Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

ametroelpis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2014
Like
1
Πόντοι
6
Μόνο που πχ το 30% ανέργων γίνεται ΧΑΛΑΡΑ 40% σε ένα τρίμηνο με το που κάποιοι θα αποφασίσουν να ανεβάσουν τον κατώτατο μισθό στο 750ευρώ και να υπερφορολογήσουν τις επιχείρησεις ...

Την υστέρηση μεταξύ του χρόνου λήψης μέτρων ενδογενούς ανάπτυξης (πχ τόνωση της εγχώριας ζήτησης με αύξηση μισθών/συντάξεων) και της απόδοσης τους οι δανειστές μας ΔΕΝ δεν είναι πρόθυμοι να την πληρώσουν και η χώρα αδυνατεί να την καλύψει με ίδια μέσα ...

Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει τα όσα λέει έχουν max ένα 6μηνο χρόνο ζωής ώς κυβέρνηση ...
Με λίγα λόγια λες ότι είμαστε ήδη χρεοκοπημένοι

Επισκέπτης
να σου χωσει στραπον στο κωλαρακι εννοεις ? κανει και τετοια ο νασουληςςςςςςςςςςςςςςςςςς?

Α,δε ξέρω.Δε μιλούσαμε για τα σεξουαλικά μας όσο καίγαμε μαζί με τον σύντροφο Νασούλη χιλιόμετρα στις πορείες.

Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι πως ξέρει να γαμεί στο μιλητό την κάθε δεξιά λινάτσα.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Με λίγα λόγια λες ότι είμαστε ήδη χρεοκοπημένοι

Εδώ και χρόνια ... απλά το καταλάβαμε με καθυστέρηση.

Υπάρχουν δυο λύσεις: H κακή και η χειρότερη. Για μένα χειρότερη είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και κακή η ΠΑΣΟΚ/ΝΔ Α.Ε.

Παρόλαυτα είτε θα ψηφίσω αηδιασμένος αντικοινοβουλευτικά (ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή Χ.Α.) είτε το ΠΟΤΑΜΙ ώς το λιγότερο κακό.

Σκατά απ' όποια πλευρά και αν το δείς ...

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Μόνο που πχ το 30% ανέργων γίνεται ΧΑΛΑΡΑ 40% σε ένα τρίμηνο με το που κάποιοι θα αποφασίσουν να ανεβάσουν τον κατώτατο μισθό στο 750ευρώ και να υπερφορολογήσουν τις επιχείρησεις ...

Την υστέρηση μεταξύ του χρόνου λήψης μέτρων ενδογενούς ανάπτυξης (πχ τόνωση της εγχώριας ζήτησης με αύξηση μισθών/συντάξεων) και της απόδοσης τους οι δανειστές μας ΔΕΝ δεν είναι πρόθυμοι να την πληρώσουν και η χώρα αδυνατεί να την καλύψει με ίδια μέσα ...

σε ξαναρωταω?  ο σαμαρας εγγυατε οτι θα μειωθει η ανεργεια?  :2funny:
η τον πιστευεις οτι θα μειωσει τους φορους που ο ιδιος εβαλε?
χορτασαμε παρλαπιπες
δεν μας τρομαζεις τυπε
αν εσυ ο ιδιος τρομοκρατισε με τη ρητορικη σαμαρα οτι θα μας καταστρεψει ο συριζα
τραβα ψηφισε τον σαμαρα σου
εγω δεν μασαω
ΣΥΡΙΖΑ  :rockon:
αν μη τι αλλο
θα ψηφισει και ενα σωρο προοδευτικα κοινωνικα νομοσχεδια
που δεν χρειαζονται και χρηματα  :idiot:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
καλα κατσε να γινει ενα bank run μετα την αποτυχια της διαπραγμετευσης και ουτε παρελαση 25ης μαρτιου δε θα προλαβουν, οχι 6μηνο

Επισκέπτης

Υπάρχουν δυο λύσεις: H κακή και η χειρότερη. Για μένα χειρότερη είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και κακή η ΠΑΣΟΚ/ΝΔ Α.Ε.

Παρόλαυτα είτε θα ψηφίσω αηδιασμένος αντικοινοβουλευτικά (ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή Χ.Α.) είτε το ΠΟΤΑΜΙ ώς το λιγότερο κακό.

αφού το βλέπεις έτσι ρίχτο ΧΑ για να τους μπεις περισσότερο στο μάτι και για να ξεβρωμίσει ο τόπος ;)

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
σε ξαναρωταω?  ο σαμαρας εγγυατε οτι θα μειωθει η ανεργεια?  :2funny:
η τον πιστευεις οτι θα μειωσει τους φορους που ο ιδιος εβαλε?
χορτασαμε παρλαπιπες
δεν μας τρομαζεις τυπε
αν εσυ ο ιδιος τρομοκρατισε με τη ρητορικη σαμαρα οτι θα μας καταστρεψει ο συριζα
τραβα ψηφισε τον σαμαρα σου
εγω δεν μασαω
ΣΥΡΙΖΑ  :rockon:
αν μη τι αλλο
θα ψηφισει και ενα σωρο προοδευτικα κοινωνικα νομοσχεδια
που δεν χρειαζονται και χρηματα  :idiot:

Δεν ψηφίζω ΝΔ, το έγραψα παραπάνω.

Προοδευτικά νομοσχέδια όπως η αδιάκριτη χωρίς όρους νομιμοποίηση των μεταναστών και η επιστροφή των πανεπιστημίων στο χάος και την αναρχία της πρό διαμαντοπούλου περιόδου υποθέτω ...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246

εγκλημα τυπε  :-
κι εγω θα ηθελα να υπηρχε ενα αφθαρτο φιλελευθερο κεντροδεξιο κομμα να ψηφισω
για να τιμωρησω τη ΝΔ για τα λαθη της
αλλα αμα καιγεται ο κωλος σου και ετοιμαζονται να καταλαβουν το μαξιμου οι τροφιμοι του δρομοκαιτειου
ολα αυτα ειναι πολυτελειες

ametroelpis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2014
Like
1
Πόντοι
6

Προοδευτικά νομοσχέδια όπως η αδιάκριτη χωρίς όρους νομιμοποίηση των μεταναστών και η επιστροφή των πανεπιστημίων στο χάος και την αναρχία της πρό διαμαντοπούλου περιόδου υποθέτω ...
πειρατες για να βλεπουμε τζαμπα αμερικάνικες σειρες. φαντάζομαι ότι με τσιπρα μόνο μπολεκ και λολεκ θα παίζουν τα κρατικά κανάλια. Στα τσακίρ κέφι και το ρετιρε

Επισκέπτης

Καλά ένα κλικ μακριά είναι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.Ειδικά για τους μετανάστες/πρόσφυγες αν διάβαζες το πρόγραμμα του θα γνώριζες πως τους χωρίζει σε 7 κατηγορίες στις οποίες προτίθεται να δράσει pro-active.

Αλλά να μου πεις στην Ελλάδα έχουμε μνήμη χρυσόψαρου.Πολλοί ξεχνάνε πως η ΝΔ προ μηνός αναγκάστηκε να επιλύσει την κρίση με τους Σύριους στο Σύνταγμα ακριβώς με τον τρόπο που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ από το 2012.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
εγκλημα τυπε  :-
κι εγω θα ηθελα να υπηρχε ενα αφθαρτο φιλελευθερο κεντροδεξιο κομμα να ψηφισω
για να τιμωρησω τη ΝΔ για τα λαθη της
αλλα αμα καιγεται ο κωλος σου και ετοιμαζονται να καταλαβουν το μαξιμου οι τροφιμοι του δρομοκαιτειου
ολα αυτα ειναι πολυτελειες

Μετά το τελευταίο 6μηνο (μη) διακυβέρνησης της χώρας από τον Αντωνάκη (σκίζω τα μνημόνια, έξοδος στις αγορές, τέλος η λιτότητα και οι περικοπές, καμία μεταρρύθμιση, καμία ουσιαστική πρόοδος σε κανένα ζήτημα) έχω πειστεί ότι είναι παντελώς ανίκανος να κυβερνήσει.

