barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.277
- Πόντοι
- 5.506
Ποιος σου ειπε πως δεν υπαρχουν και πως δεν τις εχει γαμησει ο @κωλο-γερος ;Αν υπήρχαν θα τις γαμουσες κ αυτές ρε πουστη
Ποιος σου ειπε πως δεν υπαρχουν και πως δεν τις εχει γαμησει ο @κωλο-γερος ;Αν υπήρχαν θα τις γαμουσες κ αυτές ρε πουστη
Γιατί ο Τσίπρας παραιτήθηκε τουλάχιστον τώρα ενώ ο άχρηστος ο Κούλης δε έχει αξιοπρέπεια ούτε τη τελευταία στιγμή τουλάχιστον και να σκεφτεί κανείς ότι είναι καλύτερος ο Τσίπρας ως πολιτικός.
Το 17 τοις εκατό του Τσίπρα είναι η αποχή του κόσμου αν ψήφιζαν όλοι θα έπαιρνε ο Τσίπρας 40.
Τσακω να στρωσειςσιγα μαλακα εσυ ελευθερε σκοπευτη , προσεχε μην τυφλωθεις απο την μαλακία
Παραιτηθηκε στο 5ο μνημοσυνο απο το Ματι, εχεις δικιο, εχει τσιπα.Γιατί είπε συγγνώμη ο Κούλης που υποστηρίζεις?αντίθετα είχε το θράσος να θέλει να ξαναβγεί στις εκλογές ενώ κανονικα όχι απλά να παραιτηθεί έπρεπε αλλά να αλλάξει χώρα.Τουλαχιστον ο Τσίπρας που τα έχεις βάλει είχε το φιλότιμο να παραιτηθεί έστω Τωρα.
Μια χαρα υπαρχει, η ζωη παντα φερνει κατι χειροτερο.Ρε μάγκες, αυτό το καημένο το παιδί να το βοηθήσουμε, έχει πρόβλημα, δεν μπορεί να υπάρχει τόσο χαζός άνθρωπος.
παλαμακια στο κεφαλι εχεις ?Τουλάχιστον παραιτήθηκε τώρα κάτι είναι και αυτό ο Κούλης που είναι πολύ χειρότερος πρωθυπουργός και δε παραιτείται ούτε τώρα τη τελευταία στιγμή.
τσιπα λεγεται και φιλοτιμο κατι που ο κουλης δε εχει καθολου για να μη παραιτηται με τα τερατα που εκανε.παλαμακια στο κεφαλι εχεις ?
Γιατι να παραιτηθει ρε φιλε ?
Μετα απο δυο μηνες εγιναν εκλογες .Κριθηκε σε δυο εκλογες ...... 40% εναντι 17% .
Προβλημα εχεις εσυ και οποιος ψηφιζει νδ,εγω μια χαρα ειμαι τουλαχιστον δε ειμαι ναυαγιο σαν εσας να ψηφιζω κουλη.Ρε μάγκες, αυτό το καημένο το παιδί να το βοηθήσουμε, έχει πρόβλημα, δεν μπορεί να υπάρχει τόσο χαζός άνθρωπος.
τουλαχιστον παραιτηθηκε καποια στιγμη ο κουλης ποτε δε παραιτηθηκε,ξεκαθαρα ο τσιπρας ειναι πιο καλος και ηθικος αποτι ο κουλης.Σκαμος εσυ νεοδημοκρατη παλιομπουστρακο.Παραιτηθηκε στο 5ο μνημοσυνο απο το Ματι, εχεις δικιο, εχει τσιπα.
ΥΓ ΣΚΑΣΜΟΣ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΜΠΟΥΣΤΡΑΚΙ.
τσιπα λεγεται και φιλοτιμο κατι που ο κουλης δε εχει καθολου για να μη παραιτηται με τα τερατα που εκανε.
δε εχει σημασια ξερει και ο ιδιος μεσα του ομως τα τερατα που εχει κανει αν ειχε εστω λιγο φιλοτιμο θα παραιτουταν οπως ακριβως εκανε ο τσιπρας εστω τελευταια στιγμη αλλα φιλοτιμο και κουλης δε πανε μαζι.Ο Κουλης κέρδισε τις Εθνικές εκλογές...
Συνελθε πυροβολημενε ...!
Αυτή ειναι η Νέμεση
ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΡΑΚΟ.τουλαχιστον παραιτηθηκε καποια στιγμη ο κουλης ποτε δε παραιτηθηκε,ξεκαθαρα ο τσιπρας ειναι πιο καλος και ηθικος αποτι ο κουλης.Σκαμος εσυ νεοδημοκρατη παλιομπουστρακο.
Δικαιωμα σου να σε γαμαει ο τσιπρας. Με την ευχη ολου του σαη.δε εχει σημασια ξερει και ο ιδιος μεσα του ομως τα τερατα που εχει κανει αν ειχε εστω λιγο φιλοτιμο θα παραιτουταν οπως ακριβως εκανε ο τσιπρας εστω τελευταια στιγμη αλλα φιλοτιμο και κουλης δε πανε μαζι.
ρε αι πνιξου πουστης εισαι εσυ εγω δε ειμαι.Δικαιωμα σου να σε γαμαει ο τσιπρας. Με την ευχη ολου του σαη.
Σκασμος μπουστη.ρε αι πνιξου πουστης εισαι εσυ εγω δε ειμαι.
γκούγκλαρε τον όρο "whataboutism".Γιατί είπε συγγνώμη ο Κούλης που υποστηρίζεις?αντίθετα είχε το θράσος να θέλει να ξαναβγεί στις εκλογές ενώ κανονικα όχι απλά να παραιτηθεί έπρεπε αλλά να αλλάξει χώρα.Τουλαχιστον ο Τσίπρας που τα έχεις βάλει είχε το φιλότιμο να παραιτηθεί έστω Τωρα.
Σταματα την κλαψα παρε το σαρκιο σου πηγαινε στην τοπικη σου οργανωση ή στειλε μειλ στην Κουμουνδουρου και κανε τα παραπονα σου γιατι εκει ειναι οι ευθυνες της που εφαγε ο (Τ)ΣΥΡΙΖΑτσιπα λεγεται και φιλοτιμο κατι που ο κουλης δε εχει καθολου για να μη παραιτηται με τα τερατα που εκανε.
Θα σου φερω εγω απο το Χαρβαρντ αγραμματους που πληρωσαν οι πατεραδες τους με το κιλο , και ελληνες κιολας που σου αρεσουν