Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Καλα απαντησε η ΝΔ. Πολυ ευστοχα. Και με τον Ξηρο που κάποιοι κοπανιούνται για τις αδειες των τρομοκρατων για να μην θιχτουν και καλα ανθρωπιστικές αξιες. Ο τυπος ηταν έτοιμος να ανατινάξει ολοκληρη την φυλακή και διπλα ειναι σχολεια με παιδιά και κατοικημένη περιοχη.

Αμα κάποιοι ειναι ηλιθιοι και δεν καταλαβαινουν τοτε απλα πρεπει να τους θέσουμε στο περιθωρειο και να αλλαξει ο σωφρονιστικος κωδικας με πιο αυστηρες διαταξεις. Ειδικα σε αδειες σε επικινδυνους ανθρωπους που ειναι φυγοδικοι ή υπάρχει υπονοια να διαφυγουν.
μπορεις να μην λες βλακιες?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μπορεις να μην λες βλακιες?

Ποια ειναι η βλακεια οτι ο αστυνομικος κατα τη διαρκεια της περιπολιας πρεπει να οπλοφορει?

αμα ερθει αντιμετωπος με κακοποιούς θα μπεις εσυ στη μέση να σωσεις τη κατασταση ?

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Ποια ειναι η βλακεια οτι ο αστυνομικος κατα τη διαρκεια της περιπολιας πρεπει να οπλοφορει?

αμα ερθει αντιμετωπος με κακοποιούς θα μπεις εσυ στη μέση να σωσεις τη κατασταση ?

Θα μπεις εσυ ομως γίγαντα  :grin:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Πες τα ρε μπαρουτοκαπνισμένο λιοντάρι  :rockon:
Καλα τα λες τυπε,αμα τυχει κατι στον αστυνομικο θα πει περιμενεις μια στιγμη να πεταχτω να φερω το οπλο μου,στο ερμαριο του αστυνομικου τμηματος το εχω.Μια στιγμη και ξαναγυρναω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλα τα λες τυπε,αμα τυχει κατι στον αστυνομικο θα πει περιμενεις μια στιγμη να πεταχτω να φερω το οπλο μου,στο ερμαριο του αστυνομικου τμηματος το εχω.Μια στιγμη και ξαναγυρναω.

Αυτα συμβαινουν επειδη ο καθενας νομιζει πως εχει αποψη σε πραγματα που δεν ξέρει. Δεν γινεται ξαφνικα να εισαι του γραφειου και να ακους ενα θεμα που ειναι του δρομου και της έξω δρασης και να πεταγεσαι να πεις τα δικα σου. Δεν το ξέρεις αυτο το θεμα οποτε και οι προτασεις σου δεν ξερεις τι επιπτωσεις θα έχουν. Αυτα ειναι υψηλα γραμματα σε μια χωρα που ολοι θελουν να κανουν σε ολα τους αρχηγους και τους παντογνωστες.

Εγω περισσοτερο θα εκτιμουσα αμα ελεγαν οτι οκ το περιστατικο με τον γρηγοροπουλο ηταν άσχημο και δολοφονικο και απο εδω και στο εξης ολοι οι αστυνομοι θα περνανε ψυχολογικές δοκιμασιες να βλεπουμε τι παιζει. Αλλα οχι τωρα να λες οτι θα τον στειλεις αοπλο. Αν ειναι δυνατον.

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
βρε τραβα να δεις αν παρανομουν οι γλάροι.....και ασε τις πολλες φιλοσοφιες ............... :grin:

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
λες ο συριζα να ακυρωσει τις προσλήψεις που εκανε ο σαμαρας?........... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
βρε τραβα να δεις αν παρανομουν οι γλάροι.....και ασε τις πολλες φιλοσοφιες ............... :grin:

Δεν απαντησες ομως οπου σε συμφερει απαντας? αμα γινει στραβη θα μπεις εσυ να το σώσεις? εγω δεν λεω φιλοσοφιες
εγω λεω ουσιωδη πραγματα και στοχευμενα. Και περιμενω σοβαρες απαντησεις. Εσυ φιλοσοφεις αυτο που λες σε μενα εσυ το κανεις γιατι δεν εχεις ιδέα για αυτα τα πράγματα

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
α για πες βρε συ...εχω μια απορία....τι γίνανε τα πρωτοπαλίκαρα του σαμαρα...βορίδης ,αδωνις,ντινόπουλος κτλ
πότε θα τους βγάλει στην φόρα?
η το παίζει αλλιώς τωρα το παιχνιδι?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ενταξει καταλαβα δεν σε ενδιαφερει η δημοσια ασφαλεια και τρολάρεις αρκει να βγει ο συριζα.

