You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 65K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
centrino
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2008
- Like
- 657
- Πόντοι
- 146
Πάντως αυτό το παπαροδόγμα πιτσαδόρικης λογικής τύπου ''για το καλό της χώρας'' έχει ακόμα πέρασει ε?Ελπίζουμε περισσότερο σε φοβικούς,σαπιοκοιλιάδες,αγράμματα παπούδια κοκ.
Αυτή που θα κάνει κωλοτούμπα κ άσχετα πως θα το πουλήσει στο εσωτερικό της χώρας της θα αναγκαστεί να είναι η κυρά Μέρκελ,εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δυνατός κοινοβουλευτικά.Δε παίζει η κάργια να αφήσει το οικοδόμημα της να θυσιαστεί.Εκείνη θα κάνει πίσω ότι κ να λένε οι φοβικές ξεκολιάρες κ οι συστημικές παπαγαλίνες του έλεους.
Αυτό ακριβώς το σημείο είναι που θα κρατήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία για πολύ πολύ καιρό.
Πραγματικά θα έδινα 10 χρόνια από την ζωή μου για να δώ τις φάτσες των παπαρολόγων οικονομικών εγκεφάλων της αλλοδαπής, των τηλεπαράθυρων και των αμφιθεάτρων του ΣΥΡΙΖΑ όταν κάτσουν απέναντι στον σακάτη του Βερολίνου και καταλάβουν με ποιους ακριβώς έχουν να κάνουν στον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ κοσμο ... κρίμα που στο στοίχημα τους θα παίξουν κορώνα γράμματα ΚΑΙ τις τύχες της χώρας ...
Επισκέπτης
Καλά,το δικό μου take έχει ως εξής.Πλέον η κατάσταση στην Ευρώπη είναι ripe για να την πουλεύει σιγά σιγά η πολιτική αλα Μέρκελ.Γαλλία-Ιταλία συμμαχία ενώ στην Ισπανία αντικατοπτρίζεται αυτό πλέον κ στο εκλογικό σώμα βάλε παραδίπλα την βουβή Πορτογαλία κ Ιρλανδία που θα ξυπνήσουν σιγά σιγά επίσης επί το Τσίπρας era.
Επιπρόσθετα δε μου φαίνεται καθόλου τυχαίος ο όψιμος έρωτας των yanks για τον ΣΥΡΙΖΑ τώρα τελευταία.Έχει κουραστεί ο θείος Σαμ με την ηγεμονία του δόγματος Μέρκελ.Αυτό που έχει να γίνει κ θα γίνει κατά μεγάλη πιθανότητα είναι πως η Μέρκελ (ειδικά με αυτοδύναμο ΣΥΡΙΖΑ) θα αναγκαστεί να κάνει υποχωρήσεις βάζοντας ως κόκκινη γραμμή μόνο το κούρεμα του χρέους.
Εαν λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ μείνει afloat την περίοδο μέχρι να αναγκαστεί να μπει στη κουβέντα η Μέρκελ για το κούρεμα του χρέους την οποία την υπολογίζω πάνω κάτω μετά τις Ισπανικές εκλογές τότε game over για την γερμανοκαριόλα.
ametroelpis
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2014
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Μα οι γερμανοί είναι φίλοι μας και θέλουν το καλό μαςΚαλά,το δικό μου take έχει ως εξής.Πλέον η κατάσταση στην Ευρώπη είναι ripe για να την πουλεύει σιγά σιγά η πολιτική αλα Μέρκελ.Γαλλία-Ιταλία συμμαχία ενώ στην Ισπανία αντικατοπτρίζεται αυτό πλέον κ στο εκλογικό σώμα βάλε παραδίπλα την βουβή Πορτογαλία κ Ιρλανδία που θα ξυπνήσουν σιγά σιγά επίσης επί το Τσίπρας era.
Επιπρόσθετα δε μου φαίνεται καθόλου τυχαίος ο όψιμος έρωτας των yanks για τον ΣΥΡΙΖΑ τώρα τελευταία.Έχει κουραστεί ο θείος Σαμ με την ηγεμονία του δόγματος Μέρκελ.Αυτό που έχει να γίνει κ θα γίνει κατά μεγάλη πιθανότητα είναι πως η Μέρκελ (ειδικά με αυτοδύναμο ΣΥΡΙΖΑ) θα αναγκαστεί να κάνει υποχωρήσεις βάζοντας ως κόκκινη γραμμή μόνο το κούρεμα του χρέους.
Εαν λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ μείνει afloat την περίοδο μέχρι να αναγκαστεί να μπει στη κουβέντα η Μέρκελ για το κούρεμα του χρέους την οποία την υπολογίζω πάνω κάτω μετά τις Ισπανικές εκλογές τότε game over για την γερμανοκαριόλα.
μακαρι να γινουν αυτα που λες ΑΛΛΑ ΔΕΝ θα γινουν και να μου το θυμασαι.Καλά,το δικό μου take έχει ως εξής.Πλέον η κατάσταση στην Ευρώπη είναι ripe για να την πουλεύει σιγά σιγά η πολιτική αλα Μέρκελ.Γαλλία-Ιταλία συμμαχία ενώ στην Ισπανία αντικατοπτρίζεται αυτό πλέον κ στο εκλογικό σώμα βάλε παραδίπλα την βουβή Πορτογαλία κ Ιρλανδία που θα ξυπνήσουν σιγά σιγά επίσης επί το Τσίπρας era.
Επισκέπτης
Πραγματικά θα έδινα 10 χρόνια από την ζωή μου για να δώ τις φάτσες των παπαρολόγων οικονομικών εγκεφάλων της αλλοδαπής, των τηλεπαράθυρων και των αμφιθεάτρων του ΣΥΡΙΖΑ όταν κάτσουν απέναντι στον σακάτη του Βερολίνου και καταλάβουν με ποιους ακριβώς έχουν να κάνουν στον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ κοσμο ... κρίμα που στο στοίχημα τους θα παίξουν κορώνα γράμματα ΚΑΙ τις τύχες της χώρας ...
Καλά καλά .Τρέχα σε σουπερμάρκετ εσύ από την 26η αν νικήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.Μην ξεχάσεις να κάνεις κ το μπανκ ραν κ μας βλέπω να σε βιντεοσκοπούμε ως το παράδειγμα του τι σημαίνει να ζεις σε ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ κόσμο αλά πίτσας δόγμα.
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
ο σακατης τυπε εχει μια πουτσα ΝΑΠραγματικά θα έδινα 10 χρόνια από την ζωή μου για να δώ τις φάτσες των παπαρολόγων οικονομικών εγκεφάλων της αλλοδαπής, των τηλεπαράθυρων και των αμφιθεάτρων του ΣΥΡΙΖΑ όταν κάτσουν απέναντι στον σακάτη του Βερολίνου και καταλάβουν με ποιους ακριβώς έχουν να κάνουν στον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ κοσμο ... κρίμα που στο στοίχημα τους θα παίξουν κορώνα γράμματα ΚΑΙ τις τύχες της χώρας ...
βλεπω μηλιους και σταθακηδες να μη μπορουν να κατσουν για καμια βδομαδα :-
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Καλά,το δικό μου take έχει ως εξής.Πλέον η κατάσταση στην Ευρώπη είναι ripe για να την πουλεύει σιγά σιγά η πολιτική αλα Μέρκελ.Γαλλία-Ιταλία συμμαχία ενώ στην Ισπανία αντικατοπτρίζεται αυτό πλέον κ στο εκλογικό σώμα βάλε παραδίπλα την βουβή Πορτογαλία κ Ιρλανδία που θα ξυπνήσουν σιγά σιγά επίσης επί το Τσίπρας era.
Aγνοεις ωστοσο το βασικοτερο παραγοντα που εχει να κανει με την ολη κατασταση αυτη τη στιγμη στη χωρα : το θεμα δεν ειναι τι κανει η μερκελ και η ισπανια με την ιταλια και οι γιανκηδες κλπ. Το θεμα ειναι το τι γινεται εδω εσωτερικα στη χωρα . Η κυρια αιτια, η πηγη των δεινων ειναι η καταστροφη του παραγωγικου ιστου και του κεφαλαιου στη χωρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εχω καταλαβει τι ακριβως θεση εχει για αυτο το θεμα που αποτελει την ταμπακιερα, και πολυ φοβαμαι οτι τα οσα σκορπια και οχι ξεκαθαρα εχει πει ως τωρα δεν ειναι προς την κατευθυνση που θα επρεπε.
centrino
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2008
- Like
- 657
- Πόντοι
- 146
Υποθετικά ...
Είσαι η ισχυρότερη μεταπολεμικά καγκελάριος της Γερμανίας με τεράστια ποσοστά αποδοχής της πολιτικής σου στο εσωτερικό.
