Επισκέπτης
Τελείωσε η παρτούζα τόσο γρήγορα ? Δεν σε σεβάστηκαν φίλε , έναν στα γρήγορα σου έριξαν ....
Ναι αλλά εγώ έχω έναν καφετί παίδαρο αυτή τη στιγμή να κοιμάται γλυκά κ ήρεμα δίπλα μου,ενώ εσύ?Με τη πούτσα στο χέρι σε κόβω.
Τελείωσε η παρτούζα τόσο γρήγορα ? Δεν σε σεβάστηκαν φίλε , έναν στα γρήγορα σου έριξαν ....
χεσμενος ξαπλωσε τυπε;Ναι αλλά εγώ έχω έναν καφετί παίδαρο αυτή τη στιγμή να κοιμάται γλυκά κ ήρεμα δίπλα μου,ενώ εσύ?Με τη πούτσα στο χέρι σε κόβω.
ριχτου βενζινη κι ενα σπιρτο,,,Ναι αλλά εγώ έχω έναν καφετί παίδαρο αυτή τη στιγμή να κοιμάται γλυκά κ ήρεμα δίπλα μου,
χεσμενος ξαπλωσε τυπε;
Γιατι εισαι πρασινος? Τι εγινε εκλαιγε ο αλεξ για την Γρια τσατσα και σε μαρκαραν?
ΔΩΡΡΟΔΟΚΗΣΕ Ο ΤΖΩΝΝΥ ,κι εγινα ΠΑΣΟΚ,, ΜΕΧΡΙ ΤΙς 29Γιατι εισαι πρασινος? Τι εγινε εκλαιγε ο αλεξ για την Γρια τσατσα και σε μαρκαραν?
Φίλε την πούτσα μου την έχει στο χέρι η γυναίκα μου ;)Ναι αλλά εγώ έχω έναν καφετί παίδαρο αυτή τη στιγμή να κοιμάται γλυκά κ ήρεμα δίπλα μου,ενώ εσύ?Με τη πούτσα στο χέρι σε κόβω.
Θελω και εγω μερικα μυρια....ερχονται γιορτες.ΔΩΡΡΟΔΟΚΗΣΕ Ο ΤΖΩΝΝΥ ,κι εγινα ΠΑΣΟΚ,, ΜΕΧΡΙ ΤΙς 29
ΕΧΩ Κ ΒΙΝΤΕΟ,,
Φίλε την πούτσα μου την έχει στο χέρι η γυναίκα μου ;)
Κάτσε εσύ να μυρίζεις Πακιστανικές κλανιές όλη την νύχτα, σε ζηλευουμε όλοι ρε φίλε.
700 ευρω μουδωσε...τσιπης...Θελω και εγω μερικα μυρια....ερχονται γιορτες.
Και με 600 βολευομαι700 ευρω μουδωσε...τσιπης...
Θα ξερασω βατράχια.Ναι αλλά εγώ έχω έναν καφετί παίδαρο αυτή τη στιγμή να κοιμάται γλυκά κ ήρεμα δίπλα μου,ενώ εσύ?Με τη πούτσα στο χέρι σε κόβω.
Εεεεεεεεεεεεεεελα ρε τύπε.Και για αλλαγή από Guardian
Greece’s radical left could kill off austerity in the EU
If Syriza wins a possible snap poll in the new year, positive repercussions could be felt across Europe
Εεεεεεεεεεεεεεελα ρε τύπε.
Περιμενει τον συριζα ολη η ευρωπη για να αλλαξει πολιτικη?
Ανατριχιάσαμε.
Στους Ιταλους που βαρανε το κεφαλι τους στον τοιχο με τον Ρεντζι, το ειπατε?
Με την καταργηση του ΕΝΦΙΑ ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑθα επαναφερει 13ο μισθο ο αλεξης?
με τι λεφτα?