Κατα τα αλλα δεν εχω να απαντησω σε καμια ερωτηση αν πρωτα δεν απαντησεις εσυ στις δικές μου που προηγουνται.

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ενταξει καταλαβα δεν σε ενδιαφερει η δημοσια ασφαλεια και τρολάρεις αρκει να βγει ο συριζα.

Κατα τα αλλα δεν εχω να απαντησω σε καμια ερωτηση αν πρωτα δεν απαντησεις εσυ στις δικές μου που προηγουνται.
κοιτα να δεις δεν προκειτε να απαντησω σε δικα σου σχολια γιατι τα θεωρω παιδικα τουλάχιστον!
νδ στο κοκκαλο οτι και να σου σερβιρουν εισαι...τι να λέμε!
οσο για την δημοσια ασφάλεια την σεβομαι και αναγκαιοτατη ειναι!
την δημοσια μαλακια βαριεμαι και τις κατευθυνόμενες ανοησιες δεν αντεχω

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
εγω φοβαμαι μην αναιρεσει τις προσλήψεις του σαμαρα σου λεω ο τσίπρας!!!!!!!!!!!!!

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
γλύφτες της ευρωπης εχετε καταντησει κατα την γνωμη μου, :P

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
πιαστε τον ξηρο και κόψετε τις συνταξεις!.............τέλεια συνταγη........... :uglystupid:

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6

Φιλε ευτυχως υπαρχεις εσυ και εισαι στυλοβατης της δημοσιας ασφαλειας

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Αυτα συμβαινουν επειδη ο καθενας νομιζει πως εχει αποψη σε πραγματα που δεν ξέρει. Δεν γινεται ξαφνικα να εισαι του γραφειου και να ακους ενα θεμα που ειναι του δρομου και της έξω δρασης και να πεταγεσαι να πεις τα δικα σου. Δεν το ξέρεις αυτο το θεμα οποτε και οι προτασεις σου δεν ξερεις τι επιπτωσεις θα έχουν. Αυτα ειναι υψηλα γραμματα σε μια χωρα που ολοι θελουν να κανουν σε ολα τους αρχηγους και τους παντογνωστες.

Εγω περισσοτερο θα εκτιμουσα αμα ελεγαν οτι οκ το περιστατικο με τον γρηγοροπουλο ηταν άσχημο και δολοφονικο και απο εδω και στο εξης ολοι οι αστυνομοι θα περνανε ψυχολογικές δοκιμασιες να βλεπουμε τι παιζει. Αλλα οχι τωρα να λες οτι θα τον στειλεις αοπλο. Αν ειναι δυνατον.
Δε παιζει ρολο ουτε του γραφειου να εισαι η οχι,κοινη λογικη χρειαζεται να εχεις.Προσπαθεις να κανεις διαλογο με επιχειρηματα με ατομα που δε μπορουν να γραψουν τιποτα αλλο εκτος απο ουγκ και εμοτικον;Το μυαλο τους μεχρι εκει παει,δεν ειναι για παραπανω.Οι παρωπιδες ειναι για τα αλογα,οχι για τους ανθρωπους.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
κοιτα να δεις δεν προκειτε να απαντησω σε δικα σου σχολια γιατι τα θεωρω παιδικα τουλάχιστον!
νδ στο κοκκαλο οτι και να σου σερβιρουν εισαι...τι να λέμε!
οσο για την δημοσια ασφάλεια την σεβομαι και αναγκαιοτατη ειναι!
την δημοσια μαλακια βαριεμαι και τις κατευθυνόμενες ανοησιες δεν αντεχω

Εγω? βρε εσυ εχεις καταπιει την δήλωση του αλλου η οποια ειναι τελειως λανθασμένη μονο και μονο επειδη ειναι συριζα
σου έχουν σερβιρει οτι ξαφνικα θα σωθεις και τους έχεις πιστέψει. Εγω δεχομαι και την αντιθετη αποψη αρκει να ειναι τεκμηριωμένη. Οσο για τα παιδικα κοιτα εκει αυτα που λες για γλάρους και βλακειες και μετα ελα να μου πεις οτι εγω ειμαι παιδι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom