουργό είπα αφού είναι ο ανώτερος πολιτικός προϊστάμενος και επειδή φώναζε σα κυράτσα μέσα στη βουλή ότι εξασφαλίζει την ασφάλεια.

άντε να βάλεις κάνα πλυντήριο και καμιά σκούπα και άσε τις διαπιστώσεις που πουλάς και πνεύμα :tooth:
Ποιανού κλώνος είμαι Κλουζώ;
Άντε να σου αλλάξω την ερώτησε σε υπουργό.. Μπορείς να την απαντήσεις;

Παρατηρώ πάντως ότι μετά την διπλή πουτσα, λακισανε οι Συριζαιοι και μείνανε 24-7 τα αποκόμματα.

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Καλύτερα να θυμηθείς ότι η πρώτη αντίδραση της κυβέρνησης ήταν να βγάλει πόρισμα ότι ήταν ανθρώπινο λάθος...10 λεπτά μετά το ατύχημα...

μετά να θυμηθείς ότι ο σταθμάρχης ήταν βύσμα της τοπικής γαλάζιας εκεί......

και το κυριότερο να θυμηθείς να σκουπίσεις τη γαλάζια γλίτσα που σε πήρε ο πόνος για το τι έλεγαν οι Συριζαίοι ενώ έχουν πεθάνει 60 άνθρωποι

παντόφλα και ύπνο τύπε :zombie:
ΚΡαααααακ! Get a life αποτυχημένη ροζ γλίτσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom