Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
σταθερα συνεχιζεις να ψηφιζεις νεοναζι ψωλια?
η γυρισες στο μαντρι του σαμαρα?
μπράβο καθυστερημένε το πέτυχες.
το νεοναζί πόθεν προκύπτει, επειδή σε κάνω πουτάνα με τις μαλακίες που κάθεσαι και γράφεις;

compton

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
το πασοκονουδου ολη την ωρα επικαλειτε οτι η ΕΚΤ θα σταματησει να μας δινει λεφτα αν βγει ο συριζα  :jerking:

τι σχεση εχει η τραπεζα να εμπλακει με τα πολιτικα?

ิβασικα απ τον efsf  αντλει λεφτα η χωρα

και απο τον ela  "emergency liquidity assistance"

αρα δε μπορει να σταματησει η ρευστοτητα
στη περιπτωση που ο συριζα κανει κυβερνηση και για οσο χρονο
παει σε σκληρες διαπραγματευσεις για κουρεμα χρεους
και επιπλεον τυπωμα χρηματος απο ΕΚΤ και χρηματοδοτηση της αναπτυξης

το οτι τα ατμ δεν θα εχουν λεφτα λογω ΕΚΤ μονο στη φαντασια των σαμαροβενιζελων

οι οποιοι βεβαια μεσω της τρομοκρατιας των καναλιων επιδιωκουν οι ιδιοι
ενα οσο το δυνατον μεγαλυτερο μπανκ ραν μεχρι τις εκλογες ωστε να τρομοκρατησουν το
κοσμο να μη ψηφισει συριζα
εχουμε να δουμε πολλα ακομα μετα την προκυρηξη των εκλογων στις 29/12
αλλα ο κοσμος δε θα μασησει
ελπιζω μετα την αυτοδυναμια που θα παρει ο συριζα να στειλει στη δικαιοσυνη τα κωλοκαναλα
για διασπορα ψευδων και κατευθηνομενων ειδησεων με σκοπο τον αποπροσανατολισμο του κοσμου
Ειπε οτι δεν νομιζει να σταματησει την χρηματοδοτηση,δεν μιλαει με σιγουρια ουτε για το κουρεμα ουτε για το τυπωμα χρηματος θποθετικα μιλαει.Η ΕΚΤ δεν μπαινει σε πολιτικες ζυμωσεις??? :2funny: :2funny: :2funny:Πρωτιστως πολιτικο εργαλειο ειναι.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
:thumbsup:

Οκ σαν λαος εχουμε ροπη στο δραμα, ομως τελευταια το εχουμε ξεφτυλισει. Both ways, απο τον επαναστατη τσιπρα διαδοχο του τσε, μεχρι τις "αγορες"που θα μας αφησουν να ψοφησουμε στην πεινα αν δεν βγει ο σαμαρας
ο μαλάκας ο ψηφοφόρος νομίζει ότι έχει επιλογή όταν πάει και ρίχνει το φακελάκι την Κυριακή.
με το μνημόνιο κατοχύρωσες την υποταγή σου στους δανειστές.
Εκεί στο σύριζα το ξέρουν αυτό, γι' αυτό μαζεύτηκαν τους τελευταίους μήνες αρκετά.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
μπράβο καθυστερημένε το πέτυχες.
το νεοναζί πόθεν προκύπτει, επειδή σε κάνω πουτάνα με τις μαλακίες που κάθεσαι και γράφεις;
μεγαλε ερευνητη του σερν  :jerking:
η ανθρωποτητα στηριζετε πανω σου να λυσεις το ενεργειακο μας προβλημα  :2funny:
εσυ δεν προπαγανδιζες τους νεοναζι χρυσαυγιτες εδω μεσα
τα τελευταια χρονια  :uglystupid:
αν εισαι οντως "μεταναστης"  :think:
πως ειναι δυνατον να ψηφιζεις ενα κομμα που δεν δεχετε καν οτι υπαρχουν νομιμοι
μεταναστες (παναγιωταρος η μιχος το ειχε πει)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
asia_fun παλι μας διασκεδαζεις το ξερεις? :think:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
ο μαλάκας ο ψηφοφόρος νομίζει ότι έχει επιλογή όταν πάει και ρίχνει το φακελάκι την Κυριακή.
με το μνημόνιο κατοχύρωσες την υποταγή σου στους δανειστές.
Εκεί στο σύριζα το ξέρουν αυτό, γι' αυτό μαζεύτηκαν τους τελευταίους μήνες αρκετά.

Εισαι σωστος

Ακομα και αν δεν τπηρχε μαντρι θα φτιαχναν ενα να μπουν μεσα

Χαμενη υποθεση...

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Ειπε οτι δεν νομιζει να σταματησει την χρηματοδοτηση,δεν μιλαει με σιγουρια ουτε για το κουρεμα ουτε για το τυπωμα χρηματος θποθετικα μιλαει.Η ΕΚΤ δεν μπαινει σε πολιτικες ζυμωσεις??? :2funny: :2funny: :2funny:Πρωτιστως πολιτικο εργαλειο ειναι.
απο ομολογα του efsf  που ειναι ηδη εγκεκριμενα εχουμε περιπου 40-50 δις αρα για τους επομενους τουλαχιστον μηνες ειμαστε καλυμενοι, και παντα υπαρχει και προσθετη ρευστοτητα απο ela
σιγουρα σε βαθος χρονου αν παρθουν πολιτικες αποφασεις η ΕΚΤ θα αλλαξει ροτα
αλλα εμεις μιλαμε για το αν την αλλη μερα που θα βγει ο συριζα θα εχουν λεφτα τα ατμ
και την τρομοκρατια που γινετε  :uglystupid:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μεγαλε ερευνητη του σερν  :jerking:
η ανθρωποτητα στηριζετε πανω σου να λυσεις το ενεργειακο μας προβλημα  :2funny:
εσυ δεν προπαγανδιζες τους νεοναζι χρυσαυγιτες εδω μεσα
τα τελευταια χρονια  :uglystupid:
αν εισαι οντως "μεταναστης"  :think:
πως ειναι δυνατον να ψηφιζεις ενα κομμα που δεν δεχετε καν οτι υπαρχουν νομιμοι
μεταναστες (παναγιωταρος η μιχος το ειχε πει)
ρε βλάκα με πατέντα,
καταρχήν δεν είμαι στο σερν πλέον,
δεύτερον δεν είμαι φυσικός ή κάτι παρεμφερές για να ασχολούμαι με τα ενεργειακά σου προβλήματα,
firmware γράφω για fpga, linux drivers, parallel computing και computer architecture είναι κάποια πράγματα στα οποία ειδικεύομαι.
τρίτον, αν ήταν να προπαγανδίζω τη χ.α. θα έκανα ότι εσύ ή ο ξύδης.
με το ίδιο πάθος που μιλάω για τη χ.α. μιλάω και για τον συριζα και για τη ν.δ. και το πασόκ.(και πληροφοριακά λέω ότι δεν έχω ψηφίσει παρά μόνο μία φορά άκυρο το 2007 που ψήφισα 1η φορά ως ενήλικος και ψήφισα άκυρο)
Δεν ψηφίζω γιατί δεν είμαι παραγωγικό άτομο στην ελλάδα, όταν τελείωσα τη σχολή πήγα για δουλειά στο σερν, τώρα που γύρισα πίσω ξεκινάω το μεταπτυχιακό και μπαίνω στο στρατό. Όπως επίσης και όταν πάρω τη σύνταξή μου θα σταματήσω να ψηφίσω επίσης, υπάρχουν εργαζόμενοι που θα το κάνουν αυτό με καλύτερα κίνητρα από εμένα.

εγώ εκεί που ήμουνα δεν ήμουνα μετανάστης. είναι σαν να μου λες ότι ο ευρωβουλευτής είναι μετανάστης. εγώ πήγα εκεί και δούλεψα ως έλληνας πολίτης, δεν είχα κανένα δικαίωμα σε καμία από τις 2 χώρες που διέμενα, ούτε και η διαμονή μου μετράει στις προυποθέσεις που υπάρχουν για να βγάλει ελβετικό διαβατήριο. Εμένα το ελβετικό κράτος με αναγνώριζε όπως τους διπλωμάτες(έχω επιστρέψει την κάρτα μου και δεν μπορώ να σου πω ακριβώς τι έγραφε πάνω), μέχρι και στις αγορές που έκανα από ξένες χώρες, δεν πλήρωνα ούτε τελωνείο, για να μην μιλήσω για το ελεύθερο που είχα στα σύνορα.
Επίσης τη φορολογική μου δήλωση την έκανα στην ελλάδα και τα λεφτά που πήρα ήταν αφορολόγητα.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
μετα την προκυρηξη εκλογων στις 29/12  η τρομοκρατια θα μεγιστοποιηθει
τα ατμ δεν θα εχουν λεφτα,  :jerking: οι καταθεσεις θα κουρευτουν αλα κυπρο  :jerking:
φυσικα και δεν αποκλειετε να υπαρχουν προβληματα ρευστοτητας στα ταμεια και στα ατμ
(δεν πιστευω μεγαλα ο κοσμος πλεον δε χαφτει το παραμυθι τους)
αλλα αυτο θα συμβει γιατι θα διμιουργηθει εσκεμμενως μεσω της τρομοκρατιας ενα τεχνικο μπανκ ραν
απο κυβερνηση και μιντια κατα του συριζα  :uglystupid:
και οχι γιατι η ΕΚΤ θα σταματησει να δινει ρευστοτητα οπως σας εξηγησα  :uglystupid:
πιστευω τα κωλομιντια και οι μαιντανοι τυπου αδωνη γεωργιαδη
που προσπαθουν σωνει και καλα να πανικοβαλουν το κοσμο με τις καταθεσεις
να καθησουν μετα στο σκαμνι της δικαιοσυνης

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
asia_fun παλι μας διασκεδαζεις το ξερεις? :think:
  ναζιστακο για κανα 2 χρονια ποσταρες απο το πρωι ως το βραδυ στο θρεντ των αυγων
τις "δρασεις" τις συμμοριας  :uglystupid:
μολις τους συλλαβανε και μετα εκλασες μαλλι  :badair:
και το γυρισες στο κουλ αλλα απολυτο αρσενικο

Επισκέπτης
μετα την προκυρηξη εκλογων στις 29/12  η τρομοκρατια θα μεγιστοποιηθει

Mετά τη προκύρηξη εκλογών θα τρολάρω όλο το κόσμο ,στη δουλειά,στο δρόμο όπου κάτσει.Ήδη άρχισα να γράφω πλακάτ με μοτο ''ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ.Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ''

Ελάτε να ανεβάσουμε βιντεάκια youtube μετά τη προκύρηξη

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Mετά τη προκύρηξη εκλογών θα τρολάρω όλο το κόσμο ,στη δουλειά,στο δρόμο όπου κάτσει.Ήδη άρχισα να γράφω πλακάτ με μοτο ''ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ.Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ''

Καλα έχει να πέσει τρελο γέλιο  :2funny:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246

προσεχε μονο μη σου βγουν ξινα τα γελια και μετα εισαι ο πρωτος που θα ζητησεις να κρεμαστει ο τσιπρας στο συνταγμα (οπως συμβαινει συνηθως με τους αμυαλους κοψοχερηδες)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧ
Τι εγινε ρε παιδια??????????????
ΤΙ ΕΓΙΝΕ???
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

imerisia_LARGE_t_1061_43922496.JPG

Κι άλλο κλείσιμο της ψαλίδας μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, δείχνουν δύο νέες δημοσκοπήσεις οι οποίες αν επιβεβαιωθούν οδηγούν την εκλογική διαδικασία, όποτε κι αν αυτή γίνει σε.. θρίλερ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το γκάλοπ της Interview η διαφορά μεταξύ των δύο κομμάτων μειώθηκε στις 2,5 μονάδες.

Συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται στο 27,5%, ενώ την ίδια στιγμή η ΝΔ προσεγγίζει το 25%. Η δημοσκόπηση έγινε δύο ημερών μετά το πέρας της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και έχει πανελλαδικό εύρος. Την ίδια ώρα οι πολίτες εξακολουθούν να μη θέλουν εκλογές κι επιμένουν στην επιλογή του Σταύρου Δήμα ως κατάλληλου για Πρόεδρο της Δημοκρατίας όπως αποκαλύπτει η ΒΕΡΓΙΝΑ TV στην πρώτη πανελλαδική δημοσκόπηση μετά την πρώτη ψηφοφορία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν το βράδυ του Σαββάτου στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την επικαιρότητα» οι πολίτες επιθυμούν να εκλεγεί ΠτΔ από την παρούσα Βουλή σε ποσοστό 59% κι επιμένουν να θεωρούν το Σταύρο Δήμα κατάλληλο για την προεδρία σε ποσοστό 70%. Στο ερώτημα για ποιος είναι καταλληλότερος να διαπραγματευτεί με τους Ευρωπαίους ο Αντώνης Σαμαράς αναδεικνύεται πρώτος με 41%, ενώ ο κ. Τσίπρας για το ίδιο ερώτημα συγκεντρώνει 24%. Ο Αντώνης Σαμαράς παραμένει καταλληλότερος για πρωθυπουργός με ποσοστό 41% έναντι του κ. Τσίπρα που συγκεντρώνει το 27 % των προτιμήσεων.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Nα δω ποτε θα βαλεις πηγη μωρη σαβουρα...! Υπαρχει και χθεσινη δημοσκοπιση που δινει 6% διαφορα...αλλα μαλλον δεν την ειδες εεεε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Stories

Νέο!