Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
εγώ έχω φροντίσει με την εργασία μου και τον μόχθο μου να έχω μεγαλύτερο εισόδημα ...

και αυτοί το ίδιο για αυτό προτείνω να σου κόψει τα πάντα και να ζεις με 150€ το μήνα εισόδημα πλέον

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
και αυτοί το ίδιο για αυτό προτείνω να σου κόψει τα πάντα και να ζεις με 150€ το μήνα εισόδημα πλέον

δεν μπορεί να μου τα κόψει γιατί πολύ απλά δεν μου τα δίνει...

σε εσένα και τους ομοίους σου (παράσιτα και σκουπίδια) τα δίνει και καλά θα κάνει να τα κόψει...

και δεν φροντίσαν με 4500 μεροκάματα να έχουν εισόδημα για το υπόλοιπο της ζωής τους ...

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
είμαι σίγουρος ότι σήμερα έχει δηλώσει ασθένεια... έπαθε τενοντίτιδα από το πάτημα στο κουμπί του φωτοτυπικού...

δυστυχώς βάση του νέου προγράμματος από ο ΕΣΠΑ το μέγιστο που μπορούμε να πάρουμε σαν αναρρωτική στο σύνολο του προγράμματος είναι 20 μέρες αν υπερβούμε τις μέρες δεν χάνουμε τη πρόγραμμα απλά επιμηκύνεται οι μέρες εργασίας χωρίς επιπλέον αμοιβή φυσικά εξαιρούνται οι έγγυες

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δυστυχώς βάση του νέου προγράμματος από ο ΕΣΠΑ το μέγιστο που μπορούμε να πάρουμε σαν αναρρωτική στο σύνολο του προγράμματος είναι 20 μέρες αν υπερβούμε τις μέρες δεν χάνουμε τη πρόγραμμα απλά επιμηκύνεται οι μέρες εργασίας χωρίς επιπλέον αμοιβή φυσικά εξαιρούνται οι έγγυες

δηλαδή ρε νικολιό πόσες μέρες αναρρωτική θέλεις ??

Εγγρ.
11 Μαρ 2017
Like
3
Πόντοι
1
διαβαζοντας  τις  μαλακιες  που εχουν γραφτει  στην αρχη  του θρεντ  για τον τσιπρα σε πιανει νευρικο γελιο .. :jerking:

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
εντομεταξύ το καθίκι ψηφίζει νόμους μετά το 2019 που δεν έχει κανένα δημοκρατικό δικαίωμα
επίσης τα μέτρα δεν θα φανούν άμεσα καθώς το αφορολόγητο θα εφαρμοστεί η για εισοδήματα του 2019 η για εισοδήματα του 2020 δηλαδή μετά από 2 με 3 χρόνια
επίσης η μείωση συντάξεων θα φανεί απο 1/1/2019 μετά από 20 μήνες δηλαδή
οπότε θα έχει και χρόνο για να κάνει προπαγάνδα η θα λέει για το ρύθμιση του χρέους η θα λέει πίπες για να πλεονάσματα και ότι δεν θα εφαρμοστούν τα μέτρα

Νικολιό σκούρα τα πράγματα.
Με την μείωση των συντάξεων βλέπω το διακοσάρι από την μανούλα να γίνεται κατοστάρι.
Με το αφορολόγητο στα 5.600€ θα σε καλοσορίσουμε στην πανταχόθεν αρμεγόμενη κοινωνική ομάδα των σκληρά φορολογούμενων.
Ετσι όπως το πάει ο αλήτης θα σε καταντήσει να δουλεύεις σε ιδιωτική εργασία.
Εκεί μας φτάσανε τα μνημόνια.

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294
εντομεταξύ το καθίκι ψηφίζει νόμους μετά το 2019 που δεν έχει κανένα δημοκρατικό δικαίωμα
επίσης τα μέτρα δεν θα φανούν άμεσα καθώς το αφορολόγητο θα εφαρμοστεί η για εισοδήματα του 2019 η για εισοδήματα του 2020 δηλαδή μετά από 2 με 3 χρόνια
επίσης η μείωση συντάξεων θα φανεί απο 1/1/2019 μετά από 20 μήνες δηλαδή
οπότε θα έχει και χρόνο για να κάνει προπαγάνδα η θα λέει για το ρύθμιση του χρέους η θα λέει πίπες για να πλεονάσματα και ότι δεν θα εφαρμοστούν τα μέτρα

Κι όποιος βγει μετά θα λέει ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα, είναι ήδη ψηφισμένα κι αυτός θα ψηφίσει για τον επόμενο και καλή συνέχεια σε όλους μας :)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
δυστυχώς βάση του νέου προγράμματος από ο ΕΣΠΑ το μέγιστο που μπορούμε να πάρουμε σαν αναρρωτική στο σύνολο του προγράμματος είναι 20 μέρες αν υπερβούμε τις μέρες δεν χάνουμε τη πρόγραμμα απλά επιμηκύνεται οι μέρες εργασίας χωρίς επιπλέον αμοιβή φυσικά [size=20pt]εξαιρούνται οι έγγυες [/size]

Ψάξου Νικόλα, ποτέ δεν ξέρεις.....

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706

Ρε τύπε τι τον πέρασες τον Νικολιό; Κανέναν μπαχαλάκια;
Όσο προβλέπει ο νόμος θα αρωστήσει ο Νικολιός!
Αν ορίζει 20 ημέρες στο οκτάμηνο, τόσες θα αρωστήσει!
:2funny: :uglystupid: :2funny: :uglystupid:

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166

μα φυσικά όσες αρρωστήσω και όχι να με περιορίζει στις 20 έχουμε κάνει και τις σχετικές καταγγελίες για παραβίαση εργατικού δικαίου αλλά τι είπαμε δεν θεωρούμαστε εργαζόμενοι αλλά εκπαιδευόμενοι

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294
μα φυσικά όσες αρρωστήσω και όχι να με περιορίζει στις 20 έχουμε κάνει και τις σχετικές καταγγελίες για παραβίαση εργατικού δικαίου αλλά τι είπαμε δεν θεωρούμαστε εργαζόμενοι αλλά εκπαιδευόμενοι

Σωστός... Το μόνο δίκιο είναι το δίκιο του αρρώστου :) :) :)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

εεε πως θα πάρεις πτυχίο αμα έχεις πολλές απουσίες ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom