Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν ειδα φιλε τι εγραψε, για τους αναπηρους εχω μια ιδιαιτερη ευαισθησια και επικροτω κάθε ευνοικη μεταχειριση προς αυτους.

αυτά έγραψα

οι περισσότεροι από αυτούς που είναι διαμαρτυρόμενοι στο βιντεάκι που έβαλες είναι μια χαρά σε θέση να εργαστούν και να μην κρέμονται από τα επιδόματα και την ζητιανιά στο κράτος και στον φορολογούμενο... αντί λοιπόν να κλαψομουνιάζονται για τα επιδόματα (που τους καταντάνε ζητιάνους) θα έπρεπε να σκούζουν και να φωνάζουν το κράτος να επιβάλλει νόμους που θα τους επιτρέπουν να πάνε στην δουλειά τους...

να επιβάλλει το κράτος να είναι ανοιχτά τα πεζοδρόμια γαμιώντας τους περιπτεράδες, μαγαζάτορες, μηχανόβιους, κάγκουρες που θεωρούν δικαίωμα τους να παρκάρουν όπου βρούν...
να επιβάλλει το κράτος στους ιδιοκτήτες ακινήτων να επισκευάζουν τα πεζοδρόμια που σπάνε από τα αμάξια που αράζουν επάνω...
να επιβάλλει το κράτος στους καταστηματάρχες να έχουν ράμπες για αναπήρους και τουαλέτες για αναπήρους...
να γαμάει και να πετάει με τις κλωτσιές από την ΕΘΕΛ τους σταμουλοκολλάδες που αρνούνται να ανοίξουν την ράμπα για τους ανάπηρους στα λεωφορεία
να υποχρεώσει τους ιδιοκτήτες στις πολυκατοικίες να κάνουν ράμπες για αναπήρους στις εισόδους και να μετατρέψουν κατάλληλα τους ανελκυστήρες...
να υποχρεώσει όλους τους εργοδότες να προσλαμβάνουν υποχρεωτικά ένα ποσοστό των διοικητικών υπαλλήλων τους ΑΜΕΑ... θέλουν δεν θέλουν....

αυτά πρέπει να κάνει το κράτος και όχι να γαμάει τον φορολογούμενο για να δίνει επιδόματα σε άτομα που είναι σε θέση αλλά και το κυριώτερο ΠΡΕΠΕΙ να εργασθούν για να μην είναι απόβλητοι της κοινωνίας...

αυτά κάνει ένα κοινωνικό κράτος ... δεν μοιράζει επιδόματα βλάκα...

ζητάω από τους ΑΜΕΑ που είναι σε θέση να εργασθούν να παλέψουν για το δικαίωμα τους να εργασθούν και να μην ζητιανεύουν επιδοματάκια από την πολιτεία και από την τσέπη του φορολογούμενου... και απαιτώ από την πολιτεία να τους εξασφαλίσει τις συνθήκες εκείνες που θα τους επιτρέψουν να είναι ισότιμα στην κοινωνία όσο και αν αυτό κοστίσει στο κράτος και στον φορολογούμενο...

με απλά λόγια στα αρχίδια μου αν ο ιδιοκτήτης της καφετέριας χρειαστεί να πληρώσει είκοσι χιλιάρικα για να φτιάξει ράμπα και τουαλέτα για αναπήρους... να τα πληρώσει αλλιώς να κλείσει και να πάει στο διάολο...

στα αρχίδια μου αν δεν επιτραπεί στον ιδιοκτήτη ενός μαγαζιού να το νοικιάσει επειδή δεν θέλει να πληρώσει για να το κάνει προσβάσιμο για ΑΜΕΑ...

στον πούτσο μου για την εταιρεία που θα πρέπει να πληρωσει πρόστιμο και να υποχρεωθεί να φτιάξει τους χώρους της προσβάσιμους για ΑΜΕΑ...

στα παπάρια μου για τον "καημένο βιοπαλαιστή" που "σταμάτησε ένα λεπτό" κλείνοντας την διάβαση αναπήρων που του πήρανε το αυτοκίνητο και πρέπει να πληρώσει τρία χιλιάρικα πρόστιμο...

στα παπάρια μου αν επιβάλλεται πρόστιμο σε κάθε ιδιοκτήτη διαμερίσματος γιατί η συνιδιοκτησία αρνείται να κάνει προσβάσεις για ΑΜΕΑ στο κτίριο... αν δεν τους βγαίνει το σχέδιο να το μετατρέψουνε... αν δεν φτάνει η είσοδος να χαλάσουν ένα απο τα διαμερίσματα του ισογείου...

καταλαβαίνεις ή να επαναλάβω... ???

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Μήπως εχουμε παρεξηγησει τα πραγματα? Το κρατος δεν είναι υποχρεωμενο να βρει εργασια σε κανεναν. Είναι υποχρεωμενο απλως, να διατηρεί τις κοινωνικες συνθηκες ετσι με τις παρεμβασεις του ώστε να μπορουν να εχουν εργασια όσο το δυνατον περισσοτεροι.
Εννοείται με νομοθετικες ρυθμισεις που εξασφαλιζουν κοινωνικη ειρηνη και αναπτυξη.
Αρχισαμε τα αυτονόητα, αλλά όταν βλεπω "το κρατος υποχρεούται να μου βρει δουλεια", κάπως μου ερχεται. Δειχνει ότι δεν εχουμε καταλαβει τιποτα.

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Πού το λεει αυτό το Συνταγμα?
Διάβασε καλά τι γράφω,δεν έχεις λεφτά και είσαι άνεργος σαν ΟΑΕΔ θα προτείνω μια δουλειά,αν δεν την δεχτείς επειδή την θεωρείς βρώμικη βαριά κα σου κόβω όλα τα επιδόματα γιατί είσαι επίσημα τεμπέλης.
Σε έναν άνεργο δίνει επίδομα 400 ευρω το μήνα,ας τα δίνει σαν επιδότηση σε επιχείρηση για να προσλάβει τον άνεργο και να του συμπληρώσει το μισθόμέχρι τα 800 πχ,να δώσει κίνητρο εν ολίγης και σε εργοδότες και σε εργαζόμενους.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δεν μπορει να μην το λεει!.....κατσε να το διαβάσεις η δεν προλαβαινες αφου σκορπίζεσαι εδω ολη μερα να πουλας σαμαρα!

άρθρο και παράγραφο νομικέ εγκέφαλε...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
δεν μπορει να μην το λεει!.....κατσε να το διαβάσεις η δεν προλαβαινες αφου σκορπίζεσαι εδω ολη μερα να πουλας σαμαρα!
Εισαι πανω από 10 χρονων?

Υ.Γ. Εγω το σπουδασα το Συνταγμα. Εσυ λες απλως βλακείες.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ε ωραια, ποιος μπορει να διαφωνησει σε αυτά? Δεν καταλαβαινω.

Συμφωνείς δηλαδη οτι οι άνθρωποι με τα καροτσάκια στο βίντεο είνα ικανοι να κανουν οποιαδηποτε δουλειά;  :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Συμφωνείς δηλαδη οτι οι άνθρωποι με τα καροτσάκια στο βίντεο είνα ικανοι να κανουν οποιαδηποτε δουλειά;  :think:
Οποιαδήποτε? Δεν νομιζω ότι λεει αυτό. Ας μην αναλωνόμαστε σε ανουσιες παρεξηγήσεις.
Ολοι σεβομαστε τους αναπηρους και εγω από αυτά που γραφει ο τραμ διακρινω σεβασμο.

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Το τελος επιτηδευματος θα το κοψει ο Τσίπρας ,τι λέει?

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αν δεν το είχαμε γαμήσει σαν κράτος με τις άδειες περιπτέρου που τις έχουν υγιέστατοι άνθρωποι επειδή τις κληρονόμησαν η τις αγόρασαν ναι θα μπορούσαν να τις έχουν ΑΜΕΑ όπως ήταν κάποτε,άλλα δυστυχώς τα πάντα κληρονομούνται στην Ελλάδα,επίσης σε μεγάλες επιχειρήσεις έχουν ένα ποσοστό ΑΜΕΑ μέσα,τώρα όσοι είναι βαριά ΑΜΕΑ οκ ας λαμβάνου επίδομα αλλά υπάρχουν και αρκετοί που έιναι σε θέση να εργαστούν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Αν δεν το είχαμε γαμήσει σαν κράτος με τις άδειες περιπτέρου που τις έχουν υγιέστατοι άνθρωποι επειδή τις κληρονόμησαν η τις αγόρασαν ναι θα μπορούσαν να τις έχουν ΑΜΕΑ όπως ήταν κάποτε,άλλα δυστυχώς τα πάντα κληρονομούνται στην Ελλάδα,επίσης σε μεγάλες επιχειρήσεις έχουν ένα ποσοστό ΑΜΕΑ μέσα,τώρα όσοι είναι βαριά ΑΜΕΑ οκ ας λαμβάνου επίδομα αλλά υπάρχουν και αρκετοί που έιναι σε θέση να εργαστούν.
Μπάρε, θυμαμαι καποτε χρειαστηκε να ασχοληθώ για μια νομικη υποθεση, με τις διαταξεις νομου που προβλέπονται για τα περιπτερα. Μιλαμε για αισχος. Αυτά κακώς δεν τα εχει αλλαξει κανενας.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
αυτός δηλαδή γιατί είναι ??

http://[URL unfurl="true"]www.newdisability.com/Disabled%20Jobs/Wheelchair%20Computer%20Worker.jpg[/img[/URL]]

αυτή γιατί είναι ??

[img]http://allaboutautism01.files.wordpress.com/2012/10/employment-photo.jpg

ή μήπως αυτός ??

13924653_221n.jpg

ή αυτός ??

Michael%20and%20Scott%20-%20Copy.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom