Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.381
- Πόντοι
- 3.656
ειναι κομμουνιστης.πραγματικα με εχει πικρανει
ειναι κομμουνιστης.πραγματικα με εχει πικρανει
ισως μονο εσυ ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΚΥΡΙΕ ΜΠΙΡΛΑ με καταλαβαινειςειναι κομμουνιστης.
Ποσο για τον πουτσο!Εν τω μεταξύ, οικισμός "Τέμπη" δεν υπάρχει.
Αγεωγράφητοι!
Ντοντ ντου ιτ Φαιδων.ποσα να αντεξει η ευαισθητη ψυχουλα μου;οι προδοσιες ειναι συνεχεις...
εσυ,Χαρτοπολεμος κλπ..
μου φαινεται θα αποσυρθω και θα εχω μονο την δουλεια μου για διασκεδαση
Hustler μας καταντήσανε....ποσα να αντεξει η ευαισθητη ψυχουλα μου;οι προδοσιες ειναι συνεχεις...
εσυ,Χαρτοπολεμος κλπ..
κουβαλας ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΑΥΡΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ!!ισως μονο εσυ ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΚΥΡΙΕ ΜΠΙΡΛΑ με καταλαβαινεις
Τον μπαχαλακη να φοβασαι..σου κανει τον φιλο και τον καλο,αλλα οταν ερθει η ωρα θα σε ανοιξει σαν σαρδελα με το κονσερβοκουτιποσα να αντεξει η ευαισθητη ψυχουλα μου;οι προδοσιες ειναι συνεχεις...
εσυ,Χαρτοπολεμος κλπ..
σαν να εχεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ δικιοΤον μπαχαλακη να φοβασαι..σου κανει τον φιλο και τον καλο,αλλα οταν ερθει η ωρα θα σε ανοιξει σαν σαρδελα με το κονσερβοκουτι
η θωδηΦαβορι η Εφαρα
Όχι η Πίκουλαη θωδη
ωραιο μουνι στα νιατα τηςΌχι η Πίκουλα
Πήγαινε μάθε να γράφεις και να τονίζεις στα ελληνικά, μετά πήγαινε διάβασε γεωγραφία Ελλάδος και μετά έλα να μου πεις πόσο για τον πούτσο είμαι, ανθέλληνα.Ποσο για τον πουτσο!
Τι υπαρχει τυπε;
Εκάλη;
Και γιατί να μην είναι πρώτη στο δήμο Τεμπών η ΝΔ;Πρώτη ΝΔ στα Τέμπη και μετά αναρωτιόμαστε γιατί είμαστε τόσο σκατά σάν κοινωνία
Ώπα!Και γιατί να μην είναι πρώτη στο δήμο Τεμπών η ΝΔ;
Μήπως τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος ήταν κάτοικοι της περιοχής;
Γιατί να τους ενδιαφέρει τους Λαρισαίους;;
Δε γνωρίζω κάτι επιπλέον για να πω.Ώπα!
Για πες για πες;
Του ΑλεξηΤου 74 λες;
Δεν μπορω να σ πω πως ενδιαφερει κανεναν,οταν εκ του αποτελέσματος η νεα κυβερνηση θριάμβευσε χωρις να την ακουμπήσει καν το γεγονος.Και γιατί να μην είναι πρώτη στο δήμο Τεμπών η ΝΔ;
Μήπως τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος ήταν κάτοικοι της περιοχής;
Γιατί να τους ενδιαφέρει τους Λαρισαίους;;
Τα Τεμπη τα θυμουνται και για το ατυχημα των οπαδων του ΠΑΟΚ, και για το ατυχημα με τα παιδια με τις μελαμινες και τωρα για το σιδηροδρομικο ατυχημα. Προφανως η λογικη οτι πρεπει σε καθε μεγαλο ατυχημα με νεκρους να αλλαζουμε και την κυβερνηση, δεν περπαταει και πολυ.Δεν μπορω να σ πω πως ενδιαφερει κανεναν,οταν εκ του αποτελέσματος η νεα κυβερνηση θριάμβευσε χωρις να την ακουμπήσει καν το γεγονος.
Φανταζομαι θα θυμασαι τα ξεφτυλικια του Γεραπετριτη π ελεγε θα πηγαινε Αθηνα Καλαμπακα να αποδειξει στο κοινο την ασφαλεια των μέσων κ λιγο εξω απωτην Αθηνα αποβιβάστηκε.
Απλα,οταν εισαι ενα μικρο μερος,δεν θες να σε θυμούνται επειδη σ αυτο το μερος εξαϋλώθηκαν 57 ψυχές.
Τα Τεμπη τα θυμουνται και για το ατυχημα των οπαδων του ΠΑΟΚ, και για το ατυχημα με τα παιδια με τις μελαμινες και τωρα για το σιδηροδρομικο ατυχημα. Προφανως η λογικη οτι πρεπει σε καθε μεγαλο ατυχημα με νεκρους να αλλαζουμε και την κυβερνηση, δεν περπαταει και πολυ.