tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Αυτόν λες? πιθανό είναι.Δηλαδή δεν θα φορολογήσουν τελικά τον πλούτο? :
Μήπως γίνεται να τον κρατήσετε κανα χρόνο? Δε θα μας λείψει καθόλου.ολα τα ειχαμε ηρθε κ ο τσιπρας στη θεσσαλονικη κ εγω λεω γιατι εχει ησυχια σημερα
ολα τα ειχαμε ηρθε κ ο τσιπρας στη θεσσαλονικη κ εγω λεω γιατι εχει ησυχια σημερα
Αν εχετε κανα προβληματάκι εκει να του πείτε να σας το λύσει, ειναι μάστορας ο αλεξης σε τέτοια.ολα τα ειχαμε ηρθε κ ο τσιπρας στη θεσσαλονικη κ εγω λεω γιατι εχει ησυχια σημερα
φιλε μου δεν θα κατσο να σκασω γιατο τι κανει η ομαδα μου ουτε κανενος αλου, κ αν παρακολουθης δεν διεγραψε χρεη, ας μιλησουν η ομαδες της ελλαδας σας πρωτα γιατα λεφτα που τους χαριστηκαν κ ας ερθουν μετα να με βρουνεγιατι ρε παοκτζη τοσο απογοητευμενος και εσυ απο τον τσιπρα. διαγραφει τα χρεη της εταιριας του προεδρου σου, την διαιτησια και τα γκολ που εβαλες στον τελικο τα ειδε ολα καθαρα .αν δεν δηλωνε οτι ειναι παναθηναικος θα εδινε την εντυπωση οτι ειναι πιο παοκτζης και απο τους φανατικους της 4
Γουστάρω Σπίρτζη.
Είναι διασκεδαστής της πολιτικής όπως ο αδωνης η βούλτεψη κτλ.
Ο Σπίρτζης ειναι ο Λιάπης του σύριζα.![]()
![]()
φιλε μου δεν θα κατσο να σκασω γιατο τι κανει η ομαδα μου ουτε κανενος αλου, κ αν παρακολουθης δεν διεγραψε χρεη, ας μιλησουν η ομαδες της ελλαδας σας πρωτα γιατα λεφταφιλε μου δεν θα κατσο να σκασω γιατο τι κανει η ομαδα μου ουτε κανενος αλου, κ αν παρακολουθης δεν διεγραψε χρεη, ας μιλησουν η ομαδες της ελλαδας σας πρωτα γιατα λεφτα που τους χαριστηκαν κ ας ερθουν μετα να με βρουνε
επαψα να πηγενω στο γηπεδο εδω κ τεσσερα χρονια γιατι δεν αντεχω αλλο αυτο το μιασμα που λεγεται ελληνικο ποδοσφαιροκ
ειμαι Π.Α.Ο.Κ γιατι μεγαλωσα μεσα σε αυτο το γηπεδο
ουτε παοκτζης ουτε παοκτσης σκετο Π.Α.Ο.Κ
οσο για τον τσιπρα το ιδιο σκατα ειναι οπως κ οι προηγουμενες κυβερνησεις το μονο που κοιταει ειναι η αθηνα κ εδω στη βορεια ελλαδα μας εχει χεσμενους οπως κ ολοι οι κυβερνωντες
το καλαμακι ειναι γιανα ρουφαν δεν τρωγεται
οσο για τον τσιπρα το ιδιο σκατα ειναι οπως κ οι προηγουμενες κυβερνησεις το μονο που κοιταει ειναι η αθηνα κ εδω στη βορεια ελλαδα μας εχει χεσμενους οπως κ ολοι οι κυβερνωντες
το καλαμακι ειναι γιανα ρουφαν δεν τρωγεται
Εγκατελειψες τον Συριζα τύπε?Ξεπεσμος
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν καταλαβες..ξεπεσμος για τους εμπνευστες της φωτογραφιας κ εκεινων που της κοινοποιουν.Εγκατελειψες τον Συριζα τύπε?
Δηλαδη εσυ ακομη σταθερος Συριζα τύπε ε? Δεν σε κουναει τιποτα.Δεν καταλαβες..ξεπεσμος για τους εμπνευστες της φωτογραφιας κ εκεινων που της κοινοποιουν.
Δηλαδη εσυ ακομη σταθερος Συριζα τύπε ε? Δεν σε κουναει τιποτα.