Ο Σαμαράς δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα περισσότερο στις 29 Γενάρη ως πρωθυπουργός από εκείνα τα οποία (δεν) έκανε τους τελευταίους μήνες του κυβερνητικού του βίου ... ότι μπορούσε να δώσει στην χώρα το έχει δώσει ... και δεν μιλάω καν για τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ιστορικές του ευθύνες (μακεδονικό, μεταναστευτικό, ρίξιμο κυβέρνησης Μητσοτάκη, Ζάππεια, αντιστυνταγματικές και αντικοινοβουλετικές πρακτικές κτλ κτλ ) ... Πάμε γι άλλα ... Καλύτερα ο μαλάκας ο Ποταμίσιος παρά αυτός.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Μετά το τελευταίο 6μηνο (μη) διακυβέρνησης της χώρας από τον Αντωνάκη (σκίζω τα μνημόνια, έξοδος στις αγορές, τέλος η λιτότητα και οι περικοπές, καμία μεταρρύθμιση, καμία ουσιαστική πρόοδος σε κανένα ζήτημα) έχω πειστεί ότι είναι παντελώς ανίκανος να κυβερνήσει.

Ο Σαμαράς δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα περισσότερο στις 29 Γενάρη ως πρωθυπουργός από εκείνα τα οποία (δεν) έκανε τους τελευταίους μήνες του κυβερνητικού του βίου ... ότι μπορούσε να δώσει στην χώρα το έχει δώσει ... και δεν μιλάω καν για τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ιστορικές του ευθύνες (μακεδονικό, μεταναστευτικό, ρίξιμο κυβέρνησης Μητσοτάκη, Ζάππεια, αντιστυνταγματικές και αντικοινοβουλετικές πρακτικές κτλ κτλ ) ... Πάμε γι άλλα ... Καλύτερα ο μαλάκας ο Ποταμίσιος παρά αυτός.
τυπε ο αντουαν το πηγε στο ρελαντι απο τις ευρωεκλογες και μετα γιατι εχασε με 3,5 μοναδες
ο μαλακας ο ελληνας του εστειλε μηνυμα χαλαρωσης
μαλακια του θα μου πεις και θα εχεις δικιο
επρεπε να κανει τις μεταρρυθμισεις ανεξαρτητως κοστους
αλλα μη μου πεις οτι αν ειχε κανει ολα οσα επρεπε να κανει δε θα ειχε φτασει η διαφορα στις 10 μοναδες
αφου ειμαστε γνωστοι μαλακες οι ελληνες
τελος παντων οτι θελεις κανε
αλλα καθε χαμενη ψηφος στο θεοδωρακη ειναι ενα βημα για τον τσιπρα προς την πρωθυπουργια
δηλαδη αμα υπαρχουν διαρροες και απο αυτους που καταλαβαινουνε, δεν υπαρχει ελπιδα καμια  :S

ametroelpis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2014
Like
1
Πόντοι
6
τυπε ο αντουαν το πηγε στο ρελαντι απο τις ευρωεκλογες και μετα γιατι εχασε με 3,5 μοναδες
αλλα μη μου πεις οτι αν ειχε κανει ολα οσα επρεπε να κανει δε θα ειχε φτασει η διαφορα στις 10 μοναδες
αλλα καθε χαμενη ψηφος στο θεοδωρακη ειναι ενα βημα για τον τσιπρα προς την πρωθυπουργια
δηλαδη αμα υπαρχουν διαρροες και απο αυτους που καταλαβαινουνε, δεν υπαρχει ελπιδα καμια  :S
Για να έβγαινε η επόμενη μεταρρύθμιση θα έπρεπε να εκδοθει και φεκ με την ανώτερη ποσότητα ψωμιού και κρεάτος που θα μπορούσε να καταναλώσει ο κάθε έλληνας μέσα από τα συσσίτια

