κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.628
- Πόντοι
- 19.795
Έτσι σας έπαιζε όμως και ο Νταιμας.με 10 παιζει μπαλα μαζι ο Ωραιος23
Έτσι σας έπαιζε όμως και ο Νταιμας.με 10 παιζει μπαλα μαζι ο Ωραιος23
Και τα καλαμαράκια δεν είναι ρε μορτη;Γόνος ειναι η αθερίνα, οχι η μαριδα
ακομα ψαχνει την ρυθμιση αυτος , εφαγε ενα τσιμπουκι ολο δικο τουΈτσι σας έπαιζε όμως και ο Νταιμας.
Τα λέει καλά πάντως,έχει ορθο λογο με επιχειρήματα,με βάζει σε σκεψεις με κάνει να νιώθω αμφιβολίες,δεν ξέρω...με 10 παιζει μπαλα μαζι ο Ωραιος23
Θα την βρει και θα σας ξεκωλιασει, κωλοπαιδα.ακομα ψαχνει την ρυθμιση αυτος , εφαγε ενα τσιμπουκι ολο δικο του
Τα λέει καλά πάντως,έχει ορθο λογο με επιχειρήματα,με βάζει σε σκεψεις με κάνει να νιώθω αμφιβολίες,δεν ξέρω...
Μαθηματικά βγαίνει αυτο που λες,ποιος ο λόγος που τους εμπόδισε όμως να πάνε στη κάλπη;;Όχι άμα ψήφιζε ο κόσμος θα έβγαινε 40 τοις εκατό ΣΥΡΙΖΑ 30 τοις εκατό ΝΔ αλλά η αποχή έφερε αυτά τα αποτελέσματα.
τα εμβολια του ΚουληΜαθηματικά βγαίνει αυτο που λες,ποιος ο λόγος που τους εμπόδισε όμως να πάνε στη κάλπη;;
Στο ότι πιστεύουν ότι κανείς δε είναι καλός γιατί και ο Τσίπρας δε είναι καλός και ο Κούλης είναι ακόμα χειρότερος από το Τσιπρα.Σκεψου ο Τσίπρας είναι άριστος πολιτικός μπροστά στο Κούλη.Μαθηματικά βγαίνει αυτο που λες,ποιος ο λόγος που τους εμπόδισε όμως να πάνε στη κάλπη;;
Είναι πολύ σοβαρό αυτό που λες,αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε... Τότε μιλάμε για οργουελιανες καταστάσεις,θεέ μουτα εμβολια του Κουλη
Η σκληρή αλήθεια είναι οτι ο Ζυριζα τα εκανε όλα Πουτανα ..Είναι η σκληρή αλήθεια όμως.
Σκληρή είναι η πουτσα που τρως από τον ηγέτη μας μικρέ μου! Ετοιμάσου έρχονται νέα μέτρα!!!Τουλάχιστον εγώ θα δουλεύω για 600 ευρώ δε θα είμαι βολεμενος παπάρας που μου τα δίνει όλα ο μπαμπάς και που δε δούλεψα ποτέ όπως ακριβώς εσύ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είναι η σκληρή αλήθεια όμως.
Ήρθε το τέλος. Θα πεθάνουμε όλοι.Είναι πολύ σοβαρό αυτό που λες,αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε... Τότε μιλάμε για οργουελιανες καταστάσεις,θεέ μου
...
Δεν μαλακιζομαι ,προβληματίζομαι από κάποιες εύστοχες παρατηρήσεις των συμφορουμιτων μαςμπηκα λιγο στο ολιγολεπτο διαλειμμα μου και τι βλεπω;οι γνωστες μαλακιες του Αρτεμη Σωρρα του μπου και ξαφνου ΩΙΜΕ ο βασιλοφρων μαλακιζεται...
για πεςΔεν μαλακιζομαι ,προβληματίζομαι από κάποιες εύστοχες παρατηρήσεις των συμφορουμιτων μας
Τι είπες τώρα αδελφέ μου! Λες να ξανάανέβει το ΠΑΣΟΚ; λες να επιστρέψει κ το παιδί της αλλαγής να τα γάμησει όλα να πάει μπροστά η ελλάδα επιτέλους;Η σκληρή αλήθεια είναι οτι ο Ζυριζα τα εκανε όλα Πουτανα ..
Δεν θα βγει ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ...!
Αν δεν θέλεις ΝΔ ... γίνε ΚΚΕ η Πασοκος
Η σκληρή αλήθεια είναι ότι άμα ο ΣΥΡΙΖΑ τα έκανε μια φορά πουτανα όλα η νέα Δημοκρατία τα έκανε 100 φορές πουτανα όλα οπότε δε σε παίρνει να μιλάς καθόλου.Σκεψου όμως οτι ο Τσίπρας παραιτήθηκε τουλάχιστον έστω και τελευταία στιγμή ο Κούλης ούτε τώρα που είναι τελευταία στιγμή δε παραιτείται.Ο Τσίπρας έχει φιλότιμο ενώ ο Κούλης είναι αρχιδι μεγάλο χωρίς φιλότιμο.Η σκληρή αλήθεια είναι οτι ο Ζυριζα τα εκανε όλα Πουτανα ..
Δεν θα βγει ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ...!
Αν δεν θέλεις ΝΔ ... γίνε ΚΚΕ η Πασοκος