Επισκέπτης
O Πολύδωρας μόλις δήλωσε πως ΔΕΝ θα ψηφίσει ΠτΔ στις άλλες δυο ψηφοφορίες ύστερα από τις αποκαλύψεις Χαικάλη.
Από το Μέγκα μόλις τώρα
Από το Μέγκα μόλις τώρα
O Πολύδωρας μόλις δήλωσε πως ΔΕΝ θα ψηφίσει ΠτΔ στις άλλες δυο ψηφοφορίες ύστερα από τις αποκαλύψεις Χαικάλη.
Από το Μέγκα μόλις τώρα
Χαϊκάλης: Μου έδιναν €2 με 3 εκατ. για να ψηφίσω Πρόεδρο - Πρέπει να λάμψει η αλήθεια
Εισαγγελία: Δεν επιβεβαιώνονται ως τώρα οι καταγγελίες - Δεν έδωσαν το όνομα οι ΑΝΕΛ στη συνέντευξη Τύπου που έδωσαν - ΣΥΡΙΖΑ: «Το θέμα επηρεάζει την εκλογική διαδικασία» - Πρώην σύμβουλος των Γ. Παπανδρέου, Αντ. Σαμαρά [size=16pt]και Π. Καμμένου ο καταγγελόμενος για τη δωροδοκία[/size]
Ότι λέω ισχύει για όλους! Εσύ δεν το κάνεις αυτό. Ο μόνος σου καημός είναι να φύγει ο Σαμαράς. Για το αν θα βρεις κάποιο καλύτερο δεν σε νοιάζει. Αυτομάτως χάνεις το όποιο σου δίκιο έχεις αλλά λυπάμαι που στο λέω πως δεν έχεις και πολλά γιατί ακριβώς δεν τα βλέπεις καθαρά τα πράγματα. Αν με ρωτάς προσωπικά από τους δυο ποιον προτιμώ σου λέω ξεκάθαρα Σαμαρά! Λόγο της πόλωσης ίσως και να ψηφίσω Σαμαρά κάτι που δεν θα το κάνω και τόσο με την καρδιά μου ούτε θέλω να μπαίνω σε διλήμματα όπως και άλλοι αλλά από το να έρθει το τσουτσέκι ο Τσιπροβλαμμένος πρώην Κνίτης που ούτε να μιλήσει δεν ξέρει, ούτε να το σκεφτώ να βγει το χαμένο. Τον εαυτό μου πότε δεν θα τον έβαζα στην δεξιά, αν σου λέει κάτι αυτό και πάντα ψήφιζα μικρά σοβαρά κόμματα που ούτε άκρα είναι ούτε τσυρίζουν ούτε λαϊκίζουν.Φανταζομαι εισαι συμφωνος με την ιστορια μπαλτακου κασιδιαρη ετσι? Το μονο που ελπιζω ειναι να φυγει ο Σαμαρας τωρα ποιος θα ερθει και το πως θα ερθει λιγο με απασχολει προς το παρων
Χατζημαρκακη μαλλονΤελικά τι υποστηρίζεις ;
Βλαμμένος είσαι μου φαίνεται! Ψήφισε να την καλυτερέψεις και εγώ μαζί σου είμαι. Καιρός ήταν και πρέπει να γίνει αναθεώρηση του Συντάγματος, κάτι που θα καθυστερήσει τώρα που θα πάμε για εκλογές αντί να προχωρούσε. Αν ούτε αυτό δεν σου αρέσει να διαλέξεις ποια χώρα έχει την Δημοκρατία που θες και να μας την πεις και μας για να δούμε πόσο δημοκράτης είσαι και πως την αντιλαμβάνεσαι την δημοκρατία.ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ έχουμε, πισω από την ψευτο-Δημοκρατία .
Στην ΝΔ ηδη, προς ενημερωση σου.Χατζημαρκακη μαλλον
απάντησα σε παραπάνω ποστ. Αν δεν καταλάβεις τι λέω μην περιμένεις να σου πω κόμμα για να μου φορέσεις ταμπέλα, ούτε γυαλιά χρωματιστά φοράω. Τα αφήνω για τους στόκους, δεν είναι και λίγοι!Τελικά τι υποστηρίζεις ;
εγώ;Στην ΝΔ ηδη, προς ενημερωση σου.
Ο Χατζημαρκακης.
οι γερμανιδες ειναι φιλες μας τυπεΣτην ΝΔ ηδη, προς ενημερωση σου.
φοβήθηκα μήπως με φακέλωνες...
Χατζημαρκακη μαλλον
Στην ΝΔ ηδη, προς ενημερωση σου.
τυπε ο αλεξ τα ξερει απο μεσαΔιαψεύδει ο Γιώργος Χατζημαρκάκης τα περί προσχώρησης στη ΝΔ
Διαψεύδει ο Γιώργος Χατζημαρκάκης τα περί προσχώρησης στη Νέα Δημοκρατία και συνεργασίας μαζί της στις επόμενες εκλογές ενώ τονίζει πως συνεχίζει να μάχεται για την ευρύτερη συγκρότηση και συνεργασία των δυνάμεων του κεντρώου χώρου.