Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

Επισκέπτης
οι περισσότεροι από αυτούς που είναι διαμαρτυρόμενοι στο βιντεάκι που έβαλες είναι μια χαρά σε θέση να εργαστούν και να μην κρέμονται από τα επιδόματα και την ζητιανιά στο κράτος και στον φορολογούμενο... αντί λοιπόν να κλαψομουνιάζονται για τα επιδόματα (που τους καταντάνε ζητιάνους) θα έπρεπε να σκούζουν και να φωνάζουν το κράτος να επιβάλλει νόμους που θα τους επιτρέπουν να πάνε στην δουλειά τους...

να επιβάλλει το κράτος να είναι ανοιχτά τα πεζοδρόμια γαμιώντας τους περιπτεράδες, μαγαζάτορες, μηχανόβιους, κάγκουρες που θεωρούν δικαίωμα τους να παρκάρουν όπου βρούν...
να επιβάλλει το κράτος στους ιδιοκτήτες ακινήτων να επισκευάζουν τα πεζοδρόμια που σπάνε από τα αμάξια που αράζουν επάνω...
να επιβάλλει το κράτος στους καταστηματάρχες να έχουν ράμπες για αναπήρους και τουαλέτες για αναπήρους...
να γαμάει και να πετάει με τις κλωτσιές από την ΕΘΕΛ τους σταμουλοκολλάδες που αρνούνται να ανοίξουν την ράμπα για τους ανάπηρους στα λεωφορεία
να υποχρεώσει τους ιδιοκτήτες στις πολυκατοικίες να κάνουν ράμπες για αναπήρους στις εισόδους και να μετατρέψουν κατάλληλα τους ανελκυστήρες...
να υποχρεώσει όλους τους εργοδότες να προσλαμβάνουν υποχρεωτικά ένα ποσοστό των διοικητικών υπαλλήλων τους ΑΜΕΑ... θέλουν δεν θέλουν....

αυτά πρέπει να κάνει το κράτος και όχι να γαμάει τον φορολογούμενο για να δίνει επιδόματα σε άτομα που είναι σε θέση αλλά και το κυριώτερο ΠΡΕΠΕΙ να εργασθούν για να μην είναι απόβλητοι της κοινωνίας...

αυτά κάνει ένα κοινωνικό κράτος ... δεν μοιράζει επιδόματα βλάκα...

ζητας τωρα απο τους αμεα να δουλευουν κι αυτοι 12 ωρες

εγω επειδη ειμαι καλοπροερετος δεν σου ευχομε να εισαι εσυ αμεα η τα παιδια σου

Επισκέπτης
γιατί άδικο έχω ?? η Δούρου και η κάθε Δούρου παίρνει χρήμα από τον δημόσιο κορβανά και τον φορολογούμενο για συγκεκριμένους σκοπούς ... και δεν μπορεί να τα μοιράζει όπου της καυλώσει...

το κράτος έχει προβλέψει μειωμένο κοινωνικό τιμολόγιο για τις ομάδες εκείνες που χρειάζονται βοήθεια... όταν θα φτάσει όμως η Αθήνα να γεμίσει σκουπίδια γιατί η Δούρου έχει φάει τα λεφτά στο να δίνει αβέρτα επιδόματα και δωρεάν ρεύμα τότε θα σκούζετε όλοι μαζί γιατί σαν πνίξαν τα σκουπίδια και θα φωνάζετε που είναι το κράτος...

όταν θα αρχίσουν να πέφτουν τα χοντρά πρόστιμα για την Φυλή από την ΕΕ και θα κόβουν τα λεφτά που δίνουν (πχ για τους λάθρους) θα σκούζετε που είναι το κράτος... μαλάκες...

και σε ολους αυτους που δεν εχουν τα χρηματα να πληρωσουν εστω και το κοινωνικο τιμολογιο της εκπτωσης τι εχεις να πεις?????
αυτους στο βιντεακι δεν απαντας επι τις ουσιας τι να κανουν αυτοι οι ανθρωποι να συνεχισουν να μενουν σε σπιτια χωρις ρευμα

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
με νοιάζουν... αυτοί για τους οποίους αξίζει να νοιαστώ.... αυτοί που προσπαθούν αυτοί που παλεύουν και όχι αυτοί που ζητάνε όλο και παραπάνω επιμένοντας στο "νόμος είναι το δίκιο το δικό μου"....

Αυτοι εχουν παλεψει πολυ περισσοτερο απο σενα, ρε σκουπιδι. Σ ολη τους τη ζωη νυχτα φευγουν απ το σπιτι, νυχτα γυρνανε απ το μεροκαματο, και σε δευτερη η και τριτη δουλεια οταν υπηρχαν. Δεν ειχαν 50000 ποστ στο μπουρδελα σαν εσενα σκατοψυχε μαλακα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
και σε ολους αυτους που δεν εχουν τα χρηματα να πληρωσουν εστω και το κοινωνικο τιμολογιο της εκπτωσης τι εχεις να πεις?????
αυτους στο βιντεακι δεν απαντας επι τις ουσιας τι να κανουν αυτοι οι ανθρωποι να συνεχισουν να μενουν σε σπιτια χωρις ρευμα
Κατσε ρε φίλε, ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις.
Εννοεις ότι οποιος δεν εχει χρηματα, πρεπει η Περιφερεια ή το Κρατος να του δινει δωρεαν στεγη, ρευμα, νερο, τηλεφωνο, φαγητο και καπότες?
Δεν κανω πλακα, ειλικρινα ρωταω.
Τι είδους επιχειρημα είναι αυτό? Τι προτείνεις δηλαδή?

