iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
εεε πως θα πάρεις πτυχίο αμα έχεις πολλές απουσίες ...
Δικαιολογημένες πόσες δικαιούται;
Νικολιό σκούρα τα πράγματα.
Με την μείωση των συντάξεων βλέπω το διακοσάρι από την μανούλα να γίνεται κατοστάρι.
Με το αφορολόγητο στα 5.600€ θα σε καλοσορίσουμε στην πανταχόθεν αρμεγόμενη κοινωνική ομάδα των σκληρά φορολογούμενων.
Ετσι όπως το πάει ο αλήτης θα σε καταντήσει να δουλεύεις σε ιδιωτική εργασία.
Εκεί μας φτάσανε τα μνημόνια.
Κι όποιος βγει μετά θα λέει ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα, είναι ήδη ψηφισμένα κι αυτός θα ψηφίσει για τον επόμενο και καλή συνέχεια σε όλους μας
Δικαιολογημένες πόσες δικαιούται;
τι πτυχίο ρε
πτυχίο έχω πάρει από το πανεπιστήμιο
δεν θα μας δώσει τίποτα ο δήμος
είκοσι...
το πτυχίο απαιτεί θυσίες...
δεν ξεχνάμε όμως
όπως δεν ξεχνάμε ότι είναι κατάφωρη παραβίαση της δημοκρατίας να ψηφίζει κάποιος νόμους μέτρα και συμφωνίες για μετά το 2019 δηλαδή μετά το πέρας της 4ετίας μιας και λήγει η θητεία του και ο λαός αποφασίζει έκτοτε
τι πτυχίο ρε
πτυχίο έχω πάρει από το πανεπιστήμιο
δεν θα μας δώσει τίποτα ο δήμος
Ε τι σκατά εκπαίδευση κάνεις, δεν είναι μεταπτυχιακό στις φωτοτυπίες αυτό που κάνεις;;
άντε να στο ξαναεξηγήσω
λοιπόν εμείς δεν θέλαμε καμία εκπαίδευση μόνιμη και σταθερή δουλειά θέλαμε με δικαιώματα
για να αντιμετωπίσει όμως το κράτος την ανεργία μιας και δεν θέλει να πάρει από τον πλούτο των αστών και των κεφαλαιοκρατών απευθύνθηκε στην ευρωπαική ένωση να δοθούν κονδύλια για την ανεργία εκεί έρχεται το εσπα λέει όμως το εσπα θα επιδοτήσω ΟΧΙ την εργασία αλλά την εκπαίδευση για να μην αποκτήσουν δικαιώματα και να μην ΄χουν κανένα νομικό υπόβαθρο
ωραία το κράτος θα φτιάξω ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης όπου θα το βαφτίσω πρόγραμμα επανένταξης στην αγορά εργασίας όπου θα μοριοδοτούνται μακροχρόνια άνεργοι άνω των 12 μηνών καλά λέει η ευρώπη υπάρχουν άνεργοι για τόσο μεγάλα διαστήματα? φυσικά εδώ υπάρχουν άνεργοι άνω των 60 μηνών και έδωσε η ΕΕ το πράσινο φως να χρηματοδοτηθούν αυτά τ προγράμματα με 90% από τα ευρωπαικά ταμεία και με 10% από τα χρήματα του κράτους
φτιάχτηκε ένα νομικό πλαίσιο εκπαιδευόμενου της πούτσας ΄
δηλαδή δεν έχουμε ευθύνες δικαίωμα υπογραφής και εργαζόμαστε 6 ωρες εκτός αργιών μιας και έτσι ορίζει το εργατικό δίκαιο για τους εκπαιδευόμενους και στον ιδιωτικό τομέα για να μην γίνεται διαχωρισμός με το 80% του μισθού όπως πάλι ορίζει ο νόμος
πηγαίοντας στον προιστάμενο με το υπάρχον νομικό πλαίσιο λέει ωραία έχω ανάγκη από προσωπικό και μου φέρνεις αυτούς χωρίς ευθύνη και χωρίς δικαίωμα υπογραφής τι να τους κάνω?μιας και δεν μπορούν να εξυπηρετούν το κοινό? ε υπαλλήλους ζήτησες πάρε αυτούς αυτά μπορώ να σου παρέχω
ε έτσι κάνουμε τη λάτζα της υπηρεσίας
και εξυπηρέτηση δεν γίνεται
απλά για να παίρνουμε τα ψίχουλα της ΕΕ
εεεε όχι και πανεπιστήμιο το ΑΤΕΙ ... όχι και πανεπιστήμιο...
εεεε όχι και πανεπιστήμιο το ΑΤΕΙ ... όχι και πανεπιστήμιο...
τα ΤΕΙ θεωρούνται πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και έχουν ίδια δικαιώματα με τους απόφοιτους των ΑΕΙ
Εγώ λέω το 90% του μισθού σου να μην καταδέχεσαι να το πάρεις, είναι από τους ανάλγητους κεφαλαιοκράτες. Να αντισταθείς στην κοροιδία τους Νικόλα.
Είναι η ώρα για το μεγάλο Όχι, το δεύτερο μετά το δημοψήφισμα :p
Αγώνας διαρκείας κατά της πλουτοκρατίας.
Λαός ενωμένος, ποτέ νικημένος.
Ψάξου Νικόλα, ποτέ δεν ξέρεις.....