Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
Ρε μαλάκες γαμώ τα κεφάλια σας δεν είναι μπάλα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, "Θα σας γαμήσουμε, όχι εμείς θα σας γαμήσουμε"!
Πρόκειται για το μέλλον αυτής της συφοριασμένης της χώρας κι όσο κάποιοι σκέφτονται με οπαδική λογική, την ίδια τη χώρα θα γαμήσουμε.

Κι εμένα στ' αρχίδια μου την περισσότερη μου ζωή την έχω περάσει, αλλά όσοι είσαστε 30άρηδες τί είδους μέλλον περιμένετε γι αυτόν τον τόπο όπου οι μισοί ονειρεύονται να "γαμήσουν" τους άλλους μισούς δια της εξουσίας;

Άντε και καλά μυαλά!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
ακροδεξιουλια κλωνοι που εγγραφηκατε πριν 2 μηνες
για να προπαγανδισετε το σαμαρα σας
ο αλεξης θα σας σκισει το πατο  :knockinb:
εδω  σ  αυτο το σαιτ δεν εχει παππουδες και γιαγιαδες
μπας και τρομοκρατησετε κανεναν και του παρετε την ψηφο  :uglystupid:
εχει να πεσει δουλεμα και απαξιωση μετα τις εκλογες τυπε
οι μαλακια θα παει συννεφο
θυμισου οτι στο ειχα πέι τι εχει να γινει
πολυ φοβαμαι ομως οτι τα τσυριζοπουλα δε θα προλαβετε να σπασετε απο την απαξιωση
θα κανουμε κανενα χρονο να σας ξαναδουμε  :-

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
εχει να πεσει δουλεμα και απαξιωση μετα τις εκλογες τυπε
οι μαλακια θα παει συννεφο
θυμισου οτι στο ειχα πέι τι εχει να γινει
πολυ φοβαμαι ομως οτι τα τσυριζοπουλα δε θα προλαβετε να σπασετε απο την απαξιωση
θα κανουμε κανενα χρονο να σας ξαναδουμε  :-
ευσεβεις ποθοι ακροδεκσων κλωνων  :uglystupid:
εμεις δεν εχουμε τιποτα να χασουμε
μπουμπουκο μου
εσυ αμα εισαι καπιταλας
ξυρισε και αρωματισε το κωλο σου να το απολαυσεις
ερχετε αριστερα  :rockon:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Ρε μαλάκες γαμώ τα κεφάλια σας δεν είναι μπάλα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, "Θα σας γαμήσουμε, όχι εμείς θα σας γαμήσουμε"!
Πρόκειται για το μέλλον αυτής της συφοριασμένης της χώρας κι όσο κάποιοι σκέφτονται με οπαδική λογική, την ίδια τη χώρα θα γαμήσουμε.

Κι εμένα στ' αρχίδια μου την περισσότερη μου ζωή την έχω περάσει, αλλά όσοι είσαστε 30άρηδες τί είδους μέλλον περιμένετε γι αυτόν τον τόπο όπου οι μισοί ονειρεύονται να "γαμήσουν" τους άλλους μισούς δια της εξουσίας;

Άντε και καλά μυαλά!
τυπε
το 2010 εγινε μια τομη στην ελληνικη κοινωνια
απο τη δεξια ως την αριστερα
οι ελληνες χωριστηκαν σε μνημονιακους και αντιμνημονιακους
οι μνημονιακοι ειναι οι ανθρωποι της λογικης και της πραγματικοτητας
οι αντιμνημονιακοι ειναι οι ανθρωποι της φαντασιας και της ψευτοεπαναστασης
5 χρονια κρισης κυβερνησαν οι μνημονιακοι με τους αντιμνημονιακους να ειναι εξω απο το σπιτι και να πετανε πετρες στα τζαμια
ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΠΑΟΥΛΑ με τη γκρινια και τις κατηγοριες τους
τι δοσιλογους, τι προδοτες, τι αχρηστους διαπραγματευτες, τι υπηρετες των πλουσιων και των ξενων
και τι δεν εχουμε ακουσει
οχι μονο οι πολιτικοι, αλλα και οι ψηφοφοροι
τωρα λοιπον ηρθε η ωρα να μπει το αγγουρι και στο δικο τους το κωλαρακι
τωρα θα μπουν αυτοι στο μπουρδελο κι εγω θα καθομαι απεξω να γελαω και να πεταω πετρες
αρκετα ανεχτηκαμε
καιρος να γαμησουμε κανενα αντιμνημονιακο κωλαρακι κι εμεις  ;)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μπουμπουκο μου
εσυ αμα εισαι καπιταλας
έρχονται οι σκατοζμπρωχτες θες να μας πεις :dancing:

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Τα νομοσχέδια αυτά θα είναι των υπουργείων Οικονομικών και Εργασίας και θα κατατεθούν στη νέα Βουλή μέσα στο επόμενο τετράμηνο.

