troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.792
- Πόντοι
- 5.506
ω να μην γαμησω και εχω γινει κυβερνητικος ...Δεν καταλαβαινει απο τετοια ο μουνης..ειναι της διοικησεως..μπετα τεστερ και αρχιδια
ω να μην γαμησω και εχω γινει κυβερνητικος ...Δεν καταλαβαινει απο τετοια ο μουνης..ειναι της διοικησεως..μπετα τεστερ και αρχιδια
ω να μην γαμησω και εχω γινει κυβερνητικος ...
μπορω να γινω αδιευκρινιστος για τα παντα,,,,καμμια ηθικη αναστοληω να μην γαμησω και εχω γινει κυβερνητικος ...
Του 74 λες;μιλησε μας λιγο για το δημοψήφισμα
νοθεια εγινε τοτε....η ελλαδα ανηκει στους χιμπατζιδες.....μια φορα ραγιαδες παντα ραγιαδες.....Του 74 λες;
Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά ,στους βράχους πέφτει χιονινοθεια εγινε τοτε....η ελλαδα ανηκει στους χιμπατζιδες.....μια φορα ραγιαδες παντα ραγιαδες.....
ενταξει θειο.....Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά ,στους βράχους πέφτει χιονι
και στην αιθιοπια χαλάζιΜαύρη είναι η νύχτα στα βουνά ,στους βράχους πέφτει χιονι
Ποιον γουστάρεις να τον προωθησουμεενταξει θειο.....
τσακαλώτο, να μην καταλαβαίνει κανείς τίποτα!Ποιον γουστάρεις να τον προωθησουμε
Τη Ρένα γιατί την προσπερνάς???τσακαλώτο, να μην καταλαβαίνει κανείς τίποτα!
αν και θα βγει μάλλον Έφη και βλέπω Τζανακό να γίνεται πιο κόκκινος από ποτέ από τα νεύρα...
υπάρχει ακόμη αυτή?Τη Ρένα γιατί την προσπερνάς???
Είναι σκυλί του πολέμου η Ρένα, αλλά από την άλλη έχει την Μάνδρα και την "στραβή στην βάρδια" να την βαραίνει...Τη Ρένα γιατί την προσπερνάς???
Αν βγει κ πρωθυπουργός,τοτε ο τζανακο θα είναι φερστ λεϊντιτσακαλώτο, να μην καταλαβαίνει κανείς τίποτα!
αν και θα βγει μάλλον Έφη και βλέπω Τζανακό να γίνεται πιο κόκκινος από ποτέ από τα νεύρα...
Εν τω μεταξύ, οικισμός "Τέμπη" δεν υπάρχει.Πρώτη ΝΔ στα Τέμπη και μετά αναρωτιόμαστε γιατί είμαστε τόσο σκατά σάν κοινωνία
λες να είχε κάψει το φαγητό η Έφη και την πλήρωσε ο Ρήγας προχθές, που τον έπιασε από το λαιμό αριστερά και δημοκρατικά?Αν βγει κ πρωθυπουργός,τοτε ο τζανακο θα είναι φερστ λεϊντι
Δεν νομίζω να μαγειρεύει τυπελες να είχε κάψει το φαγητό η Έφη και την πλήρωσε ο Ρήγας προχθές, που τον έπιασε από το λαιμό αριστερά και δημοκρατικά?
υπάρχει ακόμη αυτή?
με τον σύντροφο που είχε κάνει ένα 20άρι ΦΒ και τον έκανε στην ΕΥΔΑΠ αφεντικό...?
(για να μην ξεχνιόμαστε...)
Ε και??????????????????????????????????????Είναι σκυλί του πολέμου η Ρένα, αλλά από την άλλη έχει την Μάνδρα και την "στραβή στην βάρδια" να την βαραίνει...
σωστό κι' αυτό...Ε και??????????????????????????????????????
Δεν τους έχετε για τόσο μαλάκες για να την βγάλουν??
Βουλευτής έγινε??