Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Νικολιό σκούρα τα πράγματα.
Με την μείωση των συντάξεων βλέπω το διακοσάρι από την μανούλα να γίνεται κατοστάρι.
Με το αφορολόγητο στα 5.600€ θα σε καλοσορίσουμε στην πανταχόθεν αρμεγόμενη κοινωνική ομάδα των σκληρά φορολογούμενων.
Ετσι όπως το πάει ο αλήτης θα σε καταντήσει να δουλεύεις σε ιδιωτική εργασία.
Εκεί μας φτάσανε τα μνημόνια.

της μητέρας μου δεν θα τις κοπεί πολύ η σύνταξη 700€ το μήνα παίρνει οι συντάξεις θα κοπούν από τα 700€ και πάνω θα πέσει το μεγάλο ψαλίδι
απλά θα πληρώνει φόρο για 5.600€ αφορολόγητο όπου θα αρχίσει  μετά από 2 με 3 χρόνια
εγώ πάλι δεν ξεπερνάω ούτε αυτά τα ποσά ούτε με τα τεκμήρια γιατί μόνο ένα ακίνητο 40 τετρ έχω στο όνομα μου και τίποτε άλλο
όσο αφορά τις γελοιότητες περί ιδιωτικής εργασίας έχω εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα 5 χρόνια με ένσημα φυσικά

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Κι όποιος βγει μετά θα λέει ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα, είναι ήδη ψηφισμένα κι αυτός θα ψηφίσει για τον επόμενο και καλή συνέχεια σε όλους μας :)

δεν ξεχνάμε όμως
όπως δεν ξεχνάμε ότι είναι κατάφωρη παραβίαση της δημοκρατίας να ψηφίζει κάποιος νόμους μέτρα και συμφωνίες για μετά το 2019 δηλαδή μετά το πέρας της 4ετίας μιας και λήγει η θητεία του και ο λαός αποφασίζει έκτοτε

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
τι πτυχίο ρε
πτυχίο έχω πάρει από το πανεπιστήμιο
δεν θα μας δώσει τίποτα ο δήμος

Ε τι σκατά εκπαίδευση κάνεις, δεν είναι μεταπτυχιακό στις φωτοτυπίες αυτό που κάνεις;;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δεν ξεχνάμε όμως
όπως δεν ξεχνάμε ότι είναι κατάφωρη παραβίαση της δημοκρατίας να ψηφίζει κάποιος νόμους μέτρα και συμφωνίες για μετά το 2019 δηλαδή μετά το πέρας της 4ετίας μιας και λήγει η θητεία του και ο λαός αποφασίζει έκτοτε

δηλαδή νικολιό δεν μπορεί το κράτος να νοικιάσει ένα ακίνητο και να κάνει συμβόλαιο πενταετίας ??

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Ε τι σκατά εκπαίδευση κάνεις, δεν είναι μεταπτυχιακό στις φωτοτυπίες αυτό που κάνεις;;