Αναλυτικά
•επαναφορά του μηνιαίου μικτού κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ,
•αποκατάσταση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας και των αρμοδιοτήτων του Οργανισμού Μεσολάβησης και Διαιτησίας.
•επαναχορήγηση της 13ης σύνταξης, δηλαδή του δώρου Χριστουγέννων, για όσους παίρνουν μηνιαία σύνταξη λιγότερο από 700 ευρώ.
•κατάργηση των μνημονιακών νομοθετικών ρυθμίσεων, που θέσπισαν τις διαθεσιμότητες - απολύσεις στον δημόσιο τομέα, και την επαναπρόσληψη των απολυμένων εξ αυτού του λόγου.
•επαναφορά της προστατευτικής από τις απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα εργατικής νομοθεσίας και την κατάργηση της (χουντικής έμπνευσης) δυνατότητας των κυβερνήσεων για πολιτική επιστράτευση απεργών.
•θέσπιση αφορολόγητου εισοδήματος 12.000 ευρώ.
•κατάργηση του ΕΝΦΙΑ.
•την ρύθμιση οφειλών στον ΟΑΕΕ και επαναφορά του ακατάσχετου για οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία.
•την ρύθμιση των οφειλών προς το Δημόσιο.
•την ρύθμιση των οφειλών προς τις τράπεζες.
•την επαναχορήγηση σύνταξης 260 ευρώ στους ανασφάλιστους ομογενείς μέσω του ΟΓΑ (περίπου 40.000 άτομα).
•την κατάργηση της εξίσωσης του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης πετρελαίου θέρμανσης και πετρελαίου κίνησης.

σχολιο δικο μου.
Μπουρδελο μεγαλο η φαση.Τις απεργιες στο δημοσιο πλεον μονο αμα ικανοποιησει τα αιτηματα μπορει να τις σταματησει.Τον ενφια τελος οποτε οχι εσοδα απο την φορολογηση της ακινητης περιουσιας.Οφειλες παλι θα πληρωνεις αμα θες και αν γουσταρεις.Ο ΟΓΑ βλεπω να αναστεναζει.Τελος η επαρχια παλι θα κινειται με πετρελαιο θερμανσης.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
μπουμπουκο μου
εσυ αμα εισαι καπιταλας

Είσαι απόλυτα σίγουρος ότι "εσύ" βρίσκεσαι ήδη στον απόλυτο πάτο ... ότι ποιό κάτω δεν πάει!?

Το ότι τα πράγματα ΔΕΝ μπορούν να γίνουν χειρότερα είναι άτοπο έστω και ώς αστείο ...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
τυπε
5 χρονια κρισης κυβερνησαν οι μνημονιακοι με τους αντιμνημονιακους να ειναι εξω απο το σπιτι και να πετανε πετρες στα τζαμια
τι δοσιλογους, τι προδοτες, τι αχρηστους διαπραγματευτες, τι υπηρετες των πλουσιων και των ξενων
τωρα θα μπουν αυτοι στο μπουρδελο κι εγω θα καθομαι απεξω να γελαω και να πεταω πετρες
αρκετα ανεχτηκαμε

Αν το πρόβλημα που διχάζει την Ελληνική κοινωνία είναι το μνημόνιο τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
Κι ο Τσίπρας μνημόνιο θα υπογράψει και σύντομα (σιγά να μην αργήσει τώρα που ο Ντράγκι μοιράζει λεφτά!), οπότε θα υπάρξει εθνική ομοψυχία.
Θα γίνουμε σχεδόν όλοι μνημονιακοί! :)  

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
Είσαι απόλυτα σίγουρος ότι "εσύ" βρίσκεσαι ήδη στον απόλυτο πάτο ... ότι ποιό κάτω δεν πάει!?

Το ότι τα πράγματα ΔΕΝ μπορούν να γίνουν χειρότερα είναι άτοπο έστω και ώς αστείο ...

Καλά τώρα κι εσύ βρήκες άνθρωπο να του βάλεις ερώτηση λογικής! :)

ametroelpis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2014
Like
1
Πόντοι
6
Τα νομοσχέδια αυτά θα είναι των υπουργείων Οικονομικών και Εργασίας και θα κατατεθούν στη νέα Βουλή μέσα στο επόμενο τετράμηνο.

Αναλυτικά
•επαναφορά του μηνιαίου μικτού κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ,
•αποκατάσταση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας και των αρμοδιοτήτων του Οργανισμού Μεσολάβησης και Διαιτησίας.
•επαναχορήγηση της 13ης σύνταξης, δηλαδή του δώρου Χριστουγέννων, για όσους παίρνουν μηνιαία σύνταξη λιγότερο από 700 ευρώ.
•κατάργηση των μνημονιακών νομοθετικών ρυθμίσεων, που θέσπισαν τις διαθεσιμότητες - απολύσεις στον δημόσιο τομέα, και την επαναπρόσληψη των απολυμένων εξ αυτού του λόγου.
•επαναφορά της προστατευτικής από τις απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα εργατικής νομοθεσίας και την κατάργηση της (χουντικής έμπνευσης) δυνατότητας των κυβερνήσεων για πολιτική επιστράτευση απεργών.
•θέσπιση αφορολόγητου εισοδήματος 12.000 ευρώ.
•κατάργηση του ΕΝΦΙΑ.
•την ρύθμιση οφειλών στον ΟΑΕΕ και επαναφορά του ακατάσχετου για οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία.
•την ρύθμιση των οφειλών προς το Δημόσιο.
•την ρύθμιση των οφειλών προς τις τράπεζες.
•την επαναχορήγηση σύνταξης 260 ευρώ στους ανασφάλιστους ομογενείς μέσω του ΟΓΑ (περίπου 40.000 άτομα).
•την κατάργηση της εξίσωσης του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης πετρελαίου θέρμανσης και πετρελαίου κίνησης.

