arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
δεν με ενδιαφέρει πως θα ζήσουν...
για αυτό προτείνω να ζήσεις εσύ με 150€ εισόδημα το μήνα άντε ξεκίνα
δεν με ενδιαφέρει πως θα ζήσουν...
μόνο γιαυτό η χώρα πρέπει να του στήσει άγαλμα...
εγώ έχω φροντίσει με την εργασία μου και τον μόχθο μου να έχω μεγαλύτερο εισόδημα ...
και αυτοί το ίδιο για αυτό προτείνω να σου κόψει τα πάντα και να ζεις με 150€ το μήνα εισόδημα πλέον
Kαλημέρα Νικόλα, καλή δουλειά!!
είμαι σίγουρος ότι σήμερα έχει δηλώσει ασθένεια... έπαθε τενοντίτιδα από το πάτημα στο κουμπί του φωτοτυπικού...
δυστυχώς βάση του νέου προγράμματος από ο ΕΣΠΑ το μέγιστο που μπορούμε να πάρουμε σαν αναρρωτική στο σύνολο του προγράμματος είναι 20 μέρες αν υπερβούμε τις μέρες δεν χάνουμε τη πρόγραμμα απλά επιμηκύνεται οι μέρες εργασίας χωρίς επιπλέον αμοιβή φυσικά εξαιρούνται οι έγγυες
διαβαζοντας τις μαλακιες που εχουν γραφτει στην αρχη του θρεντ για τον τσιπρα σε πιανει νευρικο γελιο ..
εντομεταξύ το καθίκι ψηφίζει νόμους μετά το 2019 που δεν έχει κανένα δημοκρατικό δικαίωμα
επίσης τα μέτρα δεν θα φανούν άμεσα καθώς το αφορολόγητο θα εφαρμοστεί η για εισοδήματα του 2019 η για εισοδήματα του 2020 δηλαδή μετά από 2 με 3 χρόνια
επίσης η μείωση συντάξεων θα φανεί απο 1/1/2019 μετά από 20 μήνες δηλαδή
οπότε θα έχει και χρόνο για να κάνει προπαγάνδα η θα λέει για το ρύθμιση του χρέους η θα λέει πίπες για να πλεονάσματα και ότι δεν θα εφαρμοστούν τα μέτρα
εντομεταξύ το καθίκι ψηφίζει νόμους μετά το 2019 που δεν έχει κανένα δημοκρατικό δικαίωμα
επίσης τα μέτρα δεν θα φανούν άμεσα καθώς το αφορολόγητο θα εφαρμοστεί η για εισοδήματα του 2019 η για εισοδήματα του 2020 δηλαδή μετά από 2 με 3 χρόνια
επίσης η μείωση συντάξεων θα φανεί απο 1/1/2019 μετά από 20 μήνες δηλαδή
οπότε θα έχει και χρόνο για να κάνει προπαγάνδα η θα λέει για το ρύθμιση του χρέους η θα λέει πίπες για να πλεονάσματα και ότι δεν θα εφαρμοστούν τα μέτρα
δυστυχώς βάση του νέου προγράμματος από ο ΕΣΠΑ το μέγιστο που μπορούμε να πάρουμε σαν αναρρωτική στο σύνολο του προγράμματος είναι 20 μέρες αν υπερβούμε τις μέρες δεν χάνουμε τη πρόγραμμα απλά επιμηκύνεται οι μέρες εργασίας χωρίς επιπλέον αμοιβή φυσικά [size=20pt]εξαιρούνται οι έγγυες [/size]
δηλαδή ρε νικολιό πόσες μέρες αναρρωτική θέλεις ??
δηλαδή ρε νικολιό πόσες μέρες αναρρωτική θέλεις ??
μα φυσικά όσες αρρωστήσω και όχι να με περιορίζει στις 20 έχουμε κάνει και τις σχετικές καταγγελίες για παραβίαση εργατικού δικαίου αλλά τι είπαμε δεν θεωρούμαστε εργαζόμενοι αλλά εκπαιδευόμενοι
μα φυσικά όσες αρρωστήσω και όχι να με περιορίζει στις 20 έχουμε κάνει και τις σχετικές καταγγελίες για παραβίαση εργατικού δικαίου αλλά τι είπαμε δεν θεωρούμαστε εργαζόμενοι αλλά εκπαιδευόμενοι