άντε να στο ξαναεξηγήσω
λοιπόν εμείς δεν θέλαμε καμία εκπαίδευση μόνιμη και σταθερή δουλειά θέλαμε με δικαιώματα
για να αντιμετωπίσει όμως το κράτος την ανεργία μιας και δεν θέλει να πάρει από τον πλούτο των αστών και των κεφαλαιοκρατών απευθύνθηκε στην ευρωπαική ένωση να δοθούν κονδύλια για την ανεργία εκεί έρχεται το εσπα λέει όμως το εσπα θα επιδοτήσω ΟΧΙ την εργασία αλλά την εκπαίδευση για να μην αποκτήσουν δικαιώματα και να μην ΄χουν κανένα νομικό υπόβαθρο
ωραία το κράτος θα φτιάξω ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης όπου θα το βαφτίσω πρόγραμμα επανένταξης στην αγορά εργασίας όπου θα μοριοδοτούνται μακροχρόνια άνεργοι άνω των 12 μηνών καλά λέει η ευρώπη υπάρχουν άνεργοι για τόσο μεγάλα διαστήματα? φυσικά εδώ υπάρχουν άνεργοι άνω των 60 μηνών και έδωσε η ΕΕ το πράσινο φως να χρηματοδοτηθούν αυτά τ προγράμματα με 90% από τα ευρωπαικά ταμεία και με 10% από τα χρήματα του κράτους
φτιάχτηκε ένα νομικό πλαίσιο εκπαιδευόμενου της πούτσας ΄
δηλαδή δεν έχουμε ευθύνες δικαίωμα υπογραφής και εργαζόμαστε 6 ωρες εκτός αργιών μιας και έτσι ορίζει το εργατικό δίκαιο για τους εκπαιδευόμενους και στον ιδιωτικό τομέα για να μην γίνεται διαχωρισμός με το 80% του μισθού όπως πάλι ορίζει ο νόμος
πηγαίοντας στον προιστάμενο με το υπάρχον νομικό πλαίσιο λέει ωραία έχω ανάγκη από προσωπικό και μου φέρνεις αυτούς χωρίς ευθύνη και χωρίς δικαίωμα υπογραφής τι να τους κάνω?μιας και δεν μπορούν να εξυπηρετούν το κοινό? ε υπαλλήλους ζήτησες πάρε αυτούς αυτά μπορώ να σου παρέχω
ε έτσι κάνουμε τη λάτζα της υπηρεσίας
και εξυπηρέτηση δεν γίνεται
απλά για να παίρνουμε τα ψίχουλα της ΕΕ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
άντε να στο ξαναεξηγήσω
λοιπόν εμείς δεν θέλαμε καμία εκπαίδευση μόνιμη και σταθερή δουλειά θέλαμε με δικαιώματα
για να αντιμετωπίσει όμως το κράτος την ανεργία μιας και δεν θέλει να πάρει από τον πλούτο των αστών και των κεφαλαιοκρατών απευθύνθηκε στην ευρωπαική ένωση να δοθούν κονδύλια για την ανεργία εκεί έρχεται το εσπα λέει όμως το εσπα θα επιδοτήσω ΟΧΙ την εργασία αλλά την εκπαίδευση για να μην αποκτήσουν δικαιώματα και να μην ΄χουν κανένα νομικό υπόβαθρο
ωραία το κράτος θα φτιάξω ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης όπου θα το βαφτίσω πρόγραμμα επανένταξης στην αγορά εργασίας όπου θα μοριοδοτούνται μακροχρόνια άνεργοι άνω των 12 μηνών καλά λέει η ευρώπη υπάρχουν άνεργοι για τόσο μεγάλα διαστήματα? φυσικά εδώ υπάρχουν άνεργοι άνω των 60 μηνών και έδωσε η ΕΕ το πράσινο φως να χρηματοδοτηθούν αυτά τ προγράμματα με 90% από τα ευρωπαικά ταμεία και με 10% από τα χρήματα του κράτους
φτιάχτηκε ένα νομικό πλαίσιο εκπαιδευόμενου της πούτσας ΄
δηλαδή δεν έχουμε ευθύνες δικαίωμα υπογραφής και εργαζόμαστε 6 ωρες εκτός αργιών μιας και έτσι ορίζει το εργατικό δίκαιο για τους εκπαιδευόμενους και στον ιδιωτικό τομέα για να μην γίνεται διαχωρισμός με το 80% του μισθού όπως πάλι ορίζει ο νόμος
πηγαίοντας στον προιστάμενο με το υπάρχον νομικό πλαίσιο λέει ωραία έχω ανάγκη από προσωπικό και μου φέρνεις αυτούς χωρίς ευθύνη και χωρίς δικαίωμα υπογραφής τι να τους κάνω?μιας και δεν μπορούν να εξυπηρετούν το κοινό? ε υπαλλήλους ζήτησες πάρε αυτούς αυτά μπορώ να σου παρέχω
ε έτσι κάνουμε τη λάτζα της υπηρεσίας
και εξυπηρέτηση δεν γίνεται
απλά για να παίρνουμε τα ψίχουλα της ΕΕ

να βγείς στην αγορά εργασίας και να βρείς δουλειά παράσιτο...

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
εεεε όχι και πανεπιστήμιο το ΑΤΕΙ ... όχι και πανεπιστήμιο...

τα ΤΕΙ θεωρούνται πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και έχουν ίδια δικαιώματα με τους απόφοιτους των ΑΕΙ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Εγώ λέω το 90% του μισθού σου να μην καταδέχεσαι να το πάρεις, είναι από τους ανάλγητους κεφαλαιοκράτες. Να αντισταθείς στην κοροιδία τους Νικόλα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τα ΤΕΙ θεωρούνται πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και έχουν ίδια δικαιώματα με τους απόφοιτους των ΑΕΙ

δεν με ενδιαφέρει τι θεωρούνται... με ενδιαφέρει το τι είναι... και δεν είναι πανεπιστήμια βλάκα...

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294
Εγώ λέω το 90% του μισθού σου να μην καταδέχεσαι να το πάρεις, είναι από τους ανάλγητους κεφαλαιοκράτες. Να αντισταθείς στην κοροιδία τους Νικόλα.

Είναι η ώρα για το μεγάλο Όχι, το δεύτερο μετά το δημοψήφισμα :p

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
17861695_1266172713472154_180362066941534721_n.png

Stories

Νέο!