Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.496
- Πόντοι
- 8.846
μου αρεσει που τους την λες κιολας .....Εν τω μεταξύ, οικισμός "Τέμπη" δεν υπάρχει.
Αγεωγράφητοι!
Στο αλλο που γραφεις διπλα "Αν θυμαμαι καλα" καλα θυμασαι για το ναυαγιοΚαφε δεν σερβιρετε,αρχηγο δεν εχετε,θελετε και πελατειαΔεν σερβιρανε καφε οι τσιπηδες
ήρθες δίπλα και δεν σε κεράσανε?Στο αλλο που γραφεις διπλα "Αν θυμαμαι καλα" καλα θυμασαι για το ναυαγιοΚαφε δεν σερβιρετε,αρχηγο δεν εχετε,θελετε και πελατεια
τραβα να κανεις καμμια δουλεια λεω εγω....πρεπει να αυξησεις παραγωγικοτητα 10%..απλα στο υπενθυμιζω αλλιως θα εχουμε ντραβαλαΣτο αλλο που γραφεις διπλα "Αν θυμαμαι καλα" καλα θυμασαι για το ναυαγιοΚαφε δεν σερβιρετε,αρχηγο δεν εχετε,θελετε και πελατεια
τραβα να κανεις καμμια δουλεια λεω εγω....πρεπει να αυξησεις παραγωγικοτητα 10%..απλα στο υπενθυμιζω αλλιως θα εχουμε ντραβαλα
Δεν απαντησες χθες στο μηνυμα μου,ηδη εχει ενημερωθει ο Κυριακος και θα παρακολουθεισαι σε 24ωρη βαση,να δω ποτε θα κανεις "διαλλειματακια" μετατραβα να κανεις καμμια δουλεια λεω εγω....πρεπει να αυξησεις παραγωγικοτητα 10%..απλα στο υπενθυμιζω αλλιως θα εχουμε ντραβαλα
Γνωστοι ανοιχτοχερηδες αλλωστεήρθες δίπλα και δεν σε κεράσανε?
οταν δουλευεις ΠΟΛΛΕΣ ωρες επιβαλλεται να κανεις πολυ μικρα διαλειμματακιαΔεν απαντησες χθες στο μηνυμα μου,ηδη εχει ενημερωθει ο Κυριακος και θα παρακολουθεισαι σε 24ωρη βαση,να δω ποτε θα κανεις "διαλλειματακια" μετα
Γνωστοι ανοιχτοχερηδες αλλωστε
διαλειμματική δουλειά όπως νηστεία...οταν δουλευεις ΠΟΛΛΕΣ ωρες επιβαλλεται να κανεις πολυ μικρα διαλειμματακια
Μην τον ενθαρυνεις,σε λιγο θα νομιζει οτι δουλευει κανονικαδιαλειμματική δουλειά όπως νηστεία...
τι εννοείς φίλε ?Μην τον ενθαρυνεις,σε λιγο θα νομιζει οτι δουλευει κανονικα
γνωστος συκοφαντης αγαπητετι εννοείς φίλε ?
που θες να καταλήξεις?
γνωστος συκοφαντης αγαπητε
Πολλη δουλεια.ΠΟΛΛΗτι εννοείς φίλε ?
που θες να καταλήξεις?
πραγματικα με εχει πικρανει
πραγματικα με εχει πικρανει
Τι να πεις?Αλητεια,τεντιμποισμος,αρκουδεηδεςπραγματικα με εχει πικρανει
ποσα να αντεξει η ευαισθητη ψυχουλα μου;οι προδοσιες ειναι συνεχεις...Τι να πεις?Αλητεια,τεντιμποισμος,αρκουδεηδες