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εννοεις ότι οποιος δεν εχει χρηματα, πρεπει η Περιφερεια ή το Κρατος να του δινει δωρεαν στεγη, ρευμα, νερο, τηλεφωνο, φαγητο και καπότες?
οταν δεν μπορει να τους προσφερει εργασια, ναι ρε παπαρα

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
ουτε εργασια δεν μπορειτε να προσφέρετε στον κόσμο, μπάχαλο τα εχετε κάνει με τις κομματικες σας πουστιες τοσα χρονια
και εσυ εκει!!!!!!!!!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ζητας τωρα απο τους αμεα να δουλευουν κι αυτοι 12 ωρες

εγω επειδη ειμαι καλοπροερετος δεν σου ευχομε να εισαι εσυ αμεα η τα παιδια σου

ζητάω από τους ΑΜΕΑ που είναι σε θέση να εργασθούν να παλέψουν για το δικαίωμα τους να εργασθούν και να μην ζητιανεύουν επιδοματάκια από την πολιτεία και από την τσέπη του φορολογούμενου... και απαιτώ από την πολιτεία να τους εξασφαλίσει τις συνθήκες εκείνες που θα τους επιτρέψουν να είναι ισότιμα στην κοινωνία όσο και αν αυτό κοστίσει στο κράτος και στον φορολογούμενο...

με απλά λόγια στα αρχίδια μου αν ο ιδιοκτήτης της καφετέριας χρειαστεί να πληρώσει είκοσι χιλιάρικα για να φτιάξει ράμπα και τουαλέτα για αναπήρους... να τα πληρώσει αλλιώς να κλείσει και να πάει στο διάολο...

στα αρχίδια μου αν δεν επιτραπεί στον ιδιοκτήτη ενός μαγαζιού να το νοικιάσει επειδή δεν θέλει να πληρώσει για να το κάνει προσβάσιμο για ΑΜΕΑ...

στον πούτσο μου για την εταιρεία που θα πρέπει να πληρωσει πρόστιμο και να υποχρεωθεί να φτιάξει τους χώρους της προσβάσιμους για ΑΜΕΑ...

στα παπάρια μου για τον "καημένο βιοπαλαιστή" που "σταμάτησε ένα λεπτό" κλείνοντας την διάβαση αναπήρων που του πήρανε το αυτοκίνητο και πρέπει να πληρώσει τρία χιλιάρικα πρόστιμο...

στα παπάρια μου αν επιβάλλεται πρόστιμο σε κάθε ιδιοκτήτη διαμερίσματος γιατί η συνιδιοκτησία αρνείται να κάνει προσβάσεις για ΑΜΕΑ στο κτίριο... αν δεν τους βγαίνει το σχέδιο να το μετατρέψουνε... αν δεν φτάνει η είσοδος να χαλάσουν ένα απο τα διαμερίσματα του ισογείου...

καταλαβαίνεις ή να επαναλάβω... ???

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Το κράτος είναι υποχρεώμενο στους άνεργους να προσφέρει δουλεία,ότι δουλειά και να είναι αυτη ακόμα και σκατά να μαζέυουν,αν την αρνηθούν όπως πολλάκις γινόταν στον ΟΑΕΔ και πιθανόν ακόμα να γίνεται να τους κόβει τα πάντα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Το κράτος είναι υποχρεώμενο στους άνεργους να προσφέρει δουλεία,ότι δουλειά και να είναι αυτη ακόμα και σκατά να μαζέυουν,αν την αρνηθούν όπως πολλάκις γινόταν στον ΟΑΕΔ και πιθανόν ακόμα να γίνεται να τους κόβει τα πάντα.
Πού το λεει αυτό το Συνταγμα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Για τους αναπηρους συμφωνεις με ο,τι εγραψε ο τραμουντάνας; :think:
Δεν ειδα φιλε τι εγραψε, για τους αναπηρους εχω μια ιδιαιτερη ευαισθησια και επικροτω κάθε ευνοικη μεταχειριση προς αυτους.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αυτοι εχουν παλεψει πολυ περισσοτερο απο σενα, ρε σκουπιδι. Σ ολη τους τη ζωη νυχτα φευγουν απ το σπιτι, νυχτα γυρνανε απ το μεροκαματο, και σε δευτερη η και τριτη δουλεια οταν υπηρχαν. Δεν ειχαν 50000 ποστ στο μπουρδελα σαν εσενα σκατοψυχε μαλακα.

αει σύρε και γαμίσου ρε παπάριτς... αιντε να κάνεις καμμιά τραβηκτική από τον μπεζαχτά του μπαμπάκα να πιείς κανένα ποτάκι γιατί αν περιμένει το μπαράκι να βγάλεις μόνος σου το ποτό σου θα κλείσει...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Δεν ειδα φιλε τι εγραψε, για τους αναπηρους εχω μια ιδιαιτερη ευαισθησια και επικροτω κάθε ευνοικη μεταχειριση προς αυτους.

Εγω πιστευω δεν τα εννοει αυτα που γραφει, επιτηδες το κανει για να προκαλεσει. Εμένα προσωπικά έχει προσφερθεί να με βοηθησει σε ένα θέμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom