alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Δεν είμαι φιναλιστ τυπε, κοπηκα στον ημιτελικο.Εντελώς τυχαία όμως οι δυο φιναλιστ του Μιστερ Μαλάκας του site αλληλουποστηρίζονται.
Δεν είμαι φιναλιστ τυπε, κοπηκα στον ημιτελικο.Εντελώς τυχαία όμως οι δυο φιναλιστ του Μιστερ Μαλάκας του site αλληλουποστηρίζονται.
Μπορείς να το κάνεις σε ψιλά γιατί δε τ έπιασα;Εκδίδονται επειδή το επιτρέπετε εσείς που κυβερνάτε 40 χρόνια. Βασικό προαπαιτούμενο ξέρεις.
Εντελώς τυχαία όμως οι δυο φιναλιστ του Μιστερ Μαλάκας του site αλληλουποστηρίζονται.
Δεν είμαι φιναλιστ τυπε, κοπηκα στον ημιτελικο.
Ναι ναι τύπε. Ειδες τι κακο είναι να μενουν τα γραπτα...Ο πολύς ο κόσμος τύπε. Παρότρυνση είναι για τους άλλους. Αλλά τόσο σου κόβει.
λιμενοφύλακα σε ειπε τύπε? χαχααχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχ
Επιπλέον τον πορνοπαπο τον ψηφιζουν επειδή είναι συριζαιος και εμενα επειδή είμαι νεοδημοκράτης και τον λακη επειδή ηταν χρυσαυγιτης.κοιτα εγω προσωπικα ημουν φιναλιστ επειδη έλεγα εδω μεσα οτι καλυτερο ειναι να βρεις μια κοπελα απο το να τρεχεις σε πτανες
και επειδη το σαιτ εδω μεσα κατα 80% ειναι αυτης της ιδεολογιας ε για αυτο δεν τους άρεσε και για να με εκδικηθουν με ψηφισανε
ειναι πολυ εγξυρη ψηφοφορια να ξέρεις
Μπορείς να το κάνεις σε ψιλά γιατί δε τ έπιασα;
Εννοείς ότι εκδιδονται με τις ευλογίες ΠΑΣΟΚ κ ΝΔ;
Επιπλέον τον πορνοπαπο τον ψηφιζουν επειδή είναι συριζαιος και εμενα επειδή είμαι νεοδημοκράτης και τον λακη επειδή ηταν χρυσαυγιτης.
Επιπλέον τον πορνοπαπο τον ψηφιζουν επειδή είναι συριζαιος και εμενα επειδή είμαι νεοδημοκράτης και τον λακη επειδή ηταν χρυσαυγιτης.
Και πως μπορεί ν θεωρήσει ο αμελής, στη προκυμένη περίπτωση η εκδιδόμενη ότι είναι ΑΠΙΘΑΝΟ να συμβεί; Είναι πχ γιατρός και μάλιστα αφροδιοσιολόγος; Και τ "απίθανο" στο σεξ (αλλά και στη ζωή γενικότερα) δεν ισχύει. Από τη στιγμή που υπάρχει έστο και 1/100000 πιθανότητα δε μπορείς να το πεις απίθανο. Πχ στα πλοία δε μπορείς να πεις "νταξ μωρέ ένα κρακ είναι στ αμπάρι.Υπάρχει 1/1000000 πιθανότητα το πλοίο να πάει αύταδρο στο πάτο του Ατλατικού, χέστο" γιατί αν κάτσει θθα τρέχεις και δε θα φτάνεις.Εσύ είσαι ο αγράμματος .
Η διαφορά ενδεχόμενου δόλου από αμέλεια είναι η εξής :
Στην αμέλεια , ο αμελής γνωρίζει ότι μπορεί να συμβεί το ατύχημα
και θεωρεί ότι είναι απίθανο να συμβει,
ενώ στον ενδεχόμενο δόλο , θεωρεί ότι είναι πολύ πιθανό να συμβεί
και παρόλα αυτά αγνοεί τις προφυλαξεις .
Είναι ενδεχόμενος δόλος ,όταν η πιθανότητα είναι < 1/1000 ;
Μαθηματική λογική !
Μην ανησυχείς και ξέρω τι είναι ενδεχόμενος δόλος , αμέλεια
και άμεσος δόλος .
Απλά εσύ δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις ορθά νομικά τα πραγματικά
περιστατικά, όπως άλλωστε οι περισσότεροι νομικοί -παπαγάλοι στην Ελλάδα.
Ναι ναι τύπε. Ειδες τι κακο είναι να μενουν τα γραπτα...
Γιατι, την Παπαδακη ποιος την σκοτωσε?
Αν μου πεις ΜΙΑ χώρα στην οποία δεν υπάρχουν πουτάνες που εκδίδονται χωρίς χαρτια και το κράτος αμελεί βαρύτατα θα σου πω αν διαφωνώ ή όχιΜε τις ευλογίες μπορεί όχι, σίγουρα όμως με την βαρύτατη αμέλεια; Ή διαφωνείς και σε αυτό;
αλλάζουν λεει οι νομοι η υποσταση των εκλγηματων που περιγραφεται μεσα σε αυτους τους νομους αλλαζει?
Εχεις ένα πιστολι με μία μονο σφαιρα και 999 αδειες θεσεις στη θαλαμη.Για τον Μπόλντη ,που θελει ναμάθει νομικά : ( )
Η αμέλεια διαφέρει από τον ενδεχόμενο δόλο ,
όσον αφορά την ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ υπόσταση του εγκλήματος .
Δες πιο κατω :
Ενδεχόμενος δόλος και ενσυνείδητη αμέλεια
Σε μια πρώτη απλουστευτική προσέγγιση θα λέγαμε ότι ενδεχόμενος δόλος υπάρχει όταν ο δράστης προβλέπει από την πράξη του ότι θα προέλθει ένα αξιόποινο αποτέλεσμα, στις προαναφερθείσες περιπτώσεις θάνατος μεγάλου αριθμού συνανθρώπων μας, και δεν απέχει από την ενέργεια του αυτή αποδεχόμενος έτσι το αποτέλεσμα. Διαφέρει δε από την ενσυνείδητη αμέλεια κατά το ότι σε αυτήν ο δράστης δεν αποδέχεται το αξιόποινο αποτέλεσμα, αλλά από απερισκεψία ενεργεί αφού πιστεύει ότι σε τελική ανάλυση θα το αποφύγει.
Και ρωτώ , όταν η πιθανότητα να κολλήσει κανείς AIDS , ο άντρας ,από γυναίκα φορέα
με ΕΝΑ ΓΑΜΗΣΙ ακάποτο , είναι μικρότερη από 1/1000 ( βλ. περιοδικό AIDS )
Είναι ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΔΟΛΟΣ ή ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΜΕΛΕΙΑ η μη χρήση προφυλακτικού ;
Μαθηματική Λογική , κατά τα λοιπά !
Η παραγραφη δεν είναι καθολου εννοια λαστιχο. Ακομη κι αν αλλαξει ο χρονος της σημερα, δεν μπορει να ισχυσει για προγενέστερα εγκληματα η νεα διαρκεια.Τα κακουργήματα μπορούν να γίνουν πλημμελήμματα;
Η παραγραφή είναι μια έννοια λάστιχο, και υπάρχουν νομικά συστήματα στα οποία δεν υπάρχει;