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146

Εγώ το σκέφτομαι ώς εξής ... Εκτιμώ ότι είναι τεχνικά αδύνατο να πάρει την πρωτιά η ΝΔ ... το βλέπω παντού γύρω μου - όχι μόνον στις δημοσκοπήσεις ... με αυτό δεδομένο θεωρώ ότι το μόνο κόμμα το οποίο ώς κυβερνητικός εταίρος θα μπορούσε να βάλει χαλινάρι στον ΣΥΡΙΖΑ και να αποτελέσει το μετεκλογικό του άλλοθι για την κωλοτούμπα που για τον καλό της χώρας θα πρέπει να κάνει είναι το ΠΟΤΑΜΙ ... Βέβαια άν στραβώσω την Κυριακή παίζει παντα το ενδεχόμενο τρελής ψήφου ...

ametroelpis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2014
Like
1
Πόντοι
6
Ενώ πριν είχαμε οργασμό μεταρρυθμίσεων. Ειδικά η υπόθεση της ΕΡΤ και τα κολλητιλίκια με τα χρυσαύγουλα ήταν η αποθέωση του μοντέρνου φιλελευθερισμού.
:2funny:
Αμ την αγροτική που την πας;;;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ενώ πριν είχαμε οργασμό μεταρρυθμίσεων. Ειδικά η υπόθεση της ΕΡΤ και τα κολλητιλίκια με τα χρυσαύγουλα ήταν η αποθέωση του μοντέρνου φιλελευθερισμού.
η υποθεση της ερτ ηταν η αποθεωση του ξηλωματος του πασοκισμου
μονο επειδη εκλεισε την ερτ και ηταν ο καλφαγιαννης σαν κλαμμενο μουνι
θα ευγνωμωνω το σαμαρα μεχρι να πεθανω
απο τα πολλα κολλητηλικια με τη ΧΑ, την εβαλε και φυλακη στο τελος (ο δενδιας εστειλε το φακελο με ολα τα εγκληματα στην Γκουτζαμανη με το ερωτημα αν συνιστα εγκληματικη οργανωση)
ο cool alexis και ο χοντρος συνταγματολογος επαιζαν το πουλακι τους

Επισκέπτης

Με 3,9 έχασε κ δεν του έστειλε μήνυμα χαλάρωσης.Γενικά οι Ευρωεκλογές είναι πιο χαλαρές.Απλά απο κει κ πέρα έδειξε πιο καθαρά πως είχε χάσει την μπάλα ο πίτσας με τις ''διαπραγματευσείς'' του.

Επισκέπτης
στον ΣΥΡΙΖΑ και να αποτελέσει το μετεκλογικό του άλλοθι για την κωλοτούμπα που για τον καλό της χώρας ...

Πάντως αυτό το παπαροδόγμα πιτσαδόρικης λογικής τύπου ''για το καλό της χώρας'' έχει ακόμα πέρασει ε?Ελπίζουμε περισσότερο σε φοβικούς,σαπιοκοιλιάδες,αγράμματα παπούδια κοκ.

Αυτή που θα κάνει κωλοτούμπα κ άσχετα πως θα το πουλήσει στο εσωτερικό της χώρας της θα αναγκαστεί να είναι η κυρά Μέρκελ,εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δυνατός κοινοβουλευτικά.Δε παίζει η κάργια να αφήσει το οικοδόμημα της να θυσιαστεί.Εκείνη θα κάνει πίσω ότι κ να λένε οι φοβικές ξεκολιάρες κ οι συστημικές παπαγαλίνες του έλεους.

Αυτό ακριβώς το σημείο είναι που θα κρατήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία για πολύ πολύ καιρό.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Πάντως αυτό το παπαροδόγμα πιτσαδόρικης λογικής τύπου ''για το καλό της χώρας'' έχει ακόμα πέρασει ε?Ελπίζουμε περισσότερο σε φοβικούς,σαπιοκοιλιάδες,αγράμματα παπούδια κοκ.

Αυτή που θα κάνει κωλοτούμπα κ άσχετα πως θα το πουλήσει στο εσωτερικό της χώρας της θα αναγκαστεί να είναι η κυρά Μέρκελ,εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δυνατός κοινοβουλευτικά.Δε παίζει η κάργια να αφήσει το οικοδόμημα της να θυσιαστεί.Εκείνη θα κάνει πίσω ότι κ να λένε οι φοβικές ξεκολιάρες κ οι συστημικές παπαγαλίνες του έλεους.
:jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom