tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
οι περισσότεροι από αυτούς που είναι διαμαρτυρόμενοι στο βιντεάκι που έβαλες είναι μια χαρά σε θέση να εργαστούν και να μην κρέμονται από τα επιδόματα και την ζητιανιά στο κράτος και στον φορολογούμενο... αντί λοιπόν να κλαψομουνιάζονται για τα επιδόματα (που τους καταντάνε ζητιάνους) θα έπρεπε να σκούζουν και να φωνάζουν το κράτος να επιβάλλει νόμους που θα τους επιτρέπουν να πάνε στην δουλειά τους...
να επιβάλλει το κράτος να είναι ανοιχτά τα πεζοδρόμια γαμιώντας τους περιπτεράδες, μαγαζάτορες, μηχανόβιους, κάγκουρες που θεωρούν δικαίωμα τους να παρκάρουν όπου βρούν...
να επιβάλλει το κράτος στους ιδιοκτήτες ακινήτων να επισκευάζουν τα πεζοδρόμια που σπάνε από τα αμάξια που αράζουν επάνω...
να επιβάλλει το κράτος στους καταστηματάρχες να έχουν ράμπες για αναπήρους και τουαλέτες για αναπήρους...
να γαμάει και να πετάει με τις κλωτσιές από την ΕΘΕΛ τους σταμουλοκολλάδες που αρνούνται να ανοίξουν την ράμπα για τους ανάπηρους στα λεωφορεία
να υποχρεώσει τους ιδιοκτήτες στις πολυκατοικίες να κάνουν ράμπες για αναπήρους στις εισόδους και να μετατρέψουν κατάλληλα τους ανελκυστήρες...
να υποχρεώσει όλους τους εργοδότες να προσλαμβάνουν υποχρεωτικά ένα ποσοστό των διοικητικών υπαλλήλων τους ΑΜΕΑ... θέλουν δεν θέλουν....
αυτά πρέπει να κάνει το κράτος και όχι να γαμάει τον φορολογούμενο για να δίνει επιδόματα σε άτομα που είναι σε θέση αλλά και το κυριώτερο ΠΡΕΠΕΙ να εργασθούν για να μην είναι απόβλητοι της κοινωνίας...
αυτά κάνει ένα κοινωνικό κράτος ... δεν μοιράζει επιδόματα βλάκα...
γιατί άδικο έχω ?? η Δούρου και η κάθε Δούρου παίρνει χρήμα από τον δημόσιο κορβανά και τον φορολογούμενο για συγκεκριμένους σκοπούς ... και δεν μπορεί να τα μοιράζει όπου της καυλώσει...
το κράτος έχει προβλέψει μειωμένο κοινωνικό τιμολόγιο για τις ομάδες εκείνες που χρειάζονται βοήθεια... όταν θα φτάσει όμως η Αθήνα να γεμίσει σκουπίδια γιατί η Δούρου έχει φάει τα λεφτά στο να δίνει αβέρτα επιδόματα και δωρεάν ρεύμα τότε θα σκούζετε όλοι μαζί γιατί σαν πνίξαν τα σκουπίδια και θα φωνάζετε που είναι το κράτος...
όταν θα αρχίσουν να πέφτουν τα χοντρά πρόστιμα για την Φυλή από την ΕΕ και θα κόβουν τα λεφτά που δίνουν (πχ για τους λάθρους) θα σκούζετε που είναι το κράτος... μαλάκες...
με νοιάζουν... αυτοί για τους οποίους αξίζει να νοιαστώ.... αυτοί που προσπαθούν αυτοί που παλεύουν και όχι αυτοί που ζητάνε όλο και παραπάνω επιμένοντας στο "νόμος είναι το δίκιο το δικό μου"....
Κατσε ρε φίλε, ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις.και σε ολους αυτους που δεν εχουν τα χρηματα να πληρωσουν εστω και το κοινωνικο τιμολογιο της εκπτωσης τι εχεις να πεις?????
αυτους στο βιντεακι δεν απαντας επι τις ουσιας τι να κανουν αυτοι οι ανθρωποι να συνεχισουν να μενουν σε σπιτια χωρις ρευμα
οταν δεν μπορει να τους προσφερει εργασια, ναι ρε παπαραΚατσε ρε φίλε, ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις.
Εννοεις ότι οποιος δεν εχει χρηματα, πρεπει η Περιφερεια ή το Κρατος να του δινει δωρεαν στεγη, ρευμα, νερο, τηλεφωνο, φαγητο και καπότες?
Δεν κανω πλακα, ειλικρινα ρωταω.
Τι είδους επιχειρημα είναι αυτό? Τι προτείνεις δηλαδή?
Ωραια, από αυριο παραταω τη δουλεια μου και ζήστε με.οταν δεν μπορει να τους προσφερει εργασια, ναι ρε παπαρα
Ωραια, από αυριο παραταω τη δουλεια μου και ζήστε με.
ζητας τωρα απο τους αμεα να δουλευουν κι αυτοι 12 ωρες
εγω επειδη ειμαι καλοπροερετος δεν σου ευχομε να εισαι εσυ αμεα η τα παιδια σου
Το κράτος είναι υποχρεώμενο στους άνεργους να προσφέρει δουλεία,ότι δουλειά και να είναι αυτη ακόμα και σκατά να μαζέυουν,αν την αρνηθούν όπως πολλάκις γινόταν στον ΟΑΕΔ και πιθανόν ακόμα να γίνεται να τους κόβει τα πάντα.Κατσε ρε φίλε, ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις.
Εννοεις ότι οποιος δεν εχει χρηματα, πρεπει η Περιφερεια ή το Κρατος να του δινει δωρεαν στεγη, ρευμα, νερο, τηλεφωνο, φαγητο και καπότες?
Δεν κανω πλακα, ειλικρινα ρωταω.
Τι είδους επιχειρημα είναι αυτό? Τι προτείνεις δηλαδή?
Πού το λεει αυτό το Συνταγμα?Το κράτος είναι υποχρεώμενο στους άνεργους να προσφέρει δουλεία,ότι δουλειά και να είναι αυτη ακόμα και σκατά να μαζέυουν,αν την αρνηθούν όπως πολλάκις γινόταν στον ΟΑΕΔ και πιθανόν ακόμα να γίνεται να τους κόβει τα πάντα.
Πού το λεει αυτό το Συνταγμα?
Δεν ειδα φιλε τι εγραψε, για τους αναπηρους εχω μια ιδιαιτερη ευαισθησια και επικροτω κάθε ευνοικη μεταχειριση προς αυτους.Για τους αναπηρους συμφωνεις με ο,τι εγραψε ο τραμουντάνας;
Αυτοι εχουν παλεψει πολυ περισσοτερο απο σενα, ρε σκουπιδι. Σ ολη τους τη ζωη νυχτα φευγουν απ το σπιτι, νυχτα γυρνανε απ το μεροκαματο, και σε δευτερη η και τριτη δουλεια οταν υπηρχαν. Δεν ειχαν 50000 ποστ στο μπουρδελα σαν εσενα σκατοψυχε μαλακα.
Δεν ειδα φιλε τι εγραψε, για τους αναπηρους εχω μια ιδιαιτερη ευαισθησια και επικροτω κάθε ευνοικη μεταχειριση προς αυτους.
Πού το λεει αυτό το Συνταγμα?
δεν μπορει να μην το λεει!.....κατσε να το διαβάσεις η δεν προλαβαινες αφου σκορπίζεσαι εδω ολη μερα να πουλας σαμαρα!Πού το λεει αυτό το Συνταγμα?