Panoutsos_los
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2021
- Like
- 470
- Πόντοι
- 301
Πάει κ ο Τσιπρας , ξεφτιλίστηκε κ παραιτήθηκε ! Τελικά κάνεις δεν αντέχει την ήττα
Ελπίζω το πουστη να το είπες με την καλή έννοιαΜπράβο κορόιδευε...ούτε ίχνος φιλότιμου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν υπήρχαν θα τις γαμουσες κ αυτές ρε πουστη
εγω στην θεση του θα παρεδιδα και την βουλευτικη εδρα και θα πηγαινα στην ραφηνα να πινω τσιπουρα με τον κωστα τον καραμανληΠάει κ ο Τσιπρας , ξεφτιλίστηκε κ παραιτήθηκε ! Τελικά κάνεις δεν αντέχει την ήττα
Σωστοοος!εγω στην θεση του θα παρεδιδα και την βουλευτικη εδρα και θα πηγαινα στην ραφηνα να πινω τσιπουρα με τον κωστα τον καραμανλη
ετσι και αλλιως εχει να πεσει μαλλιοτραβηγμα για την καρεκλα πολυΣωστοοος!
Μια και τελειώνει το survivor να έχουμε κάτι να δούμεετσι και αλλιως εχει να πεσει μαλλιοτραβηγμα για την καρεκλα πολυ
Διαταραγμένος είσαι εσύ χλεμπονιαρη που ψηφίζεις κουλη όχι εγώ.
Ελπίζω το πουστη να το είπες με την καλή έννοια
Οι σπουδαγμενοι και οι μορφωμενοι ακαδημαικα και κοινωνικα φαινονται απο χιλιομετρα.Χεστηκα αν περασε πολιτικό νομικης ρε τυπε. Ειλικρινα. Και σπουδαγμένος ειναι ειτε σου αρεσει ειτε οχι
Ο τσιπρας δεν παραιτήθηκε για τους 100+ νεκρούς στο μάτι.Τουλάχιστον ο Τσίπρας βρε παπάρα παραιτήθηκε και σκέψου είναι καλύτερος πρωθυπουργός από το Κούλη ο Κούλης που έκανε 1.000.000 λάθη ούτε τη τελευταία στιγμή δε βάζει μυαλό να παραιτηθεί,στο διάολο να πας μαλακα που υποστηρίζεις Κούλη.
Τουλάχιστον παραιτήθηκε τώρα κάτι είναι και αυτό ο Κούλης που είναι πολύ χειρότερος πρωθυπουργός και δε παραιτείται ούτε τώρα τη τελευταία στιγμή.Ο τσιπρας δεν παραιτήθηκε για τους 100+ νεκρούς στο μάτι.
Επειδή είσαι ψύχραιμος θέλω πραγματικά να μάθω την γνώμη σου.
Έκανε λάθος που δεν παραιτήθηκε;
σιγα μαλακα εσυ ελευθερε σκοπευτη , προσεχε μην τυφλωθεις απο την μαλακίαΟι σπουδαγμενοι και οι μορφωμενοι ακαδημαικα και κοινωνικα φαινονται απο χιλιομετρα.
Αυτό σε ικανοποιεί;Τουλάχιστον παραιτήθηκε τώρα κάτι είναι και αυτό ο Κούλης που είναι πολύ χειρότερος πρωθυπουργός και δε παραιτείται ούτε τώρα τη τελευταία στιγμή.
Γιατί είπε συγγνώμη ο Κούλης που υποστηρίζεις?αντίθετα είχε το θράσος να θέλει να ξαναβγεί στις εκλογές ενώ κανονικα όχι απλά να παραιτηθεί έπρεπε αλλά να αλλάξει χώρα.Τουλαχιστον ο Τσίπρας που τα έχεις βάλει είχε το φιλότιμο να παραιτηθεί έστω Τωρα.Αυτό σε ικανοποιεί;
Ρε φίλε 100 νεκροί είναι αυτοί ,ούτε ένα συγνώμη δεν είπε.
Μπέσα τώρα.
Ξερεις τι ειναι οι ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΑΚΟΙ;Λες το αεροπλανο που πηρε ο δικος σας για να παει να δει το παιδι του στην Αμερικη ; και να κανει τις βολτες του ;
η τοτε που πηγε πρωτη μουρη με καπέλο σαν λαχειοπώλης βρε μαλακα να δει το ματς στο NBA και πληρωσαμε μεχρι και τα ποπ κορν που ετρωγε
Αφου εισαι καλο παιδι γιατι θελεις να δειχνεις μαλακας;μην μασας τυπε , πηγαινε τον πιπα κωλο το δεξιο παράσιτο
Κατσε να μπει και ενα μουνοπανο δεξιο κολλητε μου , ενας daima να δεις τι μαλακιες θα διαβαζεις ...
ο κλασσικος δεξιος , αυτιστικος , με το κεφαλι στο κωλο