apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Αλλαζεις την ΝΔ εσυ? Οχι οποτε?Δηλαδη εσυ ακομη σταθερος Συριζα τύπε ε? Δεν σε κουναει τιποτα.
Αλλαζεις την ΝΔ εσυ? Οχι οποτε?Δηλαδη εσυ ακομη σταθερος Συριζα τύπε ε? Δεν σε κουναει τιποτα.
Εγω γιατι να την αλλαξω? Δεν κυβερναει εκεινη.Αλλαζεις την ΝΔ εσυ? Οχι οποτε?
Μιλησε κ ο τραμουντανοπουστρας χαχαχαγια να κουνηθεί πρέπει κάτι να του κουνήσει τον εγκέφαλο... δυστυχώς όμως στερείται εγκεφάλου...
Σωστα οταν κυβερνουσε δεν την αλλαζες τωρα θα βαλεις μυαλο?Εγω γιατι να την αλλαξω? Δεν κυβερναει εκεινη.
Μιλησε κ ο τραμουντανοπουστρας χαχαχα
Χαχαχα περαστικα τυπε.κουνα το κεφάλι σου ρε να κουνηθεί το σκατό που έχει μέσα...
γαμώ τον Τσίπρα σου και την αριστερά σου...
Γιατι να την αλλαξω και τοτε? Μια χαρα πηγαινε.Σωστα οταν κυβερνουσε δεν την αλλαζες τωρα θα βαλεις μυαλο?
Φαινεται..Γιατι να την αλλαξω και τοτε? Μια χαρα πηγαινε.
Για να δεις ποσο καλοπιστος ειμαι παντως, θεωρω οτι οντως αυτα τα μετρα ειναι τα τελευταια και εαν εφαρμοσθούν πιστα, ξεμπερδευουμε.Φαινεται..
Φαινεται..
Για να δεις ποσο καλοπιστος ειμαι παντως, θεωρω οτι οντως αυτα τα μετρα ειναι τα τελευταια και εαν εφαρμοσθούν πιστα, ξεμπερδευουμε.
Εσυ εχεις χυσια απο τα πακια που σε σκιζουν. Δεν σε ζηλευω παντως να ξερεις...!μωρέ φαίνεται αλλά εσύ έχεις λέπια στα μάτια και δεν μπορείς να δείς...
Εσυ εχεις χυσια απο τα πακια που σε σκιζουν. Δεν σε ζηλευω παντως να ξερεις...!
Μπα δεν βγαινει το πακετο. Ειδικα τωρα με τον εφκα ενας ακομα λογος να φοροδιαφυγει καποιος οποτε λιγοτερα εσοδα κτλπ κτλπΓια να δεις ποσο καλοπιστος ειμαι παντως, θεωρω οτι οντως αυτα τα μετρα ειναι τα τελευταια και εαν εφαρμοσθούν πιστα, ξεμπερδευουμε.
φάε φλόκια εσύ από τον τσιπρα και την παρέα του μακάκα...
Ο ΕΦΚΑ ειχε πεσει πολυ. Ειδικα για τους δικηγορους ηταν πολυ χαμηλα, ηταν αναμενομενο να ανεβει.Μπα δεν βγαινει το πακετο. Ειδικα τωρα με τον εφκα ενας ακομα λογος να φοροδιαφυγει καποιος οποτε λιγοτερα εσοδα κτλπ κτλπ
Νομιζω δεν καταλαβες τι λεμε...! Ο ΕΦΚΑ υπολογιζεται βαση εισοδηματος. Σωστο το μετρο. Οτι τωρα δεν θα υπολογιζεται στα εξοδα....αρχιζει το γλεντι.Ο ΕΦΚΑ ειχε πεσει πολυ. Ειδικα για τους δικηγορους ηταν πολυ χαμηλα, ηταν αναμενομενο να ανεβει.
Ο ΕΦΚΑ ειχε πεσει πολυ. Ειδικα για τους δικηγορους ηταν πολυ χαμηλα, ηταν αναμενομενο να ανεβει.