Έχεις την αναμφισβήτητα ηγεμονική θέση εντός Ε.Ε.
Βλέπεις στην Ελλάδα την ελεύθερη άκρη που μπορεί να οδηγήσει στο ξήλωμα του πλεχτού της επικυριαρχίας σου.
Τι κάνεις!? ...
Θυσιάζεις την Ελλαδίτσα ώς Ιφιγένεια πρός παραδειγματισμό - εξαναγκάζοντας άπαντες τους υπολοίπους wannabe αλληλέγγυους σε αναδίπλωση ...
As Simple As That ...
Υποθετικά ...
Είσαι η ισχυρότερη μεταπολεμικά καγκελάριος της Γερμανίας με τεράστια ποσοστά αποδοχής της πολιτικής σου στο εσωτερικό.
Βλέπεις στην Ελλάδα την ελεύθερη άκρη που μπορεί να οδηγήσει στο ξήλωμα του πλεχτού της επικυριαρχίας σου.
Τι κάνεις!? ...
Θυσιάζεις την Ελλαδίτσα ώς Ιφιγένεια πρός παραδειγματισμό - εξαναγκάζοντας άπαντες τους υπολοίπους wannabe αλληλέγγυους σε αναδίπλωση ...
As Simple As That ...
Επισκέπτης
Το θεμα ειναι το τι γινεται εδω εσωτερικα στη χωρα .
Μένει να το δούμε,αλλά πραγματικά δεν υπάρχει κάποιος άλλος να με πείθει περισσότερο από τον ΣΥΡΙΖΑ για μια φιλολαική στροφή.Δε λέω θα τα κάνει όλα αλλά σίγουρα θα δείξει τόσο φιλολαικό πρόσωπο ώστε να κατορθώσει να περισώσει τον τόπο.
Υποθετικά ...
Τι κάνεις!? ...
As Simple As That ...
Τι ακριβώς εννοείς θυσιάζεις;
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
αν θελουμε παντως να μπουμε λιγο και στα παπουτσια των αλλων
πρεπει να εχει ολυμπια ψυχραιμια και γαιδουρινη υπομονη η μερκελ και ο σοιμπλε για να αντεξει ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ
φαγανε οι ανθρωποι 2 χρονια προσπαθωντας να συνεννοηθουν με το ζαβο και τα δημοψηφισματα του
μετα φαγανε αλλα 2 χρονια με τον πιτσαδορο και τα μπρος πισω του (ενω στην αρχη ηταν κι αυτος αντιμνημονιακος και ελεγε μαλακιες)
και τωρα θα πρεπει να αντιμετωπισουν τις ΥΠΕΡΤΑΤΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ και ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΟΝΕΙΡΩΞΕΙΣ του προεδρου του 15 μελους
ξεροντας παραλληλα οτι μας εχουν δανεισει ηδη καμια 70αρια δισεκατομμυρια
εγω δε θα ειχα τοση υπομονη
θα μας ειχα διαολοστειλει νωριτερα
πραγματικα θαυμαζω την υπομονη των γερμανων
ειναι αξιεπαινοι
με εμας τους ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ που εχουν μπλεξει
πρεπει να εχει ολυμπια ψυχραιμια και γαιδουρινη υπομονη η μερκελ και ο σοιμπλε για να αντεξει ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ
φαγανε οι ανθρωποι 2 χρονια προσπαθωντας να συνεννοηθουν με το ζαβο και τα δημοψηφισματα του
μετα φαγανε αλλα 2 χρονια με τον πιτσαδορο και τα μπρος πισω του (ενω στην αρχη ηταν κι αυτος αντιμνημονιακος και ελεγε μαλακιες)
και τωρα θα πρεπει να αντιμετωπισουν τις ΥΠΕΡΤΑΤΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ και ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΟΝΕΙΡΩΞΕΙΣ του προεδρου του 15 μελους
ειναι αξιεπαινοι
ametroelpis
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2014
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Εκτός αν οι εξαγωγές σου αρχίζουν να έχουν αρνητικό ρυθμό οπότε θα ρίξεις την αξία του ευρώ ;)Υποθετικά ...
Τι κάνεις!? ...
As Simple As That ...
Επισκέπτης
..
As Simple As That ...
Πολύ πρώτο θέμα διαβάζεις.Αυτό είναι που κόβω την χοντρή γκέι ψωλάρα μου πως δεν παίζει να γίνει ούτε ως χιλιοστοεκατοστοπέντο σενάριο.Η αναδίπλωση θα έρθει από την Μέρκελ διότι ξέρει ότι δε θα μπορέσει να ελέγξει pre-emptive attacks των αγορών στις πιο volatile χώρες της Ευρωζώνης.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Καλά ένα κλικ μακριά είναι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.Ειδικά για τους μετανάστες/πρόσφυγες αν διάβαζες το πρόγραμμα του θα γνώριζες πως τους χωρίζει σε 7 κατηγορίες στις οποίες προτίθεται να δράσει pro-active.
Αλλά να μου πεις στην Ελλάδα έχουμε μνήμη χρυσόψαρου.Πολλοί ξεχνάνε πως η ΝΔ προ μηνός αναγκάστηκε να επιλύσει την κρίση με τους Σύριους στο Σύνταγμα ακριβώς με τον τρόπο που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ από το 2012.
εμ βέβαια... αφού ζαλίσατε αρχίδια και είχατε πέσει επάνω στην κυβέρνηση όλοι ομαδικώς λογικό είναι να μην εφαρμόσει την ενδεδειγμένη λύση που είναι η απέλαση...
centrino
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2008
- Like
- 657
- Πόντοι
- 146
Καλά καλά .Τρέχα σε σουπερμάρκετ εσύ από την 26η αν νικήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.Μην ξεχάσεις να κάνεις κ το μπανκ ραν κ μας βλέπω να σε βιντεοσκοπούμε ως το παράδειγμα του τι σημαίνει να ζεις σε ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ κόσμο αλά πίτσας δόγμα.
Στατιστικά μιλώντας - για διάφορους λόγους - θα έχω το δυσάρεστο προνόμιο να βλέπω από απόσταση ασφαλείας την εξαθλίωση και τον εξευτελισμό των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ σε 4Κ ανάλυση ξαπλωμένος αναπαυτικά στον καναπέ μου ...
Παρόλαυτα ΔΕΝ παίζω στοιχήματα με τα λεφτά και τις ζωές των άλλων ώς ψηφοφόρος - εν αντιθέσει με πολλούς όψιμους ΣΥΡΙΖΑΙους σωτήρες της χώρας και του "λαού" ...
αν θελουμε παντως να μπουμε λιγο και στα παπουτσια των αλλων
ειναι αξιεπαινοι
Από ό,τι έχει πει ο Γιούνγκερ ξέρανε το προβλημα που δημιουργούσαν όταν τα δάνειζαν.
centrino
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2008
- Like
- 657
- Πόντοι
- 146
Πολύ πρώτο θέμα διαβάζεις.Αυτό είναι που κόβω την χοντρή γκέι ψωλάρα μου πως δεν παίζει να γίνει ούτε ως χιλιοστοεκατοστοπέντο σενάριο.Η αναδίπλωση θα έρθει από την Μέρκελ διότι ξέρει ότι δε θα μπορέσει να ελέγξει pre-emptive attacks των αγορών στις πιο volatile χώρες της Ευρωζώνης.
Την κατάρρευση Γαλλίας και Ιταλίας ακόμα την περιμένει ο Μπαρουφάκης ... ακούω την ίδια παπαρολογία εδώ και 3 χρόνια τουλάχιστον ... κουράστηκα ...
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Μένει να το δούμε,αλλά πραγματικά δεν υπάρχει κάποιος άλλος να με πείθει περισσότερο από τον ΣΥΡΙΖΑ για μια φιλολαική στροφή.Δε λέω θα τα κάνει όλα αλλά σίγουρα θα δείξει τόσο φιλολαικό πρόσωπο ώστε να κατορθώσει να περισώσει τον τόπο.
Nα στο πω απλα. Και εδω και τωρα να σβησουν το 100% του χρεους η Ελλαδα θα εξακολουθει να εχει τα ιδια ακριβως προβληματα. Και μαλιστα πιο εντονα μια και δε θα υπαρχει η κανουλα του δανεισμου για να καλυπτει τρεχουσες αναγκες.
Το πραγματικο προβλημα ειναι οτι η χωρα δε παραγει πλουτο και δεν υπαρχουν ποροι. Δεν αμφισβητω την προθεση για φιλολαικη πολιτικη, ισως κατι γινει, αλλα τα περιθωρια ειναι πραγματικα στενα και δεν εχει να κανει με κομματα η ιδεολογιας, αλλα απλα με αριθμους : τα κουκια δε βγαινουν πολυ απλα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 72
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 6K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 55