nikolakis66
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 855
- Πόντοι
- 376
Γιατί ο Τσίπρας παραιτήθηκε τουλάχιστον τώρα
ε αε χασει και ο κουλης 3 εκλογες,τις δυο με 20+ διαφορα και θα παραιτηθει
ποσο γελοιος εισαι ρεεεερε
Γιατί ο Τσίπρας παραιτήθηκε τουλάχιστον τώρα
Μακαρι τύπεμπορεί λέει να βάλει και ο πολάκης για αρχηγός...
το 3% (πάνω κάτω) έρχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Με τα τέρατα που έχει κάνει αν είχε φιλότιμο και αξιοπρέπεια ναι αυτό θα έπρεπε να κάνει αλλά φιλότιμο και Κούλης δε πάνε μαζί.ε αε χασει και ο κουλης 3 εκλογες,τις δυο με 20+ διαφορα και θα παραιτηθει
ποσο γελοιος εισαι ρεεεερε
θα φτάσει 50%+ και λίγα λέωΜακαρι τύπε
Μετα θα εχουμε αρχηγους στη βουλη Πολάκη, Νατσιό, Βελόπουλο, Στίγκα και Ζωη.
Μιλαμε για ενα εκπληκτικο πολιτικο προσωπικο.
Και μετα αναρωτιουνται γιατι ο Μητσοτακης παιρνει 41%, οταν μπροστα σε αυτο το συρφετο φαντάζει τουλαχιστον Βενιζελος, Ντε Γκωλ και Τσωρτσιλ μαζι.
Καλά Αη παράτα μας τώρα σας βαρέθηκα όλους εδώ είστε κουλικοι και εμετικοι.Σταματα την κλαψα παρε το σαρκιο σου πηγαινε στην τοπικη σου οργανωση ή στειλε μειλ στην Κουμουνδουρου και κανε τα παραπονα σου γιατι εκει ειναι οι ευθυνες της που εφαγε ο (Τ)ΣΥΡΙΖΑ
Οπως αλλωστε ο ηγετης ο αλογαταρης στις πρωτες εκλογες ζητησε συγγνωμη απο τους ΟΠΑΔΟΥΣ του που τους απογοητευσε
Φτάνει με κουρασατε είστε κουλικοι και νομίζετε έχετε και δίκιο,τραγικοί απλά.γκούγκλαρε τον όρο "whataboutism".
πιστεύω θα σε βοηθήσει.
Σταματα ρε παιδακι μου να γελοιοποιεισαι, προστατεψε λιγο τον εαυτο σου, σκάσε επιτελους, κλεισε τον υπολογιστη και κάνε κατι αλλο, ελεος δηλαδηΜε τα τέρατα που έχει κάνει αν είχε φιλότιμο και αξιοπρέπεια ναι αυτό θα έπρεπε να κάνει αλλά φιλότιμο και Κούλης δε πάνε μαζί.
ώρα για ύπνο τύπε, ΝΑΝΙ λέμεΚαλά Αη παράτα μας τώρα σας βαρέθηκα όλους εδώ είστε κουλικοι και εμετικοι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φτάνει με κουρασατε είστε κουλικοι και νομίζετε έχετε και δίκιο,τραγικοί απλά.
Εσείς εδώ γελοιοποίηστε που ψηφίζετε Κούλη εγώ μια χαρά φυσιολογικός είμαι τουλάχιστον δε ψηφίζω Κούλη.Σταματα ρε παιδακι μου να γελοιοποιεισαι, προστατεψε λιγο τον εαυτο σου, σκάσε επιτελους, κλεισε τον υπολογιστη και κάνε κατι αλλο, ελεος δηλαδη
Εσείς εδώ γελοιοποίηστε που ψηφίζετε Κούλη εγώ μια χαρά φυσιολογικός είμαι τουλάχιστον δε ψηφίζω Κούλη.
δεν ήταν και τόσο τρελή απόφαση...Αν νιωσεις ποτε αποτυχημενος να ξερεις οτι υπαρχει η Ποπη Τσαπανιδου που γαμησε τη καριερα της και στιγματιστικε για να μπει τελευταια στιγμη στη βουλη και τελικα ουτε μπηκε ουτε δουλεια θα βρισκει αυριο.
Τυπε από τη στιγμή που ο Τσίπρας έκλεισε τις τράπεζες τον Ιούνιο του 2015 και ο ελληναρας δεν μπορούσε να τραβήξει τα ολόκληρα 90 ευρώ που είχε στο λογαριασμό του αλλά έπρεπε να περιμένει τρεις μέρες,,Ε από τότε είχε τελειώσει ο τσιπρακοςρε μαλακες τι γινεται στο τουιτερ???
εμεις δεν χασαμε πολιτικο αρχηγο....μάλαμα χασαμε!!!!!
τετοια κλαούνα και οδυρμός δεν εχει ξαναγινει....εχουν βγαλει τον τεμπελη καταληψια ως τον καλυτερο παγκοσμιο ηγετη των τελευταιων 850 ετων...
σε τετοιες εικονικες πραγματικοτητες ζουσαν οι ζαιοι, που νομιζαν οτι ολος ο κοσμος ειναι οι τρελοί του τουιτερ και του μπου.κομ με τα "μητσοτακη γαμιεσαι" και νομιζαν οτι το κωλοχανειο του συριζα θα επαιρνε 50%....
90 ευρω ή μηπως 85????Τυπε από τη στιγμή που ο Τσίπρας έκλεισε τις τράπεζες τον Ιούνιο του 2015 και ο ελληναρας δεν μπορούσε να τραβήξει τα ολόκληρα 90 ευρώ που είχε στο λογαριασμό του αλλά έπρεπε να περιμένει τρεις μέρες,,Ε από τότε είχε τελειώσει ο τσιπρακος
Δεν θα πιστευεις ούτε θα λυπασαι ΚΑΝΕΝΑΝ.90 ευρω ή μηπως 85????
εχουμε μπλεξει με την πλεμπα της φωκιονος νεγρη εδω μεσα ναπουμε...
ηθελα να ηξερα οι πελατες που ερχονται στο γραφειο και μας πληρωνουν που τα βισκουν τα λεφτα???