σχολιο δικο μου.
Μπουρδελο μεγαλο η φαση.Τις απεργιες στο δημοσιο πλεον μονο αμα ικανοποιησει τα αιτηματα μπορει να τις σταματησει.Τον ενφια τελος οποτε οχι εσοδα απο την φορολογηση της ακινητης περιουσιας.Οφειλες παλι θα πληρωνεις αμα θες και αν γουσταρεις.Ο ΟΓΑ βλεπω να αναστεναζει.Τελος η επαρχια παλι θα κινειται με πετρελαιο θερμανσης.
Το ότι από τότε που ανέλαβε ο σαμ τα κρατικά έσοδα έχουν πέσει σου λέει κάτι;;; Συν ότι τα έξοδα μειώθηκαν με κολπάκια;;;

ametroelpis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2014
Like
1
Πόντοι
6

Άντε και καλά μυαλά!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Δαγκωτόοοοοοοο στον Ηλιόπουλο.Τώρα στον ΣΚΑΙ ο μικρός άλλη μια φορά τους διάλυσε όλους.Μη σας πω οτι μόνο Ηλιόπουλο θα ρίξω στο ψηφοδέλτιο της Α' Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ.

Γαμησε ξεκόλιασε ο σύντροφος μου.Χώσε ρε Νάσοοοοοοοοοοοο

ametroelpis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2014
Like
1
Πόντοι
6
τυπε
αρκετα ανεχτηκαμε
Θα πετάς πέτρες ζητώντας περισσότερους φόρους και μειώσεις μισθών;;;;;

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Καλά τώρα κι εσύ βρήκες άνθρωπο να του βάλεις ερώτηση λογικής! :)

Όσο ζω ελπίζω ... Την συγκεκριμένη μαλακία την ακούω συχνά ... "δεν έχω να χάσω τίποτα" ... και είπα να ρωτήσω ...

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

το οτι δεν θα παει πιο κατω μας το εγγυατε ο σαμαρας?  :2funny: :2funny:

πολυ πλακα εχετε
προσωπικα θεωρω οτι ειμαι καβατζομενος
δεν κοιταω ομως μονο την παρτυ μου
αλλα 30-40% ανεργοι δεν ειναι

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Θα πετάς πέτρες ζητώντας περισσότερους φόρους και μειώσεις μισθών;;;;;
οχι
θα πεταω πετρες ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ οσα υποσχεθηκε ο COOL ALEXIS
ξεκινωντας απο την καταργηση των μνημονιακων νομων με ενα νομο κι ενα αρθρο
εχει 2-3 βδομαδες καιρο να το ψηφισει
μετα θα αρχισει το πρηξοπουτσι
και οι πετρες

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Δαγκωτόοοοοοοο στον Ηλιόπουλο.Τώρα στον ΣΚΑΙ ο μικρός άλλη μια φορά τους διάλυσε όλους.Μη σας πω οτι μόνο Ηλιόπουλο θα ρίξω στο ψηφοδέλτιο της Α' Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ.

Γαμησε ξεκόλιασε ο σύντροφος μου.Χώσε ρε Νάσοοοοοοοοοοοο

να σου χωσει στραπον στο κωλαρακι εννοεις ? κανει και τετοια ο νασουληςςςςςςςςςςςςςςςςςς?

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
το οτι δεν θα παει πιο κατω μας το εγγυατε ο σαμαρας?  :2funny: :2funny:

πολυ πλακα εχετε
προσωπικα θεωρω οτι ειμαι καβατζομενος
δεν κοιταω ομως μονο την παρτυ μου
αλλα 30-40% ανεργοι δεν ειναι

Μόνο που πχ το 30% ανέργων γίνεται ΧΑΛΑΡΑ 40% σε ένα τρίμηνο με το που κάποιοι θα αποφασίσουν να ανεβάσουν τον κατώτατο μισθό στο 750ευρώ και να υπερφορολογήσουν τις επιχειρήσεις ...

Την υστέρηση μεταξύ του χρόνου λήψης μέτρων ενδογενούς ανάπτυξης (πχ τόνωση της εγχώριας ζήτησης με αύξηση μισθών/συντάξεων) και της απόδοσης τους οι δανειστές μας ΔΕΝ δεν είναι πρόθυμοι να την πληρώσουν και η χώρα αδυνατεί να την καλύψει με ίδια μέσα ...

Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει τα όσα λέει έχουν max ένα 6μηνο χρόνο ζωής ώς κυβέρνηση ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom